Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

erhan55

dilim varmıyor zaten düşebiliriz demeye bile ancak şartlar zor ve bizim alehimize.yinede bu oyunla gerçekten daha da iyilerini ahkediyoruz.şimdi denizli maçını ve trabzon maçını kazanırsak gerisi gelir.biz bu kupayı alacak güçteyiz.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "Manyaq-Volkan"geçen yıl nasıl sakaryasporu düşürdülerse , bu yıl samsunu düşürcekler
kahinmisin falcımı :?:  :?:

yönetici

Galatasaray maçının ardından Halk Gazetesi Yazarı Hakan Dilek'in kaleme almış olduğu yazı..
Gerçekten bazen söz bitince insana "Eh be kardeşim" demekten başka bir şey kalmıyor.
O da öyle yapmış.. Bana samimi,içten geldi bu yazı, sahibinin sesi tarzında değil hem..
Alıntı
Hakan Dilek
Maçı izlerken kaç kez bunu dediğimi hatırlamıyorum; "Eh be kardeşim!"
Çaresizlik, üzüntü, eza, sıkıntı içinde söyledim söyleyeceklerimi. Eşitsiziz; tamam. Adamlar kendi sahalarında oynuyorlar; tamam. Bizim ekibin toplam maaliyeti iki topçularının ederi kadar. Ama aynı ligde oynuyoruz işte. Bunu hissetirmeyecek bir yarım saat geçirdik ve Tamer'in golüyle de-Mondragon'un hediyesi- öne geçtik.

Tam umut sularında yüzmeye başlamışız ki hevesimiz kursağımızda kalıyor. Hepimiz çöküyoruz maçı izlediğimiz masaya. İçimizden kahır sözcükleri geçiyor; Başsavcımız Ahmet Gökçınar'ın dedikleri geliyor aklıma; Samsunspor düşerse biz de küme düşeriz!
Aklıma mukayyet olmak istiyorum bunu düşünmek bile istemiyorum, bunu bir kez daha yaşamayalım diye düşünüyorum ama Necati yapıyor yapacağını; talihsiz bir ilk kurşunla yaralıyor bizi. İkinci yarı yine gayretliyiz tıpkı ilk otuzdaki gibi ama... Ama işte Ayari'nin kontrolsüz kafa pasıyla ikinci golünü buluyor Galatasaray. Pençe yarası iyice belirginleşiyor... Çatışma alanına dönüyor kalbim. Bulanık sular basıyor sonra...

Sonra tam maçı bitirip oturduğum yerden kalkacakken Rana'ya rastlıyorum; çocukluk aşkım, platonik sevdam; çalıştığı yerin önünden o öykü gibi yüzünü görmek için on bin defa geçtiğim Rana... Bir şeyler söylüyor, dağılmışım, başım önde yürüyorum ve söyleniyorum hayatın eşitsizliğine kızıp; Eh be kardeşim!

Eh be kardeşim! diyorum bir kaç kez daha tuşlara vururken; eh be kardeşim! Bu tümce son 25 yılını anlatıyor Samsunspor'un yaşadıklarının; Eh be kardeşim!

Bu da 24.haftadan sonra Puan durumu..
Sondan 3.takım olarak yukarıdakilerden bir maçla kapatılmayacak kadar gerideyiz. Hatta bu hafta bazı bizi rahatlatıcı skorlar dahi alındığından şanslı bile sayılabiliriz.

Panik yapmayalım hep umutlu olalım ama artık herkes de bu işin ciddiyetini idrak etsin. Bu hafta Bjk maçı çok önemli.. 11 hafta kaldı ligin bitmesine.

Başka işler peşinde koşmaktan Samsunspor unutulmasın.
Şakşaklamayı da ıslıklamayı da ertelemek gerekiyor.
Gerilime değil kenetlenmeye ihtiyaç var.

Saygılar.

