Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

METE

aynen veıs abı allahın ıznıyle superlıg ozlemını atmak ıstıyoruz ustumuzden baskanımız...playof olsun ankaraya gdelım orada kalalım dısarda otelde herneyse yeterkı bseyler yapalım yaa ama ben ınanıyorum bu takım sızın yönetımınızle byerlere gelecek baskası olsa yaa bıttı hersey falan derdı heralde...ınsallah super lıgg ınsallah...  >:(

s_uzunkaya

tolga kardeşim,
yazılarında tamamiyle bir samimiyetsizlik, bir art niyet, bir ben bilirimcilik akıyor. sana hitaben ki bu yazımda da senin uslubuna yakın yazabilmek için sana kardeşim dedim(hiç içimden gelmediği halde) karanlığa küfredeceğene ışık tutsana canım kardeşim benim. denize düşmüşüz sarılacak yılan arıyoruz, bulamıyoruzki sarılalım. istifa etse başkan ne yapcaksın başkan olcakmısın? adam sanki 10 tane adayın arasından hileyle hurdayla başkan olmuş gibi cenk bir sen iki atıp tutuyorsunuz. (aslında ben sizin aynı kişiler olduğunuzu düşünüyorum ama neyse) adam ne acıdırki sahibsiz kalmış koskocaa samsunspor a acaba bir faydam olabilirmi diyerek sahib çıkıp samimiyetle birşeyler yapmaya çalıştığı bu kadar aşikarken, istifa etsin, gururuylan bıraksın demek, kastının ve hintliğinin delilidir, başka da birşey değildir. ben senin yazılarını görmemezlikten gelmeye çalışıyorum hep... kaç kere elim gitti klavyeye yazım dedim şuna bir iki bişeyler sonra boşverdim... ama eminim ki burdaki çoğu kişi de seni bu yazılarınla burda görmek istemiyordur. bana samsunspor için, çok seslilikti filan falan edebiyatı yapma.
yardım kampanyasına, art niyet aramadan, ulen acaba bu kimin cebine gircek bu parayı kim yiycek demeden samsunspor aşkına 3 kuruşta olsa para yatırabildinmi? bu yatırdığımız paralar hiçbirşey değil, bunu bende biliyorum ama bu yatırdığımız paraları gören o samsunlu zengin hemşerilerimiz acaba utanıpta, bukadar millet yoklukta 3 - 5 de olsa samsunspor aşkına birşeyler yapmaya çalışırken bizde birşeyler yapmalıyız artık derlermi?!? diye bir umutla gönderdik bu paraları.
   emme basma tulumba misali tulumbaya su dökmesen kuyudan su çekemezsin canım kardeşim... tulumbanın içine " ak ulennn şerefsizin önde gideniiii"" die küfretsen su alabilirmisin? bi bardak su dökmeyi dene küfredecene

gyuksel55

Alıntı yapılan: slazenger - 06 March 2008, 13:28:31
tolga kardeşim,
yazılarında tamamiyle bir samimiyetsizlik, bir art niyet, bir ben bilirimcilik akıyor. sana hitaben ki bu yazımda da senin uslubuna yakın yazabilmek için sana kardeşim dedim(hiç içimden gelmediği halde) karanlığa küfredeceğene ışık tutsana canım kardeşim benim. denize düşmüşüz sarılacak yılan arıyoruz, bulamıyoruzki sarılalım. istifa etse başkan ne yapcaksın başkan olcakmısın? adam sanki 10 tane adayın arasından hileyle hurdayla başkan olmuş gibi cenk bir sen iki atıp tutuyorsunuz. (aslında ben sizin aynı kişiler olduğunuzu düşünüyorum ama neyse) adam ne acıdırki sahibsiz kalmış koskocaa samsunspor a acaba bir faydam olabilirmi diyerek sahib çıkıp samimiyetle birşeyler yapmaya çalıştığı bu kadar aşikarken, istifa etsin, gururuylan bıraksın demek, kastının ve hintliğinin delilidir, başka da birşey değildir. ben senin yazılarını görmemezlikten gelmeye çalışıyorum hep... kaç kere elim gitti klavyeye yazım dedim şuna bir iki bişeyler sonra boşverdim... ama eminim ki burdaki çoğu kişi de seni bu yazılarınla burda görmek istemiyordur. bana samsunspor için, çok seslilikti filan falan edebiyatı yapma.
yardım kampanyasına, art niyet aramadan, ulen acaba bu kimin cebine gircek bu parayı kim yiycek demeden samsunspor aşkına 3 kuruşta olsa para yatırabildinmi? bu yatırdığımız paralar hiçbirşey değil, bunu bende biliyorum ama bu yatırdığımız paraları gören o samsunlu zengin hemşerilerimiz acaba utanıpta, bukadar millet yoklukta 3 - 5 de olsa samsunspor aşkına birşeyler yapmaya çalışırken bizde birşeyler yapmalıyız artık derlermi?!? diye bir umutla gönderdik bu paraları.
   emme basma tulumba misali tulumbaya su dökmesen kuyudan su çekemezsin canım kardeşim... tulumbanın içine " ak ulennn şerefsizin önde gideniiii"" die küfretsen su alabilirmisin? bi bardak su dökmeyi dene küfredecene

aynen katılıyorum ...

