Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

dr_ahmet

Değerli başkan ve arkadaşlar,
Ben şehrin ve insanlarının Samsunspor'a sahip çıkmama
nedenlerinin neler olabileceğini soruyorum...
1) Bu şehir karma bir şehir ve anket yapılsa samsunsporlu oranı umduğumuzdan daha az çıkabilir
2) Genel olarak pekte zenginlerin ağırlıkta olmadığı bir şehir veya mevcut zenginlerinin bu takımla para kaybetmeyi istemediği...
3) En önemlisi umut...Bu takımın borçlarından ve her gelen yönetimin belki mecburen yaptığı borç çığırtkanlığından bıkmış bir kesim var samsunda...
4) Yardım kampanyası diyor nutuklar atıyoruz... Bu ekonomik darboğazda hangi vatandaş umut görmediği bir kuyuya elindeki parayı atar? Bence bir çoğu yine de eski günlerin hatrına bir kısmı da Samsun aşkına atmıştır parasını kuyuya... Peki ya sonuç? Yine borç, yine kötü sonuçlar...
5) Bence birçok insan 'batıyoruz, dibe gidiyoruz' naralarına kulaklarını tıkamış durumda sırf bu yüzden...
6) Ben tüccar değilim, ticaretten anlamam ama paranın kolay kazanılmadığını iyi bilenlerdenim..Ve şu bir gerçek ki bu devirde kimse futbolcular milyon dolarlar alsın diye elindeki üç kuruşu futbol takımına bağışlamaz...En azından bizim takım gibi borç batağına ve skor batağına saplanmış bir takıma...
7) Ama şuna eminim gerek yönetimde gerekse samsunda yaşayan ve samsunspora gönül vermiş ticareti bilen insanlar Samsunspor'a kalıcı gelirler sağlayacak projeler üretebilir ve bu projeleri halka doğru anlatabilirse insanlar bu projeler için para yardımı yapabilirler...Yoksa bu  yardımlar hayal olur. Örneğin birileri samsunspora sürekli gelir getirecek bir projeyi bulsa yönetim olgunlaştırsa bu halka anlatılsa ve bu projenin gerçekleşebilmesi için para istense  (Örneğin geliri iyi bir benzinlik bulunacak ve bunun samsunspora kazandırılması için gereken meblağ samsunlulara anlatılıp bunun için para istenecek-yani insanlar parasının nereye gideceğini bilecek, somut bir yatırım yaptığını, samsunspora kalıcı yarar getirecek bir mal aldığını bilecek. Bu yatırımlar yapılıp belli ekonomik hedefler tutturulduğunda kimseden para istemeye de gerek kalmaz. Sportif başarılar da buna eklenirse taraftar  da stada gelir başa geçecek yöneticilerde bulunur
Saygılarımla
Dr. Ahmet Yılmaz

alaçamlý

samsunsporu yöneten değerli yöneticilerimiz size bu zamana kadar tepki gösterilmedi çünkü taraftar olarak hep sizin iyi niyetli insanlar olduğunuzdan şüpem olmadı.bazen telefonla bazen yüzyüze konuştuk ve sizi her zaman destekledik ve geldik yolun sonuna ne diyeceksiniz şimdi.BOLU gibi bir takımın taraftarı SAMSUN kümeye diye bağırırken ben delirdim şu halimize bakın dedim rezilleri oynuyoruz resmen averaj takımı olduk.şimdi yardım kampanyası başlattınız bu kampanyayı ilk yarının sonunda yapıp devre arası bir kaleci bir forvet alamazmıydık.Kalecimizinden gol bekler olduk.bu ne rezillik.anlaşılan sizin kapasiteniz bu kadar mış sizin gücünüz bu takımı 2ligde tutmaya bile yetmedi .efsane başkan İSMAİL UYANIK maçı seyrederken saç baş yondu o bile devre arası en az bir beraberlik çıkar demişti ama olmadı.ne yapın ne edin bu takımı düşürmeyin.saygılar.

alaçamlý

CELİL e imparator dedik bağrımıza bastık o şuan en lazım olduğu anda saçma bir inat uğruna cezalı.itiraz edince hakeme küfür edince ne değişiyor.hiç birşey bolu maçında sahada sadece feridun ve samsunsporun forması vardı.gerisi yalan ve boş.tecrübe ve yetenek sıfır.celille başlasaydık biz boluyu yenerdik ama celil cezalıymış.
SERKAN efendi herhalde artık kendine ya bakmıyor yada idda dan aldıkları paralarla alem yapıyor.samsunspor umurunamı.bu ikiliyle çıksak en az iki maç kazanırdık.şimdi hepsinede yazıklar olsun bu takım düşerse suçlular celil caner ve serkan dır.şuan kadrodakilerin çoğu cocuk ve tecrübesiz kişiler.bu üçlü ye diyorum ki geçmişinize ve yıllarca ekmeğiniyediğinizSAMSUNSPUMUZU bu durumdan kurtarın.