RenTinRen

:) şimdi nasıl samsunspor sayesinde seçiliyor bu ulusoy onu anlamadım sanki sadece biz 109 oyu attık böle bişey yok o zaman ona oy atan takımlardan biri olan ankaragücü de 5 oyunu bermeke atsaydı onlar kazanacaktı. eee ozaman ankaragücü yüzünden mi kazandı ulusoy? valla bu olmuş bitmiş daha neyini tartışıyoruz?

akınyılmaz

beyler bu takım düşer mi düşmez mi şu an için bir şey diyemem ama söylecek çok şey var hadi düşmedi diyelim seneye ne olcak taraftar takımdan ümidini kesmiş maça bile gitmiyor samsundaki maçları tv seyrediyorum kale arkaları 100 tonluk kütleler atsan kimseye degmeyecek derecede boş ıstanbul harıc kayseri malatya gibi deplasmanlarda 10 kişi var yok istanbulda 200-300 kişi ankara desen daha felaket o rakamı bile bulmuyor ve seneye yine bu takım olursa seneyede bunları yazacaz BU TAKIM KÜME DÜŞMEYECEK diye takımdaki eski kaşarları göndemeyip bel baglarsak halimiz harap.adnan ölmeze de şu an için suçlama yapamayız çünkü başkanlıga geldiginde transer yapılcak futbolcular coktan takımlarla anlaşmışlardı.ama seneye bu durum ortaya cıkarsa tek suclu adnan ölmez olur .şu an yönetim istifa denmesını de anlamıyorum adamların önüne 30 trılyonluk borc konmuş dogru durust transfer yapılmamış ve nerdeyse takımdaki futbolcular kaçmaya bıle kalkmıs takım kaptanı celil son dakika durdurulmuş adamlar  bu şartlarla yönetime gelmişler beyler ancak yönetim istifa hakkını kendimizde önümüzdeki senede bulabılırız .saygılarımla

south_london

malatyaya çıktığından beri her sene en az 1 otobüs samsunspor taraftarı gidiyor.aynı şekilde kayseriyede.ankaraya bu sene 15 otobüs gidildi.taraftarı küçümserken birazda takip ederek küçümseyin...

samet

samsunsporun şu an 2000 taraftarı vardır gerisi yalan

King Of The North

Akın Yılmaz kardeşim maçlardaki seyirci sayısından bahsetmişsin Ankara'da hiç yok gibi birşey söylemişsin Ankara'da Ankaraspor maçına Canikli Mekansızlar geldi sadece ama kapalı türbünde en az 300 kişi vardı,Gençlerbirliği ve Ankaragücü maçına Samsundan çok sayıda kardeşimiz geldi ve kale arkaları burdaki taraftarlarımızla kale arkaları neredeyse full doldu sen bu maçların hangisine gittin de kimseyi göremedin ben sadece 5 kişiyle gittim burdaki maçlara.Ancak taraftarın azlığı konusunda belki şu yönden hemfikir olabiliriz artık insanlar sportif başarı bekliyor buna katılabilirim o anlamda.

tunç güvenoðlu

valla yazmıcam dedım ama duramadım akın yılmaz bence yerden göğe kadar haklı surda yazılanlara bakın adam seyırcının azlıgından bahsedıyor ankarada 300 yokmus demıs olsa ne yazar battal 55 kardes ankarada kayıtlı samsunlu 100.000 ustunde sen dıyorsun kapalı dolu ya bız 1 mılyon nufuslu kentın takımından şehir takımından bahsedıyoruz yemınle termespor yada carsamba spor ankara ya gelse bundan fazla seyırcı toplar.cok ıyı hatırlıyorum ankaragune 4-2 yenıldıgımız macta ben kelle saydım 63 kelle vardı seyırcı olarak beyler uyanın artık koskoca şehir takımı bu 300 kişiyşe 500 kişiyle oynamaması gerek seyircimiz maça gelmıyor gelmek ıstemıyor ben samsundan baska takım tutmayan ben hemde ankarada senede 3 mac var bu sezon hıc bırıne gıtmedım bıktım artık hep malubıyet hep malubuyet . adam gıbı takım kurulmaazsa bu seyırcıde gelmıcek artık canıklı mekanzsılar sırınler sogutlubahçelıler falan gelır o kadar .pardon bırde üç beş tane yenilğiye doymayan fanatik gelir.diyeceksınız simdi ankarada kaybetmedık kı haydı bu sene kaybetmedık seneye de kaybetmeyecegımızı kım soyler allah aşkına beyler takım da bır bozukluk var artık kimyası mı bozuk fiziğimi bozuk yönetim mi bozuk ama bozuk samsun şehri bile maçları bırakmış  adam ne guzel ifade etmiş 100 tonluk kütleler atsan kale arkasında kimseye degmez diye.valla döndük gençlerbirliği gibi ankara spor gibi müessese takımlarına 300 kişiye 500 kişiye samsundada 3000 kişye maç oynuyor bu takım degilmi teoman (timofte kızmıstım ama yazılanlara bir bakım dedım dayanamadım)

