Sn. Şafak Gedikoğlu aracılığıyla yönetimimize mesajlarınız

Başlatan yönetici, 20 February 2008, 19:36:58

« önceki - sonraki »

pitbul055

s_uzunkaya

hmmm nihayet duyulduğumuzu anladık :) hoşgeldiniz başkanım aramıza. hep aramızdaydınız biliyoruz ama böyle direk yazılarınızı görmek ve bizlerle beraber fikir alış-verişinde bulunmanız bizlere güç ve inanç veriyor.
bence şehir bazında istenebilecek yardımlar yapılmadan önce yerel yazılı ve görsel basında samsunsporun ne demek olduğu, bir şehir için o şehrin takımının gerçek ligde yer almasının nekadar önemli olduğunu ve şehre kazandıracağı değerler ve o şehrin statüsüne ekleyeceği artılar o şehre anlatılarak bilincsiz hemşehrilerimiz bilinçlendirilmelidir. örnek ortada,yüzölçümü ve hertürlü gelir düzeyinin çok çok gerisinde bir trabzon şehri, futbolu ve şehrin takımına verdiği desteği sayesinde marka olabilmiş ve o şehrin olmassa olmazlarından olabilmiştir. böyle somut bir örnek gözümüzün önündeyken zamanında bu takımın en şaaşaalı dönemlerinde bu ateş nasıl körüklendirilemedi ve herkez bu ateşin içine nasıl çekilemedi, onun değerlendirilmesi yapılarak sağlam ilkelerle bu kararlar belirlenip sönen bu ateş yeni bir kıvılcımla yeniden canlandırılmalı ve bu sefer eskisinden daha büyük bir aşk ve sevdayla herkezi içine çekerek sönmeyecek bir marka ya dönüştürülmelidir.
  melih gökcek hangi gerekçe ve haklarla faturalardan ve biletlerden spor klubüne aktarılamak üzere para tahsil edebiliyorsa bunun yolları araştırılarak milletvekillerimiz vasıtasıyla bu yollar samsunspor içinde kullandırılmalıdır. bence samsunspor için her faturaya yansıtılacak 1 ytl lik bir fark yukarda belirttiğim gibi samsunsporun ne demek olduğu konusunda bilinçlendirilmiş hemşehrilerim tarafından fazla homurtulara neden olmıycaktır. velevki oluyorsada bu bir ytl leri ödeyen hemşehrilerimiz için bu para çok önemliyse ve ödemek zor geliyorsa samsunspor olarak kesilen bu 1 ytl ler, o faturanın sahibi tarafından klube ibraz edilerek, parasını geri alabileceği taahüdü  yapılarak, zoraki bir bağış dan çıkıp gönülvari yapılan bir yardıma dönüştürlmüş olur. daha öncede dediğim gibi, özellike 1 sene boyunca tüm park ve otoparklardan elde edilen gelirler direk takımızıa aktarılmalı ve samsunspor düzlüğe çıktıkdan sonrada belli bir oranda bu park paraları sabit gelir olarak takıma katkı sağlamalıdır, demiştim. bilette diyorsunuz 4,5 ytl park, 0,5 ytl samsunspor katkı payı ve bu yarım kuruşu vermemek için mahkemeye bile gittiler diyorsunuz. söylenmesin ozaman yarım kuruş kesiyoruz diye vatandaşa(!) bu paralar belediye kasasına girmiyormu? belediye kasasına giren bu para kanuni yollarla samsunspora aktarılamıyormu? yeterki belediye başkanı samimi ve samsunspor için birşeyler yapmak istesin, mümkünmüdür, değilmidir?
koskoca limanımız var diye biliyorum. bu limana yaklaşan gemilerden acaba "şanlı samsunsporluların şehrine hoşgeldiniz" parası kesilemiyormu?

yeniden söliyim, sizi aramızda görmek gerçekten çok güzel  :)

ozkan17

önceden samsunda celil serkan musa gibi oyuncular okullarda panle düzenliyordu,öğrencileri zitarey ediyordu..hediye veriyorlardı,bu uygulama küçüklerimizi samsunsporlu yapmak istanbul takımından uzaklaştırmak için önemli bir yol..Ilgılenırsenız sevınırız baskanım

