Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

europe_55

CriminaL

atakan

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CriminaL - 10 April 2009, 11:30:41
haber alan varmı arkadaşlar? aday çıkmış mı?

Şöyle yapılacakmış. Ligin bitimine kadar yani 5-6 haftalık süreçte geçici bir yönetim olacak. Şu an takımla ilgilenen kişilerden oluşan bir yönetimi ve başkan olarak da Hakkı Tomaç düşünülüyormuş. Bu süreçte belediyelerin gerçekten yardımcı olup olmayacakları da tartılacakmış. Mayıs sonunda ise mali durumu iyi olan iş adamlarıyla takviye edilmiş gerçek bir liste sunulacakmış.

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 10 April 2009, 12:24:25
Şöyle yapılacakmış. Ligin bitimine kadar yani 5-6 haftalık süreçte geçici bir yönetim olacak. Şu an takımla ilgilenen kişilerden oluşan bir yönetimi ve başkan olarak da Hakkı Tomaç düşünülüyormuş. Bu süreçte belediyelerin gerçekten yardımcı olup olmayacakları da tartılacakmış. Mayıs sonunda ise mali durumu iyi olan iş adamlarıyla takviye edilmiş gerçek bir liste sunulacakmış.

bu arada futbolcu alacakları ne olacak,ödeme yapılmazsa yine karışır ortalık,,futbolcular gider,yine önümüzdeki yıl yeni yapılanma falan filan,yani herşeyi ötelemek zorunda kalırız yine ve yeniden.30 yaşındayım ama ömrümden ömür yedi bu olaylar,bu ne sevgi ah bu ne ızdırap zavallı kalbim ne kadar harap.Ama her zaman her yerde EN BÜYÜK SAMSUN

AntZ

Alıntı yapılan: KODALAK - 10 April 2009, 12:29:23
bu arada futbolcu alacakları ne olacak,ödeme yapılmazsa yine karışır ortalık,,futbolcular gider,yine önümüzdeki yıl yeni yapılanma falan filan,yani herşeyi ötelemek zorunda kalırız yine ve yeniden.30 yaşındayım ama ömrümden ömür yedi bu olaylar,bu ne sevgi ah bu ne ızdırap zavallı kalbim ne kadar harap.Ama her zaman her yerde EN BÜYÜK SAMSUN

5-6 haftalık yönetim bunun için oluşturuluyor zaten, sırf futbolculara ödeme yapılabilsin diye, o konuda endişeleri olmaz herhalde artık

CriminaL

umarım belediyeler verdikleri sözleri tutarlar yoksa sonumuz hiç iyi gözükmüyor bu tablo karşısında

Kodalak

İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLURDA HEM BİZ HEMDE ONLAR RAHATLARLAR.

sadece55

Belediyeler 6 haftalık sürede zaten yardım edemezler anlaşılan hakkı tomaç kayyuma kalınca kendisinin yaptıkları ortaya çıkacağından gene oyununu yaptı bize hikayeden beklicez gene

gozgoz yýlmaz

Hakkı Tomaç gönül rahatlığıyl vefat edebilir artık, yeniden Samsunspor Başkanı oluyor ya, 5-6 haftalığına olsa :( :(

Neyse...

İnşallah belediyeler destek verir ve iyi bir yönetim oluşur sezon sonunda. Yeter be!

CriminaL

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 April 2009, 14:55:11
Hakkı Tomaç gönül rahatlığıyl vefat edebilir artık, yeniden Samsunspor Başkanı oluyor ya, 5-6 haftalığına olsa :( :(

kayyuma kalıp herşeyin ortaya çıkmaması için herşeyi yapar sonuç inşallah samsunsporumuz için hayırlı olur !

pitbul055

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 April 2009, 14:55:11

Neyse...

İnşallah belediyeler destek verir ve iyi bir yönetim oluşur sezon sonunda. Yeter be!

Kodalak

Aktan "Samsunspor'a kimse birşey vermedi"
10 Nisan 2009 / 14:27
Ünlü futbol yazarı ve spikeri Ümit Aktan "Bizim dışardan izlediğimiz kadarıyla Samsunspor'u yönetenler Samsunspor'a hiçbirşey vermedi, hep birşeyler aldı" diye konuştu.
Vedat ATICI/ Haberexen.com

Türk Androloji Derneği'nin Erkek Sağlığı Bilinçlendirme programı kapsamında Samsun'a gelen ünlü spor yazarı ve spikeri Ümit Aktan, sabah saatlerinde Vidinli Otelde düzenlenen toplantıda ilginç açıklamalarda bulundu. Aktan Türk Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Samsunspor'un şu andaki durumunun anlamakta zorluk çektiğini ifade etti.

SAMSUNSPOR NEDEN BU HALE GELDİ ?

"Bizim dışardan izlediğimiz kadarıyla bu güne kadar Samsunspor'a hiçbirşey verilmedi, hep Samsunspor'dan birşeyler alındı" diyen Aktan;" Bank Asyada mücadele eden bir çok takımın futbol hayatının toplamından daha fazla 1. Ligde bulunmuş takım neden bu hale düştü ? Sonuçta Samsunspor yeni kurulmuş bir takım değil, şanlı bir geçmişi, mazisi olan bir takım" diye konuştu.

ŞEHRİN İNSANINDA SAMSUNSPOR SEVDASI VAR

Samsun'a geldiği gün Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile bir araya geldiklerini ifade eden Aktan; "Sayın başkanımız seçim kampanyalarında özellikle Samsunspor'a zarar vermemek adına Samsunspor adını kullanmamış. Başkanımız seçim esnasında karşına çıkan bir esnafın gözyaşları içerisinde kendisinden Samsunsporla ilgili kanuda yardım istemesini unatamamış. Tüm bunları bizimle içtenlikle paylaştı. Bu şehrin insanında Samsunspor sevdası var. Şehir kendi dertlerini bıraktı Samsunspor'u düşünüyor" dedi.

SAMSUNSPOR 1. LİG TAKIMIDIR

Bence Sivas'ın değil Samsunspor'un Fenarbahçeyi, Galatasaray'ı ağırlaması lazımdı diyerek konuşmasına devam eden Aktan; " Bank Asya Ligi'nden çıkmak 1. Ligde mücadele etmekten daha zor. Şu anda Samsunspor'un yeri 1. Lig olmalıydı. Ben bu zamana kadar bu camianın içerisindeyim. Türkiye'de klüp yöneticiliği yapıpta para kaybeden bir yada iki kişi vardır. Bu yöneticiler takımı değil kendilerini düşünürler ve yatırdıkları paranın karşılığını mutlak ve mutlak alırlar. O yüzden Samsunspor'un en kısa zamanda yeniden 1. Lige çıkması lazım" ifadelerine yer verdi.

CriminaL

pitbul055

samsunsporumuza başkan olacak kişi birazda kendi cebinden verecek.başkalarının desteğiyle başkanlık yapılacaksa bizde yaparız...