Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıMİLLETVEKİLİ KILIÇ: "SAMSUNSPOR İÇİN BİN ALTIN ADAM" KAMPANYASI BAŞLATTI

Samsunspor'u ekonomik sıkıntıdan kurtaracak destek kampanyası çığ gibi büyüyor. Projenin sahibi AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Samsunspor için bin kişiyi bir araya getirmek, Samsun ruhunu yeniden harekete geçirmek şampiyon olmak kadar önemlidir." dedi.
Kulübün 2008-2009 sezonuna mali açıdan rahatlayarak girmesi için başlatılan, "Samsunspor için bin altın adam" kampanyasına ilgi giderek büyüyor. Projeyle; bin kişinin 2 bin 500 YTL'lik sabit katılımıyla Samsunspor için 2,5 milyon YTL kaynak oluşturmak hedefleniyor.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Samsunspor için var mısın, yok musun?" cümlesiyle bir adım attıklarını, Samsunspor için geliştirilen bu proje ile en az bin kişinin 2 bin 500 YTL'lik sabit katılımıyla Samsunspor için 2,5 milyon YTL kaynak oluşturacağını söyledi.

Mali sıkıntıların tartışıldığı son Samsunspor kongresinde; 'Konuşmakla olmuyor' diyerek kürsüye çıkan ve projesini delegelere sunan Suat Kılıç, büyük destek gördü.

'Projeyi biz ortaya koyduk. Ancak katılım talepleri bizim önümüze geçti' diyen Kılıç, "Yasal zemine yönelik çalışmalar ile farklı siyasi yaklaşımları da bünyesinde barındıran tertip komitesi de bir yandan şekilleniyor. Amacımız Samsunspor'u gelecek sezonda daha rahat idare edilebilir bir mali yapıya kavuşturmak ve şekillenecek yeni yönetim arayışlarını rahatlatmaktır." dedi.

Kılıç, kampanyada kendisini mutlu eden en önemli gelişmeyi de şöyle anlattı: "Samsunspor için bin altın adam" kampanyasının iktidarla muhalefeti bir araya getirmiş olması çok anlam ifade ediyor. CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, 'Kılıç'ın projesi önemli bir sorumluluk kampanyasıdır. Projeye 2 bin YTL ile ben de katılıyor ve kendi çevreme katılım çağrısında bulunuyorum.' dedi. MHP Samsun Milletvekili Osman Çakır da kampanyaya destek vereceğini bildirdi. Bu kampanya ile sağlanacak gelir, akıllı adamlardan oluşan bir heyet eliyle ve her kuruşu için şeffaflık kriterleri gözetilerek kullanılacak."

Ayrıca Kılıç, akıl heyetinin hafta sonuna doğru kamuoyuna açıklanacağını vurguladı.

Haydi bismiallah inşallah toplanırda sezona rahat bir biçimde başlarız

eLLis

Böyle kampanyalar başlatılır önemli olan işe yaraması suat kılıcın Samsunada Samsunsporada bi faydasını görmedim reklam kokan hareketler

HoliganSamSunLu

evet bakalım milletvekilleri bin altının içinde olabileceklermi

berusa55

Alıntı'SAMSUNSPOR İÇİN 1000 ALTIN ADAM KAMPANYASI'NA YOĞUN İLGİ

Samsunspor Kulübü'nün 2008-2009 sezonuna mali açıdan rahatlaması için AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç tarafından başlatılan 'Samsunspor için 1000 Altın Adam' kampanyasına ilgi çığ gibi büyüyor.

Projeyi gündeme getiren AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Samsunspor için 1000 kişiyi bir araya getirmek, Samsun ruhunu yeniden harekete geçirmek şampiyon olmak kadar önemlidir" dedi.

Proje hedefinin, bin kişinin 2 bin 500 YTL'lik sabit katılımıyla Samsunspor için 2,5 milyon YTL kaynak oluşturmak olduğunu belirten Milletvekili Kılıç, Samsun'da ekonomik imkanı olan herkese şu sorunun sorulacağını söyledi: "Samsunspor için var mısın, yok musun?" Milletvekili Kılıç, kampanyaya katılım talepleri ile ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: "Projeyi biz ortaya koyduk, ancak katılım talepleri bizim önümüze geçti. Yasal zemine yönelik çalışmalar ile farklı siyasi yaklaşımları da bünyesinde barındıran tertip komitesi de bir yandan oluşuyor. Amacımız Samsunspor'u gelecek sezonda daha rahat idare edilebilir bir mali yapıya kavuşturmak ve şekillenecek yeni yönetim arayışlarını rahatlatmaktır" diye konuştu.

CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, "Sayın Kılıç'ın projesi önemli bir sorumluluk kampanyasıdır. Projeye 2 bin YTL ile ben de katılıyor ve kendi çevreme katılım çağrısında bulunuyorum" derken, MHP Samsun Milletvekili Osman Çakır da "Samsunspor için 1000 Altın Adam" kampanyasına destek verdiğini bildirdi.

