Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

gozgoz yýlmaz

Y.Ziya hayli samimi davranmış anlaşılan, ben halen temkinli yaklaşmakla birlikte yine de birşeyler olacağına dair son yıllardaki en büyük inancı taşıyorum.

berusa55

Sayın Yılmaz'ın konuşmasının özetini:

Yılmaz "Kan ağladım, kimse beni anlamadı"

Tomaç'ın ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz:" 1992 senesinde Karayolları Bölge Müdürü olarak Samsun'a geldim. 17 senedir Samsunspor'un genel kurullarına yakından ilgili idim. Samsunspor'da bu sürede yöneticilik yapan başkanlar hep sıkıntı çekti. Futbol vefasızdır. Özellikle anadolu kulüplerinde bu durum daha fazladır. Futbol Türkiye'de İstanbul Kulüpleri turnuvası şeklindedir. Bir tek Trabzonspor ve şu anda da biraz Sivasspor anadolu takımları arasında öne çıkmakta. Kimse Samsunspor'un kötü ve başarısız olmasını istemez isteyen zaten hastalıklıdır. Benim Samsunspor nedeni ile son dönemde yaşadığım sıkıntıları Allah kanlı düşmanıma yaşatmasın. Biz millet olarak empati yapma konusunda hiç çaba göstermiyoruz. Çektiğimiz o sıkıntıları hak etmediğimiz halde inim inim inledik.Sayın Tomaç kötü bir profil çizdi. Hiç bir zaman karşımızda iyi bir profil olmaz. Dizimizi dövmemiz manasız. Geleceğe bakmamız lazım. Konuşarak çektiğim sıkıntıları, ızdırapları yaşanmamış hale getirebilsem. Fakat mümkün değil. Son bir yıldır niye konuşmuyor diye eleştiriliyorum. Yargı süreci devam eden bir konu. 58 yaşındayım. Memur maaşı ile geçinen bir insanım. 3 ayda bir esas duruşta mahkemelerde hesap veriyorum. Kimse, bu salondakiler de dahil beni anlamadı. Samsunspor'u siyasete alet etmek, siyasete karıştırmak istemedim. Kan tükürdüm, kızılcık şerbeti içtim. Hayat devam ettikçe sorunlarda devam edecek. Bu şehrin tek sorunu Samsunspor değil. Bu kentin insanları geçim sıkıntısı ile inliyor. Samsunspor kalbimin bir köşesinde buram buram yerini muhafaza ediyor. Bugün Türkiye'de borçsuz kulüp yok. Herkes bir karanlığa taş atarak bu işleri bir şekilde yürütüyor. Son zamanlarda da Samsun kendini ciddi anlamda yeniliyor. Şehrin siyasi perspektifi değişti. TSO ve Üniversite yönetimleri değişti. Ben çözümsüz problem görmüyorum. Her türlü problemin üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=10795

atakan

samsuni sana teşekkur ediyorum.seninle birlikte çalışan insanlarada.bu tablonun oluşmasında sizlerin payı yadırganamaz..ayrıca yapmış olduğun açıklamalarada teşekkurler.umarım artık hersey düzelir

europe_55

Insallah bu sezonu kazasiz bir sekilde atlatirsak, gelecek sezon iyi gelismeler bizi bekliyor gibi...

Gelecek sezon artik, layik oldugumuz Süper Lig´e dönüs yapariz ve umarim bu bir kesin dönüs olur...

**KaR6**

yzy ağlatcan beni yaa.. banker bilo daki ağa gibi, yaptım ama bi sor niye yaptıma getirmiş lafı.. biz kan kustuk içecek kızılcık serbeti de bulamadık.. SamsunSpor sevgisi bizim kalbimizin bi köşesinde değil, tüm bedenimizde.. bizim çektiğimiz acıların tarifi bile yok.. telafi mi istiyosun? işte halep işte arşın, bakacagız bundan sonra ne kadar samimi olduguna..

