Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

kadir55ist

SELAM
celil in artık masaya vurması gerekliydi kaptan dan başkası futbolcuları uyandıramaz haydi kaptan sıra sizde bu sezon da bizi ligde bırakın...

baha55

Alıntı

celil bu  baska sölenecek bişey yok..zaten içimizde birazcıık umut kaldıysa celil oldugundan dolayıdır..celil gibi 3 adamımız olsun  hersene kafaya oynarız..aslınd celil  gibi 3  futbolcu var bence süper ligde  celil , cenk , mehmet nas....b-

Gurbetci Bülent

Diyarbakir ve denizlispor puanlar kaybettliler bunu mutlaka degerlendirmemiz lazim 3 puan sart , ondan sonrar sira rize macina geliyor.
Ve maca 18 saat kaldi halen ortada teknik adam yok malesef.
NERDESIN TTTAAANNNNJJJJUUUUU

bluegreen55

Daha çok puan kaybedecekler..Malatya Diyarbakırbüyük ihtimal gider.yanlarındada artık denizli ankaraspor ankaragücündenbiri gider.Akıllı oynayıp ppuanları yavaş yavaş toplamamız lazım...Kayseri maçını yenersek süper olur ama beraberlikte yeter yenilmeyelimde rize + kayseriden 4 puan alsak ligde kaldık diyecem....

yirmiuc

Gurbetci Bülent

Bende aynen öyle düsünüyorum bu seneyi atlatirsak daha birsey olmaz , umarim gereken dersi alir yönetim.
Arkadaslar herkes takim düscekmi düsmeyecekmi onu konusuyor , ya bu arada ic transferlerden ne haber bilen varmi asil konu o kim gidiyor kim kaliyor düssersek bu takimda kalan varmi?
Ama bizde bu yönetim oldugu süre bence elimizde kalsa kalsa ancak kazma rafael kalir cünkü ona bizden baska kimse forma vermez.
Allahin izniyle düsmeyecegiz aaahhhh su kayseri macini bi alsak.

ÇarŞamBaLı

zaten Sorun ßizde teknik direktör alıyolar 2 gün sonra yollanıyor .. ertuğruL sağLamı yolladı şimdi  adam takımını 3 sırada yaptı arıcayı yoLLadı oda başka takımı gider üst sıraLarda yapar.. Demekki Kulubün İçinde :?

bluegreen55

Ankaraspor - Ankaragucu - 0

Rizespor - Gaziantepspor - 1

Samsunspor - Kayserispor - 1

Erciyesspor - Trabzonspor - 0

Fenerbahce  - Malatyaspor - 1

Diyaryenildi zaten

Malatyada yenilcek

umarım ankarada yenilsin yada berabere kalsınlar..

kadir55ist

selam
rizeyi yenersek yukarıyı yakalarız ankarada yenildi puanlar açılmadı sonrada erciyesi yeneriz bence hala şansımız var diğer takımlardan daha avantajlıyız.
sadece bi kazanabilsek arkası gelecek

Gurbetci Bülent

Acayip sinirliyim kafayi yiyiyorum , rizeyi muhakkak yenecegiz bu futbollan.
Rafaeli oynatan o kafaya hemi......
yeter be kovun su adami yeter artik ya, bastan oynatsana ceyhun-serkan ikilisi DOBI

Gurbetci Bülent

Burak Gülece dava acacak adamin
evet siz samsunspor yönetimi sizin yönetceginiz takimin.
Taraftarlar ve Futbolcular kardes gerisi hakemler-federasyon ve bunlara oy veren samsunspor yönetimi

Gurbetci Bülent

Yairinler samsuna ceza gelirmi sha kapatma gibi veya serkana , gelirse tam bu eksikti dicem

Ladikli

gelirsede gelmesede ... hiç farketmez.böyle art niyetli hakemler olduktan sonra.iyi oynuyoz olmuyo kötü oynuyoz zaten yeniliyoz.bir bilen varsa söylesin bu ligde nasıl kalacamızıda rahatlayalım.

bluegreen55

eğer gerçektende samsunlu adam dururken ulusoya oy verdiyseler allahbelalarını versin onların...eğer öyle yaptıysalar iyi öğrenmişlerdir trabzonluya güven olmayacağına.Ayhan Bermek bizi kollamasda zaten bizim istediğimiz adaletti iyi olurdu..manisa maçındaki fener maçındaki katliam diğer maçlardaki hatalar. şöyle bir lig tvden istesek maç sonrası hakem yorumlarını samsunsporun hepsini bi klip yapıp yollasak tvlere...nerden baksan 15 puanımız var çalınmış...sadece    puan çalmıyolar ki takımın güveni gidiyo  çıkıışımızı durduruyolar.

ARKADAŞLAR BEN PEK KÜFÜR ETMEM AMAGERÇEKTEN OLANLARDAN SONRA BENDE DAYANAMIYORUM AMA SİZDE BURAYA YAZMASAK BAŞKALARININ ELİNE KOZ OLMASA SONRA..

yönetici

Hepimiz burnumuzdan soluyoruz ama bu sitede bugüne kadar küfür olmadı bundan sonra da olmaması gerekiyor. Kimsenin seviyesine inmeyelim. Maçtan sonra aşırı bir sinirle yazanların psikolojilerini de anlamak lazım ama bundan sonra lütfen buna bir son verelim.

Zaten bu takım düşmeyecekse bunun taraftarın desteği ve futbolcuların inanmasıyla mümkün olacağı anlaşıldı artık.. Allah hepimize sabırlar ihsan eylesin.