Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

timofte

sevgili Tuncano, emek verip uzun bir yazı yazmışsın farklı bakış açıları her zaman doğru sonuca ulaşmayı sağlayan bir araçtır zaten herkes aynı şeyleri düşünüyorsa kimse bir şey düşünmüyor demektir.

Bununla birlikte "takımın düşmeyeceğine" inanmak istediğimiz bir dönemde bu tür hesaplaşmaları ertelemenin daha yararlı olduğuna inanıyorum. Bu her iki görüş için de geçerli.

Saygılarımla.

akınyılmaz

timofte sende haklısın da onu ertele bunu ertele ile bu gunlere gelmedik mi  bugunku sorunun kaynaklarını ıyı bılmek gerek o zaman da yönetim istifa arıca istifa demeyide erteleyelim çünkü şurda ne kaldı liğin bitimine yönetim istifa etse ertesin gün yeni yönetim mi kurulacak.

timofte

akın yılmaz birbirimizi doğru anlamakta da yarar var
benim söylediklerimin yönetim istifa ile bir ilgisi yok.
zaten her görüş için aynı şeyi söylüyorum. erteleyelim dememin sebebi de şu dönemde bu tartışmaların yarar getirmeyeceğine inanmamdır. ama yok ille de bu konuları masaya yatıralım denilirse ben de görüşlerimi detaylı olarak ortaya koyarım. ama dediğim gibi zaman tek vücut olma zamanıdır.

tunç güvenoðlu

timofte güzel söylemişsin aynen tek vücüt olmak gerek ama ortada vucut kalmamıs ki herkes kendine göre oynuyor oyunu yönetim kendince gruplar kendince zaten taraftar küsmüş gelenlerde samsun aşkıyla gelenler burda yazanlar az kişi kenetlenecende kimle kenetlenecen onu göremiyorum.

Amsterdamli

Sevgili Tuncano, ortaya doktugun konularin perde arkasini bende cok merak ediyorum. Bunlari aylardir, senelerdir konusuyoruz. Ben senelerdir kulubun halktan uzak oldugunu soyluyorum ve insanlarin bu yuzden Samsunspor´dan koptuguna inaniyorum. Su an icin beni tek ilgilendiren ligde kalabilmemizdir. O yuzden suanki yonetim begensemde begenmesemde aslinda pek umrumda degil. Onlari istifaya cagirmak su an icin hicbir ise yaramaz cunku sevgili Akin Yilmazin´da dedigi gibi yarin baska yonetim kurulamaz. Erdogan Aricayi´da istifaya cagirmak keza ayni. Kim gelecekde bizi kurtaracak? Bu takimi taniyana kadar kendini 2. ligde bulacak. Yapabilecegimiz tek sey su an ligde nasil kalabiliriz onu dusunmek.

Sonuc olarak hem sana hem Akin Yilmaz´a hemde Timofteye katiliyorum. Ucunuzde dogru seyler soyluyorsunuz. Bak Samsunspor bakidir demissin. Samsunsporumuzun sahipsiz olmadigini birilerine gostermemiz icin ne olmasi gerekiyor?

kadir55ist

selam
arkadaşlar bencede geçmişi konuşmayı biraz ertelesek iyi olur timoftenin dediği gibi tek vücut olmak gerekli zaten pamuk ipliğine bağlıyız her an lig alt üst olabilir.
başka samsun yok onun için tek samsunumuzu varımızla yoğumuzla desdeklemeliyiz.
bu saatten sonra istifada olmaz transferde bu ligi böyle bitireceğiz.
Allahın izniyle düşmeyeceğiz...
SAMSUNSPOR bir sevdadır

jean

cikmayan candan umut kesilmez 11 mac daha var

tunç güvenoðlu

Beyler şimdi bana kızacaksınız ama ben diyorum ki hadi bu sene düşmedik ya seneye ya ondan sonraki sene ya sonraki obur sene ne olcak beyler bu borç yükü ile samsunspor ya eskişehir spor gibi hangi ligde oynadıgı belli olmayan bir ligde oynayacaz yada ALLAH KORUSUN adanaspor gibi ŞANLI TÜRK FUTBOL tarihinde yerimizi alacaz.amsderdamlı kardeşim samsunspor BAKİDİR derken başında da İNŞALLAH yazmıştım korkum adanaspor gibi olacagız gibime geliyor.(timofte erteleyelim diyorsun köküne kadar hakılısın ertelemek gerek ama yakında bu dedıklerım olursa erteleyecek konuda kalmıcak   :cry: )