Ertuğrul Sağlam

Türkiyenin ençok takip edilen haber sitesinin başlığı ve haberine bakarmısınız nasıl koyuyor adama

SAMSUN'A BAŞKAN ADAYI BULAMADILAR!....                                                                                    Bir zamanlar Süper Lig'de fırtınalar estiren Samsunspor'un bugün olağan üstü kongresi vardı. Kongrede eski yönetime mecburen göreve devam kararı çıktı.10 Nisan 2009 21:00

İlkadım Belediyesi'ne ait Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'nde (ÇAGEM) düzenlenen olağanüstü kongre, divan kurulunun ilgili gündem maddelerini belirlemesiyle başladı.

Kongrede söz alan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bugünü yeni bir dönemin, umutların yeşereceği bir gün olarak değerlendirdiğini belirtti.

Samsunspor'un Türk futbolunda birçok başarıya ulaşan bir takım olduğunu ifade eden Güzeloğlu, şunları söyledi:

''Burada konuşDostum sorunlar sadece Samsun'a özgü sorunlar değil. Hiçbir sorun çözümsüz değildir. Samsunspor'un, Samsun adına önemi belki kamusal değil ama toplumsal olarak ilk sıradadır. Herkesin iyi niyetli olduğunu ve Samsunspor'a katkıda bulunma amacını taşıdığı düşüncesindeyim. Bu katkılar Samsunspor'a azalan güvenin artmasında da fayda sağlayacaktır. Önceliğimiz bu takımın sahipsiz olmadığı ve hiçbir zaman da sahipsiz kalmayacağının gösterilmesidir.''

Büyükşehir belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da 17 sene önce Samsun'a geldiğinde Samsunspor'un içinde bulunduğu duruma zaman zaman bir şekilde tanık olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

''Bu süre içinde görev alan başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri hep çile çekmiştir. Futbol vefasız bir iştir. Bu iş İstanbul turnuvasından başka bir şey değildir. Aralarında birkaç da Anadolu kulübü bulundurulmaktadır. Hiç kimse bu kulübü zarar ettirmek için göreve gelmemiştir. Dolayısıyla kulübün bugüne kadar başına gelen herkesi minnet ve şükranla anmak gerekir. Özellikle benim Samsunspor'la ilgili son dönemde yaşadığım sıkıntıyı Allah düşmanıma nasip etmesin. Dava konusundan dolayı hiç hak etmediğimiz halde inim inim inledik. Mevcut davadan dolayı son bir yıldır konuşmadım. 58 yaşında biri olarak hakimin karşısında el pençe durduk. Kan tükürdüm kızılcık şerbeti içtim ama konuşmadım.''

Dünü dünde bırakmak gerektiğini de vurgulayan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Valimiz başkanlığında merkez ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. Bir durum değerlendirmesi yaptık. Hiçbir sıkıntı çözümsüz değil. Ancak kentin tek sorunu da Samsunspor değil. Birçok sorunumuz var. Biz bu sorunları çözmek için çalışacağız. Tüm sıkıntılarımızı aşmak için elimizden geleni yapmak için uğraşacağız.''

Konuşmaların ardından başkan adayının çıkmaması üzerine gündemdeki seçim maddesi çıkarıldı. Mevcut yönetimin bir sonraki kongreye dek yönetimi sürdürmesine karar verilerek kongre ertelendi.

Mevcut yönetim ise Hakkı Tomaç başkanlığında İsmail Uyanık, Abdi Azgar, Tahsin Kosif, Erkut Tutu, Ömer Çoruh, Suat Çakır, Fikret Yalçın, Cevat Öncü, Hayati Ergör ve Metin Ateş'ten oluşuyor.

Kongreye AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ile çok sayıda üye katıldı.

