Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

son nefes55

(cenk turgut) sen iyiden iyiye saçmalamaya başlamıssın sen harbiden bi süreliğine yazma istersen kafanı dinlersin çünkü her yazında bi hata var demiyorum art niyetlilik var yok gerçekleri yazmayacam sizler gibi yazacam yok artık yeni tavrım kırmızı beyaz bunu söylerken lay lay lomun peşindesin

s_uzunkaya

yahudiye 10 lira vermişler, 9 unu reklama ayırmış 1 ini sermaye yapmış  ;)

milinkoviç55

:'( evet sevgili samsunsporlu kardeşlerim ben 2. başkanımız şafak gedikoğlunun son yazısını okudum ve gerçekten üzüldüm onun için ve samsunspor adına arkadaşlar çıktı bir tolga diye biri 3 gündür şafakta, şafak ya arkadaşım diyosunki ben şafak başkanı namık kemalden tanıyorum  acaba hangi yıllarda şafak başkanla okudunuz namık kemalde de o kadar iyi tanıyorsun bu  bir.2. neden kulübün mahrem konularını açıklıyosun burdan.3. madem o kadar samsunsporlusunda neden hiç vekiller ve belediye başkanınada sitemkar etmiyorsun.4 lütfen bu sorularıma cevap yazarmısın yazarsan sevinirim  yoksa artık terk et bu siteyi arkadaşım  çünkü bizim senin gibi günlük değil ömürlük ve ahiretlik samsunsporlulara ihtiyacımız var.  not. şafak başkanım sakın  bir kişi yüzünden yüzbinlerce samsunspor sevdalılarını kendinden mahrum etme  etmeki içimizdeki irlandalıları sevindirme  sçs.....

tolga

belediye başkanın ve vekillerinde bildiği bişi vardır belkide güvenilir olmak önemli ama yinede belediyenin göz ardı ettiği doğrumu evet doğru sormak lazım bence  kendisine ben belediye başkanı değilim bilemem  sonuçta bu bel.bşk.bizler seçtik yanlışı varsa oy vermezsiniz olur biter  ben öyle yapacam  çünki peki sevgili şafak başkanda kulüb neden bu hallere düştü açık yüreklilikle cevaplasın o zaman belkide bizler yanlış şeyler biliyoruz hep pembe tablolar çizileceğine doğrular çıksın ortaya muhalefet partileri bile hükümeti eleştiriyor  neden zorunuzas gidiyor bazı şeylere söylemem anlayamadım ve anlamışta değilim demokrasi diye birşey var ya araştırın bakalım yazdıklarımda her hangi bir yanlış haber varmı birde kulübü denetleyin bakalım araştırın neden bu hallere düştük senin söylemenlede siteyi bırakmam kardeşim

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 07 March 2008, 11:58:24
belediye başkanın ve vekillerinde bildiği bişi vardır belkide güvenilir olmak önemli ama yinede belediyenin göz ardı ettiği doğrumu evet doğru sormak lazım bence  kendisine ben belediye başkanı değilim bilemem  sonuçta bu bel.bşk.bizler seçtik yanlışı varsa oy vermezsiniz olur biter  ben öyle yapacam  çünki peki sevgili şafak başkanda kulüb neden bu hallere düştü açık yüreklilikle cevaplasın o zaman belkide bizler yanlış şeyler biliyoruz hep pembe tablolar çizileceğine doğrular çıksın ortaya muhalefet partileri bile hükümeti eleştiriyor  neden zorunuzas gidiyor bazı şeylere söylemem anlayamadım ve anlamışta değilim demokrasi diye birşey var ya araştırın bakalım yazdıklarımda her hangi bir yanlış haber varmı birde kulübü denetleyin bakalım araştırın neden bu hallere düştük senin söylemenlede siteyi bırakmam kardeşim

SENDEN SADECE ŞUNU SÖYLEMENİ İSTİYORUM MADEM BİLİYORSUN. ESKİ YÖNETİM VE SENE BAŞINDA OLUPTA ŞİMDİ OLMAYAN YÖNETİCİLER NE YAPTI.

tolga

esski yönetim de bişi yapmadı 25hafta şampiyonluktan bahsetip herkesi kandırdılar son karşıyaka maçıyla takım kümede kaldı sezon başına gelin ce geçen yıldan kalan bir takım var borç var hertürlü sıkıntı var  ona rağmen hazırlısız bir sezona giriş var şunu söylüyorum bu yönetim böyle bir ortam buldu tamam ama vaatlerle geldiler 2 maç kazandı şampiyonluktan bahsettiler ama bakıtyorsun değişen bişi yok yapılanmak adına hiç bişi yok takıma gelir sğlamak adına keza aynı işçiler mağdur herkes mağdur topçusu öyle ama hala insanlar siyaset peşinde madem çıktın geldin neden şehir sana güven oyu vermiyor enson ki kampanyadan belli o zaman deki ben bu takıma bu şartlarda sahip çıktım ama baktım ki şehşir hala sahip çıkma adına kılını kıpırdatmıyor bırak karderşim seninle beraber bizde yürüyelim ama  sen gelip bel.baş.müdahil ol bende tasvip etmiyorum bel.başk. ama bu işler böyle olamz ku çakıl diye  milleti oyala bırak abiö bence daha çok büyürsün  bakalım o zaman şehşir ne yapacak

