Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

veis

SAmsunspor bıtmıs bır takım resmen okeye  donuyor
bu çok saçma bi kelime.

misafir

Alıntı yapılan: veis - 06 March 2008, 18:35:26
SAmsunspor bıtmıs bır takım resmen okeye  donuyor
bu çok saçma bi kelime.

veis şu gerçek artık eğer devlet elini uzatmazsa samsunluların ellerini cebine atması ile bu iş olmaz.

körfez55

SAMSUNSPOR BİR EFSANEDİR bitmesi yokolması söz konusu olamaz.adanaspor da bitmişti ama şuan lig A YA geliyolar belki de seneye süper lige.BİZ SAMSUNSPORUZ en kısa sürede geri döneceğiz adana bunu yapıyosa biz de elbette yaparız.

veis

ya agzınızdan çıkanı sanırım kulaklarınız duymuyor ne okeyi ne kagıdı beyler uayanınn ya konu samsunspor.

cenkturgut

ya veis  kardesım ne yazalım  30 trılyon borcu  ve yllık 2 trılyon gelırı olan bır takım ıcın.Ooo super maddı gelırlerı olan  futbolcu parlarını takır takır odeyen bır kulupmu yazalım ? Ama canım kardesım sen ıstıyorsun bende yazıyorum.

SAmsunspor  maddı anlamda  turkıyede  eender kuluplerden .Yonetımı ve teknık kadrosu ıle nadıde kuluplerımızden .HIcbırzaman futbolculara odemelerı aksatmayan bır kulup.

SAMSUNSPORU SORUYORSAN O BENIM YUREGIMDE  AYRI BIR YERI VAR .BEN SAMSUNDA MARATOIDAN MAC IZLERKEN GURUR DUYARAK IZLIYORUM.HICBIR 3 buyuge fanatıklıgım yoktur maclarına  gıtmem .BEn herseyden once SAMSUNLUYUM.

körfez55

kocaelinin de 60 trilyon borcu vardı.ama şuanki durumları malum.bu mudur konu her kulübün trilyonlarca borcu var.halledilmeyeck konu değil bu kadar karamsar olmamak gerek.sadece bize iş bilen yöneticiler lazım.dediğimiz gibi konu SAMSUNSPOR bilmem farkındamısınız.

veis

kardeşim seninle anlaşamadıgımız noktada bu takımın parası yok tamam futbolcularımız aç bunada tamam ama ben istiyorum diye degil samsunlu oldugun için bu yazılarında anlaşamıyoruz ya millet elazıgdan puan alıp ligde kalma derdinde sen halen kapanıyor derdindesin.tamam konularında haklısın ama zamanı ve yeri degil iletişimimiz bundan kopuyor seninle.gell bu zor günde takıma destek çıkalım ligde tutalım sonra senin yazdıgın her yazının altına imzamı atayım.

cenkturgut

Insallah bende  ıstıyorum orada  elazıgı yenelım sevınelım .Insallahta yenerız bu taraftara gercekten yazık cunku gcesını gunduzune katıyor deplasmanlarda yalnız bırakmıyor takımını.Ama  sorun sende bende onda degıl ıste sorun bu kulubun ıcınde  var bır problem canım kardesım.Olmuyor oynamıyor futbolcular ıcerıde  donuyor bırseyler.Sen kadro dısı bırak affet kadro dısı bırak affet.Bu evın yaramaz cocugunu  dovup sonra sevmeye benzıyor.Defansta oynayacak adam yok dıye affedıyorsun .Paramız olmayabılır evet gecen senede yoktu ama  onurlu bır durus vardı.bugun oda yok bu benı uzen.

*Not:Elazığ macının sonrasına kadar sıteye herhangı bır yorumumu yazmayacagımı belırtır herkesten ozur dılerım.

Saygılarımla

veis

buda yanlış yaz kardeşim o anlamda sıkıntı yok yazılarınıda bekliyoruz ama ligin sonuna kadar ılımlı olalım.yoksa kendimce yazılarından hoşnutsuzlugum yok sen yazmaya devam et ama belirtdigim gibi destek zamanında destek verelim.

cenkturgut

Yok önemli değil ben destek vermeye   çalışırım ama köstekte olmamak lazım.BOşver benim yerime  yazan  bir sürü insan  var bundan sonra daha az yazmaya çalışacağım inşallah  sezon sonu yazacak birşeylerimiz olur temennisiyle iyi akşamlar dilerim.

sbc_emir

arkadaşlar bizim amacımız burda kişisel savaş degil samsunspordur samsunsporumuzdur onun için samsunsporumuz için ne gerekiyor ne lazım onları düşünelim bu başkan istifa etsin diyenlerere warsa o adamdan iyisi warsa iyi yönetecek birisi gelsin alsın görelim takımı kurtarırsa başımızın üstünde yeri wardır unutmayın sezgin günüş bu takımı nerden almıştı onun için burda başkanımız ve başkanlarımız için seviyeli konuşalım bu takım hepimizin kişisel savaşa gerek yok

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cenkturgut - 06 March 2008, 18:29:02
evet ben yazdım  samsunspora bu saatten sonra kım baskan olur?

