Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

yönetici

Samsunspor 2. başkanı ve başkan vekili Sn. Şafak Gedikoğlu vasıtasıyla yönetimimize ileteceğiniz fikir, proje ve sorularınız için sabit bir başlık açtık. Şafak Gedikoğlu bildiğimiz kadarıyla sizler, bizler gibi tribün kovalayan bir Samsunsporludur. Eleştiri ve beğenilerimizi akl-ı selim bir şekilde paylaşmaktan çekinmeyelim.

Alıntı yapılan: safak.gedikoglu - 20 February 2008, 19:11:15
Sevgili kardeşlerim, burada benimle ilgili yazdıklarınızı tek tek okudum.Zaten bu siteyi yakından takip eder sık sık girer yazdıklarınızı okurum.Hatta önemle üzerinde durduğunuz bazı konularıda buradan okuyarak yönetim kurulu toplantı gündemlerine aldığım bile oldu.Benimle ilgili yorum yapma zahmetinde ve nezaketinde bulunan herkese teşşekkür ederim.Ben yapı olarak olumlu veya olumsuz her türlü eleştirinize açık bir kişiyim.Kiminiz yorum yapanların yeni üye olması ilginç demişsiniz,kiminiz ne yaptı ki demişsiniz,kiminiz de daha pozitif yaklaşımlarda bulunmuşsunuz.Ama gördüm ki; yorum yapanların hepsi yeni üye değiller ve neden böyle bir düşünceye sahip oldunuz merak ettim.Aklınızdan benim yakınlarımdaki insanlara bunu benim yaptırdığımı geçiriyorsanız eğer beni yeteri kadar tanımıyorsunuz demektir.Diğer bir konuda ne yaptı ki demişsiniz bazılarınız.İçinde bulunduğumuz şartlar altında ( ki bunu hepimiz biliyoruz; kamudan,yerel yönetimlerden,işadamlarından vs. destek olmadığını) elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve bir çok kişiden daha cesur davrandığımıda gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.Şimdi size burada neler yaptığımı tek tek anlatmak çok doğru bir davranış olmaz.Zaten çoğunuz aslında neler yaptığımıda biliyorsunuz.Şayet sırf Samsunsporumuz için istemeye isteme de olsa yapmak mecburiyetinde olduğum bazı icraatlardan dolayı sıkıntıda kalan hatta bana kalbi kırılanlar bile oldu ama her zaman söylerim bunu konu Samsunsporun menfaatleri ise babamın oğlunu tanımam.Çok üzüldük çok içimiz yandı son dönemlerde boynumuz bükük ayrıldık stadlardan.Bizimle sezon açılışı maçı yapmak için çırpınanların şimdi Samsunspor kümeye diye bağırmaları hiç bir zaman kulaklarımdan silinmeyecek ve bunların hesabı bir gün sorulacak.Ama sizden ricam lütfen şu an ki yönetime kızmayın.İnanın çok zor şartlarda idi bu insanlar kulübü aldıklarında.Şimdi bazıları diyor ki madem paranız yoktu neden yönetime geldiniz.Geçmişi ne çabuk unuttuk.6 ay kadar öncede kulüp kayyuma gidiyor kim olursa olsun yeterki birileri sahip çıksın ''Samsunspor yok oluyor'' diye bağıranlar şimdi de neden geldiniz diye soruyor.Sevgili kardeşlerim ben her zaman sizinle oldum,isteklerinize cevap vermeye çalıştım,sorunlarınıza duyarsız kalmadım,sizi çok ama çok iyi anlıyorum,yıllarca tribünde idim.Yönetici iken bile protokol yerine yanınıza gelmeyi tercih ettim.Ama artık burada bu konuya son noktayı koyalım.Benimle ilgili iyi ve kötü yorumlarınıza da teşşekkür ederim.Gelin yine bir ilki yapalım.zaten sık sık bakıyorum bu siteye,bana veya yönetime iletmek istediğiniz konuları yazın,Samsunspor için birlikte neler yapabiliriz,fikirleriniz düşünceleriniz her şeyi paylaşalım.Bu arada yine değinmeden geçemeyeceğim sevgili Timofte' yide rahmetle anıyorum.Çok iyi bir insan çok iyi bir samsunsporlu idi ve bunu bildiğim için yönetim yedek listesine almıştım onu ileride iyi bir yönetici olur diye.Kara talih.