sbc_emir

Alıntı yapılan: tolga - 07 March 2008, 11:58:24

herşeyin en iyisini sen biliyorsun yaa tolga kardeş kimsin bilemiyorum ama bu takıma bu yönetime şans vermeyen destek olmayan belediye başkanı millet vekilleri warya onlar bu tkımın azcık arkadasında olsa azcık destek verse bu yönetimin napacağıda ap açık ortada bak bugün öbür takımlra arkadasında devlet destegi warki ayakda durabiliyor size bi örnek vermiştim fenerbahçe  çşampiyonlar liginde tur atladığında atladığı gece o an  odakka meclisde herkes başbakanı kutluyordu bu neyin göstergesi devlet buyüklerinin bazı klübleri desteklediginin göstergesidir bizim millet vekillerimizde el ele versin samsunsoprumuzn durumunu devlet büyüklerimize göstersin bu takımın göz göre göre erimesini beklicegine gitsiner bişe yapınlar oy istemeye geldikleri zaamn bu samsunu neyle temsil edicekler neyle samsunsporumuz olmadımı samsunumuz nerde temsil olacak zamanında samsunumuz fenere cimboma beşiktaşa burda ezdiğinde deplasmanda onların sahasında ezdiginde kim konuşuluyordu samsun dimi onuniç in ben belediye baskanlarımıza milletvekillerimize sıoruyorum şimdi bu takım düştümü siz neyle temsil ediceksiniz samsunu acaba ne yüzel bizden oy isityeceksiniz(bu arada belirtim sayın millet veklimiz fatih öztürk dışındaki millet vekillerimize sesleniyorum)hep destek tam destek bu hafta elazığa gidiyoruz 5 otobüs gelmek isteyenler olursada samsunspor taraftarlar derneğine gelebilir

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 07 March 2008, 12:10:12
esski yönetim de bişi yapmadı 25hafta şampiyonluktan bahsetip herkesi kandırdılar son karşıyaka maçıyla takım kümede kaldı sezon başına gelin ce geçen yıldan kalan bir takım var borç var hertürlü sıkıntı var  ona rağmen hazırlısız bir sezona giriş var şunu söylüyorum bu yönetim böyle bir ortam buldu tamam ama vaatlerle geldiler 2 maç kazandı şampiyonluktan bahsettiler ama bakıtyorsun değişen bişi yok yapılanmak adına hiç bişi yok takıma gelir sğlamak adına keza aynı işçiler mağdur herkes mağdur topçusu öyle ama hala insanlar siyaset peşinde madem çıktın geldin neden şehir sana güven oyu vermiyor enson ki kampanyadan belli o zaman deki ben bu takıma bu şartlarda sahip çıktım ama baktım ki şehşir hala sahip çıkma adına kılını kıpırdatmıyor bırak karderşim seninle beraber bizde yürüyelim ama  sen gelip bel.baş.müdahil ol bende tasvip etmiyorum bel.başk. ama bu işler böyle olamz ku çakıl diye  milleti oyala bırak abiö bence daha çok büyürsün  bakalım o zaman şehşir ne yapacak

BIRAKIPTA KAÇANLAR HAKKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUN. >:(

METE

evet celebı abı cok haklısın mıllet brakıp gdıo bı amaçla gelıo bu takımın basına sonra olmadımı hadı bana eywallah allah bıdaha bölelerın elıne dusurmesın nedıyelım...

tolga

sevgili çelebi ben seni anlıyorum  nedemek istediğini bırakıpta kaçan derken eski as başkan  doğru söylüyorsun  işte çorap o zaman sökülmeye başaldı hançerlendik çok doğru söylüyorsun ben anlıyorum seni ama beni kimse anlamıyor veya işlerine gelmiyor ama samsunspor için herşeyi yaparım yapacağımda kim neler yapmış çıkacak ortaya bırakıp laçan yöneticilerde dahikl

yönetici

Sn. Şafak Gedikoğlu'na taraftarın sesini duyma çabası için teşekkür ederiz. Kendisini bu başlık altında olmasa bile her zaman sitemizde görmek isteriz.

Yapılan eleştirilerin haklı yönleri olduğu gerçeğini es geçmemek lazım, neticede ortada şartlar farklı olsa dahi bir başarısızlık var ve bu da elbette eleştirilir. Ama çoğunluğun isyanı amacın üzüm yemek olmadığı yönünde idi sanki.

Şafak Bey'in de ifade ettiği gibi bu başlık maksadının dışına çıkmıştır; kendisi de yazmayacağına göre bizim de talep etmemizin bir manası kalmaıştır.

Yönetici arkadaşların da talepleri göz önüne alınarak bu başlık kilitlenmiştir.