Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

ngonge

2000ler bizim için hayal kırıklığı oldu. hep kötü pozisyondaydık. sıradan bir takım olduk. ama hiç bu seneki kadar düşme korkusu yaşamamıştık...

bilmiyorum bazen düşünüyorum; belki de düşsek bizim için daha iyi olur. bir silkelenip gençlerle yeni bir takım kurarız. mustafa, muhammet, kerem, caner le yeni bir hüviyet kazanırız.
son 12 yıla bakın en başarılı olduğumuz sezon 2.ligden yükseldiğimiz sezondu...

neyse, sonra aklım başıma geliyor. yahu o kadar masraf yaptık, o kadar tv gelirimiz var bunları silip atıp nasıl böyle bir şey düşünebilirsin diyorum...

south_london

aslında içerde çok kritik maçlar var.onları kazanabiliriz diye düşünüyorum ankaragücü rize diyar konya maçlarını kazanırız bence.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "55teXas55"aslında içerde çok kritik maçlar var.onları kazanabiliriz diye düşünüyorum ankaragücü rize diyar konya maçlarını kazanırız bence.

Aslina bakarsan Trabzon macindan sonra 9 mac kaliyor ve 6 tanesi icerdi. Bu buyuk bir avantaj dersin ama icerdi su ana kadar 5 puan almis bir takim olarak dezavantaj gibi gorunuyor.

south_london

evet içerde çok başarısız ama bundan sonra mecbur bişerşeyler değişecek yani ligde kalmak istiyorsak bu altı maçıda kazanıcaz.

Forvetim

İçerdeki maçlar alınamayacak maçlar değil, aslında adam gibi oynayıp gol pozisyonlarını değerlendirsek alamayacağımız maç yok, derhal kendimize gelip hiç olmazsa arkadaşlar hiç olmazsa içerdeki maçların tamamını alalım, o zaman kaldık demektir. Biraz gayret yahu biraz yaa,,Biz ne zorlukların üstesinden gelmiş takımız bu badireyi de atlatacağız inşallah ama bizden başka YÖNETİM DE buna inanmalı, sadece taraftarın arzusuyla olmuyor. Bişeyler yapmalılar boş demeçlerle de olmaz, icraat lazım. işimiz matematiksel muhabbetlerine girerse iş işten geçmiş olacak... Çok şükür ki daha o dereceye düşmedik ama o duruma gelmeden de yapılacak ne varsa yapsınlar.

Ladikli

bizim kaderimizi bu üç hafta içinde oynayacağımız karşılaşmalar belirleyecek.ts,kayseri ve rize maçlarından en az 7 puan almalıyız.başka sonuçlar dışında işimiz son haftalara kalacak

baha55

Alıntı yapılan: "Ladikli"bizim kaderimizi bu üç hafta içinde oynayacağımız karşılaşmalar belirleyecek.ts,kayseri ve rize maçlarından en az 7 puan almalıyız.başka sonuçlar dışında işimiz son haftalara kalacak

selam eyüp nbr...bence bu 3 maçdan rize maçını alırsak  kayseri ve  ts ye yenilmezsek  süper olur ...ama tabi gönül isterki 3  macımızıda  alıp 9 puan yapalım, ertugrulu  boş yollayalım

kadir55ist

selam

düşmeyeceğiz
düşmeyeceğiz
düşmeyeceğiz...

timofte

Normal şartlarda Samsunspor'un ligde kalma şansı hala var, ama Samsunspor'da neler olduğunu anlamak mümkün değil.

Takımın istikrarlı bir şekilde her maçta var gücüyle mücadele etmesi gerekir. Ama bunu bazı maçlarda görüyor, bazılarında göremiyoruz. Zaten Süper ligde mücadele ediyorsan sadece fiziki çaba da yetmiyor, psikolojik bakımdan da güçlü olacaksın. Ama bizim takımda güven bunalımından tut da kendi içinde zıtlaşmalara kadar birçok sorun var hala.. Bunu çözmesi gerekenler ise gerilimi daha da körüklemekten başka bir şey yapmadılar bugüne kadar!

