Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

veis

esasında insanların önünüde kesmiş oldular bu altın adamla.halka inemiyorsun şuan samsunspora yardım etmek isteyen adamlar belki 50 belki 20 verecek ama sen altın adam diye net bi kural koyunca 2.500ytl vermeleri zor insanların.ve dogal olarakda bu kampanyada enüst bölgeden yardım alınıyor tabana inme şansımız yok.

Sadece Samsunspor

AlıntıFatih Öztürk ŞAŞIRTTI

Samsunspor´un yönetim oluşturma çalışmalarında büyük çaba sarfeden, özellikle işadamı Turgut Tüfenk´in başkan adaylığının gündemde olduğu sıralarda kendisine büyük destek veren AK Parti Milletvekili Fatih Öztürk´ün, ´1000 Altın Adam´ kampanyasıyla ilgili yaptığı açıklama, şaşkınlık yarattı.

DEĞERLENDİRME YAPMADI
Dün Samsunspor Nuri Asan Tesisleri´nde kırmızı-beyazlıların antremanını izlemeye gelen milletvekili Fatih Öztürk, burada gazetecilerin 1000 Altın Adam kampanyası ile ilgili sorularına muhatap oldu. Öztürk, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada sadece, "İnşallah iyi olur" demekle yetindi. Öztürk´ün bu açıklaması başta basın mensupları olmak üzere orada bulunanların şaşkınlığına yolaçtı.

Arkadaşlar az Haber Gazetesi'nin haberine bakın neymiş şaşkınlık yaratmış. Ya kardeşim adam ne yapsın adam haklı sen 2-3 haftada 150'ye bile ulaşamazsan adamda sadece inş. iyi olur der. Resmen Fatih Öztürk'e haksızlık yapılıyor adam resmen lafı koymuş gazetecilere işte ;D

veis

sayın öztürk deseydiki evet gerççekden iyi gidiyoruz.gazatedeki yarınki başlık
1000 ADAM TAMAM YENİ BİR 1000 YAPILIYOR.samsun basını işte :P

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kaan - 05 July 2008, 21:23:25
Galip öztürk katıldımı

GALİP ÖZTÜRK YOK, İSMAİL UYANIK YOK, ADNAN ÖLMEZ YOK, MAZHAR BAŞOĞLU YOK

U.M.55

arkadaşlar bu tür kampanyalar milletvekilleri için tam bir reklam kampanyası haline dönüşüyor. samsunsporumuzun ve samsunun halini bilmiyomuydu bu vatandaşlar şimdi mi  akıllarına geldi kampanya? bazı illerin vekilleri takımları lige çıkarır ve ilini yüceltir bazılarıda yerini sağlamlaştırmak için reklam peşine koşar kanmayın.bu zamana kadar bu kampanyayı düzenleyen vekilimiz spor ve gençlik adına  ne yapmış.araştırın koca bir hiç çıkacak karşınıza, kendiside biliyor toplanacak  bu paranın hiç bir işe yaramıyacağını ama  şov bu! sayın vekilimiz samsundaki spor alanlaının yerini ve sayısını biliyomudur?samsunda senelerdir hiç bir artış yok! sayın vekilim.gençlik çoğaldı ama alanlar aynı bu arada samsunumuzda samsunsporumuzdan başka takımlarımızda var  diğer illerin vekilleri bu tür başarılı takımları desteklerken siz neden sahip çıkmıyosunuz kız takımı olduğpu içinmi. korkmayın ya  siz yardım etmesenizde nolur gelin bizide kurtarın diye size yalvarmazlar. bu arada bazı kaynaklardan bazı vekilerin ve eski samsunsporlu yöneticilerin kızlar spormu yaparmış diye laflar ettiğini duyuyorum ama inanmak istemiyorum. burası iranmı yaaaaaaaa.....