Milletvekili Kılıç, kampanya ile sağlanacak gelirin akil adamlardan oluşan bir heyet eliyle ve her kuruşu için şeffaflık kriterleri gözetilerek kullanılacağını açıkladı. Kılıç, bu heyetin hafta sonuna doğru kamuoyuna açıklanacağını bildirdi.

Kaynak: http://www.haberler.com/samsunspor-icin-1000-altin-adam-kampanyasi-na-haberi/

Nuri Asan

MeL_55

Forumumuza Ismimize yakisir bir sekilde destek verecegiz..vermemiz lazim. Bunu bilisnler HEP ARKANDAYIZ SAMSUNSPOR.BIZ olarak.

körfez55

Biz de varız
Geçtiğimiz günlerde yapılan Samsunspor kongresinde Ak Parti Milletvekili Suat Kılıç´ın başlatmış olduğu ´Samsunspor için 1000 Altın Adam Projesine´ Gemi İnşaat ve Makine Mühendisi Erkan Zorlu ve 55 işadamımız 2.5 bin YTL vererek kampanyaya katkıda bulundular. "Samsunspor için 1000 Altın Adam"projesini olumlu ve takdire değer bulduklarını ifade eden Erkan Zorlu, "Samsunspor için 1000 Altın Adam kampanyasına bütün Samsun işadamlarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz. 55 Altın Adam´la biz varız" diye konuştu.

16 SS 1965

bu kampanya az önce kanal d  spor haberlerinde çıktı gördümmü şaşırdım açıkcası

Sadece Samsunspor

Suat Kılıç'ın kendi sitesi: http://www.suatkilic.com.tr/turkce%5Cindex.asp

Banner'a dikkat arkadaşlar Samsunspor logosu var

Anlamadığım bu zamana kadar nerdeyin sadece Fatih Öztürk vardı.

GençKozluklu

Her şey bizler için bir umut. Umutsuz yaşanmıyor. Umarız 1000 Altın Adam projesi tutar. Sadece maddi olarak katkı değil bu projeyle bir şehrin harekete geçmesini de ümit ediyorum.
GENÇ KOZLUKLULAR olarak bizlerde bu kampanyaya bir altın adam olarak destek verebilmek arzusundayız. Bu konuda internet sitemiz aracılığıyla organize olup kampanyaya destek vereceğiz.

Maddi destekten ziyade bu projenin partili partisiz bütün SAMKSUN halkını ayaklandıracağını ümit ediyorum.

Umarız kazanan SAMSUN olur, SAMSUNSPOR olur.

Saygılarımla

Kadir ÇELEBİ

Alıntı
İş dünyasından DESTEK

Samsunspor için AKP Milletvekili Suat Kılıç´ın gündeme getirdiği ´Bin Altın Adam´ kampanyasına KASİAD, SAMSİAD ve SAM-SEV´den de destek geldi. Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği(KASİAD) Başkanı Ömür Öziç, Perşembe günü yapacakları yönetim kurulu toplantısında, kampanyla ile ilgili görüşmelerde bulunacaklarını açıkladı.

HERKES SAHİP ÇIKMALI

Kılıç´ın gündeme getirdiği ´Bin Altın Adam´ kampanyasının içerisinde olduklarını söyleyen Öziç,"Samsunspor, Samsun´un bir markasıdır. Samsunspor başarılı olur ve birinci ligde oynarsa bu durumdan şehir başta olmak üzere bizlerde kazançlı çıkarız. Bu kampanyaya sadece zengin işadamlarının destek vermesi beklenmemeli. Az yada çok destek olabilecek herkesin bu kampanyaya sahip çıkması gerekir. Yapacağım yönetim kurulu toplantısında da konuyu masaya yatıracağız" dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği(SAMSİAD) Başkanı Resul Tüfekçi de gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısında, Samsunspor´u görüştüklerini belirtti. Klübün menfaatleri için her türlü oluşumun içerisinde yer alacaklarının altını çizen Tüfekçi, konuyla ilgili şunları dile getirdi."Samsunspor için başlatılan kampanyayı yönetimle ve üyelerimizle paylaşacağız. Ve bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Kamuoyuda bu konuda duyarlı olmalıdır. Yük bir kaç kişinin sırtına bırakılmamalı. Bu yük paylaşılırsa Samsunspor bir nebze olsun nefes alır."

TARAFLAR MASAYA TOPLANMALI

AKP Milletvekili Kılıç´ın kampanyayı başından sonuna kadar takip etmesini isteyen SAMSEV Başkanı Sadi Subaşı ise ´Bin Altın Adam´ projesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:

"Bu kampanyaya destek veriyoruz. Samsunspor için yapılacak her olumlu girişimin arkasındayız. Bu işin yürümesi için sayın AKP Milletvekili Suat Kılıç´ın sonuna kadar projenin başında olması ve bu işi sürüklemisi lazım. İş kendi haline bırakılırsa, yürümez. Bu işi sonuna kadar götürmesi lazım. Ayrıca bu kentin bütün yöneticilerinin bir görevi de yeni bir yönetim oluşması için tarafları bir masaya toplamasıdır."

