Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

ozkan17

tuqberk senın soledıgını ben her mac sonrası yorumlarda soledım..burası ıkıncı lıg burda teknık yok ozel yetenek yok..burda kım koşarsa kım macı ısterse azımlı olursa macı o alıyo..burda teknık gerekmıyor o yuzden bencede genc+tecrube karısımı bısey yapmalıyız..ki zaten genclere sans verecek bizden birisi var su anda takımın basında..dedımya zaten taa ne zaman;takımın basında sahaya o ruhu yansıtacak bırısı olmalı teknık ekıbın basında dıye..ve sonunda oldu..sonuc;ılk macda turgutu kazandık..son ordu macına bakdım ayrıntılarda hoca 82,dkkada ramazanı almısdı..bence bunun gıbı niceleri daha orhan hoca zayesınde kazanacagız.. son olarakda cenkturgut;yaz yaz sen hala.. ;D

alaçamlý

şafak başkanımızın aramıza gelip bu şekilde fikir alış verişi yapması çok güzel.samsunspor kulübünün kapılarını taraftarına açmasıda güzel zaten bu yönetimin en çok sevdiğim yönüde budur.adamlar samsunsprdan birşeyler çalmaya değil vermeye geldiler.bizimde taraftar olarak bu değerli insanlarımıza sahip çıkmalıyız.OFLU dan samsunspora başkan olursa böyle olur.herkes samsunsporu basamak ve reklam amacıyla kullandı geriye 32 tirilyon borçlu bir samsunspor kaldı .bu taşın altına kimse elini koymadı ve bu insanlar son anda geldiler.başarılı oldularmı. hayır ama olamazlarda çünkü herkes yemiş bitirmiş kulubü.onun için bu yönetimi kimse eleştirmesin onlara yardımcı olalım.eğer SAMSUNSPORLU ysak.destek olamıyorsak bari köstek olmayalım.buraya başkanın birlik çağrısın ibnece kimse gelmez boşuna uğraşmayın dercesine cevap vermeyelim.
biz istanbul grubu olarak karşıyaka maçına gelemeyeceğiz ama boluya tam kadrogideceğiz.her zaman ŞAFAK GEDİKOĞLU ve yönetimine sahip çıkacağız. ayrıca sayın başkanım şu mesajla yardım kampanyası işi ne oldu onu faliyete geçse daha kolay yardım toplaya bilir siniz.size ve yönetiminize TAM DESTEK HEP DESTEK.

harbisamsunsporlu5517

seckin hatırlarsan sana bır fıkır sunmuştum ve bu fıkır için ne yapabılırsın dediğimde www.samsunsporaskina.com sıtesini kurdun bende temmuz ayından itibaren msnden tüm  samsunlulara ve samsunsporlulara ulasarak hem fıkrımızı  sundum hemde sıteye uye olmalarını bu sayede kampanyanın başlayacağını söyledim ama seninde söylediğin gibi temlik olayı nedeniyle hiçbir yöneticimiz oralı olmadı ve bu fikri bir turlu projeye dönüştüremedik şuanki yönetimimizin özelikle sayın baskanımız Sezgin gümüş ve Şafak asbaskanımızın nekadar özverili çalıştıklarını hepimiz görüyoruz ve bu takımı ne zorluklarla alıp kayyumdan kurtardıklarını biliyoruz eger yönetimimiz bu konuda bizim elimizden tutarsa temlik olayıda çözulurse biz elimizden geleni yapmaya hazırız ama nedense kas hastası oldugumuzdan hor goruluyoruz ve bu sıteden baska yerde dinlenilmediğimiz için samsunsporumuzu bu zor gunlerden  hep birlikte elele vererek kurtarma gırısımınde bulunamıyoruz şafak baskanım size çok teşekkur edıyorum bizleri bu sıteden dinlediğiniz için bu kampanyayı eger baslatırsanız ilk olarak 100 ytl ben vereceğim

harbisamsunsporlu5517

SAMSUNSPOR İÇİN KÜÇÜK BİR FİKİR AMA KULUBÜ BÜYÜTECEK

TÜM SAMSUNSPOR TARAFTARIYLA VE SAMSUN HALKIYLA BİRLİKTE SAMSUNSPOR U BU KÖTÜ GÜNDEN KURTARABİLİRİZ
SAMSUN NUFUSU 1600000 BU TAKIMI 250000  GELİRİ ORTA  HALLİ HEMŞERİMİZLE ELELE VEREREK SAMSUNSPORU BİR MARKA HALİNE GETİREBİLİRİZ 250000 HEMŞERİMİZİN KATILACAĞI 10 YTL İLE SAMSUNSPOR İÇİN BİR KAMPANYA DÜZENLEYEREK 2.5 MİLYON YTL ELDE EDEBİLİRİZ VE BU TOPLANAN PARAYLA SAMSUNSPOR İÇİN ÖRNEĞİN BENZİNLİK KURARAK SAMSUNSPORUN MADDİ İMKANSIZLIĞINI ÇÖZEBİLİRİZ BÖYLECE SAMSUNSPOR ÖZLENEN GÜCÜNE KAVUŞMUŞ OLACAKTIR