U.M.55

arkadaşlar bu kampanyayı düzeleyen vekilimiz samsunspor ve samsunun sorunlarını bilmiyormuydu ?yenimi aklına geldi kurtarıcı olmak? bazı illerin vekilleri takımlarını lige çıkaracak ve ilinin sorunlarını halledecek! eeeeeeeeeeee siz ne iş yaparsınız? ihaleler
haricinde?sayın vekilimiz samsunsporumuza bu paranın yetmiyeceğini kendiside biliyordur heralde?tekrar söylüyorum spora siyaseti karıştırırsan bazı kesimler küser bazı kesimler yanında olur bu kulüp siyasi parti değilki bazılarına boyun eğsin .sistem kurulur ve isimler geçici olur. mühim olan kesin çözümler bulmak.yapabiliyomusun unakıtan gibi öpim alnından ozaman.ama şu anda düzenlenen kampanya şu vekil yapamadı ben yaptımdan başkası değil. sportif başarı sistemle
olur
radikal kararlarla olur birliktelikle olur.sayın vekilim şimdi bir düşün bakalım  yardımcı olanların kaçı siyasi baskı sonucunda bu yardımı yaptı diye?????? eeeeeeeeeee sen baskı yapmasan demekki gönülden birşey yok senin için değil samsunspor ve samsun için yardım etmeli insanlar
ayrıca spora birden bu kadar sahip çıkmanızda tuhaf.samsunda kaç tane takım var kaç saha ve salon var yerini ve sayısını bilmezsiniz!!! bu işle ilgilenmeniz kafamıda karıştırmıyor değil?neyse adı siyasetya!!!! bir başka aldığım duyuma göre samsunu ligde temsil edecek olan bayan basketbol takımımıza sahip çıkılmasını engellediğiniz hakkında.inanmak bile ürkütüyor insanı ya neden kızlar bir ilki başardılar kimle alıp veremediğin varsa onlan hallet hesabını becerebiliyorsan çık onlarada destek samsunumuzu temsil etsinler ne var bunda ?bana gelmedin ona gittin falan filan bırakın bu işleri sayın vekilim.gerçekte  kızlar spormu yapar mantığı yatıyorsa aklınızın bir köşesinde burası samsun tahran değil hatırlatırım . samsunspor ve samsunumuz en iyisine layık kim bu oluşumlara destek olacaksa onlara minnettar olmamız gerekir . köstek değil.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radikal-fma

sayın vekilimiz göle maya çalmış göl maya tutmadıysa altında başka bir şeyler aramak ayıptır

veis

ya gerçekden sayı çok iyi 140 altın adam diyoruz ama olaya bide şöyle bakalım
erkan zorlu:55
h.başgöl :25
geriye kaç tane altın adam kalıyor.demekki şuan oldugumuz yerde dönüyoruz ileri gitme namına bişey yok 5 kişi 140 altın adam etmiş.1 milyondan fazla kişi varken sayı çok azdanda öte bişey.

Kadir ÇELEBİ

Samsunlular Samsunsporlu değil

Samsunspor ve yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Suat Kılıç, Samsun halkının ne kadar Samsunsporlu olduğu konusunun tartışmaya açık olduğunu belirterek, "Önceki sezonlarda boş kalan tribünler Samsun´un Samsunspor´a karşı ilgisizliğini gözler önüne sermiştir. Son haftalarda Samsunsporla ilgili konularda hep birlikte gözlemdiğimiz duyarsızlığımız, Samsunspor´a yönelik duyarsızlığımızın bir göstergesidir" dedi.

STSO ve BORSA´YA TEPKİ
100 Altın Adam Kampanyası´na da değinen Kılıç, "İstenilen sayıya ulaşılamadı. İstenilen faydaya ulaşması, ´İyi olmasını diliyorum. Ben de destekliyorum´ demekle olmaz" dedi. STSO ve Samsun Borsası gibi kuruluşları da eleştiren Kılıç, "Samsunspor´a sahip çıkmadıkları açıkça görülmektedir. Hem maddi hem de manevi olarak destek vereceklerinin açıklanmadığı bir Samsunspor başkanlığına hiçbir işadamının kolay kolay başkan olarak geleceğini zannetmiyorum" diye konuştu.

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Bunun reklam oldugu bir gerçeksede vekilin dediği dahada acı verici ve doğrudur samsunlular  samsunsporlu değil yeterince sahip çıkmıyor takımına..

55_HayLAZ_55

eğerki koca samsun şehrnden bin kişi çıkamıyorsa zaten olay bitmiştir..

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun'lu İşadamların'dan Samsunspor'a Baklavalı Moral

Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamı Derneği (SAMSİD) Basın Sözcüsü Eyüp Güler, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı futbolculara baklava ikram ederek moral verdi

8 Temmuz 2008

SAMSİD Basın Sözcüsü Eyüp Güler, Samsunspor'a ziyarette bulunarak  futbolculara baklava dağıttı. Güler, "Bin Altın Adam Kampanyası" ile kulübe destek olmak için çalıştıklarını belirterek, " Basın sözcüsü Güler, 12 Haziran Cumyapılacak olağanüstü kongrede bir yönetimin ortaya çıkması için Samsun'da yaşayan herkesin birliktelik içerisinde olmasını belirterek, " Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Odaları Birliği, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bin Altın Adam Kampanyası'nda birliktelik yolunda atılan ilk adımdır. Bu konuda atanmış, seçilmiş, bütün şehir
yöneticilerini birbirlerine kenetlenmesini fikir birliği yaparak nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini çok iyi bilmek zorunda. Bu birliktelik sürdürülürse Samsunspor sahipsiz kalmaz. Transfer mevsiminde birlikte adım atmaya ihtiyacımız var" dedi. Samsunspor başkanlığına adaylığı konusunda adı geçen işadamı Fuat Köktaş ismi üzerinde toplumun uzlaştığını vurgulayan Güler, "Ancak Köktaş'ın ismini ortaya atıp onu yalnız bırakmak bu arkadaşımıza ve Samsunspor'a kötülük olur" diye konuştu.