Kaynak:http://www.haber7.com/haber/20090410/Samsuna-baskan-adayi-bulamadilar.php

Sadece Samsunspor

ya ben hala inanmıyorum ne yani bu 5 sene boyunca çektiklerimiz sırf bu cümlelerle bitti mi ?

beşnumara

yusuf ziya yılmazın konuşmalarını izledim.izlemeyen arkadaşlar için adresi vereyim.o adresten izlersiniz.

http://gencsamsunsporlular.com/forum/samsun-s-k/samsunspor-kongresi-bsh-bas-yusuf-ziya-yilmaz%27in-konusmasi/#quickreply

Tufan

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 April 2009, 01:17:13
yusuf ziya yılmazın konuşmalarını izledim.izlemeyen arkadaşlar için adresi vereyim.o adresten izlersiniz.

http://gencsamsunsporlular.com/forum/samsun-s-k/samsunspor-kongresi-bsh-bas-yusuf-ziya-yilmaz%27in-konusmasi/#quickreply

o linki üye olmayanlar göremiyor galiba

http://www.dailymotion.com/huseyinanil buradan izleyebilirsiniz 4 parça halinde.

since1965

Sen çok acılar çektin ama yzy bizde çektik bizim çektigimiz acılar alınan her maglubiyetten sonra maglup olmanın verdgi acı degil bu takımın sahipsiz bırakılmasının bana ne denmesinin verdidgi sahipsizlik acıdır.Acılar paylaşılarak çogalır.En az senin kadar acı çektik.Hiç bişey tek taraflı olmadı.

beşnumara

bizler açısından sevindirici bir gelişme bunlar.özellikle bu kongrenin ulusal basında da bu kadar geniş yer bulması da şaşırtıcı.demek ki bazı sesler duyulmuş. biz seçim sürecinde safımızı açık açık belirttik. kim samsunsporumuzun yanındaysa biz de yanındayız kim samsunsporumuzun karşısındaysa biz de karşısındayız dedik. partici olmadık. partimiz samsunspor partisi ideolojimz ise samsunsporluluktur dedik. demokratik hakkımızı kullandık belediyenin önüne siyah çelenk koyduk ve bu çelenk'i beyaza çevirmek yine yusuf ziya yılmaz'ın elindedir dedik. büyükşehir belediye başkanı sn. yusuf ziya yılmaz demiş ki: Özellikle benim Samsunspor'la ilgili son dönemde yaşadığım sıkıntıyı Allah düşmanıma nasip etmesin. Dava konusundan dolayı hiç hak etmediğimiz halde inim inim inledik. Mevcut davadan dolayı son bir yıldır konuşmadım. 58 yaşında biri olarak hakimin karşısında el pençe durduk. Kan tükürdüm kızılcık şerbeti içtim ama konuşmadım. peki biz taraftarlar olarak neler çektik son 5 yıldır haberin var mı? ben sayayım.2001e gidelim istersen:
* 2000-2001 sezonunda takımı devraldın. samsunspor tribünlerine en büyük darbeyi sen vurdun.sezonun son maçında tribünleri fenere sattın.samsunspor taraftarını o stattan kopardın.
* 2001-2002 sezonunda ilhanla tümeri resmen beşiktaşa armağan ettin.oysa ismail uyanık olsaydı bedavaya uçabileceklermiydi?
*ismail uyanığı zorla ikna ettin takımın başına tekrar getirdin.o insanı yüzüstü bıraktın.sonra peki ne yaptın?
* 2005-2006 sezonunda ismail uyanık gittikten sonra takımın başına gelen ve takımın başına gelmesindeki nedeni herkesin bildiği halde sen  ne yaptın? ismail uyanığı yüzüstü bıraktığın halde takımı ligde tutmasına rağmen trilyonları akıttığın kişi önce samsunsporu düşürdü,sonra takımı trilyonlarca zarara uğrattı sonra da kaçtı şimdi de reklamını yapıyo piyasada.
* 2006-2007 sezonunda yine işe yaramaz kişilere desteği verdin onlar da takımı trilyonlarca zarara uğrattı onlar da kaçtı. sonra da yargı sürecinde konuşmadım.benm çektiğimi allah düşmanıma yaşatmasın dedin.

