Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

misafir

belediye başkanlığı seçimlerinde yusuf ziyanın şansı coktur.samsunun en büyük sıkıntısı artık samsun da samsunlu bulmanın zorlugundan kaynaklanıyor.ya rizeli ya trabzonlu yada ordulu var samsunda ama samsunlu yok samsunda onun içinde samsunspor kimsenin umrunda olmuyor.gelelim hanganu55 nin dedıgı sadece fatih öztürk var digerleri yok ya peki en büyük şanslardan biri olna haluk koç bir partinin gennel başkanı olma yolunda yola çıkyor memleketinde sahip çıkılmıyor bir düşünsenize bir şeçimde başbakan yada koalısyon hükümetinde başbakan yardımcısı olsa . bir parti genel başkanının karşısına akp muhtemelen en güçlü adaylarından biri ni çıkarmaya yoluna gidebilri ki bu da en kötü bakan düzeyinde olur.
gelelim akp milletvekillerine zaten birisi ni geçen dönemden de biliyoruz yerel gaetelerde manşetlerden inmez lafı bol icraatları öbür yönden boldur ondan samsunspora ne hikmet gelirkı bir de dıger mılletvekillerin dogum yerlerine bakın nereliler. ama sadece milletvekillerine kabahat bulmakla olmaz
samsunspor için projeler veya gelir kaynakları boş hiç hülyalara kapılmayalım ne gelir kaynakları olur ne de projeler.şu gercek ki projelerin geçmesi biraz da belediye başkaqnının elindedir.halen süren mahkeme süreci boyuncada artık belediye başkanı istese de yardım yapamaz.
şimdiki yönetime de fazla da yüklenmenin anlamı yok
ama eğer meslek olarak serbest mesleği seçip kartvizinte işadamı yazıyorsa o zaman ya bu deveyi güdeceksin ya güdeceksin. o zaman da yönetim kurulumuz iş adamlarında olusuyorsa bu deveyi güdecekler . zaten geldiklerınde dibe vurmus bır samsunspor vardı.samsunsporun ekonomık krızden kurtulması içinde bir mucize gereklidir.
peki şimdi başkanımıza diyarbakırsporu örnek vermek isterim. yenı bır başkan seçtiler yenı bır yonetım geldi .başbakana gittiler genelkurmay başkanımzla randevu alarak oyle ayakustu degıl genıs bır toplantı yaptılar.özellikle başbakandan bir sey ler kopardıklarını ama yukluce bır seyler biliniyor.pekı başkanım sizler nıye gıtmıyorsunuz hazıne arazılerını almıyorsunuz .stadın yerı uzun vadelı samsunsporun oraya yenı bır proje yapılıp stad hazıneden alıcak brı arsa uzerıne o projeyı yapacak fırma tafafından yaptırılmıyor.bakın galatasaray örnegi önümüzde .
başkanım bu işler ankaradan olur samsundan yada istanbul dan değil. ınanın ankarada 30 gun kamp kursanız o hazıne arazısını alıp stadın orasınada bır fırmaya verıp alısverıs merkezı otel sınema seklınde bır konsept yapılsa stadı da o fırma yapsa cebınızden 5 kurus cıkmadan cok ıyı bıor gelır elde edılebılır. hatta yenı yapılacak stadın orda yenı spor alanları yapılarak da halka acık yapılıp yan aarazıyede benzınlık kurulursa (basgol cok ıyı bılır.) ki artık benzıklık kurmak için para da gerekmıyor anahtar teslım dagıtım fırmalrı tarafından yapılıyor ordan da bır gelır kaynagı olusturulur.safak bey uzun yazdım ama kısacası  ankaradan alınacak genıs bır hazıne arazısı ile aslında tüm sıkıntılar biter. saygılarımla

ozkan17

sevgili başkanım nolur şu son iki paragrafı ıkı kez okursanız cok sevınırım..benımde ozellıkle degıındıgım benzınlık ve stad projelerını bu mısafır adlı arkadas cok ıyı sekılde anlatmıs..ozellıklede stad olayını..gercı zamanı degıl bılıyoruz ancak uzun vadede guzel ve buyuk gelır getırebılecek projelerr..besıktasıda ornek alabılırız bence bu stad olayında..ıcınde sınema kultur merkezı vsvs hersey olacak yaklasık 80mılyon euro ya mâl oluyor stad ve senelik sadece kârı 40 mılyon euro bu stadın buda demekdirki 2 senede kendını karsılıyor stad..