akınyılmaz

dr ahmet yılmaz a katılmamak elde değil .yıllardır gelen tüm yönetimler hepsi yardım yardım demekten başka biir şeyler demediler.şimdi sezgin baskan ve yönetim kurulu çok iyi bir hava ile göreve başladılar.tüm tribün gruplarının ve taraftarların destegini aldılar.hata herkes aralık ayına kadar da külüpteki darbogazdan neredeyse unutmustu.çünkü ne fubolculardan maddi yönde bir şikayet vardı nede yönetimden bir açıklama vardı.hatta futbolcuların alacagı yok şeklinde o dönemin basın sözcüsü tarafından beyanatları vardı.
sonra birden malum istifa olayları ortaya çıktı takımdakı maddi kriz tekrar hortladı .
peki şafak başkan sezgın başkan sizler durmadan projerlern söz ediyorsunuz dr ahmet beyin söylediği gibi su projelerden bizleride aydınlatırsanız bilgilendirseniz seviniriz.
kum çakıl ocakları dendi şimdi kimse ağzına almıyor, safak başkan siz burda yazdınız sezgın baskanın istifası sırasında  devre arası kamp giderini bir işadamı ,tüm deplasman giderlerini başka bir işadamı karşılayacak dediniz ama bir kaç hafta dır deplasmanlara dahi gidememe durumları ortaya çıktı .

cenkturgut

futbolculara  aralık vadelı cek verdıler  futbolcularda  yedı bu zokayı.Ondan  dolayı aralık ayına kadar  bırsey olmadı.Aralık ayında  cekler odenemeyınce   baskan ıstıfa etmek ıstedı fakat edemedı bır nedenden dolayı.

Ben sana soyleyeyımmı canım kardeısm o projelerın hepsı fasa fıso hepsını  toplasan 5 kurus etmez.Havanın  sonu cıvadır.

milinkoviç55

sevgili cenkurt kimsin bilmiyorum ama seninde bizimde tüm samsunsporluların gerçek noktası samsunsporun başarısı ama sözlerinde birşeye dikkat ettim arkadaşım oda yönetime biraz sitemkar etmişsin kendince haklı olabilirsin ama ben sana bişe dicem arkadaşım evet çekler elde kaldı belki ama bu yönetim bile bilmiyordu 30 trilyon borcun haricinde samsunsporun eski yönetiminin geçen sezon erola,evrene,serkan özdemire,kereme,gökhana,tufana,serkan dökmeye,akına vesaire gibi futbolculara  720 milyar borç çıktı bu yeni yönetimin kucağına kaldı  şimdi öyleyse bunun faturasını eski yönetime çıkaralım beraber bu yönetim onların pislini paklarken onlar samsunda her geçen gün iş hayatlarında günden güne dahada güçleniyorlar ondan sonra çıkmışlar kanal s de yardım kampayasında telefon açıp başkana hesap soruyo sen ne verdin diye adama demezlermi kardeşim siz değilmiydiniz yusuf ziya yılmazın 5.5 trilyon yardımıyla hava atan  peki size yardım yapan o belediye başkanı ne verdi kulube 0000000. vekillerin bazılarıda valimize telefon açıp sen samsunspora ne yardımı yapıyorsun diye hesap soruyor sanamı kaldı diyor sen hem benim oylarımla meclise git sonrada ahkem kes sandıkta görüşürüz beyler sizinle...... haydi samsunsporun anlı,şanlı,cefakar ve vefakar taraftarı butakım bizimdir bizim kalacak durmak yok yola devam hep destek tam destek......

harbisamsunsporlu5517

bu takım buyıl lıgde klsın seneye bld secımlerı var illakı yardım gelecek bu takıma sıkıysa vermesınler destekte gomelim hepsını sandıga

samsunmania

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 04 March 2008, 13:08:39
bu takım buyıl lıgde klsın seneye bld secımlerı var illakı yardım gelecek bu takıma sıkıysa vermesınler destekte gomelim hepsını sandıga

Önemli olan da bu bilincin oluşması.

cenkturgut

hiçbirşey olmaz samsunspora  yardım  etmezse  asıl seçimi kazanır  belediye.Arkadaşlar  samsun halkının genel bir tepkisi var takıma .Ben yönetimleri suçlamıyorum oluşan durum anlatıyorum siz ustune nacızane yorumlarınızı tabıı kı katabılırsınız.

körfez55

samsunsporu sevmeyenler defolup gitsin samsundan ekmeğini yediği şehre ihanet eden şeref yoksunu insanlar.SAMSUNSPOR u bizim gibi binlerce kişi gönülden seviyo o tür adamlara ihtiyacımız yok.biz bi başarıyı yakalayalım herkes görecek samsunsporu sevenlerin azımsanamayacak sayıda olduğunu.