tolga

sevgili slazenger konu samsunspor ise gerisi bana göre teferruattır sevgili kardeşim sen bilemezsin samsunspora benim maddi ve manevi neler yaptığımı veya yapacağımı yazdıklarımı ister okursun ister okumazsın mecburda değilsin o zaman da cevap yazmassın belkide sen başkanın çok samimi olduğu bir arkadaşasın ki bazı şeyler zoruna gidiyor  o zaman bende saenin samssunsporlşuluğundan ??????? düşünürüm benim için ne başkan  nede futbolcu aklın yolu birdir takım eriyor bunun nedeni başjkandır ister kabul edersin istersen etmezsin sen samsnsunlu hemşerilerini utandırmak içinmi yoksa samsunsporluluğunlamı yardım ediyorsun bana gre 2.şık olmalı kimin cebi ne girecek derken şahit olduğum için yazdım öyle kafamdan uydurmadım bazı şeyleri söylemiyorum insanlar samsunda gezemezler sen istanbuldasın herhalde buraları takip etmen zordur

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 06 March 2008, 14:06:26
sevgili slazenger konu samsunspor ise gerisi bana göre teferruattır sevgili kardeşim sen bilemezsin samsunspora benim maddi ve manevi neler yaptığımı veya yapacağımı yazdıklarımı ister okursun ister okumazsın mecburda değilsin o zaman da cevap yazmassın belkide sen başkanın çok samimi olduğu bir arkadaşasın ki bazı şeyler zoruna gidiyor  o zaman bende saenin samssunsporlşuluğundan ??????? düşünürüm benim için ne başkan  nede futbolcu aklın yolu birdir takım eriyor bunun nedeni başjkandır ister kabul edersin istersen etmezsin sen samsnsunlu hemşerilerini utandırmak içinmi yoksa samsunsporluluğunlamı yardım ediyorsun bana gre 2.şık olmalı kimin cebi ne girecek derken şahit olduğum için yazdım öyle kafamdan uydurmadım bazı şeyleri söylemiyorum insanlar samsunda gezemezler sen istanbuldasın herhalde buraları takip etmen zordur

SEVGİLİ TOLGA ŞUNU BİLKİ BİZDE BAZI ŞEYLERİ YAZMIYORUZ BURAYA.BUNUDA BU ŞEKİLDE BİL. >:( >:( >:(
BENDE İSTANBULDAYIM BENDE BİR ŞEY BİLMİYORUM.

veis

berusa55

@Arkadaslar,

Sahsi tartısmalar artmaya basladı. Artık isim vererek ve biribirimizi kırarak yazmaya basladıgımızı görüyorum ne yazık ki. Lütfen sizlerden ricamız konu baslıgına sadık kalıp amacımızdan sapmadan yapıcı elestirilerde ve yorumlarda bulunalım. Tesekkür ediyorum...

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 March 2008, 15:09:44
@Arkadaslar,

Sahsi tartısmalar artmaya basladı. Artık isim vererek ve biribirimizi kırarak yazmaya basladıgımızı görüyorum ne yazık ki. Lütfen sizlerden ricamız konu baslıgına sadık kalıp amacımızdan sapmadan yapıcı elestirilerde ve yorumlarda bulunalım. Tesekkür ediyorum...

Ancak bazılarıda berusa 55 sürekli ortamı germek maksadıyla kasıtlı yazılar  yazıyor gibi geliyor. bunuda belirtmek isterim. koskoca sitede özellikle biri varki her mesajının altında istifa sesleri yükseliyor. ve şu anda hala kendine taraf bulamadı gibime geliyor. arada sırada da şekerleme niteliğinde aslında başkan iyi de falanlı yazılar yazıyor.