milinkoviç55

evet misafir kodlu arkadaşım yazını okudum ve sana  bazı sözlerinde katılıyorum  fakat ben bazı konulara açıklık getirmek isterimki diyarbakırspor  örneği vermişsin sağolasın iyide yapmışsın ama diyarbakırla biz asla o konuda bir olamayız çünkü devlet oraya seçim yatırımı yapıyor ,hatta genel kurmay başkanımız bile açıklama yapıyor ve diyorki diyarbakırspor ligde olmalı diyorsa eee şimdi soruyorum herkeze diyarbakırın akp li vekilleri uğraşıyor takımı için ve görüşme sağlanıyor başbakanla ve tamam deniyo ya peki bizim vekiller nerde 1.mustafa demir,2.ahmet yeni,3.cemal yılmaz demir,4.binnur şahin oğlu,5.suat kılıç allah aşkına bunları seçimden sonra gören varmı fatih öztürk hariç, senin vekilin ,belediye başkanın daha kulübe  ve maça gitmemişken  bizim başkanımız nasıl randevu alsın  başbakandan kolaymı okadar allah aşkına demezlermi adama senin vekillerin nerde o zaman nediceksin ben söylim benim vekilim istanbulda trabzonlular gecesinde kimmi 5 ay kadar önce birgün uyduda  kanalları geziyordum ve orada 1. sıra vekilimiz mustafa demir konuşma yapıyor göğüsünü gere gere  işte biz trabzonluyuz yıllar önce burdan ayrılsakta diyor eee hadi bakalım cevap verelim hep berabar bu konuya sevgili samsunsporlular  ,,, bir gün ölürsem......       mezar taşıma adı.samsunspor,  soyadı.sevdalısı, doğumtarihi.1965, toprağı . kırmızı beyaz desinler.......

pitbul055

pazar günü Kanal A da haydi maça programına erzurumspor başkanı konuk oldu ve sıkıntılarını anlatdı.yardım yapmayan şehirin önde gelenlerini bir bir açıklayıp ulusal bir kanalda rencide etdi..Program sunucusu Ümit Aktan 4 büyükler hariç anadolunun her kulübünün başkanı programımıza katılabilir ve sıkıntılarını projelerini anlatabilir dedi.samsunspor olarak yardım kampanyası başlatdık.sadece Kanal S ile olacak iş değil.Diğer illerdeki ve yurt dışındaki samsunlularada sesimizi duyurmamız gerekir.sonuçda Kanal a ulusal bir kanal.başkanımızın haydi maça programa katılıp samsunsporumuzun sıkıntılarını ve kampanyamızı tüm dünyaya anlatsa daha iyi olmazmı.madem birşeyler yapılmaya başlandı bunun tam anlamıyla yapılması gerek.

misafir

hanganu 55 ben safak baskana yazdım sen cevapladın.
eğer sen külübü başkanı isen başbakandan randevu koparırsın başkası olmaz.başbakanda sorarasa nerde sizin milletvekilleriniz orda söylersın biri izmirde gerisi trabzonda dıye.
eğer devlet destekli olmazsa bu borcun samsunluların yardımları  ile ödenmez. nasıl galatasaraya seyrantepe verildi ise diyarbakırspora 1300 dönüm arazi verildi ise fenerbahçeye agva dolaylarında çok büyük arazi verildi ise sende gidecen emsal teşkil edecen isteyecen arazi başbakandan .

milinkoviç55

misafir kardeşim haklısında öncelikle  ben kulübün başkanı değil senin ve herkesin de  olduğu gibi samsunspor sevdalısı, aşığıyım  başkan adına cevap vermedim seninle ve başka samsunspor sevdalılarıyla beyin cimnastiği yapmak istedim sadece yoksa eminimki 2. başkanımız bu konuya daha başka şekilde cevap verirdi kaldıki samsunspor gibi geçmişi başarılarla dolu kutsal  bir kulubün 2. başkanı şafak gedikoğlu adına konuşmak bize zaten etik olarak yakışmaz ama aramızda dertleşerek sıkıntılarımızı anlatmak istiyoruz bak sende çok hoş bir örnek vermişsin vekillerle ve diğer kulüplerle ilgili işte bizde uyuyan samsunspor taraftarını ve samsun halkını uyandırmaya çalışıyoruz  misafir kardeşim...

veis

ya çık şafak abi ortaya ver bi cevap milletin yüregine su serp

sbc_emir

öncelikle herkese selamlar arkadaşlar yazdıklarınıız bende okudum ve tamamen katılıyorum bu işler böyle yürümezz arkadaşlar arkamızda devletimizden millet vekillerimizden destek olmadıığı sürece hiçbirşey olmaz bakın bugün fenerbahçe şampiyonlar liginde tur atlıyor   atladığı gece ankarada mecliste herkez başbakanı kuttluyor neden fener bahçeyi destekliyor sorsanız türkiyenin başarısı tmm türkiyenin başarısı ama onlara olan desteklerinide bizler ibliyoruzz hani bizim belediye başkanımız yok niçin yok piyasada işleri war ne işleri war kentsel dnüşüm altında milleti toprağından edicek samsun güzelleşicek diye hani sen samsunu güzellştircende samsunu neyle temsil etce diye sormazlarmı adama sormazlar dimi niye sormazlar çünkü seçimlerde bu samsunun insnının samsunsor taraftarının onu artık sandığıa gömüceğini biliyor ne yapsam ne yapsam diyor seçimlere kadar bişeler daha koparmaya çalışıyor burda asmsunsporu düşünen olurmu olamz tabi milletvekillerimiz napıyor hepsi keyfinde oturuyor (fatih öztürk hariç tabi)samsunspor düşşsün die şimdi bunlar oy zamanı gelip bizlerden oy istiyecek ben şimdi burdan samsunsporun cefakar taraftarlarına sizlere soruyorum o gün geldiginde napacaksınız samsunspora ne yaptınız diye soracakmısınız yoksa oyunuzu veircekmisiniz onlara iyi düşünün arkadaşalr kardeşler bizler için degilsede samsunsporumuz için efsane için iyi düşünün    (bizler söğütlübahçeliler olarak herzaman samsunsporumuzun arkasındayız sizlerle beraber samsunspor nerde biz ordayız bu takım bizlerin yalnız bırakmayalımm ve elazığa nolurda olsunyine bizlerin gidecegini söylüyorum gelmek isteyenlerinde samsunspor taraftarlar dernegine cumartesi gece 12de gelmesini bekliyorum  gdecegimizi söylüyrumm  bizler samsunspor için warız iyi ügndede kötü gündede hep destek tam destek burdan başkanıma ve bütün yazan arkadaşlarımaa sevgilerimle)
                                                                                                   söğütlübahçeliler