Hepinize sevgilerimle...

şafak gedikoğlu

Kırmızı inancımız/beyaz mazimiz/siyah matemimiz

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 20 February 2008, 19:31:04
şafak başkan benim en çok istediğim samsunstore açılması bir showroom şeklinde bunu bir iş adamımız yapar örnek cemal yeşilyurt.Ayrıca formalarımızda amlem kullanımı olarak hiç güzel değil kırmızı amlem olması lazım sadece bu kullanılması lazım ben araştırma yapıyorum store açıldığında bunlardan yaptırırız diye flasıma attım resimlerini her zaman yanımda dolaştırıyorum cesaretim geldiğinde bir yönetici ile konuşup bunları paylaşmak isteyecektim ama siz gelip bize ulaştınız bundan dolayı teşekkür ederim ....

celebi

özellikle samsunstorenin istanbul gibi bir şehirde olması çok iyi olur.büyük iş merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde en azuından bir tane bile bir dükkan veya acentelik gibi bir bölüm veya yer olsa capitol akmerkez olivyum cevahir kanyon vb. gibi alışveriş merkezlerinde hem bizim gibi samsunspor sevdalıları iin hemde oraya başka takımıda tutsa SAMSUNLU olduğu için çoluk çoçuğuna veya kendisine en azından yardım maksadıyla bir şeyler alması  yardım açısından faydalı olabilir görüşündeyim.

NOT: ÜRÜNLERİMİZDE ÇOCUK EŞYALARIDA OLURSA bizim gibi çocuk sahibi Samsunsporluları sevindirir.

Sadece Samsunspor

merhaba şafak abicim benim aylar önce bi projem vardı ama unutuldu gitti - daha önceden şehrin bazı yerlerine kumbara konulmuştu başında kimse yoktu hatta bazıları içine kağıt bile atmıştı o kadar kötüydü yani. şimdi ise diyorumki bu kumbaraları o bileti verip geçtiğimiz yere koysak herkesin gözü önünde çoğu kişi para atmak zorunda kalacak millet ona bakarken.

mesala samsunspor içerdeki bi maçı kazanırsa herkes gaza gelir ve maç çıkışında o kumbaralara para atarlar bence uygulanabilir ama yinede yönetim bilir tabii iyi para toplancağından eminim

CurvaSudSamsunspor

Şafak başkan ayrıca bu ürünleri bir site acıp orda sergilenebilir ve teşkilet kurulup internet üzerinden satış yapabiliriz
yazın gelen gurbetçiler storeyi duyunca baya alışveriş yaparlar

sbc_emir

s.a şafak abi ben emir enginin yeğeni engin karataş başaknım ben bir söğütlübahçeli olarak herzaman samsunsporun peşinde mahalledeki arkadaşlarım ve kardeşlerimle beraber dernegimizle beraber herzaman samsunsporun peşindeyiz maddi bir desteğimiz yok ama mnevi bir degerimiz çoktur bunuda biliyosunuzduurr sevgilerimle başkanımm

milinkoviç55

sevgili emir senin nasıl bir samsunsporlu olduğunu bende bir samsunda yaşayan samsunspor taraftarı olarak çok iyi biliyorum ve diyorimki bütün taraftarlar bizim ama yinede söğütlübahçede doğup büyüyen biri oldumuz için seninle gurur duyuyoruz en büyük samsunspor

