Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

Recep

SAMSUNSPOR OLAĞAN GENEL KURULU ERTELENDİ
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da bugün yapılması planlanan olağan genel kurul, çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 21 Şubat Cumartesi gününe ertelendi.
Kutlukent Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılması planlanan olağan kongrede çoğunluk sağlanamadı. Katılımın olmaması nedeniyle Samsunspor Halkla İlişkiler Sorumlusu Hanife Aydıner, Evrak Kayıt Sorumlusu Kenan Özçelik ve Evrak Kayıt Sorumlusu Cengiz Semiz tarafından tutanak tutuldu. Kongre, 21 Şubat Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılmak üzere ertelendi. İHA 

mehmet yılmaz

Ben de kongre üyesiyim ama bugün genel kurul olduğunu yeni duydum. Demek ki özellikle 21 Şubat'a odaklanıldı, nasılsa ilkinde kimse olmayacak diye. Demek ki haftaya cumartesi kesinlikle bir yönetim çıkarmak lazım.

Gelişmeleri bu başlıkta konuşalım.

**KaR6**

Kenan Abiye plaket vericem valla, yıllardır tek kongre kaçırmayan o!!

kadir55ist

samsunumuz için hayırlısı olur inşallah
mevcut yönetim ve teknik kadroyla en azından 1 sezon daha geçirip bu gençlerle iyi bir yerlere gelebiliriz diye düşünüyorum.

ugrass

umarız hayırlısı olur ve futboldan anlayan UYANIK bi adam gelir..!

Recep

Alıntı yapılan: farUqras - 14 February 2009, 20:17:29
umarız hayırlısı olur ve futboldan anlayan UYANIK bi adam gelir..!
umarım SAMSUNSPORUMUZ için en hayırlı sonuç çıkar kongreden

cembaba

Arkadaşlar kim gelirse gelsin, Samsunspor' umza katkı yapacak işler sağlasın yeter.. Ayrıca YZY' nin kankası da olursa fena da olmaz hani :D Başka türlü belediye nin bize yardım yapacağını sanmıyorum...

FUAT ACAR

SAMSUNSPOR için hayırlısı neyse o olsun yeterki SAMSUNSPOR umuzun geleçegi parlak olsun umit lerimiz hiç tükenmedi tükenmiyeçek en büyük SAMSUNSPORRRR

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 February 2009, 23:57:43
Fuat Köktaş-Turgut Tüfenk ikilisinden birşeyler bekliyorum , Galip Öztürk desteği altında hemde ..

Şu saatte böyle bir şey olmazsa vay halimize zaten. Ama ben ümitliyim.

beşnumara

ben de ntv sporda alt yazıda gördüğümde şaşırdım.zaten kongre 21 şubatta değil mi dedim kendi kendime. haftaya inşaallah yeni başkanı seçeriz.fuat başkan aday olmayacak. sağlam bir samsunlu çıkarmamız lazım ama...

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 February 2009, 17:22:28
ben de ntv sporda alt yazıda gördüğümde şaşırdım.zaten kongre 21 şubatta değil mi dedim kendi kendime. haftaya inşaallah yeni başkanı seçeriz.fuat başkan aday olmayacak. sağlam bir samsunlu çıkarmamız lazım ama...

jean

zaten 21 inde degilmiydi kongre umùarim iyi bir netice cikar

ali ihsan

Sezgin Gümüş bugün bazı arkadaşlarımıza aday olacağını söylemiş.
Ben Fuat Köktaş'ın devam etmesinden yanayım.Hayırlısı olsun.

europe_55

Bence de Fuat Köktas SAMSUNSPOR´u gercekten iyi yönetti ama maalesef gereken destegi bulamadi...

pitbul055

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 15 February 2009, 23:05:03
Sezgin Gümüş bugün bazı arkadaşlarımıza aday olacağını söylemiş.
Ben Fuat Köktaş'ın devam etmesinden yanayım.Hayırlısı olsun.
uzakdan desteklesin