Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

ngonge

Alıntı yapılan: "admin_"Alt sıralara yakın takımların bugün oynadığı maç skorları

Gençlerbirliği:3 Gaziantepspor: 1

Rizespor:1 Ankaragücü:0

Kayseri Erciyes:2 Vestel:1

>  Erciyes bu galibiyle tehlikeli bölgeden oldukça uzaklaştı..

gerçekten çok cins sonuçlar alıyor rakiplerimiz. sırayla birbirlerini yendikleri için yetişmemiz zorlaşıyor.
inşallah onların sonuçlarına bakmadan kendi galibiyetlerimiz ile ligde kalırız.

Amsterdamli

Burada dikkatinizi bir kisiye cekmek istiyorum oda Mehmet Nas. Gecen hafta Malatya karsisinda inanilmaz iyi top oynadi ve cokda guzel bir gol atti. Golu atarken sanki Samsunsporumuzun potadaki rakibine gol attigi icin dahada bi hirsli sevindigini gordum.

Bugunde Mehmet 2 assist ile takimini tasiyan isimler arasinda geliyor. Mactan once Mehmet yine bize bi kiyak gecse diyordum ve nitekimde oyle oldu.

Tesekkurler Mehmet!! Keske devre arasinda yeniden bize katilabilseydin.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Burada dikkatinizi bir kisiye cekmek istiyorum oda Mehmet Nas. Gecen hafta Malatya karsisinda inanilmaz iyi top oynadi ve cokda guzel bir gol atti. Golu atarken sanki Samsunsporumuzun potadaki rakibine gol attigi icin dahada bi hirsli sevindigini gordum.

Bugunde Mehmet 2 assist ile takimini tasiyan isimler arasinda geliyor. Mactan once Mehmet yine bize bi kiyak gecse diyordum ve nitekimde oyle oldu.

Tesekkurler Mehmet!! Keske devre arasinda yeniden bize katilabilseydin.
evet mehmet nas attığı golden sonra sevinçten formasını çıkardı mehmet attığı golden sonra hiç böyle sevinmezdi hatta g.birliğinin avrupa maçında gol attığı halde böyle sevinmedi bu sevinç i samsun a msj olarak yollamış olabilir

kadir55ist

küme düşmeyeceğizzzzzzzzzzzz
evet hele şu zor maçlar bi bitsin görüşecez.

samsunlu_gencler

uzuLerek soyLuorum icim kan agLıro dustuk.ßu taraftarı agLatan herkesin ALLah ßeLasını wersin.

jean

ben emin degilim dusmeyiz diyen ilk insan bendim su anda bilemiyorum

Ladikli

bu ruhsuz ve kansızlar la ligde kalırsak şaşarım

Gurbetci Bülent

Ya ankarasporu yada antepi altimiza almamiz lazim gidenler gitti zaten.takima bakinca kesin düser diyorum agliyarak malesef,cünkü ruh yok hirs yok adam biraz kendini yirtar ya ölümüne oynar.Celile serkan söz vermis bu takim düsmeyecek diye eee ozaman niye serkani oynatmiyorsun bu adam nasil sözünü tutsun be ARICA.Serkan hazir degil diyor be adam 8 haftadir ayni hikaye nebicim antrönürsün hazirla ozaman.Serkanin ölüsü yeter be.Söyle üst üste 3 mac alsak ümilerimiz cogalir yine allah yardimcimiz olsun

