Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

red_white

neden hafta sonu yapmadılar anlamadım yada biraz daga geç saatte olsaydı bence daha iyi olurdu

Kais

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Kais - 09 April 2009, 10:03:43
çagem tam olarak nerdeydi yardımcı olabilirmisiniz

Çagem Duru şehirden 200 mt yukarıda 2 nci bulvar yolu üzerinde Yaşar doğu mahallesinde

Kais

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 09 April 2009, 10:07:44
Çagem Duru şehirden 200 mt yukarıda 2 nci bulvar yolu üzerinde Yaşar doğu mahallesinde

çok teşekkür ediyorum.bir şey daha sorcam.yağız kompleksinin yukarısında çok katlı binalar var oralar duru şehir oluyor dimi.

berusa55

Sevgil Kais,

Eskiden oralarda bir tek Duruşehir sitesi vardı ve uzaktan bile işte şurası derdi insanlar ama artık Duruşehir Sitesi bu bloklar arasında kaybolmuş vaziyete geldi nerdeyse. Derebahçe ve Yaşardoğu mahallelerinde Duruşehir sitesi gibi onlarca site ve konut mevcut ve buralar koca bir semt haline geldi...

Kais

tamam sağol.ben bulurum ya  yaşar doğu mah. yeter.soran bağdatı bulurmuş :D

Akyol

Kais

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 09 April 2009, 12:10:24
2.Hat dolmuşlarının güzergahında olan bi yer  ;)

tamam bu çok işime yarar.binerim 2. hata gelirimde.başka gelcek varmı kongreye?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Kais - 09 April 2009, 12:16:22
tamam bu çok işime yarar.binerim 2. hata gelirimde.başka gelcek varmı kongreye?

Evet... :) 2. hatla gelmezler ama Bş. Bld. Bşk. Yusuf Ziya Yılmaz ile Samsun Valisi H.Basri Güzeloğlu da katılacaklar kongreye. Alt kademe belediye başkanları da gelecekmiş. Nasip olursa arkadaşlarla birlikte biz de orada olacağız.

Takip etmeye devam ediyoruz; inşallah oluşmaya başlayan bu birlikte hareket etme durumu daim olur.

Akyol

mehmet yılmaz

Bildiğim kadarıyla misafir statüsüyle de girilebiliyor. slymnbsrn'a bir sorun, geçen kongrede yakasında öyle birşeyler yazıyordu.

Akyol

kaptan 55

daha önceki atakumda yapılan kongrelere katıldım o zamanlar rahat rahat girmiştik salona ama bu sefer sanırım kalabalık bi kongre olacak ama yinede giden girer sanırım.

Kodalak

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 09 April 2009, 12:56:47
Bş. Bld. Bşk. Yusuf Ziya Yılmaz ile Samsun Valisi H.Basri Güzeloğlu da katılacaklar kongreye. Alt kademe belediye başkanları da gelecekmiş.

Biri beni uyandırsın  ;D