Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

berusa55

Eğer kongrenin yapılacağı salon yeterli büyüklükte ise gelen herkes salona rahatlıkla girebilir arkadaşlar ama anormal bir kalabalık olursa önceliği üyelere tanırlar; yine de sorun olacağını sanmıyorum. Taraftarlar ve misafirler de izleyebilir kongreyi büyük ihtimal.

YaşarDoğu

misafir kimlik kartı ile kongreye katılıbilabiliriz, bende zaman bulursam gelicem

serdaryavuz

berusa55

Alıntı

Ve Yılmaz kongrede

Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ettiklerini belirterek, "Vali Güzeloğlu ve Başkan Yılmaz, yarın yapacağımız kongrede bizleri yalnız bırakmayacaklarının sözünü verdiler" dedi.
Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yönetim olarak önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı, ardından da Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ettiklerini söyledi. Bu ziyaretlerde hem Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ın, hem de Vali Güzeloğlu'nun kendilerine maddi ve manevi destek vaatlerinde bulunduğunu ifade eden Tomaç, "Bunlar tabii ki kısa vadede değil, uzun vadede hayata geçecek şeyler. Ama bu bize ümit verdi. Samsunspor'un idari sorunlarının aşılması için yarın yapılacak olan kongrede yer alacaklarını ve Samsunspor'a yapılması gerekenler konusunda kendi görüşlerini belirteceklerini bize ilettiler" dedi.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=24629

pitbul055

biz günü kurtaracak sadaka istemiyoruz.uzun vaadede kalıcı gelirler istiyoruz..

beşnumara

büyük bir ihtimal belediyelerin desteği kanunlarla kesilecek ve bunların mazereti bunlar olacak ama yardım etmek isteyen kaynak aktarmak isteyen yine edecek bi şekilde. bekleyeceğiz göreceğiz neler olacak neler gelişecek.

cembaba

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 April 2009, 16:25:06
büyük bir ihtimal belediyelerin desteği kanunlarla kesilecek ve bunların mazereti bunlar olacak ama yardım etmek isteyen kaynak aktarmak isteyen yine edecek bi şekilde. bekleyeceğiz göreceğiz neler olacak neler gelişecek.

Zaten öyle bir kanun var, dediğin gibi aktarmak isteyen aktarıyor örnekleri tekrar tekrar saymaya gerek yok şimdi. Sadece artık bizim de onlardan biri olduğumuza, bizimkilerin de destek olmaya çalışacağına inanmak istiyorum. İnşallah bir dönüm noktası olur.

esedullah

Ve Yılmaz kongrede
Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ettiklerini belirterek, "Vali Güzeloğlu ve Başkan Yılmaz, yarın yapacağımız kongrede bizleri yalnız bırakmayacaklarının sözünü verdiler" dedi.
Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yönetim olarak önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı, ardından da Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ettiklerini söyledi. Bu ziyaretlerde hem Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ın, hem de Vali Güzeloğlu'nun kendilerine maddi ve manevi destek vaatlerinde bulunduğunu ifade eden Tomaç, "Bunlar tabii ki kısa vadede değil, uzun vadede hayata geçecek şeyler. Ama bu bize ümit verdi. Samsunspor'un idari sorunlarının aşılması için yarın yapılacak olan kongrede yer alacaklarını ve Samsunspor'a yapılması gerekenler konusunda kendi görüşlerini belirteceklerini bize ilettiler" dedi.

red_white

bu güzel bir haber Samsundaki arkadaşlar o salonu tıklık tıklım doldurmamız şart oldu

ramcQ_55

ala ala bi yanlışlık olmasın hangi yusuf ziya buu yok yok töbe gelmez 

red_white

ramcQ_55

King Of The North

Heyecanlı bekleyiş başladı,güzel haberler alacağımızı umuyorum..