Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

kartal55

bu takım küme düşmeyecek tabiki ama

herşey ankaragücüne baglı .fikstüre bakıldıgında

onların maçları bizden daha zor.diyar kesin gider diyorum ben.malatyada zor durumda onlarında maçları zor.biz malatyayı deplasmanda yenersek olay biter.bu hafta trabzonu yenmemiz lazım diyenler yanılmasın.o maçtan kesinlikle şüphem yok alırız.ama dedigim gibi
en zor maçımız malatya maçı ve denizli deplasmanı.

allah yolumuzu açık etsin

sezer-55

canla başla oynayan bir celil var birde birzamanlar kays vardı. kays da gidince böyle oldu.Hey gidi koca samsunspor hey allah yar ve yardımcın olsun.

kartal55

Alıntı yapılan: "sezer-55"canla başla oynayan bir celil var birde birzamanlar kays vardı. kays da gidince böyle oldu.Hey gidi koca samsunspor hey allah yar ve yardımcın olsun.

benimde anlamadıgım bu zaten takım kötü

kais neden gönderiliyor.ceyhun kim ya adam yerine koyup aldılar.başımıza bela oluyo.kırmızı sarı havalarda uçuşuyo

ali ihsan

Samsunsporun bu durumda olmasının aslında çok sebebi var ama bence en önemlisi İsmail Uyanık a zamanında  destek verilmemesidir ve en önemli müsebbibi belediye başkanı olan zattır.Uyanık bu takımı 2. ligden aldı asansör takım hüviyetinden kurtardı futbolcu fabrikası ve korkulan bir deplasman haline getirdi.Başkanlığı bir kere bıraktı küme düşmekten son anda kurtardık.Tekrar geldi.Son seferde artık düşüyoruz çünkü takımda ruh ve inanç kalmamış(inşallah yanılıyorumdur)Uyanık zamanında maddi sıkıntılarımız vardı ama itibarımız vardı sesimizi yükseltebiliyorduk,federasyona ve hakemlere pabuç bırakmıyorduk.Şimdi ise herkes bu takım sahipsiz diyor.Sanmayın ki küme düşersek bu yönetim kalır ilk onlar gider alayı reklam ve siyasi rant peşinde.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "aliihsan55"Sanmayın ki küme düşersek bu yönetim kalır ilk onlar gider alayı reklam ve siyasi rant peşinde.

Herkesten önce Erdoğa Arıca gider.O yine gider 5 hafta orda 3 hafta orda çalışır bir sezonu daha tamamlar.Madem bu takım bu hocayla devam edecek Allah'ın izniyle düşmeyiz ama düşersek o zaman bakalım Arıca istifa etmeden duracak mı?Öyle formaliteden istifa vermeyle olmuyo.Adamda biliyo yönetimin kabul etmeyeceğini.O kadar kendini başarısız görüyosun ve istifa seslerinide doğru buluyorsun yönetime söyle ben çalışmak istemiyorum diye herhalde güç kullanarak kimse tutmaz hocayı.Tıpkı bir zamanlar Şaban Yıldırım'ın istifasının kabul olduğu gibi bu da olur muhakkak.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "TUNCANO"cemannnaz bıraderim ben o cümleleri yazarken paranın reklamını yapmak istemedim ama öyle anladıgın içinde senden öncelikle özür dilerim.benim demek istediğimi tam anlatamadım diye düsündüm ben diyorumki hangi yönetim gelirse gelsin bu borç yüküyle samsunspor fazla dayanamaz benim savundugum bu.ismailler gider adnanlar gelir adnalar gider ahmetler gelcek ama ahmetler geldıgınde de ismaillerden kalan adnan lardan kalan borcun gunahında ahmetlere ödetmeyelim.ben diyorumki bu yönetimin şu an da çok fazla sucu yok adamlar geldıklerınde transeri yapılacak oyuncular coktan baska takımlarla anlasmıslardı kulubun borc yuku cok fazla idi yanlışları yokmu var tabıkı erdogan hoca la ıkı hafta once yolları ayırmak gerekırdı yabancı transferınde daha ıyı oyuncular alınabılırdı ama ekonomık durum bunu kaldırırmıydı bılemıyorum ben bu takımın küme düşmesini asla istemem ama soyle kardesım bu takımda küme de kalacak ruh varmı allah aşkına kagır ustunde baksan bu takım ilk 8 e gırmesı gerek bır celil kimde var bır serkan aykut bır adnan kımde var ama olmayınca olmuyor dedım ya bu takımda bır bozukluk var kımyamı bozuk fızık mı bozuk ama bozuk dıye aynen bu takım takım olamadı yanılıyormu cemand naz kardesım soyle allah askına .BEYLER KUSURA BAKMAYIN AMA BEN İSMAİL UYANIK IN TEKRAR GELMESINI ISTEMEM.bu duruma düşmemizin asıl sorumlularından biride odur.her seyi temlikli bıraktı borç üstüne borç bıraktı tamam takımı düşürmedi ama samsunsproun gelecegine İPOTEGİ koydu ve gitti tabıkı bu arada samsunsporun gelecegıne ıpotek koyan ikici adam yusuf ziya da olmamalı onun zamanında da takım az kaldı gıdıyordu.(ismail başkanın herkes gıbı gunahları ve savapları oldu bu benım düsüncem o kadar tekrar göreve gelirsede başkanımız der saygı duyarım )saygılarımla
bende senden özür dilerim yanlış anlaşılma oldu kusuruma bakma