tolga

herkes belki beni sezgin gümüş e art niyetli biri olrak değerlendirebilir  aslında kişiliğne kesinlikle ama yöneticiliğine herşey söylerim işi bilmeyen takımı bu haleere getiren tek sorumludur.ve acilen bırakması gerekir.samsunspor kendisinin güvenlik şirketi değildir samsunspor içerde ve dışarda yaşayan bütün samsunluların ortak sevdasıdır.ama bu bu sevdamızı göz göre göre  hergün eritmektedir. gerek yapmaya çalışıpta yapamadığı başkanlık vasfıyla gerekse yönetimine sahip çıkamama tarzıyla her hafta bir veya iki yönetici istifa  bir veya 2 futbolcu kadro dışı bu kadar tutarsız bir başkan olabilirmi herkes anladığı bildiği işi yapacak bilmiyorsa yapmayacak bu her işte böyledir.kaybeden kim ? SAMSUNSPOR  yazık değilmi bu şehre gönül veren bu insanlara

safak.gedikoglu

Birlik beraberlik olmadan hiç bir şey olmaz dedik hepimiz dimi arkadaşlar.Yine bir tuhaflıklar peyda olmazsa şayet önümüzdeki haftadan itibaren epey geç kalınmış olsada bazı değişiklikler olacak.Neler olduğunu şimdi söylemek istemiyorum.Bekleyin bakalım neler olacak??

berusa55

Alıntı yapılan: safak.gedikoglu - 06 March 2008, 01:45:31
Birlik beraberlik olmadan hiç bir şey olmaz dedik hepimiz dimi arkadaşlar.Yine bir tuhaflıklar peyda olmazsa şayet önümüzdeki haftadan itibaren epey geç kalınmış olsada bazı değişiklikler olacak.Neler olduğunu şimdi söylemek istemiyorum.Bekleyin bakalım neler olacak??

Merakla bekliyoruz Sayın Gedikoğlu.
Umarız Samsunspor'umuz için hayırlı gelişmelerdir bu bekleyecegimiz seyler!

ozkan17

hayırlı haberlerı beklıyoruz baskanım..artık bir kez yüzümüz gülsün istiyoruz xD

celebi

artık şafak abi güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

veis

sevgili şafank abi artık zaman takımı ligde tutma zamanı bu takım ligde kalmayı garantileyince herşeyi ortaya dökelim neler yapılıyor kimler taraf bunları bilelim.üstü kapalı bişey kalmasın.vede son bişey seneye hedef ne olucak onuda duymak istiyoruz biz ankaraya playofa gitmeyi veya direkt ilk 2 de süperlige gelmeyi istiyoruz artık testere4 gibi korkulu anlar yaşamak istemiyoruzz..

tolga

SECVGİLİ ŞAFAK NE DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK YA GEÇ KALMADIYSAK DİYORSUN  ÇOK GEÇ KALDIK BUNUN İÇİNDE SİZDE VARSINIZ İYİ NİYETİNİZDEN HİÇ ŞÜPHEM YOK  KEZA BU TAKIMDA İSMAİL UYANIK DÖNEMİNDEDE YÖNETİCİLİK YAPTIN BU KADAR ACEMİCE HİÇ OLMAMIŞTI SEZGİN BAŞKANA BİLE YA BAŞKAN BİR DUR BU İŞLER BÖYLE OLMAZ BELKİ ADAM ACEMİ Kİ DURUMDAN DA BELLİ ZATEN ACEMİ OLDUĞU SİZLERDE HİÇ BİŞİ SÖYLEMEDİNİZ BANA GÖRE SİZİNDE PAYINIZ VAR  HALA GELİŞMELERDEN BAHSEDİYORSUN NE OLABİLİRKİ ALLAH KORUSUN BU HAFTA KAYBEDERSEK HANGİ GELİŞME OLACAK 2-B YE HAZIRLANMA PROJESİMİ

SEZGİN GÜMÜŞ İSTİFAAAAAAA