SAmsunspor bıtmıs bır takım resmen okeye  donuyor.

cenk turgut eleştiri hakkına saygı duyuyorum, söylediğin şeyler içinde doğrular da var ama nedense ben sende hiçbir zaman bir Samsunsporluluk ruhu, bir samimiyet sezemedim. Ayrıca o ifadelere dikkat et. En basit tabiriyle haddini bil.

Ben de sana şunu söyleyeyim, Samsunspor ölmez. Vardır elbet birileri ama sen bunu anlayamazsın.

**KaR6**

yakın zamanda yönetim istifa eder, samsunspor da özlediği başkanına kavuşur.. takım da yeni başkanıyla
bu sene hedefine ulaşır, gelecek sezon da ne yapılması gerekiyosa yapılır..

CeLiL_55

Ya neden bahsediyosunuz siz Takımın 30trilyon borcu var Kasada Para yok Takımın Maddi Durumu yok hala Başarı Bekliyorlar Takımdan SamsunSpor Bi Efsane Kazada ölen kıymetli oyuncularımız var bu Forma Kutsaldır ve şimdi bakıyorumda SamsunSpor Forması için oynamayı bırak giymeyi bile istemiyorlar Bu Yönetim Çok Kötü Evet Derhal GitmeLi ama Yok işte Allah kahretsinki adam gibi adam paralı takımı kurtaracak bi aday yok Kim Bu Takıma Sahip Çıkar Bu Haldeyken Herşeyi Akışına Bırakın Bizler Boşa Kürek ÇekenLeRiz....

safak.gedikoglu

Arkadaşlar, bazı samimiyetsiz art niyetli ve hatta gerçekten Samsunsporlu olmadığı hissine kapıldığım ve hatta farklı düşünceler içinde olan insanların adamları yada ta kendileri olduğunu düşündüğüm insanlarcıklar var içimizde..bu sitede..zaten gerçek taraftar olsalardı mutlaka bir yerlerde tanışmış görüşmüş el sıkışmış yada telefonda konuşmuş ya da birilerinden isimlerini duymuş olurdum..keza neredeyse hepinizi tanıdığımı biliyorsunuz.Benim ne kadar mütevazi olduğumuda beni tanıyan bilir, hepinize önce insan olarak sonrada Samsunsporlu olarak sevgi ve saygı gösterdim.Mesela Tolga kardeşimiz kimdir bilmiyorum ama bana Şafak diyebildiğine göre arkadaşım olmalı diye düşünüyorum lakin benim arkadaşlarım bile sadece yüz yüze iken adımla hitap ederler.Bu tarz ortamlarda nasıl hitap edilmesi gerektiğini bilirler.Tabi sadece bu teferruat değil beni rahatsız eden.Asıl rahatsızlık duyduğum konu can-ı gönülden Samsunsporlu olanların içinde hala ben bilirim arsızlığı içinde olan ve bundan 6 ay öncesinide unutup ve dahasıda bu yönetimin gerçekleştirmeye çalıştığı bir çok gelir kaynaklarına engel olanlarını bir kısmının  varlığını bile bile ve nasıl bu yönetimin kaderine terk edilip elinin kbağlandığını bile bile hala neden projeleri yapmadınız diye soran ve hatta sizlere değer ve önem verip gelip burada sizlerle gelişmeleri paylaşma, fikirlerinizi, isteklerinizi dinleme nezaketini göstermeme rağmen ''samsunspor bitmiş okeye dönüyor '' gibi negatif yaklaşımlar içinde bulunan ve hala Başkan istifa yönetim berbat diye naralar atan kişiler yüzünden artık burada yazmama kararı aldım.Bu arkadaşlara tavsiyem; bulun bir başkan bulun yöneticileri biz Samsunspor için faydalı olacak her durumda hemen yerimizi onlara bırakıp her platformda yeni gelenlerle birlikte yönetici olmasakta Samsunspor'umuz için her şekilde çalışmaya hazır insanlarız.6 ay önce sadece Samsunspor'umuz yok oluyor diye geldik.Bununla ilgili daha önce yazmıştım sizlere.Ama insanoğlu işte..maalesef nankör oluyor.Hepiniz Allah'a emanet olun.