Samsunspor yönetimi ligin ilk yarısında kötü sonuçlar alınmaya başladığında borç savunmasını ortaya koymuştu. Sonra ara transfer ve ikinci yarı başladığında her şey farklı olacak denildi. Yine kötü sonuçlar alınınca taraftarın protestoları üzerine tekrar "batık şirket" lafları gündeme geldi. Başarısızlığa zemin hazırlama gayretinin, başarısızlığı önleme gayretinden öde olduğunu gördük.

Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın iyi niyetine inanmakla birlikte, umutsuzluğu yüzünden okunan ve Ankaraspor yenilgisinden sonra istifasını açıklayan Arıca'yı, yönetim kurulunun vazgeçirmesini mantıklı bulmuyorum. Her şeyden önce kendine olan güvenini, taraftarın güvenini kaybetmiş bir insan görevde tutuluyorsa burada bir yanlışlık vardır. Bu ister istemez herkese yansıyacaktır. Futbolculardaki, taraftardaki inanç eksikliği belki de bundan ileri gelmektedir? Taraftar Arıca'yı istifaya çağırdı diye tersini yapmak yöneticilerin yetkisi ve tasarrufudur. Ama böyle kişisel düşünceler değil Samsunspor'un yararı ön planda tutulmalıdır.

Samsunspor'un Trabzonspor deplasmanındaki maçını kahvede izlerken sevinen bir Trabzonlu'nun "Ben Trabzonluyum sizin başkanınızın köylüsüyüm Trabzona laf ettirmem" demesi de içimi yaktı ayrıca..
Trabzon deplasmanına koca şehirden destek veren olmayıp da kalabalık gidilememesi, giden az sayıda arkadaşa da Samsunspor yönetiminin sahip çıkmaması gibi..

Bunları tabi ki bir yana bırakıyoruz bizim takımımız olan Samsunspor'u desteklemek görevimizdir. Sadece bazı yanlışlıkları doğru teşhis etmek gerekiyor önce. Yoksa ligde kalalım kiminle olursa olsun. Ben işimizi zorlaştıran yanlışlıkları anlatmak istedim dilim döndüğünce..

tunç güvenoðlu

sevgili timofte guzel yazmıssın ama benım burda durmadan degındıgım bır konu oda samsunsporluluk son 15 yılda bıttmıstır .oyle yada boyle bıtmıstir.bunda da bu gunku yönetımın sucu yoktur.ama kalan taraftarada bugun sahıp cıkılmamasıda bu yonetımın sucudur.ben hep dedımkı ıddalı kadrolar kurulsaydı samsunsporluluk bu kadar bıtmezdı.tamamen lafla sezon basında ıddalıyız deyıp sonrakı haftalarda hedefsız ruhsuz ıstıkrarsız takımlar olunca ortada ne taraftar kaldı nede samsunsporlu insanlar.tabıkı bunda medya ıstanbul kuluplerının ekonomık durumları lıg tv gelırının adıl olmayan dagılımı ve bızım yonetımlerımızdır.

timofte

Alıntı yapılan: "Timofte"Normal şartlarda Samsunspor'un ligde kalma şansı hala var, ama Samsunspor'da neler olduğunu anlamak mümkün değil.

Takımın istikrarlı bir şekilde her maçta var gücüyle mücadele etmesi gerekir. Ama bunu bazı maçlarda görüyor, bazılarında göremiyoruz. Zaten Süper ligde mücadele ediyorsan sadece fiziki çaba da yetmiyor, psikolojik bakımdan da güçlü olacaksın. Ama bizim takımda güven bunalımından tut da kendi içinde zıtlaşmalara kadar birçok sorun var hala.. Bunu çözmesi gerekenler ise gerilimi daha da körüklemekten başka bir şey yapmadılar bugüne kadar!

Samsunspor yönetimi ligin ilk yarısında kötü sonuçlar alınmaya başladığında borç savunmasını ortaya koymuştu. Sonra ara transfer ve ikinci yarı başladığında her şey farklı olacak denildi. Yine kötü sonuçlar alınınca taraftarın protestoları üzerine tekrar "batık şirket" lafları gündeme geldi. Başarısızlığa zemin hazırlama gayretinin, başarısızlığı önleme gayretinden önde olduğunu gördük.

Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın iyi niyetine inanmakla birlikte, umutsuzluğu yüzünden okunan ve Ankaraspor yenilgisinden sonra istifasını açıklayan Arıca'yı, yönetim kurulunun vazgeçirmesini mantıklı bulmuyorum. Her şeyden önce kendine olan güvenini, taraftarın güvenini kaybetmiş bir insan görevde tutuluyorsa burada bir yanlışlık vardır. Bu ister istemez herkese yansıyacaktır. Futbolculardaki, taraftardaki inanç eksikliği belki de bundan ileri gelmektedir? Taraftar Arıca'yı istifaya çağırdı diye tersini yapmak yöneticilerin yetkisi ve tasarrufudur. Ama böyle kişisel düşünceler değil Samsunspor'un yararı ön planda tutulmalıdır.

Samsunspor'un Trabzonspor deplasmanındaki maçını kahvede izlerken sevinen bir Trabzonlu'nun "Ben Trabzonluyum sizin başkanınızın köylüsüyüm Trabzona laf ettirmem" demesi de içimi yaktı ayrıca..
Trabzon deplasmanına koca şehirden destek veren olmayıp da kalabalık gidilememesi, giden az sayıda arkadaşa da Samsunspor yönetiminin sahip çıkmaması gibi..

Bunları tabi ki bir yana bırakıyoruz bizim takımımız olan Samsunspor'u desteklemek görevimizdir. Sadece bazı yanlışlıkları doğru teşhis etmek gerekiyor önce. Yoksa ligde kalalım kiminle olursa olsun. Ben işimizi zorlaştıran yanlışlıkları anlatmak istedim dilim döndüğünce...

Alıntı yapılan: "TUNCANO"sevgili timofte guzel yazmıssın ama benım burda durmadan degındıgım bır konu oda samsunsporluluk son 15 yılda bıttmıstır .oyle yada boyle bıtmıstir..bunda da bu gunku yönetımın sucu yoktur.

sevgili TUNCANO ben bugünkü durumu değerlendiren bir yazı yazdım..
Ligde kalma yolunda bizi (ŞU ANDA) nelerin zorladığı anlattım..

İsmail Uyanık başkanken eleştirebiliyorduk, 1997'de kupada Kocaelispor'a elendiğimizde adamcağız yanımızdan geçerken "Yönetim istifa" diye bağırdık. Doğru veya yanlıştı bir taraftar tepkisi vermiştik. Sesini çıkarmadı, o zaman Gigi'yi göndermişti. Daha geçen sene kariyeri olmayan Ertuğrul Sağlam'ı getirdi diye birçok kişi eleştirdik, beş oyuncu kadro dışı bırakıldığında eleştirdik. Haksız da olabiliriz ama düşüncelerini söyleyecek insan.

Şimdi bu yönetim hakkında ne söylense belli başlı savunmalar ortaya koyuluyor.
Yanlışları ortaya koyamıyorsun. Adeta dokunulmazlık zırhı var.

İçimiz yanıyor içimiz.

Son onbeş yıl takımı iç ve dış sahada çok iyi takip ettim ve bu konuda yazabileceğim konuşabileceğim çok şey var. ama şu aşamada bunları mı konuşmalıyız?

Her mağlubiyetten sonra "son 15 yıl, enkaz devraldık, burası batık şirket" lafları ederek gelmedik mi bu duruma?

Ladikli

dünkü maç için okadar söylenecek çok şey varki neyi yazacağımı bilmiyorum.ama bunları yazmanında bir anlamı  yok diye düşünüyorum.saat bir gibi trabzona indim.şehirde birkaç arkadaşla(üniversiteden,askerden) beraber biraz dolaştık ordan stadın yolunu tuttuk.bu arkadaşlarımda fanatik ts li olmalarına rağmen benim için ve takımımızın içinde bulunduğu durumdan dolayı bizim kazanmamızı istiyodular.ama onların ve bizim istememizle yenemiyoruz.Samsunda oturup,geçimini bu şehirde sağlayan, stada gidip,dijitürkte gs,bjk,fb,ts yi destekleyen, gol attığında çığlık atıp sevinen zihniyeti,ruhsuzları anlamak mümkün değil.dün ts yi süper ligde oynayan bütün takımların yanı sıra(biz hariç) 2. lig A kategorisinin bir çok takımıda yenerdi.takımda birkaç oyuncu hariç durumumuz kimsenin umrunda değil.oynadıkları oyun onu gösteriyor.iş yapacak adamıda hoca denen adam yanında otutturuyor.hangi akla hizmet ediyo anlamadım.başkan yönetim neyaptığını bilmiyor.otobüs,minübüs falan verdiğiniz yok oraya gelen taraftara bari yer ayırma işini becerin.ne iş yaptığınız belli değil.takım bu durumdan daha kötü olamazdı.basiretsiz adamlar,ben bile bu takımda güle oynaya ilk onbirde hemde her mevkide çok rahat oynarım.yeter artık bişey yapacaksanız yapın,biz bu takımıda düşürmek istiyoruz diyorsanız onuda çıkın adam gibi söyleyin.