berusa55

Evet farkındayım çelebi olanların. O yüzden bu yazdıgımı anlayan anlayacaktır... Biz yine konu baslıgımıza uygun hareket etmeye devam edelim. Bakalım Safak Bey'in beklediğimiz acıklamalarının altında ne var bunun üzerine yoğunlaşalım...
Safak Bey demiş ki:
Birlik beraberlik olmadan hiç bir şey olmaz dedik hepimiz dimi arkadaşlar.Yine bir tuhaflıklar peyda olmazsa şayet önümüzdeki haftadan itibaren epey geç kalınmış olsada bazı değişiklikler olacak.Neler olduğunu şimdi söylemek istemiyorum.Bekleyin bakalım neler olacak??
Dikkat ederseniz yine bazı tuhaflıklar peyda olmazsa demiş. Sanırım burda Samsunspor'umuzun önünü kesmek, engellemek isteyen durum veya kişileri ima ediyor. Sizce?

atakumlueray

başkan istifa etsin diyenin aklından şüphe ederim.adam geldiğinden beri varsa talip olack başka biri buyursun,ben çekilirim diyor..var mı birisi?istifa etsin demek için önce daha iyi durumda olacağımıza birinin bizi inandırması gerekiyor.ancak şunu da belirtmek isterim ki şafak bey sezgin başkanın istifa ettiğini açıkladığında,bizlere herşeyin tam yoluna girecekken,transferler hazırken,projeler bitmek üzereyken böyle bir olayın olmaması gerektiğini söylemişti ve biz de umut ışığı olarak görüp desteklemiştik ve hala destekliyoruz ancak ortada hiçbir projenin isminin dahi geçmemesi bizi meraklandırıyor,ve var olan inancımızı doğal olarak azaltıyor.zaten kendisi de bir hafta bekleyin demiş,umut ediyorum ki bu bir hafta da efsaneye dönüşmez ve proje gerçekleşmese bile şunun için uğraştık ama bazı sebeplerden dolayı gerçekleşemedi gibi,en azından birşeylere gayret edildiğini gösterecek bir açıklama okuyabiliriz

milinkoviç55

evet sevgili berussa 55 haklısın kardeşim nedense 2. başkanımız  şafak gedikoğlunun  dünyada bir ilk olarak taraftarlara bu siteden gelin samsunspor sevdalıları samsunspor için sizinde düşündükleriniz bizim içinde çok önemlidir diye düşünerek  paylaşıma ortak etmesi bakıyorumda artık kişisel bir savaşa dönüyor  berussanınıda dediği gibi olmuyor beyler olmuyor nerede kaldı bizim samsunsporluluğumuz  bizim amacımız kavga değil samsunsporumuzun geleceği  lütfen kavga ederek içimizdeki  irlandalıları   sevindirmeyelim birde ben bir konuya değinecem tolga isminde bir arkadaşımız sürekli eleştiri yapıyor ama ben ona diyorumki arkadaşım eleştiri yap tabiki ama lütfen yapıcı olsun bu bir,2. asla böyle değerli bir sitede samsunspor gibi bir takımın başkanına  ve 2. başkanınada ismiyle buradan hitap etme  çünkü ismini dediğin kişi sonuçta samsunspora hizmet ediyor ve bir orda bir makamı var arkadaşıysan lütfen yanında şafak de burada başkanım de çünkü kötüde olsa onlar butakım kayyumdan kurtardılar unutmayınki bu takımı hergün valiye veriyolardı ozaman nerdeydiniz kaldıki bu takım asla düşmücek  buradanda veis kardeşim başta olamak üzere tüm samsunspor sevdalılarına slm allaha emanet olun allahım sezon sonu bizleri utandırmasın......... ;) not: benim buradaki amacım  hiç kimseyle kişisel savaş değil samsunspoluluğumuzu hatırlatmaktır...

cenkturgut

BEncede başkan istifa etmesin ederse halimiz ne olacak .Nerden  başkan bulacağız sezon ortasında  zaten futbolcular  başlamış isyana.Gun bırlık gunu bence.

jean

misafir

Alıntı yapılan: cenkturgut - 06 March 2008, 15:43:29
BEncede başkan istifa etmesin ederse halimiz ne olacak .Nerden  başkan bulacağız sezon ortasında  zaten futbolcular  başlamış isyana.Gun bırlık gunu bence.

cenk turgut bunu sen mi yazdın yoksa dalga mı geçiyon anlamadım.

cenkturgut

evet ben yazdım  samsunspora bu saatten sonra kım baskan olur?

SAmsunspor bıtmıs bır takım resmen okeye  donuyor.GEcen sene usaksporun ,mardınsporun yasadıklarını  bu sene bız yasıyoruz.Bu yuzden baskan gıtmesın gecen sene ıkıncı devre takımın basında  yonetım yoktu veya yonetıcı ben cok ıyı bılıyorum.Bu takımın nasıl gecen sene kumede kaldıgınıda bılıyorum.Bundan dolayı adı baskanda olsa  gıtmesın dıorum nede olsa koltugu dolduruor arkadaslar.