Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

nomak55

bende atkı polar satalım demiyorum ama fikirlerimizi ortaya koyalım istiyorum.Suda b gercekki bu insanlar bizim takımımıza aman aman bi destek yapmadı ve yapmazlarda.İsmail Uyanık zamanında bu adamlar gene yardım etmediler ama takım bir sekilde ayakta durabiliyordu..Taaki ismini bile zikretmek istemediğim şikeci yusuf ziya zamanına kadar ondan sonra takım gerilemeye basladı..İsmail baskan gitmeden ona canavar gibi takım kurup bırakmıstı ve hepsi devre arası sutlandı malesef...diyeceğim şu kii biz bu işin içinden birlik olarak cıkabiliriz bunu nasıl yaparız onu dşünmeliyiz.Bak bu zmana kadar taraftarın sesini dinleyen bi yonetici duydunmu.Sagolsun Safak Baskan bir nebzede olsa elinden geleni yapmaya calısıyor...

pitbul055

sayın ismail uyanık zamanında ercüment denen adam o hareketi yapsaydı bugün samsunda olmazdı.tiribünlerde kapatılmazdı.polisdende bukadar dayak yenmezdi.işde fark burada.

nomak55

Beni yanlıs anladın galiba ben kimseyi savunmuyorum ama birilerinden medet beklemeden de bu takımın ayakta kalabileceğini anlatmaya calısıyorum..Bilmiyorum bu samsunsporun hiçmi yeri malı mulku yok.Eger varsa neden bir proje uzerinde dusunulmuyor.Bunları arastırmak lazım bjk fulya projesi yaptı adamlara buyuk bir gelir gelecek hemde hiçbir seye dokunmayacaklar firma kendisi yapacak kendisi işletecek  bjk yede para gelecek onlarda kazanacak gs aslantepe projesi keza oyle fb surekli bir yerlerden birşeyler çıkartılıyor bu yoneticilerlede gorusulmesi fikir alınması gerekir....Yoksa ben kimsenin savunucusu değiilim burda onemli olan SAMSUNSPOR dur bunu asla unutmuyoruz.Yanlıs anlattıysam da kusura bakma

south_london

hocam samsunsporun oyle bjk fb gibi mali mulku yok ayrica belediye destegide yok.istanbul takimlarinin yaptiklari projeler tamamen devlet destekli oluyor adamlarin cebinden hic para cikmiyor hepsini devlet oduyor ama milyonlarca dolar ceplerine giriyor.ayni sekilde kayseride belediyenin yapacagi muthis staddan buyuk karlar elde edecek.samsunsporun arkasinda herhangi bir belediye yada siyasi guc olmadigindan boyle projeleri yapmasi cok zor.samsundada belediyenin halini hepimiz biliyoruz ayni sekilde milletvekilleride oyle.

alaçamlý

CELİL55 senin kadar benim kafamda çalişıyor bu üçlüye çok ihtiyacımız var olduğunu ama bunlar cezalıysa sakatsa bir şekilde yerleri domalıdır.keşke celil 20 yaşında olsa serkan da aynı ama bu adamların yerini ama alt yapıdan ama transferle dolmalı ben onu anlatmaya çalıştım.celil gibi bir futbolcu mümkün değil daha yeryüzüne ne gelir nede yetişir ama yaşı itibarı işi biticek ama samsunspor halen hayatta olacak bunların yeri bir şekilde dolmalı.bir kulüp hiç bir zaman bir futbolcunun üzerine kurulu değildir.

alaçamlý

SAMSUNSPOR yönetiminden bir yönetici bize SAMSUNSPORUN bu sene küme düşmeyeceğini garanti edebilirmi.bunu merak ediyorum ve cevab bekliyorum.