safak.gedikoglu

Sevgili admin, öncelikle şunu düzeltmeni rica ediyorum.Ben Asbaşkan değilim.2.başkan ve başkan vekiliyim. Arkadaşlar; görüyorum burada sayıları belli olan can-ı gönülden çok ciddiye alınacak ve Samsunspor için çok önemli insanlarsınız.Ama durum o kadar garip ki yani kısaca iki ucu çoklu! değenek gibi.Bir çok insan başarı olunca birşeyler yapmaya birşeyler katmaya çalışıyor.Biliyorsunuz 2005 yılında açılmış olan bir sitemiz vardı.Samsunspor online satış sitesi samsunstore.Hani bazı arkadaşlarımız mesela ne yaptı diye soruyordu ya benim için yeri geldi söyleyelim.Bu siteyi ben kurmuştum ve hem site için hemde ürünler için (hani 55 yazan ürünler) epey bir harcama yaptım ama ne yazık ki bunu yaptıktan sonra İsmail başkanla birlikte yönetimden ayrıldık ve sonrasında takımın gidişhatını biliyorsunuz ve ilk başlarda puan cetvelinde iyi durumda olduğumuz için satışlar iyi başlamıştı ama sonraki gidişhat satışları sıfır noktasına getirdi.Bu ürünleri en iyi bilenlerden biriside sevgili veis'tir.Ofisime kadar gelip çok ürün almıştır.Peki sonrasında ne oldu?Neredeyse bütün maçlarda taraftaramıza bedelsiz olarak koli koli gönderdim ve şu an elimde sadece numuneler kaldı.Bu site anadolu kulüpleri içinde ilk online satış sitedir.Şu an açmayı düşünüyormuyum? cevap hayır.neden? çünkü; açıkca beyan edeyim yaklaşık 80.000 ytl harcadım bu site ve ürünler için sırf kulübümüze bir destek kaynağı olsun diye ama gördüm ki takım başarısızsa satışta yok ve şuan takımımız bu durumda iken satışta pek olmayacağı için yeniden bu kadar para harcamanın bize faydası olmayacak.Bu söylediklerim sadece site için geçerli değil tabi satış mağazaları içinde aynı durum geçerli.Şu an açacağımız mağazalar kendi giderlerini bile karşılayamazlar.Gerçekçi olmak lazım dimi.Sportif başarıyı yakalamaya başladığımızda bunları yapabiliriz.Büyük şehirlerde mağaza açmayız belki ama varolan mağazalara ürün standlarımızı koyarız.zaten süper lige çıkma aşamasında samsunstore'u bu siteden birilerine hediye edeceğim.Sizler işletin,iş bölümü yapalım.Keza kumbara koyma konusu içinde düşüncelerim aynı sevgili tuqberk.Bir daha ki yazımda bana göre Samsunspor ekonomik krizi nasıl aşar konusunda şahsi fikirlerimi yazacağım.Sizlerinde düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.Akıl akıldan üstündür.Sanırım sorularınıza biraz ışık tutup biraz aydınlatabildim ve sanırım siteye bu şekilde biraz renk gelmiş oldu.Ben Samsunspor'un ve Samsunsporlunun olduğu her neresi olursa olsun  orada bulunmaktan keyif alıyorum.kırmızı inancımız/beyaz mazimiz/siyah matemimiz// kırmız beyaz ve siyah sevdamız

CurvaSudSamsunspor

birtane anadolu takımı var keşke onlar gibi olabilsek onlarında storesi var haftada bir ürün çıkyor çok işliyo inşallah bizde onlar gibi oluruz...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: safak.gedikoglu - 21 February 2008, 00:23:23
kumbara koyma konusu içinde düşüncelerim aynı sevgili tuqberk.Bir daha ki yazımda bana göre Samsunspor ekonomik krizi nasıl aşar konusunda şahsi fikirlerimi yazacağım.Sizlerinde düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.Akıl akıldan üstündür.Sanırım sorularınıza biraz ışık tutup biraz aydınlatabildim ve sanırım siteye bu şekilde biraz renk gelmiş oldu.Ben Samsunspor'un ve Samsunsporlunun olduğu her neresi olursa olsun  orada bulunmaktan keyif alıyorum.kırmızı inancımız/beyaz mazimiz/siyah matemimiz// kırmız beyaz ve siyah sevdamız

düşüncelerimiz uyuştuğu için çok memnun oldum umarım bu dediğimi yönetim olarak uygularsınız

saygılar

hayırlı geceler

yönetici

Alıntı yapılan: safak.gedikoglu - 21 February 2008, 00:23:23
Sevgili admin, öncelikle şunu düzeltmeni rica ediyorum.Ben Asbaşkan değilim.2.başkan ve başkan vekiliyim.