Baþkent_55

sevgili başkanım samsunspor adına bir bankada hesap açtırın herkes bu hesaba 20 ytl aktarsın 5000 kişi olsa her ay 100 bin ytl gelir demek bu arkadaşlara da özel kart verin samsundaki tüm maçlara bedava girebilsin .......çıkın tv de açıkça söyleyin bu kadar zormu 1,300,000 kişilk şehirden 5000 kişi gönüllü bulmak yapın böyle bi çalışma ben ankaradan katılacam söz veriyorum sadece bu sitede  1500 e yakın üye var .......inanaın hiç zor deil......

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 22 February 2008, 17:13:53
sevgili başkanım samsunspor adına bir bankada hesap açtırın herkes bu hesaba 20 ytl aktarsın 5000 kişi olsa her ay 100 bin ytl gelir demek bu arkadaşlara da özel kart verin samsundaki tüm maçlara bedava girebilsin .......çıkın tv de açıkça söyleyin bu kadar zormu 1,300,000 kişilk şehirden 5000 kişi gönüllü bulmak yapın böyle bi çalışma ben ankaradan katılacam söz veriyorum sadece bu sitede  1500 e yakın üye var .......inanaın hiç zor deil......

güzel fikir bencede.Bakalım şafak başkanım ne dicek bu konuda.

safak.gedikoglu

güzelll.. elle tutulur fikirler gelmeye başladı..ama sizden bir ricam var karşıyaka maçı çıkışımız için çok önemli ve ben bu maçı alacağımızı düşünüyorum tabiki 12.adam görevini yapar ve stadı doldurursa..hadi bakalım herkes eşini dostunu arkadaşını ailesini maça götürsün..havayı yakaladık bu maçı alalım gerisi gelir.Şu an çok yoğun olduğum için yukarıdaki yazılarınızla ilgili düşüncelerimi daha sonra yazacağım..hepinize sevgilerimle..

kırmızı inancımız/beyaz mazimiz/siyah matemimiz

cenkturgut

maça en fazla  2000 seyirci gelir  yine fazlası olmaz.SAmsunspor  adına  bankaya hesap açtırılırsa  hesaplar hacizli olduğundan dolayıda  parayı alamazsınız.3. kişi üğzerine açtırıldığında ise  kimse o kişinin  bu parayı alıp kaçmayacağını temin edemez.Bu iş çok zor yani.

safak.gedikoglu

ee cenk sende yanında 2 kişi daha getirirsen eğer 2002 kişi oluruz.Alındımı mesajım.

kerem55

Alıntı yapılan: cenkturgut - 22 February 2008, 19:06:55
maça en fazla  2000 seyirci gelir  yine fazlası olmaz.SAmsunspor  adına  bankaya hesap açtırılırsa  hesaplar hacizli olduğundan dolayıda  parayı alamazsınız.3. kişi üğzerine açtırıldığında ise  kimse o kişinin  bu parayı alıp kaçmayacağını temin edemez.Bu iş çok zor yani.

dediği doğru, hesaplar hacizli
madem 3. kişi parayı alıp kaçar benim teklifim şu, hesabı cenk turgut üzerinden açalım. adam dürüst, herşeyinde en iyisi biliyor. alıp kaçmazsın değilmi? felkaet tellalı mısın bilader?
ercümneti getirelimden başka bir çözüm önerin varmı?

veis

farketmezki sonuçda temlikde olsa o borç ve ödenmek zorunda borcundan kaçmak kadar kötü bişeymi var hem temlikse gelen parayı alsın kimse bu adamlar sonuçda para boşuna gitmiyor borcumuz azalır amaç günü kurtarmak degil.hesabı gizli tutmanın anlamı bence yok.kimin adına olursa olsun yatırırız.

bregenz

safak baba...cok basit amerikayi yeniden kesf etmeye gerek yok ...gidin avrupadan bi takima bakin nasil gelirler elde edebiliyor sizde ona göre hangisi uygunsa turkiye sartlarina onu uygulayin....cok basit cozum....