veis

ufff ufff ne belediyesi ya çatır çatır yine seçimleri alır neden bahsediyorsunuz son seçimlerdede aynısı olmadı sonuç degişmez çünkü samsunsporu sen ben o vs..vs...seviyor ve destekliyor gerisi hikaye allah aşkına şu zor günde bile stat full çekmiyorki yardım bekliyorsunuz.elimizdeki taraftar ve sevenlerle oldu oldu olmadı kimseden medet beklemeyin.

milinkoviç55

evet samsunsporlular  hani susma sustukça sıra sana gelecektiye  bir söz varya işte sustumuz için bizde elden gittik beyler yazıklar olsun bize dün akşam kanal s de spor 55 programına ankaradan 63 yaşında hanım bir teyze katıldı inanın onun konuşmalarında ağladım dinlerken çünkü orada bir söz etti dediki gurbette yaşıyorum ama allahım öldüğümde samsunda samsunsporlu olarak ölmeyi yani memleketimde nasip etsin dedi ve vekillerimizede seslendi dediki oy vermeyin bunlara samsunlular haklı olarakta dedi  bu sözleri: şimdi uyanın eyyyy,samsunsporlular geçen seneyi bir hatırlayalım  hatırlayın trabzonsporun fenerbahçe maçında hakkı yendi diye trabzon ayaklandı ve sayın başbakanımızda trabzon belediyesi akpartiden olmamasına rağmen trabzon halkına da hediye olarak kısacası vebalini ödemek için faruk özağı bakan yaptı peki bizim vekillerimiz ne yapıyolar  biri hariç oda fatih öztürk, şu anda trabzon lobisini dahada güçlendirmek için ankarada  yemek yiyolar eğleniyolar ve seneye samsunsporu nasıl lig 2.b de araklıyla,arsinle,sebatla,değirmendereyle,kırıkkaleyle,nasıl oynatırızda samsunu rezil ederiz diye kulis yapıyolar şimdi 1. sıra vekilimiz mustafa demir nereli trabzonlu o kıpırdamazsa bu şehrin baş vekili olarak kim kımıldayacak ben bunun cevabını istiyorum çünkü bende bu sitede yazanlar gibi allahına kadar samsunlu ve samsunsporluyum.....

CeLiL_55

Ya Burda En Büyük Suçlu Samsunun Halkıdır!!! Samsunda Yaşayıp Samsunun Ekmeğini Yiyip Suyunu İçip SamsunSPor İçin Kılıbı Bile Kıpırdatmayan nankör insanlar size sesleniyorum Samsunda Yaşayan İnsanlar SamsunSPora Yanlış Yapan Belediyeyi Sandığa Gömmesi Lazımdı Samsunda Kimsenin Umrunda Deyilki SamsunSpor neden ? Celil bi konuşma yapmıştı Düştüğümüz Sene SamsunSporun Düşmesine Samsun Şehrinin Yarısı Sevinmiştir dedi Gerçekten Öyle Takım Düştükten Sora Son Hafta Samsundaki Diyarbakır Maçına Gelen Gerçek SamsunSporlulardır dedi Samsun Şehrinin Çoğu Samsuna Soradan Yerleşmiştir Tokat,Sinop,Amasyadan Gelen insanlar Samsuna Yerleşti Son Yıllarda Samsunun Nufusu Çok ama SamsunSpora İcaraat Yok Kimse Bu Saatten Sorada Yardım Beklemesin Samsun Şehrini Tanıtan Her Zaman SamsunSPor başka bişeyimiz yok SamsunSPor dan Başka SamsunSpora Bizim Gibi SevdaLı insanlar çok fazla yok ben açıkçası Bu Durumdan Bulunduğumuz Bataktan Kurtulucamıza İnanmıyorum ve söylüyorum Ölümüne SamsunLuyum SamsunSpoRLuYum Saygılarımla |55|

ozkan17

kayserispor gunden gune bır dev olma yolunda ılerlıyorsa,sıvasspor hıc yokdan lıderlıge oynuyorsa,ercıyes uefada oynayabılıyorsa,ankaraspor sıfır taraftar destegıyle nıce oyuncular alıp arka arkaya serı galınbıyet alabılıyorsa,bedavaya stad yapabılen takımlar oluyorsa bu ulkede bunun tek nedeni;ŞEHRİNİ SEVEN BİR HALKIN OLMASI VE SEHIR TAKIMININ BASARISINI ISTEYEN YASI KAC OLURSA OLSUN INSANLARDAN OLUSMASIDIR.YANI BIZDE OLMADIGI GIBI..AKLIMIZI BASIMIZA ALIRSAK HALA HIC BISEY ICIN GEC DEGIL..yusuf zıya beyefendıden kurtulmassak o samsuna gıdecek paralarla daha cok alenii işler yapmaya devam edecekdır..

alaçamlý

aynen arkadaşlar belediye başkanının hakettiği dersi seçimde verilmelidir.yoksa samsun spor uzun zaman kendine gelemez.