İSTANBUL´DAN DA DESTEK

Öte yandan, yıllardır organizatör olarak İstanbul´da bir çok başarılı işe imza atan Samsunlu Akın Gül, projenin kendisini heyacanlandırdığını belirterek, "Bizler de İstanbul´dan her türlü desteği vermeye hazırız. Samsunsporumuzun maddi güce kavuşarak eski güzel günlerine geri dönmesi en büyük arzumuzdur. Bu yönde atılacak her adımda biz de olmak isteriz" dedi.

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Alıntı
BİN ALTIN ADAMA BİR ALTIN PROJE

18 Haziran 2008 Çarşamba 12:22

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın Samsunspor'un ekonomik sorunlarının çözümüyle ilgili olarak ortaya attığı '1000 ALTIN ADAM' önerisine, Futbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi Samsunlu İşadamı Galip Asal'dan yeni bir açılım geldi

HALK'A AÇIKLADI
Halk Gazetesi olarak Ankara'daki Samsun Lobisi'nin önemli isimlerinden, Türk Spor camiasında saygın bir yer edinmiş hemşehrimiz işadamı Galip Asal'dan telefonla, Samsunspor için başlatılan '1000 Altın Adam' kampanyasıyla ilgili görüşlerini sorduk. Asal, Samsunspor'un sıkıntılarının köklü çözümlerle aşılabileceğini söyledi.

FAYDALI BULUYORUM
Kısa vadeli işlerden çok uzun vadeli projelere önem ifade eden Asal, şunları kaydetti:"Samsunspor'umuz şu anda sıkıntılı bir dönemden geçmektedir.'1000 altın adam' kampanyasını bu sıkıntılı dönemin aşılması için çok anlamlı ve faydalı buluyorum. Bu kampanyaya öncülük eden AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'a teşekkür ediyorum. Hiç kuşku yokki Samsunspor için çaba sarfediyor olması, Samsun halkı tarafından takdirle karşılanacaktır.İnşallah bu kampanya da amacına ulaşır."Bunun başka çaresi olmalı'Bir altın proje gerçekleştirmeliyiz.'

KAYSERİ VE TRABZON
Aslında bu projeyi ortaya koyacak olan akıl da uygulayacak beceri de Samsun'da var. Sadece İrade yok. Samsun'u yöneten, Samsun'u temsil eden ve Samsun'u düşünenlere düşen, işte bu iradeyi ortaya koymak ve böyle bir projeye öncülük etmek olmalıdır. Bu nasıl olmalıdır sorusunnu cevabı da var.Amerika'yı yeniden keşfetmeyeceğiz. Yeni bir icat peşinde koşmayacağız. Kayseri'de ne yapılmışsa, Trabzon'da ne yapılmışsa onu yapacağız. Nasıl yapılmışsa, öyle yapacağız. Mevcut stadın yerine çok daha anlamlı, çok daha fizibil, çok daha verimli kullanmamıza dönük bir projeden söz ediyorum."

ANKARA'DA MÜCADELE
Yapılacak protokoller ile Samsun ve Samsunspor lehine önemli rant alanları ortaya çıkarmak mümkün."Böylelikle Samsunspor'un çok uzun yılları içine alan geleceğini kurtarmış oluruz. Bunu başka şehirler yaptı da biz niye yapamıyoruz. Böyle bir projeyi geliştecek birikim Samsun'da da var. Sadece kısa vadeli işler peşinde değil, köklü çözümler üreten projelerin peşinde de koşalım.Bu söylediğimi yapmak için ihtiyacımız olan tek şey, kalbi Samsun ve Samsunspor için atan herkesin bir araya gelmesi, tek yumruk olmasıdır. Tüm siyasilerimizle birlikte, işte bahsettiğim bu iradeyi ortaya koymak ve projenin hayat bulması için Samsun'da olduğu kadar Ankara'da da mücadele verilmelidir."

www.halkgazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Galip Asaldan çok guzel bir proje sunulmuş arzu edildiği gibi uzerinde durulursa gerekli destek once samsundan verilmeli daha sonra diğer illere yayılmalı medyada yer bulmalı samsunlu herkes tarafından konuşulmalı eğlence adı altında organizasyonlar duzenlenmeli afişler pankartlar asılmalı uyuyan şehir uyandırılmalı..
akıl var ama icraat yok dimi.!!

Daha dune kadar maddi manevi herturlu destek veriyoruz diyen eski pardon temlikci yoneticiler neredeler onlardanda destek bekleniyor yalnız (sozlu değil) galip ozturk ve diğer iş adamları umalımki beklemedesiniz takiptesiniz

veis

projeler gerçekden güzel halkımızda dsetek verirse bu iş olur ama devir artık oturma devri degil ve herkes taşın altına elini sokacak ve bide kan emicilerden samsunsporumuzun kurtulması gerekiyor.