cem and naz55

Alıntı yapılan: "TUNCANO"Beyler şimdi bana kızacaksınız ama ben diyorum ki hadi bu sene düşmedik ya seneye ya ondan sonraki sene ya sonraki obur sene ne olcak beyler bu borç yükü ile samsunspor ya eskişehir spor gibi hangi ligde oynadıgı belli olmayan bir ligde oynayacaz yada ALLAH KORUSUN adanaspor gibi ŞANLI TÜRK FUTBOL tarihinde yerimizi alacaz.amsderdamlı kardeşim samsunspor BAKİDİR derken başında da İNŞALLAH yazmıştım korkum adanaspor gibi olacagız gibime geliyor.(timofte erteleyelim diyorsun köküne kadar hakılısın ertelemek gerek ama yakında bu dedıklerım olursa erteleyecek konuda kalmıcak   :cry: )

bu takım inadına d-ü-ş-m-e-y-e-c-e-k
ben burdayım bu takıma inanıyorum inanmayan varsa BURAYA YAZMASIN BİZ BİZE İNANLARLA YOLUMUZA DEVAM EDERİZ

tunç güvenoðlu

cemand naz ben ne diyorum ssen ne diyorsun anlamıyor musun ben kume dusecek demiyorum ben bu borc yukuyle superligde fazla dayanamaz diyorum.samsunsporluyum diyen herkesin bu kulube maddi yaedim yapmasi gerekli lafla peynir gemisi yurumez tamammi. yoksa cokyakknda forum yapacak samsunspor olmayabilir diyorum.ve samsunsporyn maddi bir kampanya ya ihtiyaci var samsunluyum duyen samsunsporluyum diyen herkes kampanyaya katilmali ve sana duyorumki gel ilk sen katil bu kampanyaya sen ne verirsen ben 2 katini verecem haydi cemandnaz

yönetici

arkadaşlar gün birlik olma günüdür, böyle tartışmalara girmeyelim.

sevgili cem and naz takımın durumundan dolayı olsa gerek biraz sinirli davranıyorsun ama bu duruma tüm samsunsporlular üzülüyor bundan emin ol, Tuncano'nun takımın düşmesini istemesi mümkün değil sonuçta herkes düşüncesini söylüyor..

not olarak da söylemek isterim Samsunspor Allah saklasın alt liglere de düşse Samsunsporlular varoldukça forum devam edecek..

şu an amatör kümede olan adanaspor taraftarları forumlarında halen yazışıyor. link aşağıda..

ama tabi ki Tuncano'nun söylediği gibi herkes elinden gelen desteği vermeli ve Allah'ın izniyle düşmeyeceğiz

cem and naz ın imzası da çok anlamlı "kentin takımı kentin namusudur"

http://www.turbey.com/

yirmiuc

jean

bu seneyi atlatirsak daha boyle bir sikinti yasayacagimiza inanmiyorum

yönetici

Alt sıralara yakın takımların bugün oynadığı maç skorları

Gençlerbirliği:3 Gaziantepspor: 1

Rizespor:1 Ankaragücü:0

Kayseri Erciyes:2 Vestel:1

>  Erciyes bu galibiyle tehlikeli bölgeden oldukça uzaklaştı..

cem and naz55

Alıntı yapılan: "TUNCANO"cemand naz ben ne diyorum ssen ne diyorsun anlama ozurlumusun ben kume dusecek demiyorum ben bu borc yukuyle superligde fazla dayanamaz diyorum.samsunsporluyum diyen herkesin bu kulube maddi yaedim yapmasi gerekli lafla peynir gemisi yurumez tamammi. yoksa cokyakknda forum yapacak samsunspor olmayabilir diyorum.ve samsunsporyn maddi bir kampanya ya ihtiyaci var samsunluyum duyen samsunsporluyum diyen herkes kampanyaya katilmali ve sana duyorumki gel ilk sen katil bu kampanyaya sen ne verirsen ben 2 katini verecem haydi cemandnaz

maddi olarak hazırım burda paramın reklamınıda yapmam maddi ve manevi her desteği verdiğime inanıyorum ben senin gibi kalkıp paramın reklamını da yapmıyorum ..... özürlü gibi hakaretlerde bulunma ben sana hakaret etmedim bir kerede samsunspor için hayırlı şeyler yaz bence insanları umutsuzluğa itme