cenkturgut

ehuehue.Yanı sana bırsey soyleyeyımmı  sana  herseyı garantı ederler.Sezon basında  sampıyonluk sozu  verenler kume dusmemeyımı  vermeyecekler.BEn sezon  basında  bu takım ılk 6 ya gırerse buyuk basarı  dıye yazmıstım mıllet benı  samsunspor dusmanı ılan etmıstı.Benı ruhsuz oolarak nıtelendırmıslerdı.Sımdıde  sunu yazıyorum  kım nasıl nıtelendırecekse nıtelendırse bu sene samsunspor duserse  bunun anlamı nedır bılıyormusunuz_  Bu  takım  artık kapanmıs  demektır.Samsunspor  4-5  sene  daha lıge cıkamaz  dıyoruz kımse ınanmıyor.Kulubun ıcınımı  bılmıyorlar nedır?

veis

inanma meselesi degil aarkadaşım sorun.herkez görüyor durumu belkide kabul edemiyoruz ama şuda birgerçek şartlar ne olursa olsun samsunspor ve yönetiminin yanındayız.

Çaðrý55

bu durumu bi tek sen görüyosun biz bişe göremiyoz zaten düşmekten bahsetmek istemiyoruz kabullenemiyoruz karamsar olmayalım diyoruz anladınmı? zaten çıkamıyoruz bu şartlardada zor bunu düşünmek hiçte zor değil en azından bu sene düşmeyelim gelceksene daha iyi olur inşallah

Nuri Asan

Sorunun en uygun yeri burasıdır galiba Karşıyaka maçında maraton üste geçmeye izin verilmemiş,neden?

Baþkent_55

SAMSUNSPOR LİGDE KALIRSA NE OLACAK BEYLER......bu futbolcularla devam mı edecez yine ne bekliyosunuz bunlardan yaa.......bu futbolcularla ligde kalacaksak düşelim daha iyi .....ben çıkıp daha nasıl alkışlarıp bu ruhsuzları yaa.....kendimizi güldürmeyelim 3-5 çapulcuya mudara olmayalım YÖNETİM YAPACAĞINIZ EN AKILLI İŞ NEDİR BİLİYOMUSUNUZ ......SAMSUNSPORUN ONURUYLA OYNAYAN HAİNLERİ KAPI DIŞARI ETMEKTİR .......TAKIM İÇİNDEKİ HAİNLER DEF EDİLMESSE ALLAH AŞKINA BU TAKIMI DÜŞÜRÜN İSTEMİYORUM BEN BÖYLE ONURSUZCA MÜCADELE KALACAKSAKTA DÜŞECEKSEKTE KENDİ ÖZ EVLATLARIMIZ LA DÜŞELİM ......bırakın 3-5 sene heba olsun bıktık artık gelen geçenin maskarası olmaktan yaa .....beyler istiyormusunuz böyle ligde kalmayı siz yaa......ŞAFAK BAŞKAN ALLAH AŞKINA SESİMİZİ DUY BU TARAFTARIN GÖRDÜKLERİNİ BİRAZCIK DA SİZ GÖRÜN BEN SİZİN YERİNİZDE OLSAM SAHAY GİRER AĞZINI BURNUNU KIRARIM O RUHSUZLARIN HERŞEY PARAMI.....BAKIN KARŞIYAKA ADMLARIN DONUNA KADAR HACİZ GELDİ YAA...YETER YETER YETER.......ŞAFAK BAŞKAN ALLAHINI SEVİYOSAN YA DEVRİM YAPIN YA DA ÇEKİP GİDİN .......bu taraftar sezon sonu ne yapacağını çok ii biliyo.....bak nasıl sevgi gösterisi yapılıyo görecez bakalım !!!!!futbolcular hepinizi çok seviyorum hepinizi SAYGIYLA anacağız .......tahsilatlarınız af olunur inşallah......

