Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

piyanist

Evet Bunu Tüm Samimiyetimle Söylüyorum Bu Takım Düşmeyecek.Hatırlarsanız 2001-2002 Sezonunda Bu Takım Yine Sallanyıdaydı.O Zamanda Dedim Bu Takım Düşmeyecek Diye Şimdide Söylüyorum Düşmeyecek.Alacağımız Bi Galibiyet Bu Takıma Yeniden Moral Kazandıracaktır.Ama Nedense Karamsarlığa Kapılıyoruz.Bakın Ankaraspor Maçına Birtek Gol Eksikti.Karamsarlığa Kapalmayalım Yeter.

Diyeceksinizki Burda Ankaraya Puan Verdik Ona Buna Puan Verdik.2001-2002 Sezonundada Aynısı Olmuştu Gelene Gidene Puan Verdi.O Zamanda Düşecez Kelimeleri Had Safhadaydı.Takım İnandı Taraftar İnankı O Sezon Kümede Kaldık.Şu An Sallantı Dönemindeyiz.önümüzde Çok Zor Maçlar Var Bunların Biri İstyanbulda GS İle Diğeri Trabzonla İle.Bu Maçlardan Çıkaracağımız Puanlar Moral Olarak Bize Geri Dönecektir.

Buraya Yazıyorum Bu Takım Düşmeyecek.Yeterki Destek Verelim,İnanalım...

samet

hadi bakalım görcez önümüzdeki 4 önemli maçtan en az 4 puan alması lazım yoksa çok kötü olur...

bengülü

sana katılıyorum onur kesinlikle küme düşmeyeceğiz ama bizim saçları beyazlatacaklar gibi ben takımıma güveniyorum bu hafta gs kesinlikle puan alıcağız

cem and naz55

tam destek hep destek sonuna kadar destek
  ÖLMEK VAR DÜŞMEK YOK

King Of The North

Ben de düşmeyeceğimize inananlardanım,inanmak istediğim için değil göreceksiniz G.saray maçından puan ya da puanlar çıkaracağız ezilmeyelim yeter.

supporter

Burada düşeceğimize inanan yoktur herhalde zaten. buna inansak kahrımızdan ölürdük. o kadar kolay değil Samsunsporun düşmesi. ama imkansız da değil. o yüzden yapılması gerekenleri konuşuyoruz.

jean

ben emin degilim ama simdiden pesetmeyecegiz hadi samsunsporum bu sene ligde kal ne para ne de manita istiyorum sen ligde kal yeterki

kadir55ist

selam
onur kardeş süpersin
ya arkadaşlar uyanın silkelenin bu takım düşmez ...
diğer topiçlerde neler yazılmış çizilmiş insanın kahrından ölesi geliyor.
arkadaşlar bu takımız 34 hafta son dakikaya kadar destekleyeceğiz. ve göreceksiniz ligde kalacağız.
seneye de inşallah ilk beşteyiz.
burayada yazıyorum.
bengüllü kardeşe ve bursa grubunada sevgiler.
yüreğinize sağlık .
birlik olalım yeter...

oğuzhan55

Allah'ın izniyle düşmeyeceğiz.Samsunsporumuzun benim yaşadığım şehirdeki hangi deplasman maçında olursa olsun yanında olmaya çalışacağım ve sesim kısılana kadar bağıracağım.Yeterki Samsunspor küme düşmesin.

KotuCocuk55

Takımımız guclu bir takım iyi başladı şansız maçlar oynadı havasını kaybetti,şimdi çok kötü bi fikstür bizleri bekliyor! Ama moralleri sağlam tutun,bir galibiyet rüzgarı tersden estirir!

samet

Alıntı yapılan: "SS55"bu takım düşmüştür hemde fedarasyon seçimlerde Ulusoy a verdigi gün düşmüştür. hükümet yediği golün acısını SAMSUNSPOR dan çıkarıyor.
kesin konuşmayalım neyin ne olacağı belli olmaz hem bir art niyet varsa bunun cezası ağır olur...

kadir55ist

selam
arkadaşlar bizler inandık takımda inandığı zaman allahın izniyle bizi kimse yıkamaz.

yirmiuc

piyanist

Alıntı yapılan: "SS55"bu takım düşmüştür hemde fedarasyon seçimlerde Ulusoy a verdigi gün düşmüştür. hükümet yediği golün acısını SAMSUNSPOR dan çıkarıyor.

Haluk Ulusoya Oy Verilmemesi Gerekiyordu.Ama Düşüncen Yanlış.Samsunspor Üzerinde Bırak Hükümeti Babam Oyunlar Oynasa Tanımam.Benim için Önemil Olan Tek Şey Samsunspordur.Hükümet Federasyon Hikaye.Çünküüüüüü::

ENFLASYON DÜŞER HÜKÜMET DÜŞER SAMSUNSPOR S..DÜŞER

RenTinRen

geçen yıl nasıl sakaryasporu düşürdülerse , bu yıl samsunu düşürcekler