supporter

Bu akşam yerel spor programlarını dikkatle izleyip uzaktaki kardeşlerimize aktarmak istiyorum
inşallah Samsunsporumuz düşmez son dakikaya kadar savaş!!

şu yukarıda resmi olan programda en sağdaki türkiye gazetesi yazarı ali yılmaz ergen adeta yalvarmıştı başkana kan değişikliği için..

bakalım bu akşam neler konuşulacak.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "supporter"Bu akşam yerel spor programlarını dikkatle izleyip uzaktaki kardeşlerimize aktarmak istiyorum
inşallah Samsunsporumuz düşmez son dakikaya kadar savaş!!

şu yukarıda resmi olan programda en sağdaki türkiye gazetesi yazarı ali yılmaz ergen adeta yalvarmıştı başkana kan değişikliği için..

bakalım bu akşam neler konuşulacak.

Bilgiler için teşekkürler.Artık ne olur bu kan değişikliği yapılsın.Düşme hattındaki bir takımın bu kadar uzun süre başarısız sonuçlar alan hocayla devam ettiği kaç takımda görülmüş?

supporter

Televizyon çok kötü gösterdiği için fazla bir şey göremedim telefonla bağlananlar klas tv de adeta ağlamaklıydı. ümit gürsoy bir yandan tepkiler haftaların birikimi bir yerde normal derken bir yandan da sabırlı olmak gerek gibi yorumlar yaptı..

kanal S'de bu defa konuk yoktu atilla cebeci ve yanındaki yorumcu arıca nın yanlışlarına değiniyorlardı serkan ın oynamaması eleştiriliyordu. ceyhun kais takasının yanlış olduğu söylendi. ayarinin çok berbat olduğu ve bu mevkide muhammet şeker in görev yaptığı antep ve sivasspor maçlarının daha iyi geçtiği söyleniyordu..

bir de şu ruhsuzluğa bakın ki ayari efendi böylesi bir maçı kaybetmişiz rakipten forma istiyor ahmet hassanın forması ile soyunma odasına gidiyor.. yuh artık

samsunsporluluk bu kadar ucuz mu? uyarıldı mı bu tunuslu acaba?

ngonge

biz taraftarlar ve oyuncular celil ile adnan dışında kimsenin umrunda değil düşmemiz...

her futbolcu kendi derdinde. takım düşsün hele burdan kurtuluruz diye düşünenler olduğunu tahmin ediyorum. :cry:

55samsunlu55

anlaşılan ulu bir çınar devriliyor. çünkü kalan 10 maçın en az 5 tanesini kazanmamız gerekiyor ve bu futbolcularda bu puanları alacak ruhu göremiyorum. dediğin gibi sadece adnan ve celil. :(

yönetici

AlıntıTanju Çolak : Samsunspor Nereye Koşuyor

Ligin 24.hafta maçları oynandı ve Samsunspor 20 puanla lig sıralamasında 17.sırada. Yani sonuncu Malatyaspor'u averajla geçip üstüne çıkmış. Bu demektir ki Samsunsporumuzu hiç de iyi günler beklemiyor. Ben bu forma altında doğdum, bu forma sayesinde ekmek paramı kazandım ve bu formu ile Tanju Çolak oldum. Şimdi çok sevdiğimiz Kırmızı-Beyazlı renklerin bu hale düşmesine sizler kadar ben de çok üzülüyorum. Ancak üzülmek hiç bir zaman çare değil.
Öncelikle Samsunlu'lar olarak bir an önce kenetlenmeliyiz. Elele vermeli, takımımızı kalan 10 haftada nasıl kümede bırakırız diye çareler üretmeliyiz. Yoksa şu istifa etsin, şunlar hemen bırakıp gitsin gibi sloganlar atıp yöneticileri ve futbolcuları huzursuz etmenin hiç kimseye fayda getirmeyeceğinin bilinmesini istiyorum. Çünkü zamanlarını ve paralarını Samsun için harcayan yöneticiler hiç isterler mi Samsunspor'un bu hale düşmesini? Ya futbolcular; onlar da bu duruma herkesten fazla gözyaşı döküyorlardır. Çünkü onlar ailesinin geçimini bu takımda oynayarak sağlıyorlar. İnsan hiç yediği yeri pisler mi? Bunun için başta yöneticiler ve teknik heyet olmak üzere tüm Samsun'lu futbolcular kalan 10 haftadan azami olarak kaç puan çıkartabiliriz onun hesabını yapmalılar...
Kalan tüm maçları tek tek irdelemeli kendilerini kümede kalmak için yeterli puanları hangi maçlarda toplamaları gerekiyorsa o maçlara daha fazla önem vermeli ve buna göre mücadele etmeliler.
Şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim. Samsun Türk ulusunun yeniden dirildiği, büyük Atatürk'ün, Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı şehrimizdir. Yani bu şehir bir umuda öncülük etmiş ve bunu da zaferle tüm dünyaya kanıtlamıştır. İşte bu şehrin bir ferdi olarak da ben hiçbir zaman peşin yenilgiyi kabul etmiyor ve zaman bir umudun ve olduğuna inanıyorum. Yeter ki Samsunspor'la ilgili kim varsa onlarda inansınlar. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır...

Kaynak: Haber

kadir55ist

selam
admin çok güzel olmuş ama sitede artık böyle yazıların daha çok olması gerekli senden rizam forumlara daha aktif olarak katılman ve böyle birlik beraberlik yazılarını daha çok yayınlaman.
herkes samsun için elinden gelenin en iyisini yapmalıdır.
bu işin dönüşü kalmadı artık...

haydi arkadaşlar bize düşen görevi fazlasıyla yapalım
başka samsun yok.
düşmek de yok

kartal55

AlıntıTanju Çolak : Samsunspor Nereye Koşuyor

.... Samsun Türk ulusunun yeniden dirildiği, büyük Atatürk'ün, Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı şehrimizdir. Yani bu şehir bir umuda öncülük etmiş ve bunu da zaferle tüm dünyaya kanıtlamıştır. İşte bu şehrin bir ferdi olarak da ben hiçbir zaman peşin yenilgiyi kabul etmiyor ve zaman bir umudun ve olduğuna inanıyorum. Yeter ki Samsunspor'la ilgili kim varsa onlarda inansınlar. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır...

inşallah tanjunun dediklerini birileri duymuştur :?:

jean

tanju boyle laflari daha sik etmeli boyle olunca hosumada gidiyor henuz ligdeyiz ve dustuk kelimesi kullanilamaz inanalim ve zoru basarip ligde kalalim