harbisamsunsporlu5517

veis

başdan beri belli bir durum du bu kampanyayı bekledi herkes aday olucaklarda olmak isteyenlerde bu kampanyadaki destege göre hareket edeceklerdi.ama görülen oki destek de az oldugu için işimiz dahada zorlaşacak.

gyuksel55

SAMSUNSPOR'DA YAŞANANLAR.
Samsunspor'u kurtarma çabaları da neredeyse meşhur "ASİYE'Yİ KURTARMA MÜZİKALİNİ" hatırlatıyor. Samsunspor'a siyasetin bulaştırıldığı günden beri Samsunspor'un beli doğrulmuyor. Her yıl aynı senaryo tekrarlanıyor. Kitabına uydurularak ertelenen genel kurullar sonrası, ihale birisinin üzerinde kalıyor.

Bu yılda aynı noktadayız. Hafta sonu genel kurul var. Belirsizlik devam ediyor. Tek fark, parasal katkıda bulunacakların sığındıkları güvensizlik gerekçesini ortadan kaldıracak bir dernek oluşturuldu. Fikir babası Milletvekilimiz Sayın SUAT KILIÇ. İlk kutlayan destek verenlerden birisi benim. Zaten kurulan dernekte de tüzel kişiliğimizi temsilen SAM-SEV olarak varız. Sayın KILIÇ derneğin kuruluş aşamasında 400 tane altın adamın hazır olduğunu defalarca vurguladı. Sayın Valimizin başkanlığında yapılan toplantıda, bu kampanyayı başlatan ve elinde 400 altın adamın bulunduğunu söyleyen Sayın KILIÇ'IN, bu işin sonuna kadar içinde olması gerektiğini, aksi halde bu kampanyanın da geçmişte olduğu gibi yürümeyebileceğini vurgulamıştım. Dernek kuruldu. İlk etapta katkıda bulunanlar hemen hemen bu tür kampanyalara her zaman destek veren isimler. Var olduğu söylenen 400 altın adam neden hala paralarını yatırmadı? Bunu öğrenmek her Samsunsporlunun hakkıdır sanıyorum.

Kampanyaya ilk günden destek veren Sayın Valimiz HASAN BASRİ GÜZELOĞLU ve CHP Milletvekili Sayın Prof. Dr. HALUK KOÇ ile fikir babası Sayın KILIÇ'TAN başka milletvekilinden katkı veren yok. Yerel yöneticilerden de ses yok. Bu kampanya nasıl yürüyecek birisi bana anlatsın.
ŞİMDİ CİDDİ BİR ÖNERİ GETİRİYORUM ve bu yönde çağrı yapıyorum. Yaz geldi. Tüm belediyelerimiz yaz şenlikleri düzenliyor ve sanatçılara on binlerce YTL. Ödüyor. Bu yıl tüm belediyelerimiz bu şenliklere harcayacakları paraları SAMSİD Derneğine yatırsınlar. Bu girişimin onlara çok daha fazla prim yaptıracağına inanıyorum. HAYDİ BAŞKANLAR! VARMISINIZ?

Yazımın başında " bu kentte bir şeyler yapmak isteyenlerin önüne adeta aşılması güç bir duvar çıkıyor" diye bir cümle kullandım. Bu duvar nasıl bir duvar? Sanıyorum cevabı aşağıda ki sorularda saklı.
  Lütfen aksini iddia eden birisi varsa çıksın bunlar gerçek değil desin.
Samsun için bırakın iktidar partisi ile muhalefet partisi milletvekilleri arasında ki ortak çalışmayı, iktidar partisinin milletvekillerinin arasında bir dayanışma var mı? Birisinin katıldığı etkinlikte diğerlerini görüyor musunuz? Aynı şey ana muhalefet partisi milletvekilleri için de geçerli değil mi?
Kenti yöneten aynı partiye mensup beş belediye başkanı arasında ortak çalışma var mı? Bırakın ortak çalışmayı kavga düzeyinde çatışma yok mu?
Samsun'un tek tanıtım organı Samsunspor'un süper ligde zor günler yaşadığı dönemde, " düşsün de kurtulalım" diyecek kadar kolaycılığa kaçanlar bu kentte değil mi?

SADİ SUBAŞI