Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: Tuqberk - 23 February 2008, 19:38:06
serkan artık bırak be abi geçen sene hiç oynamadın nasıl sakatsın anlamadımki başka yerlere gidiyon >:( maçlara gelince sakatsın bizim sana ihtiyacımız var az kendine iyi bak abi  ;)

bırak ya şu serkanı aslında hiçbişeyi yok geçen senede böyle yaptı zaten

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 23 February 2008, 19:40:12
bırak ya şu serkanı aslında hiçbişeyi yok geçen senede böyle yaptı zaten

bende onu diyorum zaten (serkan ve caner) yetmedimi gezdiğiniz !!! anlayan anladı

erkan55

Safak Baskana 2 sorum olacak:
1.Bu Serkanin sakatligi nedir Allah askina 2 yildir dogru dürüz oynadigi yok?

2.Gecenlerde AKStv de külübümüzün BKK hastalik sigortasi ile sponsorluk anlasmasi yaptigi söyleniyordu ve Külübümüze gelir getirecegi söyleniyordu.Bu anlasma ne oldu?

CeLiL_55

Ya arkadaşlar SamsunSpoR için burda herkes çözüm arıyor ama boşuna ki boşuna kafanızı yora yora kafayı yersiniz ztn şuanda takımda manevi değer için oynayan Celil Serkan Caner var bunlarda 2 sene sonra olmaz SamsunSpoR Süper Lig Yüzünü Uzun Bir Süre Göremicek Çok Uzun !

veis

serkandan ümit beklemek olmamalı çünkü son 2 senedir süre gelen sakatlıgı nedeniyle oynayamıyor bizim turgutları motive edip hadi aslanım çık samsunspor için savaş dememiz gerekiyor.

alaçamlý

ne yANİ KOSKOCA SAMSUNSPOR BU ÜÇ KİŞİNİN Mİ üzerine kuruldu.celil caner serkan dan önceleri kimler vardı onlar gitti bunlar geldi.bunlarda gidecek başkaları gelecek önemli olan gençlerimizi iyitakip edip onlari kazanmak .bugün turgur kurtarır yarın samet emre balak gibi şuan önemli olan parapara.

veis

bizim için önemli oan şey süreklilik ve sürekli getiri saglayan bi getirirmiz yok.buna karşılık götürüsü çok.şuanda yapılması gereken enönemli şey buseneyi kazasız belasız atlatmak heranlamda.seneye için hem transfer hem kulüp idaresi anlamında kampanyaysa kampanya satışsa satış işi başlatmamız lazm.çünkü 2.ligde durdugumuz sürece seyirci potansiyelimiz ve markalıgımız eriyor.birde şafak abi senin yaptıgın ürünler süperdi ama şuan çıkan ürürnlerimiz bana göre hoş durmuyor ve ilgi çekmiyor.ama bi bursa storenin ürünleri çok güzel bu iş konusunda sen tam olarak ilgilenirsen satışlar artacakdır.birde bu ürünleri kartal maçına getirmek lazım çünkü o gün 100 tanede forma satsak az paramı.gidip kapıdaki satıcılara vermekden se orjinal formaları tercih etmemiz lazım.

CeLiL_55

Alıntı yapılan: alaçamlı - 24 February 2008, 12:24:00
ne yANİ KOSKOCA SAMSUNSPOR BU ÜÇ KİŞİNİN Mİ üzerine kuruldu.celil caner serkan dan önceleri kimler vardı onlar gitti bunlar geldi.bunlarda gidecek başkaları gelecek önemli olan gençlerimizi iyitakip edip onlari kazanmak .bugün turgur kurtarır yarın samet emre balak gibi şuan önemli olan parapara.
Ya sen neyden bahsediyorsun ya Tabi bu 3 kişiye kurulu bu 3 lü olmasa samsun 1.lig den de düşer sen ne sanıyosun bu takımı imkanlar belli para pul yok transfer yok iyiler gidip iyiler geliyordu ya o zamanlar farklıydı SÜper ligdeydi Samsun ve Para Vardı Şimdi bu 3 lüyle gidiyor takım gerçi Serkan tam oynasa her maçta Celil ile beraber samsun rahat playof oynarda işte kısmet böyle SamsunSporun İmkanları belli