Amsterdamli

Sevgili Tuncano su yazdigin son yazi beni gercekten etkiledi. Sana sonuna kadar hak veriyorum. Herzaman bu ifade ettiklerin benimde icimden gecmistir. Sana hak vererek tabiki sevgili Akin Yilmaza´da aynen katiliyorum.

Sizin yaptiginiz yorumlar su an maclara giden taraftari asla kucumsemek degildir. Binlerce taraftarla mac izlemeye alismis insanlar olarak 200-300 gibi bir rakam duyunca icinize sindiremiyorsunuz. Ben bunu cok iyi anliyorum cunku yasamis birisiyim. Bundan kat kat daha fazlasinin gerceklesebilecegi bilinci ile yorum yapiyorsunuz, iyikide yapiyorsunuz. Bu durum hicbirimizi tatmin etmiyor ve Samsunsporumuza yakistiramiyoruz. Bende yillarca takimimizin basarili olup Avrupaya cikmasini bekliyorum, bekliyorumki gidip destekleyim. Intertoto maclarinda azda olsa bunu yapabildik ama ben onu saymiyorum bile. Takimimiz iddiali olsa belki bizlerde atlayip Turkiyeye gelecegiz bir mac izlemeye.

tunç güvenoðlu

amsterdamlı sağolasın anladıgın ıcın cunku genc kardeslerım samsunsporun mazısının ne oldugunu tam bılmıyor senın dedıgın gıbı bız ıstanbulda ankarada 5000 kişiyle maç izlemeye alışmıstık.aynen resimdeki gibi

timofte

Alıntı yapılan: "TUNCANO"takım da bır bozukluk var artık kimyası mı bozuk fiziğimi bozuk yönetim mi bozuk ama bozuk samsun şehri bile maçları bırakmış  adam ne guzel ifade etmiş 100 tonluk kütleler atsan kale arkasında kimseye degmez diye. valla döndük gençlerbirliği gibi ankara spor gibi müessese takımlarına 300 kişiye 500 kişiye samsundada 3000 kişiye maç oynuyor bu takım degil mi timofte (kızmıstım ama yazılanlara bir bakım dedım dayanamadım)

ne diyeyim abi haklısınız. Samsunspora samsun merkezden çok ilçelerdekiler, gurbettekiler sahip çıkar oldu artık. özellikle ben gurbetçilerimize üzülüyorum. sezon başı yaz mevsimine denk geliyor. onların da tatillerine rastladığı için sezonun ilk maçlarında stadın dolmasını sağlıyorlar. çalıştıkları yerlere dönüyorlar. alınan kötü sonuçlardan sonra amaçsız maçlar oynanmaya başlayınca sadece Samsunspor'u sahada görmekten bile heyecan duyan bizler kalıyoruz tribünde. artık ligde kalma savaşı var hala ortada kimse yok. gelenlere helal olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz.