pitbul055

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 26 February 2008, 11:14:37
SAMSUNSPOR LİGDE KALIRSA NE OLACAK BEYLER......bu futbolcularla devam mı edecez yine ne bekliyosunuz bunlardan yaa.......bu futbolcularla ligde kalacaksak düşelim daha iyi .....ben çıkıp daha nasıl alkışlarıp bu ruhsuzları yaa.....kendimizi güldürmeyelim 3-5 çapulcuya mudara olmayalım YÖNETİM YAPACAĞINIZ EN AKILLI İŞ NEDİR BİLİYOMUSUNUZ ......SAMSUNSPORUN ONURUYLA OYNAYAN HAİNLERİ KAPI DIŞARI ETMEKTİR .......TAKIM İÇİNDEKİ HAİNLER DEF EDİLMESSE ALLAH AŞKINA BU TAKIMI DÜŞÜRÜN İSTEMİYORUM BEN BÖYLE ONURSUZCA MÜCADELE KALACAKSAKTA DÜŞECEKSEKTE KENDİ ÖZ EVLATLARIMIZ LA DÜŞELİM ......bırakın 3-5 sene heba olsun bıktık artık gelen geçenin maskarası olmaktan yaa .....beyler istiyormusunuz böyle ligde kalmayı siz yaa......ŞAFAK BAŞKAN ALLAH AŞKINA SESİMİZİ DUY BU TARAFTARIN GÖRDÜKLERİNİ BİRAZCIK DA SİZ GÖRÜN BEN SİZİN YERİNİZDE OLSAM SAHAY GİRER AĞZINI BURNUNU KIRARIM O RUHSUZLARIN HERŞEY PARAMI.....BAKIN KARŞIYAKA ADMLARIN DONUNA KADAR HACİZ GELDİ YAA...YETER YETER YETER.......ŞAFAK BAŞKAN ALLAHINI SEVİYOSAN YA DEVRİM YAPIN YA DA ÇEKİP GİDİN .......bu taraftar sezon sonu ne yapacağını çok ii biliyo.....bak nasıl sevgi gösterisi yapılıyo görecez bakalım !!!!!futbolcular hepinizi çok seviyorum hepinizi SAYGIYLA anacağız .......tahsilatlarınız af olunur inşallah......

BU GÜZEL YAZILARIN ÜSTÜNE YORUM YAPMAK APTALLIK OLUR.AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ...TEPKİ OLMADIĞI SÜRECE BU RUHSUZ TOPCULAR DAHA ÇOOOOOOK REZİL EDECEKLER BİZİ.
[/quote]

s_uzunkaya

adamlar trabzonun başkanı olmak için kavga ediyolar.... ehhh beee samsunumun gamsız,tasasız, rahatsız rahat işadamı ve zenginleriiii... bir futbolun koskocaaa bir fabrika kurmaya eşdeğer olduğunu anlayamıyacak zavallılarrrr...samsunspor süper ligdeyken bu fırsatı değerlendiremeyip samsunsporu büyütürken kendi reklamını ve kasasını doldurmayı akıl edemeyen divanelerrrr...bu son umuttur, alın artık insiyatifleri elinize ve bu takımı bu bataklıktan çıkarıp,süperligde eski günlerine getirin... yoksa artık çok geç olacak ve 3. ligdeki bi takıma hiç kol kanat gerilmeyecektir. çünki artık menfaatlenebilecekleri bir takım kalmayacaktır ortada...

bu yazım şafak başkana değildi, ama ona olanlarıda cevapsız kaldı?!?

CeLiL_55

SamsunSpora Sahip Çıkan yok en önemliside Para Kaynağı Yok Bu Takımın ne belediye ne siyasi güç nede samsunlu ünlü zengin iş adamları SamsunSPora Destek Çıkmıyorlar Bu Takımdaki Futbolcular Seneye Birçoğu Gidicek Herkez Biran önce Kaçmak istiyor SamsunSpordan Yazık ne hallerdeyiz Efsane bu duruma geldi işte Taraftarın Geç kalınmadan birşeyler yapması lazım Dibe Vuruyoruz artık Gemi Batıyor Ya Yok Olucaz Yada Samsunu Kurtarıcaz başka yolu yok Küme Düşersek Samsun biter kimsede Gelmez Takıma Karadenizin KRaLıYdık eski günlerde kaldık.... SAHİP ÇIKIN SAMSUNSPORA BAŞKA SAMSUNSPOR YOKKK!!!!

ender

Herkes kendince fikrini solemis.ben baskanimiz neler yapiyor,neler dusunuyor bunu merak ediyorum.bu isin direk sorumlusu olarak aldigi ekonomik onlemler nelerdir?