yurtdisindaki samsunsporlular icin tipki gs yapdi gibi  samsunspor karti uygulamay akoyun ...100 euro atiyorum...1000 kisi alsa o kartlardan 100 000 euro yapar....inaniyorum ki en az samsunlu olmayip samsunsporlu olan cok kisi var....inanin en az 10 000 kisi alir ..ben burda size söz veriyorum ben 5 tane aliri  hemen....

yada yok mu 20 tane is adami samsunspora koltuk ciksin yane borc atiyorum 100 milyar alsana nakit...süper lige cikinca  borclari geri verilsin ..bu kadar basit....

seckin55

Sevgili başkanımız Şafak Bey; öncelikle bu aile içinde bizlerle beraber olduğunuz için size sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum..

Samsunsporumuzu ayakta tutabılmek için işadamlarından, ondan bundan para arıyoruz..bunlar geçiçi paralar.borcumuz 20 trilyon olsun.çıksın herhangi bir işadamı versin 20 trilyon borcumuzu kapasın, amaa daha sonra bizim borcumuz yine olacak.çünkü takımı ayakta tutacak bir geliri yok..ne bilim benzinlik, lokanta, otopark vs...bizim bu tür çalışmalara yonelmemiz gerekir.galip ozturk bıze nereye kadar destek çıkacak..(yinede Allah razı olsun.)ilk oncelikle bunu bahsetmek istedim sizlere...

ikinci olarak da sezon başında; samsunsporumuz için herkezin birşeyler yapması gerekiyordu.hani dedikya herkez fikirlerini paylaşsın.ne fayda katabıliyorsa katsın.öncelikle ben işim gereği izmirde yaşayan fanatik bir samsunsporluyum..süleyman adlı uyemiz, kardeşimiz bana sen samsunspor için ne yapabılırsın dedi.bende samsunspor için bir destek reklam sitesi yaparım dedım...

Ve burdan yola çıkarak www.samsunsporaskina.com sitesini kurdum..sitenin amacı samsunda ve türkiyedeki samsunsporu destekleyen tüm samsunsporluları bu siteden duyurmak ve hemde reklamlarını yapmaktı..ilk 2 hafta siteyi kurdum.gayet cok ilgi de oldu.saolsun samsunsporlu kardeşlerimiz...site de reklam sayfası açtım..ve duyurusunu da yaptım. kartvizit şeklinde reklam alınacaktır, bunun bedeli sadece 25 ytl ve bir sene yayında kalacaktır diee..gordum ki destek umdugumdan da fazla çıktı...destek gordukçe samsun dışında oldugum için; Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Syn. Osman Kara' ya mail attım.boyle bir çalışmamız var.basın olarak sizden destek bekliyorum diye..ve hemen ardından Syn Osman Kara beni aradı ve gazeteye davet etti. Bende işimden izin alıp Samsunsporumuz için İzmir' den Samsun'a geldim ve Osman Kara ile görüştüm.Syn Kara; ilk öncelikle beni Samsunspor yönetimyle görüşmem gerektiğini soyledi. ve olumlu bir sonuç çıktıgında basın olarak destegımız yanınızda olacak dedi.bu sozu aldım Osman Kara' dan..Daha sonra Samsunspor Klubüne gittim, Ve yardımcı antrenörumuz Syn Ayhan Bayraktar aracılığıyla Ercüment Coşkundere hocamıza projemi anlattım. O kadar sevınmıştıkı, gençlerimiz samsunspor için birşeyler yapıyor, çabalıyor diye..sonra beni mali işlerden sorumlu bir yoneticiyle goruşturdu..işin en onemli yeri de burasıya..biz bu siteye reklam alcaz ama samsunspor adına bağış makbuzu kescez...Görüşmemizde projemi çok  takdir eden yonetici malesef ve cok uzulerek soylerek "Klubumuz temlikli ve makbuz kesemiyoruz.kestigımıze maliye hemen el koyuyo diye konuştu..yapabılcegımız birşey yokmu diye sordugumda yuzundeki ekşiterek maalesef dedi....keşke temlikli olmasakta sizinde bu işte bi tuzunuz olsa dedi...düşündüm ki; site benim; reklamları ben alım, yayınlım, paramız da hesap numarasına yatar ve bizde toplanan parayı samsunspora iletiriz diye ama bi fatura kesemedıgımız için, maliyeden sorun olur diye bu işe yonetım tarafından destek gormedıgım için giremedim.

