Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

supporter

Evet küfür edip kimseye koz vermeyelim burası dışarıdan da okunan bir site.. görüşlerimizi o tür ifadeler kullanmadan anlatırsak daha fazla dinlenir dikkate alınır söylediklerimiz.

Gurbetci Bülent

Kümede kalmak icin ara 5 puana indi.
Insallah carsamba rizeyi yenip ötekilerinde puan kaybetmesini bekleyecegiz.
bence pazar günü erciyes maci göründügü gibi zor olmiyacak ben ordan en az 1 puan alacagimiza inaniyorum.
Ondan sonra 2 macimiz kendi sahamizda , asil orda kopacak dananin kuyrugu ya 6 puan alip bizde variz diyecegiz yada malesef hüsran olacak.
Ama insallah allahin izniyle kalan 8 macta hic maglubiyet görmiyecegiz , neolur futbolcularimizin yaninda hep olalaim her idmanda destek cikalim.

bodensee55

bu takim düsmeyecek adannin gozyaslarini gordum bu takim dusmeyecek

Gurbetci Bülent

Adnan güngörü aglatan bu haksizliga bu hakemleri yaziklar olsun.
Aglama kocum herkes sizin yaninda insallah lig bittiginde bu gözyasin sevinc gözyasi olur ligde kalma sevinci olur.
Sen bu gözyaslariylan gösterdinki sen yüreginlen oynuyorsun hepiniz öyle oynuyorsunuz , düssenez bile bizim yüregimiz hep sizinlen.
Koclarim Aslanlarim benim

bluegreen55

maçı,olayları,maç sonrası görüntüleri izledim stad olsun seyircinin tepkisi olsun futbolcuların konuşmaları çok duygulandırdı sizler gibi benide...sonra tv deki yorumları izledim  beklediğim gibi tepkileri koymadılar hatta maçı izlememişler sadece maç sonu olayları yayınlayıp onları eleştirdiler.bir destek adalet bulacağımız yok el birliği ile aynı desteğe devam edelim.
ne olursa olsun.
futbolcuların camianın o halini gördümya...
her maçta yenilsekte destekleyelim...
yenilselerde yenselerde kalbimiz hep onlarla  olsun..
ben sinirden uyuyamadım bu saate kadar yüksek lisansyapıyorum istanbuldave pazartesi olan dersi bırakçam artık yine gitmiycem..

gerçekten SAMSUNSPORLU OLMAK BİR AYRICALIK

ligin son sırasındayız

veben samsunsporla gurur duyuyorum tek yandığım şey hakem hataları şanssızlıklar talihsizlikler..

inadına ligde kalalım inadına

baha55

pazara  kadar değil mezaraa kadar , süper ligde değil amatörde bile  SAMSUNSPOR LUYUMMM.  o akan  gözyaslarınada  canımızı veririz seve seve...sonuna kadar arkanızdayız  yeterki bugun ki gibi olun aslanlarımmmmmmm

Forvetim

son haftalarda ki en güzel oyunlardan birini oynadık, dobinin oyun taktiği arıcadan daha iyiydi oyuncu değişiklik dakikaları yerindeydi yalnız tamer yerine savunmadan muhammet yada orta alandan mustafa yı çıkarsa hücum gücümüz azalmazdı, rafael değişikliği şimdiye kadar her maçta olmalıydı. son vuruşlarda biraz daha etkili olmalıydık, olmayınca olmuyor işte verilmeyen penaltılarımız, direkler vs. kalan maçlarda bu şekilde oynarsak baskımıza kimse dayanamaz. kenan olmayacak bi hata yaptı ki kerem sağolsun çok iyiydi, maksic olsa çıkarabilir miydi bilmiyorum. gittik dediğim anda geri geldik. Oyuncularımızın hepsini kutluyorum yürekten oynadılar her maç bu azmi göstermelerini bekliyorum.

samet

bu takım düşmeyecek....

King Of The North

Çarşamba günü belli olacak büyük ölçüde.

34 SS 1965

matematık olarak soylenecek cok sey var aslında kalabılrızde gıdebılırızde bırde allah gostermesın sudda var sızlerınde bıldığı gıbı evımızde puan almakta zorlanıyoruz evızde 4 mac daha var sanırım bu maclarda da mutlaka puan almalıyız allah ınsallah bu sefer yuzumuze gulerde bu maclardan puan alarak donerız samsunspor sen bızım herseyımızsın

akınyılmaz

beyler geçmiş olsun artık bu takımdan hayır gelmez.ancak anlamadıgım bır sey var bu kadar kolay gol atan takıma ne oldu gol atamaz hale geldık.bır kais bu kadar mı etkılı ıdı anlamadım valla.

dr_ahmet

Gerçekçi olmak gerekirse ligde kalmamız artık mucize. Futbolcuların matematiği biz taraftarlar kadar iyi olsaydı durum farklı olurdu.E bizim de çıkıp oynamamıza izin vermiyorlar. Neyse alışması güç olacak ama bunu da aşarız inşallah. Türkiye de bir Demirel bir de Samsunspor...İnerde çıkarda...

Gurbetci Bülent

Iste o mucizenin adi TANJU COLAK.
Allah askini getiren su adami neolur , getirinki düsersek eger sizede suc atmayalim elinizden geleni yapti diyelim.
Olan olmus zaten dahada kötüsü olamaz getirin yeni teknik direktör.
tanju gelipde bizi süper oynatacak degil bunu biliyoruz önemli olan kan degisikligi yeni bir hava gelmis olur takima.
Inanaiyorum düsersek bile tanju bizi birakmaz onunlan düstügümüz gibi cikariz yeniden.
T.A.N.J.U   C.O.L.A.K

King Of The North

Size komik gelebilir ama düşmeyeceğiz arkadaşlar.2 haftadır yenilmiyoruz bundan sonra da yenilmeyiz.
K.Erciyes 3
Ankaragücü 3
Gençlerbirliği 3
Denizlispor 0
Konyaspor  3
Malatya   1
Diyarbakır 3
Toplam:36 puanla bu ligde kalırız.
Malatya,Diyarbakır,Ankaraspor,Ankaragücü ,,hatta Rize ve G.Antep var daha ateş hattında.En mücadelecisi Denizlispor gibi gözüküyor ama onlarında fikstürü kötü.
Ne diyeyim tek rakibimiz kendimiz.Allah yardımcımız olsun...

34 SS 1965

guzel bı dusunce yapmıssın da arkadasım bu saat ten sonra ve olduğumuz konuma bakılırsa bız ılk adayız kume yolunda ınsallah hepımız yanılırız da takım dusmez sankı ruya gıbı gelıyor takımımızın dusmesı bana