tunç güvenoðlu

ya forza şirinler can kardeşim tatlı kardeşim lütfen yazımı tam okurmusun ben SON 15 YILDA SAMSUNSPORLULUK BİTTİ BUNDA YÖNETİMİN ŞUÇU YOKTUR DİYORUM ADAMLAR DAHA BU SENE GELDİ YAPMA ETME CAN KARDESİM ADAMLARIN ŞUCU DA DİYORUM KALANA SAHİP ÇIKMIYORLAR DİYORUM YANLIŞ MI SÖYLÜYORUM ve sevgili timofte burada en dogru düzeyli ve somut yazanlardan birisin bende kabul ediyorum daha öncede yadım erdogan hocayla devam etmek bu yönetiömin suçudur diye enkaz edbiyatıda yapmamalılar bilerek geldiler o zaman gelmeselerdi de dedim ben bunları dedim ha benimm burda yazdıgım  sizlerinde hiç katılmadıgı ve kızdıgı ismail uyanık başkan olan tavrımdır.AMA bilinki bu tavır sadece ona değil yusuf ziya yada onada aynı tavrı koyuyorum ve bilesinizki eğer bu takım düşersede kimsenin beceremeğini becerdikleri içinde seozn sonunda bu yönetime de koyacam. ve bu yazıyıda sen koca sehırden gıdenler olmadıgını yazdıgın ıçın yazdım bilesin.ve kardesım valla takım bır hafta ıyı bır hafta da kötü oynuyor dıyoırsun tamam bu futbolla liğde kalırız ama bır hafta sonra ruhsuz bır takım goruyorsun .inşaalh ne yaparlar ederler de liğde kalırlar ama inann ne dıyecegımıde bılmıyorum valla bana sorarsan hasta yatakta bır tarata azrail duruyor bır taraftada doktor ne ölecek diyebiliyorum nede tamam kurtulacak dıyebılıyorum.

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"ben şunu artık anLADIM ABİ SEN Bundan önceki yönetime kafayı takmışsın ama bu yapılan yanlışlarda bari şu yönetimi savunma yaptıklarına bişey demiyom ben şuan ama bu kadar tepkisiz kalınmaz abi HAKEM HATASI VAR ÇIT YOK CEYHUN 3 MAÇ YEDİ ÇIT YOK TAKIM ÖLMÜŞ HESAP SORAN YOK BARİ BUNLARI SAVUNMADA YANLIŞ YAPTI DEDE sana da hak verim

yazdıklarının hepsinde haklısın hemde sonuna kadar haklısın.bunlarda seninle hem fikirim .bu yazdıkların hakkında bu yönetımı savunmadım ki ve hatta benım yazılarımı ıyı oku fenerbahce macındakı hatem hatası ıcın burda yonetım tepkı verdımı duyan varmı dıyede ılk soran ben olmustummm.

Forvetim

BU YÖNETİM BU TAKIMIN DÜŞMESİNİ İSTİYOR,,,BAŞKA BİŞEY BİLMİYORUM,,,NEDEN Mİ ?  Çünkü takım kalırsa seneye daha fazla transfer yapılıp daha fazla para harcanacak daha kaliteli bir hoca alınacak bunun ağırlığı altına girmek istemiyorlar ve gidişata hiçbir önlem almıyor hiçbir kaygı duymuyorlar herşeyi oluruna bırakmışlar,,,