BEN ENGELLİ BİR TARAFTAR OLARAK TÜM SAMSUNSPORLULARA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM

SAYGILARIMLA
   SÜLEYMAN CAN
     örnek verdiğim fikir buydu arkadaslar tekrar sundugum için kusuruma bakmayın

kayacan

Nacizane bir fikir daha beyan etmek istiyorum. Klübün içini ve mali yapısını net olarak bilemiyoruz.bunu ancak yöneticiler bilir. Bahsedildiği gibi dudak uçuklatan bir borç varsa bukadar borç ile takımın ilerlemesi zor. Borçlu bir takım bu borçları hafilemeden çıkamaz. Eğer bu borç dönecek gibi değilse nasılsa birkaç yıl daha 2. ligde kalacağız. Gazi Belediyespora el altından destek verilip birkaç yılda borçsuz olarak çıkarılır ve adı sonra değiştirilemezmi. Bu fikrim samsunspordan vazveçme olarak düşünülmesin bir çıkış yolu arıyoruz sonuçta.

kayacan

Bir fikir daha eğer samsunsporun boçları kurtarılacak gibiyse şu yöntem denenebilir. Ben Ispartada yaşıyorum buradada benim önerimle bu yapıldı. Ispartanın 2 tane caddesi var önce buralara park paralı yapıldı sonra ara yollarda paralı yapıldı. Burada şehir merkezinde ara caddelerde bile parasız park yok saati 1 ytl.Yanlız belediye önderliğinde yapılıyor.samsun belediyesi destek vermezse bile ilkadım ilçesi olacak bölgenin yöneticilerinden destek alınıp yapılabilir.Burada bu parkın başında duracak yüzlerce kişi iş imkanı bulur ayrıca bu paranın bir kısmı samsunspora verilir.Kimse sesini çıkaramaz burada çıkaramıyor oradada çıkaramaz.Ama belediye desteği şart böylece kalıcı gelir olur.Yüzlerce cadde var kimse sesini çıkaramaz.

harbisamsunsporlu5517

tabi gazi belediyesi bu yıl düşmezse işin kolayı varken zoruyla niye ugrasalım

ozkan17

harbisamsunsporlu senın bu fıkırlerı kacınsı sunuşun ancak ısde şu temlıkler olmasa.. :-X elımızı gercekdende baglıyo bu temlık olayı..neyse artık bızı bu konuma getırenlerden kurtulup yolumuza emın adımlarla devam etme zamanıdır zaman..

harbisamsunsporlu5517

özkan sen alışmışsın kinayeli konuşmaya ben tek fıkır ustunde duruyorum

cenkturgut

ee cenk sende yanında 2 kişi daha getirirsen eğer 2002 kişi oluruz.Alındımı mesajım.

Safak bey  ben ıstanbulda  calıstıgımdan dolayı maca gelemeyecegım fakat kartal macı ıcın soz verebılırım samsunspor formamla trıbunde yerımı alırım.Arkadaslar Samsunspor hukukı yollardan bagıs toplama,hesdap acma,yardım gıbı ıslem yapamaz hesapların hepsı hacızlı kulup adına cek karnesı bıle alamaz.Kredi kartı bıle alamaz bankadan.Iflas etmıs bıor tuccardan bahsedıyoruz burada.SAmsunspoır sızın bahsettıgınız gunlere hersey yolunda gıderse  4-5 yıl ıcınde gelır.
Saygılarımla

safak.gedikoglu

Sevgili Bregenz, Allah nasip ederse bu yaz döneminde  teknik direktörümüz,antrenörümüz  ve idari kadrodan bir kişiyi de alarak 1 haftalık bir program dahilinde Almanya'da kalıp Bayern Münih kulübünü mali idari sportif ve diğer konularda incelemek  üzere oraya götüreceğim.

Çoğunuz bahsettiği bir takım konulara açıklık getirelim; Samsunspor kredi kartı var zaten. İş bankası Samsunspor kredi kartı.Hiç bir bedel ödemeden alabiliyorsunuz ve ayrıca yaptığınız harcamalarda sizden fazladan komisyon kesilmiyor ve her işleminizde bir miktar Samsunspor'a aktarılıyor.Para ne oluyor peki? Zamanında İş bankasından alınmış olan krediye mahsup ediliyor.Veis'in dediği gibi belki kasamıza girmiyor ama borcumuz borç ödemek zorundayız ve bu şekilde bankaya olan borcumuz eriyor.Ama çok kişi bu karttan alsa borcumuz daha çabuk biter ve sonrasında buradan biriken para kasamıza girer.

