Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

tunç güvenoðlu

bakın beyler bir abiniz olarak size sesleniyorum artık anlaşıldı bu yönetimle bu takımla ve bu hocayla liği bitirecez onun içinde sezon sonuna kadar hem yönetime hem takıma hemde hocaya hep destek olalım tam destek olalım .

jean

acayip seyler oldugu kesin bakalim sonu ne olacak

berusa55

arkadaslar moral bozmanın anlamı yok!koskoca 9mac ve potansiyel 27puan var!18 puan yetecek!hadi samsunsporum!zor macların bitti!simdi baslıyor her sey!stadı mahser alanına cevirip eze eze almaktan baska caremiz de kalmadı!kayseri ve rize macları alınırsa harika olcaka!moral oldukca düzelecek!erciyesi orda yenecegiz!çünkü cenk var orda ve samsunsporumuz bu haldeyken adım gibi biliyorum bize gol atmayacaktır!zaten erciyeste gol atan tek adam cenkimiz!seneye de insallah bizde oynayacak!yani kayseri rize ve erciyes maclarından alınacak 9 puan bizim kurtulusumuzun sinyalleri olacak!ne olursa olsun moral bozmayıp tıpkı 3 sezon önceki gibi takımımızı kurtaralım tamam mı hemsolarım!hadi samsunum be hadi!sana düsmek yakısır mı söyle samsunum!

Alemci İsmail

Ben bu yönetimin takımı düşürmek için devraldığına inanmıyorum.Samsunspor bir ticaret şirketimi ki sermayesini azaltarak küçülme yoluna gitsin buna inanmak istemiyorum.Burda dikkat edilmesi gereken husus,yapılan hatalarda suçluyu önceki dönemlerde ve taraftarda aramak gibi bir gayretin içindeler.Samsunsporluluğundan şüphe duyan bir yönetim varsa istifa etsin gitsin bu takıma sahip çıkan bir babayiğit çıkar elbet.Merak ediyorum bizim gibi başları önde mi geziyorlar,ya da uyku uyuyabiliyolar mı rahatça?
Üç-beş paralık insanların diline düşmeyi kendilerine yedirebiliyorlarsa takımı düşürsünler o zaman.Ama biz taraftar olarak yıllardır hep bu sene artık kafaya oynayacağız diye bir umutla yaşadık.Umarım bu umudu Samsunsporumuza aşkla bağlı bir başkan ve yönetim çıkar da boşa çıkarmaz.Bu yönetim şimdiki yönetimse ispatlasınlar şimdi bunun tam sırası.

tankut

Arkadaşlar Ankarasporun 5 deplasmanı var, içerde ise A.gücü,antep ve trabzonla oynuyor, yani hep bir hedefi olan takımlarla, Denizlinin 3 deplasmanı kalmış ama hepsi birbirinden zor, içerde ise 3 sülüklerle ve düşme hattındaki takımlarla oynuyor. En kolay fikstür bizde, Diyarbakırın ve Malatyanın da maçları bir okadar zor. Gaziantepin ise kalan 9 maçının 8 i birbirinden zor, ya düşme hattı ile yada kafaya oynayan takımlarla. Bence hiçbirşey bitmiş değil biz 4 hafta sonra bu takımların üstüne çıkmış bile olabiliriz. Yani önümüzdeki dönemi iyi bir hoca ile çok iyi değerlendirmemiz lazım.Şimdi iyi bir silkinip kendimize gelip şehri ayağa kaldırmak taraftara düşüyor. Haydi kolay gelsin....

Yalnızca BİZ

son 6 sezondur kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Bu mu SamSunSpor ben böyle olmasını istemiyorum artık.

55samsunlu55

Alıntı yapılan: "kolloid"son 6 sezondur kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Bu mu SamSunSpor ben böyle olmasını istemiyorum artık.

haklısın  :(

Ladikli

başlık güzel ama nasıl olacak bilmiyorum.her hafta daha kötü oynuyor ve mücadele bile vermiyoruz.istek yok motivasyok yok teknik direktör yok başkan neyapıyo belli değil.tam 6 hafta oldu takımda tık yok .amatör takım dahi olsa bişeyler yapar 1-2 puan almayı başarırdı.yönetim taraftarın stada gelmemesi iç,in elinden geleni arkasına koymuyor.neyapmaya çalışıyolar.gerçi yönetimdeki adam çıkıp ben tsliyim diyosa fazlada bişey beklemeye gerek yok

Gurbetci Bülent

Bu Pazar denili-malatya-rize-ankara-a.gücü-antep hepsinin zor maclari var cogu puan kaybedecek neyapip yapip kayseriden 3 puan almamiz lazim.Yenersek cok büyük bir motive olur ve carsamba günü rizeyide kolay yeneriz

sezer-55

Hakem Kuddusi Müftüoğlu Kayserispor'dan değil de hakemden çekiniyorum bu adam hatırlarsanız Samsun'da oynanan Yozgatspor maçında bizi 9 kişi bırakmıştı.
EN KRİTİK MAÇLARIMIZDA BU HAKEM GÖREV YAPIYOR.

samet

kuddisi bize hep ters gelir...

yönetici

Alıntı

Celil'den ultimatom

Kayserispor maçının kendileri için son şans olduğunu belirten kaptan Celil, "Bundan sonra herkes özel hayatına dikkat etsin. Eğer bu maçtan da kötü bir sonuç alırsak, kimse burda durmasın gitsin" dedi Pazar günü oynanacak Kayserispor maçına kadar herkesin özel hayatına dikkat etmesini ve bu maça konsantre olmalarını isteyen Celil, "Arkadaşlar çok rahat davranıyorsunuz. Unutmayın ki eğer Kayserispor maçından kötü bir sonuçla ayrılırsak, kurtulma şansımız neredeyse hiç kalmayacak" dedi.

Hareketlerinize dikkat edin

Oyuncu arkadaşlarına maça kadar gülmelerini yasaklayan Celil, "Sanki küme düşme korkumuz yok. Ligde rahat durumdayız. Lütfen kendimize çeki düzen verelim. Bugünden itibaren kimse gülmeyecek, herkes işini yapacak. Biz pazar gününden sonra güleceğiz. Eğer bu maçı kaybedersek kimse burada durmasın. Başka alternatifimiz kalmadı" diye konuştu.

55samsunlu55

Ah Celil kardeşim. keşke senin gibi 2-3 adamımız daha olsaydı. Futbolcunun kralısın sen. adamsın, adam!

King Of The North

Celil adamın hasıdır,öz be öz Samsun çocuğudur.

Ladikli

bende bugünkü idmanda kısada olsa Celil'le görüşme imkanım oldu.takımın bu durumda olmasından dolayı çoğu taraftarımızın çok büyük sıkıntıda olduğunu ve psikolojimizin iyice bozulduğunu,stada giriş ve çıkışlarda karşılaştığımız zorlukları söyledim.oda içinde bulunduğumuz bu durumdan büyük taraftarın kurtaracağını ve hala umutlarımızın olduğunu söyledi,kayseri ve rizeyi yeneceğiz dedi.hırslı ve çok samimiydi. ağzından bal akıyordu.