tunç güvenoðlu

cemannnaz bıraderim ben o cümleleri yazarken paranın reklamını yapmak istemedim ama öyle anladıgın içinde senden öncelikle özür dilerim.benim demek istediğimi tam anlatamadım diye düsündüm ben diyorumki hangi yönetim gelirse gelsin bu borç yüküyle samsunspor fazla dayanamaz benim savundugum bu.ismailler gider adnanlar gelir adnalar gider ahmetler gelcek ama ahmetler geldıgınde de ismaillerden kalan adnan lardan kalan borcun gunahında ahmetlere ödetmeyelim.ben diyorumki bu yönetimin şu an da çok fazla sucu yok adamlar geldıklerınde transeri yapılacak oyuncular coktan baska takımlarla anlasmıslardı kulubun borc yuku cok fazla idi yanlışları yokmu var tabıkı erdogan hoca la ıkı hafta once yolları ayırmak gerekırdı yabancı transferınde daha ıyı oyuncular alınabılırdı ama ekonomık durum bunu kaldırırmıydı bılemıyorum ben bu takımın küme düşmesini asla istemem ama soyle kardesım bu takımda küme de kalacak ruh varmı allah aşkına kagır ustunde baksan bu takım ilk 8 e gırmesı gerek bır celil kimde var bır serkan aykut bır adnan kımde var ama olmayınca olmuyor dedım ya bu takımda bır bozukluk var kımyamı bozuk fızık mı bozuk ama bozuk dıye aynen bu takım takım olamadı yanılıyormu cemand naz kardesım soyle allah askına .BEYLER KUSURA BAKMAYIN AMA BEN İSMAİL UYANIK IN TEKRAR GELMESINI ISTEMEM.bu duruma düşmemizin asıl sorumlularından biride odur.her seyi temlikli bıraktı borç üstüne borç bıraktı tamam takımı düşürmedi ama samsunsproun gelecegine İPOTEGİ koydu ve gitti tabıkı bu arada samsunsporun gelecegıne ıpotek koyan ikici adam yusuf ziya da olmamalı onun zamanında da takım az kaldı gıdıyordu.(ismail başkanın herkes gıbı gunahları ve savapları oldu bu benım düsüncem o kadar tekrar göreve gelirsede başkanımız der saygı duyarım )saygılarımla

supporter

Zaten tekrar göreve gelmesi gibi bir şey sözkonusu değil, o bazı arkadaşların özlemlerini ifade etmesi sadece.

Ama her yenilgiden sonra buna sığınılması samimiyet falan değil.

BU MAÇLARI BORÇTAN DEĞİL RUHSUZLUK VE İŞBİLMEZLİK YÜZÜNDEN KAYBEDİYORUZ. Birlik beraberliği sağlamak yöneticilere düşer, tepkileri göğüslemek, insanlara umut vermek yönetime düşer.

Bunları göremiyoruz..

MTGUVEN

Alıntı yapılan: "TUNCANO"bu takımın küme düşmesini asla istemem ama soyle kardesım bu takımda küme de kalacak ruh varmı allah aşkına kagır ustunde baksan bu takım ilk 8 e gırmesı gerek bır celil kimde var bır serkan aykut bır adnan kımde var ama olmayınca olmuyor dedım ya bu takımda bır bozukluk var kımyamı bozuk fızık mı bozuk ama bozuk dıye aynen bu takım takım olamadı yanılıyor muyum

adam bunlarıda yazmıs ama.sadece borç yüzünden yenildik demiyor ki ...

supporter

MTGUVEN, biz de tribündeki taraftar olarak iş başındakilerin beceriksiz yönlerini bu ruhsuzluğa rağmen kıllarını kıpırdatmamalarını eleştiriyoruz.

her mağlubiyetten sonra bu borç yüzünden oluyor demeye getirip orada takılı kalırsak düşmeye iyice motive oluruz, oluyoruz da. alıştırılıyoruz.

MTGUVEN

orda haklısın kardes yonetım bu ruhsuz takıma bır yaptırım yapması gerekir.artık samsunun öz evlatlarına guvenmelıyız bence .yonetımın erdogan arıcaya yol vermesı bır kac futblcuyuda kadro dısı bırakması gerekır.

akınyılmaz

bakın bence en güzeli ne bilirmusunuz yönetim istifa etmeli şirinler sögütlü bahçeli çılgınlar canikli mekansızlar ve burda adını sayamadıgım gruplaın temsilcileri birleşip yönetimi almalılar nasılsa hepsi samsunun cocuukları ve samsunsporlular.
haydi beyler herkesi görduk denedik olmadı bırde sızı gorelim.

supporter

akınyılmaz düşüncesini söyleyen insanlara böyle alaycı cevap vermek size yakışmıyor. tepkiyi zaten sadece taraftar grupları değil başka taraftarlar da gösterdi ayrıca..

bir de şu var her hafta "biz enkaz yönetiyoruz" edebiyatları yaparak yani bunların yaptığı gibi yöneticiliği de taraftar dahil herkes yapar merak etme.