Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

jean

silbastan degisen birsey yok sene sonuna kaldiysa topcular gidecek millet kampa gidecek biz hala baskan aricaz 1 yilimiz daha bosa gecti hepimize hayirli olsun

pitbul055

Alıntı yapılan: jean - 10 April 2009, 16:30:45
silbastan degisen birsey yok sene sonuna kaldiysa topcular gidecek millet kampa gidecek biz hala baskan aricaz 1 yilimiz daha bosa gecti hepimize hayirli olsun

55.hakan

ümit aktan çok iyi saptamalar yapmış bugün sivas'ın yerinde biz olmalıydık

YaşarDoğu

Klas TV kongreyi yayınlamak için hazırlık yapıyor.

İzlemek isteyenlere duyrulur ;)

Kodalak

seyredenler haberleri sıcağı sıcağına serrvis yaparsa ne güzel olur

**KaR6**

atakan

evet izliyorum.yzy alt kademeler,vali,turgut tüfenk hepsi orda.galip öztürk te gelirdi ama malup şu borsa muhabbetı..güzel olabilir hersey

55.hakan

Kodalak

Alıntı yapılan: atakan - 10 April 2009, 17:40:57
evet izliyorum.yzy alt kademeler,vali,turgut tüfenk hepsi orda.galip öztürk te gelirdi ama malup şu borsa muhabbetı..güzel olabilir hersey

arkadaşlar an be an yazın lütfen istanbuldan yazıyorum meraktan çatlıcam ne olcak sonuç,başkan adayı varmıymış gelişmeler ne yönde

**KaR6**

Alıntı yapılan: KODALAK - 10 April 2009, 17:43:13
arkadaşlar an be an yazın lütfen istanbuldan yazıyorum meraktan çatlıcam ne olcak sonuç,başkan adayı varmıymış gelişmeler ne yönde

arkadasım ben de istanbuldayım ama izleyebiliyorum :) tıkla linke izle, basit gayet eğer bi sorun yoksa..

55.hakan

şu an hakkı tomaç konuşuyor bu geçici yönetimin nası olduğunu anlatıyor

Kodalak

bizim şirket yasakçı zihniyet bilgisayar sadece abaküs  ;D ondan sebeb izleyemiyorum

**KaR6**

Alıntı yapılan: KODALAK - 10 April 2009, 17:45:55
bizim şirket yasakçı zihniyet bilgisayar sadece abaküs  ;D ondan sebeb izleyemiyorum

sorundan kastım oydu, neyse, ne olacagı belli zaten, ayrıntıları da akşam alırız her halükarda ;)

55.hakan