jean

samsunspor a nerede olursak olalim sahip cikiyoruz ha samsun ha paris farketmez maca gidemiyoz tabi ama her macina tv den bakariz tabiki haberleride aliyoruz ne yapabilirsek en iyisini yapmaya calisiyoruz samsunspor icin

King Of The North

TUNCANO kardeş sana cevap olarak algılama lütfen görüşlerinde haklı olduğun çok şey var ama bu takım küme düşmemeye oynuyo ve üzülmemek için Ankara'da ikamet ettiğin halde maçlara gitmiyorsun.Biz bu takımın yenilmesinden zevk alan insanlar değiliz,kötü gününde de takımın yanında olmalıyız maçlara gitmeli desteklemeliyiz.Bana arkadaşlar sizin taraftarınız yok birader demesinden sinir geliyor,inadına bulabildiğim kadar adamla maçlara gidip desteklerim.Yoksa iyi günde Samsunlu olmayan bile gelip destekliyor bu takımı.

tunç güvenoðlu

beyler kardeşler arkadaşlar bakın battal 55 ne dıyor sizin taraftarınız yok demişler ona işte bir zamanların koca samsunspor taraftarını bu durumu düşürünler utansınlar.beyler bakın sayduyulu yorumlar yapalım isimler gelip geçiçi samsunspor İNŞALLAH BAKİDİR.bakın beyler arkadaslar kardesler burada yazıyorum durmadan ama yanlış anlayanlar cok oluyor. amacım ısmail uyanık başkana yüklenmek ve adnan ölmezi yukarı çıkarmak degildir.adnan ölmez gider ahmet ler mehmet ler gelecekdir.AMA burada atlanan bır durum var öncelikle ismail uyanık başkana yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkürler tabıkı başkanın artıları ve eksileri olmustur.artıları samsunspor yıllardır süper liğde oynayan bir külüp olmustur küme düşmemiştir ve galiba 13 senelikte başkanlık yapmıştır. gelelim eksilerine en büyük handikapı bıraktıgı borç tutarıdır.çelişkili rakamlar vardır 20 den başlayıp 30 35 e kadar cıkan rakamlar sözkonusudur.tabiki ismail başkan görevi bıraktıgı zaman samsun kamuoyunu bu borçlar konusunda tam bilgilendirip döküm haline getirseydi daha guzel olurdu.kime ne kadar borç var bilinseydi iyi olurdu .bakın beyler bu borç tutarı ile sizin görmek istemediğiniz veya görmediğiniz bir tehlikeyi gözler önüne sermek istiyorum .degil adnan ölmez kim gelirse gelsin ve özellikle bundan sonra gelecek başkanları cok büyük bir tehlike bekliyor bu miras kalan borç tutarı ile süper liğde dayanmamız söz konusu degil .Gelir ler giderleri karşılasa bile bu borç tutarı hep kalacaktır.ve günün birinde aynı 2001 türkiye krizi gibi samsunspor patlayacaktır.çünkü samsunsporun şimdilik bu borcu ödeyebilecek geliri yoktur. ancak gelirler giderleri karşılayabilmektedir.bakın beyler bu borç yüzünden samsunspor yakın gelecekte bir alt kümede müdadele edecektir ve inşallah olmaz ama büğün yılların eskişehirsporu gibi şimdi hangi liğde oynadıgı bile bilinmeyen bir liğde de oynayabılırız ve bunun sorumlusu da o günün yönetimleri degil bu borç tutarını samsunspora bırakanlardır.ve özelliklede şimdiki 300 yada 500 seyircisi bile olmayan bir samsunspor olacaktır. buda uyanık başkanın samsunspora eksisidir beyler.bakın ben ismail başkan samsunsporu yedi ele geçirmeye çalışıyor demiyorum ama samsunsporun gelecegine  İPOTEK konulmustur.kimseyede kızmayalım nerdeydınız dıye bu sehırde yasamıyormuydunuz dıye kusura bakmayın beylerde bu kadar borcu olan bır kulubun basına da her babayiğit geçmez valla geçer diyorsanızda önce sizleri görelim .saygılarımla