Seçkin55, cenkturgut'un dediği gibi şu an resmi olarak kasamıza girecek paralara el konabilir ama sen sitene şahsın olarak reklam alıp parasını kulübe bağış yapabilirsin.

Yani sonuç olarak bir yerlerden başlamak lazım..Buradan rahmetli Teoman ın sitesinden başlatalımmı bu kampanyayı ne dersiniz? Çok isterdi bunu yapmayı ve çokta memnun olurdu.
Belkide çok özverili çok ciddi çalışırsak çığ gibi büyüyecek bir kampanyanın temelini atmış oluruz.İnanmak ve azmetmek lazım.Birde pratik çalışmak ama sabırlıda olmak lazım.Ama emin olun ki tuğlaları üst üste koymaya başlarsak gerisi kendiliğinden gelir.Borç 30 trilyon dimi.15 trilyonumuz olsa borcu sıfırlarız biliyormusunuz.Yapılacak bazı şeyler var aslında.
Ama onları daha sonra belki sizlerle paylaşırım.

Cenkturgut seni kartal maçında görücem.Gelip beni bulacaksın ve geldim abi işte buradayım diyeceksin:) Zaten İstanbul grubuna söylememe gerek yok onlar mutlaka gelirler.Yanlız yazılarını göremediğim birkaç isim var.Mesela Cem,Sezgin,Şevket Öztürk..nerelerdesiniz ??

Dünyanın neresinde olsun benim için bir Samsunsporlu altın değerindedir.

Yarın ki maçta Allah yardımcımız olsun.

körfez55

cem abi nişanlandı yeni damat baskanım  :)

ben her ay kendi adıma düzenli olarak 50 lira vermeyi taahhüt ediyorum.başlayacaksak evet burdan başlayalım.ayrıca atkı satılacaksa durur basında satarım.yardım toplanacaksa kapı kapı dolaşır toplarım...hadi o zaman durmayalım hep birlikte SAMSUNPOR devini uyandıralım beylerrrrrrrrrrrrrrr...

veis

ozaman ilk olarak bu siteden yardım kampanyası başlasın.

mehmet yılmaz

Kusura bakmayın ama yazmak zorundayım.

Bu sitede yaz aylarında yine bu siteden bir arkadaşın ricası üzerine bir yardım kampanyası başlatmıştık zaten, toplanan para yalnızca 465 lira idi. Bağış yapan kişi sayısı da 5 ya da 6 idi. Cem55 daha iyi bilir.

Ayrıca Teoman'ın vefatı nedeniyle onun adını yaşatmak için bir başka kampanya başlatmıştık. Atakum'da yapılacak olan bir parka onun ismi verilecek ve biz de belli giderlerini karşılayacaktık. ( Onu yapacağız inşallah. ) Toplanan para 795 lira ve bunun sadece 295 lirası site içinden.

Bir de atkı yapımı, gazete ilanı vs. gibi giderler için siteye duyurmadan yine sitedeki bazı arkadaşlarla aramızda topladığımız bir miktar para var.

Yazılan mesajların çoğu hatırımda, şunu yapacağız, bunu yapacağız diyen pek çok kişi oldu. Kimse kusura bakmasın ama ben iki kere inandığım birşeye üçüncü kere inanmam artık.

Buradaki herkesin Samsunsporluluğundan eminim, kimseye birşey diyemem ancak varılan noktada biz Samsunsporlular bile bu kadar duyarsızken Samsunluların duyarlılıklarından şikayet etmeden evvel iyice bir düşünmek lazım.

Son söz adminindir, ancak ben ilk iki tecrübeden ötürü temkinli yaklaşıyorum bu fikre. İnşallah yanılan ve utanan ben olurum. Eğer böyle bir kampanya yapılırsa da elimden geleni yapmaya çalışırım yine.

Genele dönersek, Samsun'daki yerel yönetimlerin zihniyeti ( ya da yerel yöneticiler ) değişmediği sürece işimiz çok zor. Bir şehrin takımı o şehrin ekabirinin rağmına 13 sene iyi durdu zaten ayakta.

Bu minvalde hem mali bakımdan iyi seviyede hem de futboldan sahiden anlayan bir yönetim teşekkülüne ihtiyaç var. Samsunsporluluk olmazsa olmaz kriter zaten.

Bu sene ne yapıp edip ligde kalmalıyız. Bunun için de Serkan Aykut'un üzerine titrenmeli ve nasıl bir sakatıksabir an evvel iyileştirilmeli.

Sadece Samsunspor

serkan artık bırak be abi geçen sene hiç oynamadın nasıl sakatsın anlamadımki başka yerlere gidiyon >:( maçlara gelince sakatsın bizim sana ihtiyacımız var az kendine iyi bak abi  ;)