nomak55

Sayın Baskanım Samsunspor taraftarının sesini dinlenemeniz cok yuce bir hareket oncelikle tesekkur ederim..Ben her seferinde sunu yazıyorum bizim kurtulusumuz alt yapı senelerdir alt yapımızdan yeterli sayıda futbolcumuza sans verilmediğini gormek cok uzucu..Bizim takımımızn eksiği taktik falan değil.Forma için savasan hakkını verecek mucadele edecek genclerin takımda olmaması.Bizi bir zamanlar Turkiyenin Ajax ı olarak gosteriyorlardı..Velhasıl demem o ki genclerimizi saha iciinde daha cok gormek istiyoruz mesela sercanı orta sahanın ortasında oyun kurucu olarak hic denenmedi belkide bu bile bi care olabilir neyse simdi size ekonomik acıdan bir onerim olacak bildigim kadarıyla Barcelona sadece uyelerinden yılda 200 milyon dolar bir gelir saglıyor bizimki tabiki bu kadar buyuk capta olmaz ama en azından kalıcı bir oneri olabilir.
  1...onerim su samsunspor kartı basılsa ve bir sirketle anlasma yapılsa bu kartla hem samsunspora uye olunsa (uyeliğin kolaylastırılması icin) ayrıca bu karta sahip olanların magzalardan yapılan alısverislerde indirim falan saglanabilir o kadarını daha detaylı dusunmek lazım
Bu karta sahip olan her samsunsporlu üç ayda bir veya her ay veya yıllık aidat odese belkide kalıcı bir cozum olacaktır cunku her sene takıma trink para akısı olacaktır,bu dusuncenin sadece samsunla ksıtlı kalmasıda benciillik olur bunun hem Turkiye geneli hemde Yurtdışındaki gurbetcilerimiz icinde gecerli olması bence baya buyuk bir desteğin daiimi olarak samsunspora akmasına yol acacaktır...Tum dunyada bir milyon kart satamayacakmıyız aylık 10 ytl olsa 10 milyon ytl yapar ve bu kartın uyeliğinin surekli yıllık yenilenmesi ve daimi olması belkide takımın kurtulusu olabilir.
2...onerimde su olacak samsunspor a oyuncu transfer etmek gercekten cok guc.Avrupa liglerinde oynayan bir cok Turk oyuncu vardır.Gurbetci Samsunspor taraftarının bildiği beğendiği veya bu is icin gonullu olabilecek insanlar elbette bulunabilr bu aracılıkla hem ucuza hemde iyi oyuncuları samsunspora bu taraftarımzıın da yardımıyla iyi tramsferlerin yapılabileceğini dusunuyorum.Takdir tabiki sizin ancak bu takımın en iyi teknik direktoru yine Samsunspor Taraftarıdır cunku senelerdir bu takımı izliyoruz ve neye ihtiyacı olduğunu en iyi biz biliyoruz...Bizim goruslerimizin surekli yonetime iletilmesi Samsunsporun Bekası icin olumlu olacaktır.SUNU BİLİNKİ BASKANIM YUSUF ZİYANIN TAM KARSISINDA SİZİN VE YONETİMİNDE SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ.IYILER PES ETMESIN KI KOTULERE FIRSAT KALMASIN..

ozkan17

Alıntı yapılan: nomak55 - 24 February 2008, 19:30:22
2...onerimde su olacak samsunspor a oyuncu transfer etmek gercekten cok guc.Avrupa liglerinde oynayan bir cok Turk oyuncu vardır.Gurbetci Samsunspor taraftarının bildiği beğendiği veya bu is icin gonullu olabilecek insanlar elbette bulunabilr bu aracılıkla hem ucuza hemde iyi oyuncuları samsunspora bu taraftarımzıın da yardımıyla iyi tramsferlerin yapılabileceğini dusunuyorum.Takdir tabiki sizin ancak bu takımın en iyi teknik direktoru yine Samsunspor Taraftarıdır cunku senelerdir bu takımı izliyoruz ve neye ihtiyacı olduğunu en iyi biz biliyoruz...Bizim goruslerimizin surekli yonetime iletilmesi Samsunsporun Bekası icin olumlu olacaktır.SUNU BİLİNKİ BASKANIM YUSUF ZİYANIN TAM KARSISINDA SİZİN VE YONETİMİNDE SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ.IYILER PES ETMESIN KI KOTULERE FIRSAT KALMASIN..

bu onerine aynen katılıyorum..bence gurbetden genclerı ve bıldıgımız genclerı kesfederek samsunsporumuza kazandırmalıyız..mesela ankaraspordakı ozer hurmacı..takım ıcınde hıc gorunmuyor ama adam sezon sonu gsye gıdıyor..tabi bunu buyuk ıhtımal menajerler aracılıgıyla halletmıslerdır ancak bolece bız kendı kendımızın menajerı olabılırız + menajerlere verdıgımız paraların gecen sezon ne kadar oldugunu hepımız bılıyoruz degılmı..baskanımızın dıkkatıne

nomak55

Haklısın piyasada bunun gibi cok futbolcu var bizim kiralık futbolcularla işimiz olamaz zaten adamlar ben bu takımda kalıcı değilim diye dusunuyor feridun ornegin zafer ornegin ne kadar katkı yapabilmisler ki takıma kac mactır ben bii sakarya macı izledim kanaldan feridun arkadasımız hiç bir hareketi olumlu olmadı o yuzden kapasitesi olan genc tanınmamıs futbolculara ihtiyacımız olduğu aşikar.Ayrıca Allah hi bir kulübü menejerlerin eline düşürmesin işte bu noktada takımın tamamen menfaatini ve yarınlarını dusunen taraftarlar olarak mutlaka ki begeniğimiz ve denemeye değer Samsunsporumuza yakısacagını dusunduğumüz yetenekler olabilir.Hiç bir cıkar gutmeden hemde....Bunların değerlendirilmesidir fikrim.Benim gibi dusundugun icin sanada tesekkur ederim kardesim keske imkanımız olsada avrupada alt yapı okulu acabilsek oralardan futbolcu yetistirsek ama malesef imkan meselesi..