Sayın Gedikoğlu, ben de o anlamda kullanmıştım asbaşkanı; 2. Başkan...

http://tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=asba%c5%9fkan

http://tr.wiktionary.org/wiki/asba%C5%9Fkan

Ama yine de değiştirelim.

Beyler, "yönetim duy sesimizi" demenize gerek yok. Bakın Samsunspor'umuzun en yetkili kişilerinden birisi bizatihi okuyor yazdıklarınızı. Ben şimdilik soru sormayacağım. Sadece rahmetli Teoman için kulübün gösterdiği alakaya teşekkür etmek istiyorum. O, Samsunsporluluk konusunda tartışmasız bir efsaneydi bizler için. 

ozkan17

Şafak Baskanım..Trubunlerden gelen birisi oldugunuz için bizim içimizdeki yanan ateşi,olusaşn aşkı en iyi siz anlarsınız..Tesekkür Ediyoruz size bizlere cevap verme zahmetıne kaylandıgınız için..Daima arkasındayız bu yonetimin..

CeLiL_55

Herşeyden önce SamsunSpor Süper Ligde Bulunması Gereken bir takım şuan bulunduğu durum içler acısı bizler SamsunSporun Çıkmasını beklesekte şun 1.ligden düşmemek için savaşıyor maddi desteğe gelince Samsun Halkı Gerekli ilgiyi malesef göstermiyor Zengin Samsunlu iş adamlarıda Yardımcı olmuyor Takımımızn Efsane Oyuncuları Serkan Aykut Celil Sağır onlarda olmasa halimizi Düşünmek istemiyorum  :-[

veis

şafak abi bu konuda çok haklı ofisi inanılmaz doluydu.maçlardada poşetlerle getirip taraftara dagıtırdı.abi hatırlarsan bitanesini üstünden almışdım senin halen saklı durur bende.ayrıca ürünlerde a kaliteydi işte zamanla başkan taraftarımıza dagıtarak bitirdi.ozamanlarda talepde olmuyordu heralde.biz elbirligiyle başarıları yakalayıp ürünü de satarız abi allahın izniyle.

cenkturgut

Samsunsporu   maca  gelen 2000  taraftarımı kurtaracak?  Samsunsporu  yonetıme  ve kulube ınanmayan halkımı kurtaracak?   30 trılyon borcu nasıl yaptınız  demezlermı ınsanlar? Samsunsporun artık tek  bır caresı  var   5-6  trılyon olan yıllık gıderını 2-3 trılyona ındırıp genc futbolcularıyla  1.lıge te  4-5  sene  bu oyuncuların yetısmesını beklemek.Elınden hıcbır futbolcuyu kacırmadan.BAska kurtulus caresı gozukmuyor.
Saygılarımla

son nefes55

21 February 2008, 10:11:24 #14 Son düzenlenme: 21 February 2008, 12:30:40 alemsirinler55
bu borç batağından kurtulmadığız sürece her şey hayel ürünü oluyor samsunda çok büyük sivil toplum kuruluşları var ticaret odası var esnaflarımız var bu kişlere ulaşmak lazım kapılarını çalmak gerekir yabancılar pazarında taminen 500 esnaf gazi caddesinde 500 çiftlikde 1000 fatih sultan mehmetde1000 tane esnaf var bu adamların yanına gidilse 5-10 ytl istense vermeyecek kişlermi sizce bunun sanayisi organizesi var istemek lazım su paralarına 1ytl ek olarak konsa buna halkımız karşıda çıkmaz ve büyük bir maddi gelir kapısı olur ama şuda bi gerçek başkanımız tavandaki kişlerle görüşüyor bişey çıkmıyor ama bunu tabana yayarsak herkesin desteği olmuş olur