Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

kadir55ist

selam
helal battal kardeş evet şu erciyes maçıyla bir başlasak arkası gelecek. bende ankara ekiplerinden en az 4 puan alırız diye düşünüyorum. konya ve diyarıda yeneriz . 35-37 kalırız diye düşünüyorum.
daha çok maçımız var hele bir sahaya çıksınlar ve mücadele etsinler son hafta düşersek düşelim.
biz düşmeyeceğiz...
biz samsunsporluyuz...

55samsunlu55

Bu oyun çok ümit verici. canla başla mücadele ediyoruz ama, bu rafael'i takımdam kesmeden olmaz. onlarca gollük pozisyonu adam bozuk para gibi harcıyor, sonra suçu defansa veya kaleciye yüklüyoruz. rafaelin yerine caner oynasın. hem çocuk oynaya oynaya ayağı alışır da belki ileriki maçlarda rize maçında kaçırdığı gibi kaçırmaz.

Forvetim

Bende Rafael yerine Caner'in oynaması gerektiğini düşünüyorum, Rafi ilk geldiğinde iyiydi ama sonradan nedense çok düşüş oldu şu an ancak yedek kalır ilk onbirde yer kaplayıp takımı zora sokuyor, şu halimizle sabır göstermek yersiz olur rahat durumda olsak neyse,,

samet

galip baba gelecek dertler bitecek...herkez rahat olsun artık boynumuz bükük olmicak...

ngonge

Alıntı yapılan: "samet"galip baba gelecek dertler bitecek...herkez rahat olsun artık boynumuz bükük olmicak...

bu konuda bir duyum mu aldın ?
öyle bir şey varsa bizimle paylaşırsan iyi olur.

samet

Alıntı yapılan: "ngonge"bu konuda bir duyum mu aldın ?
öyle bir şey varsa bizimle paylaşırsan iyi olur.
kesin bişe yok ama bombalar patlayabilir.
tek sorun takımın borcu...
ama er yada geç galip baba gelecek dertler bitecek...

55samsunlu55

İnşallah hayırlısı olsun. Bu sene çok canımız yandı. inşallah zonguldakspor gibi, giresunspor gibi, boluspor gibi olmayız. düşündükçe canım sıkılıyor. inanamıyorum düşeceğimize. kâbus gibi.

bluegreen55

Zonguldak Giresunspor felan ded,nde düşündümm..

gelecek seneki süper ligin türkiye haritasını bi gözünüzde canlandırın hele bide samsun düşerse!...

Antalya,manisa,denizli,altay,bursa,konya
(batı-güney birliği  6 takım)

ankaraspor ankaragücü gençlerbirliği
(ankara birliği 3 takım)

sivasspor,kayserispor,erciyesspor,gaziantepspor
(doğu birliği 4 takım)

galatasaray fener beşiktaş
(istanbul...3 takım)

trabzon rize
(bahsedilen karadeniz birliği)

Futbolun çok sevildiği ve fubolcu yatağı olan,futbolcuların yarısından fazlasının karadenizli olduğu ligimizde;karadenizde trabzondan başka rakip istemeyen trabzon camiası ve ULUSOY un yıllardır süren politikalarıyla seneyede rizeyi düşürürlerse tek başlarına mücadele edecekler..

gerçekten ilginç..

diğer takımlara şehirlere bakınca insan Samsunspor gibi bir futbol kentinin takımı olan camianın düşmesini ve bunun  federasyonca düzenlenmesini hazmedemiyor...

AH bir düşmesekte versek ellerine hesaplarını..

King Of The North

Düştük maalesef.Ankaraspor da yendi Diyarbakır da yendi,Ç.Rize puan aldı.
Malatya ve biz düştük yanımıza da Ankaragücü ya da Denizli gelir.Diyarbakır düşmeyecek demiştim üstün koruma kalkanı altında oynuyorlar çünkü.
Yazık bize rezil ettiler ruhsuzlar.

baha55

Alıntı yapılan: "battal55"Düştük maalesef.Ankaraspor da yendi Diyarbakır da yendi,Ç.Rize puan aldı.
Malatya ve biz düştük yanımıza da Ankaragücü ya da Denizli gelir.Diyarbakır düşmeyecek demiştim üstün koruma kalkanı altında oynuyorlar çünkü.
Yazık bize rezil ettiler ruhsuzlar.

diyarbakır  düşecek göreceksiniz ...İddaa  ediyorum diyarbakır düşecekk

bluegreen55

Diyarbakır ile malatya kesin zaten de ankaraspor yada denizliyi aşağı çekmeliyiz tabi bizde yukarı

cem and naz55

eğer konyayı burda yenersek umuda devam puan kaybında kendimizi 2.lige hazırlayalım ama benim umudum var konya maçı belli edecek durumumuzu

Gurbetci Bülent

Artik bu isin lami cimi yok 6 mactan ya 16 puan aliriz ya da elveda.
O Rafaelin oynatanin  ben , yeter yaaa düsüyoruz bari nefret etdirtmeyin adami takimdan.
Bu kazmanin neyini oynatiyorsunuz defedin gitsin yavsagi.
Yeter sinirlerime hakim olamiyorum artik.
konya macindada o rafael yavsagi oynasin konyayi tutacam artik adamin asabini iyice bozdular ya ben bu boku bilmiyorum yada antrnörler.#
Allah askina siz söyleyin bu adamdan ne hayir gördük , bu adam oynadikca düsmemiz zaten kesin.

baha55

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Artik bu isin lami cimi yok 6 mactan ya 16 puan aliriz ya da elveda.
O Rafaelin oynatanin  ben , yeter yaaa düsüyoruz bari nefret etdirtmeyin adami takimdan.
Bu kazmanin neyini oynatiyorsunuz defedin gitsin yavsagi.
Yeter sinirlerime hakim olamiyorum artik.
konya macindada o rafael yavsagi oynasin konyayi tutacam artik adamin asabini iyice bozdular ya ben bu boku bilmiyorum yada antrnörler.#
Allah askina siz söyleyin bu adamdan ne hayir gördük , bu adam oynadikca düsmemiz zaten kesin.

bence rafael  çok kötü  bi adam değil..sadece tek forvet oynatılacak adam değil..son vuruş denen sey  % 0  baska bi açıklaaması yok..ama  bütün lkafa toplarını indiriyo tık önünde  yanına  vson vurusu olan bi adam koyacaksın..trabrujm maçında  serkana  bi top iindirdi jeneriklik hayran kaldım bunun gibi çok top inddiriyo..ama dediğim gibi son vuruş yok ve yanına  bi adam muhakkak koyacaksın..ts  maçın da indirdii gol oldu  öne gectik..sonra  ne oldu salakca aptalca  ahmakca  ciddiyetsizce saygısızcva kendini bilmezce  bir hata yaptık ve  gol yedik   ...yani şimdi rafael ne yapsın adam attırmıs serkan atmıs  gel sende o  golü yeme   demiiiii.ayrıca rafael hakkındaki sölediklerine son vuruşlar acısın dan sonuna kadar katılıyorum , ama dediğim gibi oynatılması gerektigini düşünüyorum

oğuzhan55

Hasan Şengün bence Erdoğan Arıca'dan daha iyi top oynatıyor takıma.Bir de galibiyet alabilseydik bu hocayla şimdi çok rahat olacaktık.Ama böyle gidersek ve Konya'yı yenersek biz düşmeyiz.