Kara Mamba

Ben kesin çözümü size söylüyorum yukarda yazılanların hepsi bana göre hikaye.İşin püf noktası şu cemaatten birini bulacak Samsunspor ve mesele hallolacak.Örneğin.Antalyaspor-M.Ali Şahin Esgişehirspor UNakıtan bilmem anlatabildimmi.

pitbul055

ferudun dediğin adam olmasaydı takım karşı kaleyi görmeyecekdi karşıyaka maçında.keşke herkes ferudun gibi oynasa.fatih,sinan ve ercüment gibi ruhsuzlarıda gördük biz.syn büyük başkan şafak bey,samsunsporla açılış maçı yapmak isteyenler şimdi kümeye diye bağırması çok zorunuza gitmişdi,acaba sezon başından beri takımı yakan,kaleci demeye şahit istenen bu ercümentin ilk yarı sonunda eldivenlerini ve formasını çıkartıp atdıkdan sonra o KUTSAL formayı tekrar giyerek 2.yarı tekrar sahaya çıkması çıkması hiç zorunuza gitmedimi?kimse samsunspordan büyük değildir.samsunspor forması bukadar ucuz olamaz.biliyorum çok büyük sıkıntılar içiersindesiniz.allah yardımcınız olsun.yerel yönetimler desteklemiyorlar.desteklemedikleri içinde birdahaki seçimlerde tekrar gelmemeleri için elimden geleni yapacağım.kim samsunspora hizmet edecekse o gelsin.ama samsunsporumuzunda bir duruşu olmalı.böyle insanlara o kutsal forma giydirilmemeli.zenginler devreye girmediği sürece sorun çözülmez.atkı,satmayla,piyangoyla falan çözülmez bu iş.başarısız ve üzerinde şahibeler olan bir takımada kimse yardım etmez.örnek sivas spor.başarıyla birlikde para akışıda başladı.birde maraton üst tribünün taraftara kapatılmasını anlamış değilim.ne yani rakip seyirci geldiğinde taraftar oraya giremeyecekmi.yada valibey nezaman istersemi taraftar girebilecek oraya.zaten zar zor taraftar geliyor stada gelenleride böyle anlamsız kararlarla yıldırıyorsunuz.bu tip ilginç kararlar hep samsunsporumuzda alınıyor.SAYGILAR

nomak55

sana su kadarını soyliim biz o kaleye sırf feridunun emegiyle gitmiyoruz 11 kişi olmasında goreyim.Ayrıca feridun denilen adam kaprislinin onde gideni sahanın içinden hareketlerinden belli ediyor kendini zaten.Bırakın bu işleride genclerimize destek verelim feridun veya zafer bugun var yarın yok ama o gencler her zaman olacak bunlardan 3 tanesini banko oynatabilecek kıvama getirirsek bile kardır.Ayrıca samsunspor klubunun geleceğinin sadece zenginlerin elinde olduğu fikrinede katılmıyorum dunyada hic samsunlu zengin kalmayınca bu takımında işi biter senin mantığına göre.Malesef Turkiyede kulbun kurtulusu bu yonde algılanıyor.Bizim gecici değil kalıcı cozum onerilerine ihtiyacımız var.Bu konu icinde arka sayfalara bakarsan Safak Baskan sunu yazmıs.Seneye Bayern Munich kulbunun mali anlamda incelenmesi icin ekip olusturacak ve Almanyaya gideceğiz yazmıs.Sence nedeni ne? O cok guvenilipte KARLARIN hic eksik olmadığı tepelerden dolayı.Galip Ozturk demedimi ben bu takıma gereken destegi vereceğim maddi ve manevi Galip Bey nerede peki şimdi? Kusura bakma arkadasım ama ben bu insanlara artık guvenmiyorum hepsi Samsunspor uzerinden bir seyler kazanmak ugruna gostermelik isin icine atlıyor gerisi hikaye.

pitbul055

gençler konusunda bende seninle hem fikirim kardeş.ama bazı gerçekleride görmek gerek.bana söylermisin dünyanın neresinde var gariban desteğiyle ayakda duran kulüp.işin açıkcası ne biliyormusun godaman ve parası çok olan bir insan olmadıkca bu sıkıntılar bitmez.kalıcı çözümleride o godamanlar yaratırlar.atkıyla,polarla,piyangoyla ne yazıkki hallolmaz sorun.hem sezon başından beri öğle ne projeler söylemişdi.hepsi fos çıkdı.işde bu yüzdende insanın inanası gelmiyor artık yönetim tarafından söylenenlere