milletvekili fatih öztürk de malatya maçında açılan pankarta demiş ki:Sahipsiz şehrin, sahipsiz takımı yazan pankart gördüm ve çok alındım. biz işin içine sadece şehiri ve takımı kattık. ya taraftar neler çekti bu şehirde.taraftarlar işkence çekerken neredeydiniz?
* 2005-2006 sezonunda başkanlığa gelen şahıs ilk icraatı olarak önce stadı hapishaneye çevirdi sonra taraftarın üzerine emniyeti saldı. 2 sene önce diyarbakır maçında statta emniyet taraftara maç esnasında stadın içinde saldırırken nerdeydi? geçen sene yine diyarbakır maçı öncesi taraftar daha maça giderken hiç bir sebep yokken çevik kuvvetin samsunspor taraftarlarına saldırırken nerdeydi? şimdi önümüzde yine bir diyarbakır maçı var. acaba yine mi bir şeyler olacak diye de düşünmeden edemiyor insan

veis

pankarta kimsenin hakkı yok.sonuçda can sıkıntısından yapılmadı o pankart yürek acısından belediye önünde herkes samsunspor diye bagırdı.bize nedemek çok basitken yapılan pankart dün anlamına ve hedefine ne çabuk ulaştırdıgını cümle alem göstermiş ellerinize yüreginize saglık.

AntZ

Doğru söylüyorsun Veis kardeşim, zaten kimse bir kenara ayrılmadan bazıları üstüne alınsın diye yapıldı.

Başbakanlarına diyeceğim ama yanlış anlaşılacak, onun için parti başkanlarına diyeyim, Anlaşılan parti başkanlarına yaptıkları savunmalarında Samsunspor un bulunduğu durumdan dolayı oy kaybettiklerini söylediler ve fırça yediler, gösterilen tepki bundandır. Kendi adıma şöyle bir düşünüyorum belki o pankartta olmayacak 2 kişi kim deseniz, Fatih Öztürk le Suat Kılıç çıkar. Özellikle Fatih Öztürk siyasi kimliği dışında da Samsunspor a yardım eden bir grubun üyesidir. Ama bizi en iyi anlaması gereken de Fatih Öztürk tür ve o pankartın anlamını iyi analiz etmesi gerekirdi.

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: recep55 - 10 April 2009, 21:23:16
ister art niyetli deyin ister at gözlüğüyle bakıyor deyin yönetimdekilerin hepsi eski başkan ve yönetici vede pisliklerinin kapanması için kanunen 10 sene geçmesi lazım hepsi o sürenin dolması için oyun çeviriyorlar hiç birinin Samsunsporu düşündüğü yok
YZY de bu oyuna dahil oldu şimdi al gülüm ver gülüm oldu

sana katılıyorum kardeşim ve sonuna kadar hak veriyorum.dün kongreden cıkan sonuc  samsunsporumuz için pek hayırlı bir karar olmadı.şimdi biliyorum çıkacak bir iki dengesiz nasıl hayırlı olmadı? die soracak.soruyorum .hakkı baba  tekrar göreve geldi bu adam 20 gün sonra acil sıcak para 5 trilyon nerden bulacak farzedelim buldu  aday cıkacak die liste cıkacak die adamlar kendilerini avutuyolar cıksaydı şimdiye kadar 50 kere cıkardı=?keşke kayyum yada şiretleşme çıksaydı dün açıkçası çok ama çok üzüldüm tekrar söylüyorum kangren olmuş bacağa habire morfin basıp mutluluk naraları atıyor bunlar.eninde sonunda olacağıda bu ya neyse kandırılmaya devam :)ödemelerin zamanı geldiinde bu pembe tablolu kongredeki katılımın yarısını bulabilirsek ne ala:malesef ama malesef kimse suçuyla yüzleşmemek için topu ordan oraya atıyolar ve hatta yetmiyor gibi dernekler kanunuda kendi istedikleri gibi yapıyorlar. NE KADAR SÜRDÜRECEKSİNİZ BU FİLMİ BAKALIM. OYALAMAYA DEVAM.10 YIL DOLMADAN HESAP VERECEKSİNİZ