Şimdi Şafak Başkanımıza soruyorum;Syn Başkanım böle bi çalışma yapsak destek gorebılırmıyız.Veya samsunspor.biz sitesinde reklam sayfası açılsın oraya reklam alalım.ben istanbuldan bursadan, izmirden, ankaradan, kocaeliden ve samsundan... reklam vermek isteyenlerden mail aldım hemen hesap numarasını isteyenler oldu.olmucak degıl.. Yani klubumuzun bir reklam çalışması takıp ettıgım kadarıyla pek yokk.ne bılım mesela staddaki koltuklara reklamlar alınabılır..20 bin koltuk varsa hepsine reklam yapıştırılabılır..bu bahsettıklerım birleşirse klubumuze para gelecektır.damlaya damlaya gol olacaktır.hergun okudugumuz gazeteler bile reklamla donuyo. ve bu çalışmalarla samsunsporu daha önde tutmuş olacagız...

size birşey daha bahsetmek istiyorum..İzmirde Göztepe takımı 1. amator de mucadele ediyor ve dikkatınızı çekecek olanda gogüs reklamI "ALPET".  ve bunun gibi bırcok firma var.  ve goztepe her hafta  en az 3 bin kışiye maç oynuyo.inanılcak gibi deil.

HER ŞEY SAMSUNSPOR İÇİN...

Tüm Samsunsporumuza destek verenleri sevgiyle kucaklıyorum.Şafak Başkanım sizede başarılar diliyorum..Altay maçını iple çekiyorum.İnş izmire geldgınızle tanışma fırsatımız olur.grs uzere.izmirden sevgıler..

Seçkin YILDIZ

CeLiL_55

Ya Arkadaşlar Herkes Güzel Fikirler Sunmuşta Tamam Belliki ne yaparsak yapalım Gerekli paralar toplanamıcak imkanlar belli Samsundan bi iş adamı zengin insanlarda kurtarmıcak takımı ya niçin bu Samsunun Evlatları Takımda Tutulmadılar örnek Musa,Adnan,Celil,Bunlar Her Türlü SamsunSporda Kalırdı Samsunun Çocukları Bunlar Takımda Serkan Celil Musa Adnan 4 lüsü olsaydı inanın Bu Takım Kesin Çıkardı En Kötü Playof Oynardı Kimse Bunun Önemini Anlayamadı Herkez Gelir Gider Yine Burda Samsunlular Kalıcı Yazıklar Olsun Diyorum Koskoca SamsunSporu Bu Hallere Getirenlere Takıma Sahip Çıkmayanlara Yardım Etmeyenlere. :-[ :-[

CeLiL_55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 23 February 2008, 06:11:13
Ya Arkadaşlar Herkes Güzel Fikirler Sunmuşta Tamam Belliki ne yaparsak yapalım Gerekli paralar toplanamıcak imkanlar belli Samsundan bi iş adamı zengin insanlarda kurtarmıcak takımı ya niçin bu Samsunun Evlatları Takımda Tutulmadılar örnek Musa,Adnan,Celil,Bunlar Her Türlü SamsunSporda Kalırdı Samsunun Çocukları Bunlar Takımda Serkan Celil Musa Adnan 4 lüsü olsaydı inanın Bu Takım Kesin Çıkardı En Kötü Playof Oynardı Kimse Bunun Önemini Anlayamadı Herkez Gelir Gider Yine Burda Samsunlular Kalıcı Yazıklar Olsun Diyorum Koskoca SamsunSporu Bu Hallere Getirenlere Takıma Sahip Çıkmayanlara Yardım Etmeyenlere. :-[ :-[

ya artık eskileri unutun kardeşim bitti o işler musa , adnan falan gitti işte bırakın az ya gençlerimiz biraz gelişsin hemde şuan para lazım onlar gelse bile bişe farketmez