Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

ZAMAN SAMSUNSPOR ZAMANI. Tüm TÜRKİYE görsün ŞANLI SAMSUNSPOR'un bu sene ki şahlanışını...

hakan55

bu senede basarısız olur yok paramız yoktu felan derlerse artık yuh dan baska bırsey denmez herhalde tabiri cahisse yagmur gıbı para yagdı son 1 ayda daha ne kadar istiıonuzz

3 tane 500bin : 1.bucuk trilyon
       altın adam : 500 mılyar
       sayın başkan : 5 trilyon
       yönetim kurulu : 1 trilyon
   = 8 trilyon     
                 rakama baq yaaa daha dun deplasmana gıtmek ıcın 500 mılyar arıolardı daha ne olsun be..
           ARTIK ÇIKARIN BİZİ HAKETTIGIMIZ YERE... cok sey mi istiyoruz....

Amsterdamli

Mehmet Cengiz gecen sene sponsorumuz olan Samgazin sahibi zaten. Bu para yardimi olasi bir sponsor anlasmasinin disinda mi yapildi bilmiyorum ama bu sene formamizda yine Samgaz reklami gorecegiz galiba.

O yuzden bu haberede fazla sasirmamak lagzim.

HaSaNCaN

mehmet yılmaz

Eski futbolcu alacaklarından dolayı 4.500 YTL borç var maalesef. İsmail Uyanık sonrasında forma giyen Maksiç'ten, Erol Kapusuz'a, Serkan Dökmew'den Ceyhun'a kadar bir dolu alacaklı var. Yani maalesef 4.5 milyon YTL direkt eski alacaklara gidecek. Bildiğimiz kadarıyla yönetim öncelikle bu sorunu çözmeye ve alacaklarda indirim yaptırmaya çalışıyor. Düşünsenize o borç olmasa şu an eldeki para ile müthiş bir takım oluşabilirdi ama toplanan paralar oraya gidebilir.

Yine de sağlam bir destek çoktığı kesin. Cengiz A.Ş. parayı Samgaz ve Termik Santral nedeniyle Samsun'da iş yaptığı için vermiş olabilir. Yani durup dururken verilnmiş bir para değil ama iyi para; teşekkürler...

Yapılan transferler içinde şu Burhan Coskun hiç içime sinmedi, insallah beni utandırır diyeceğim ama adam tam bir kazama; gol kaçırma makinesi.

berusa55

Alıntı

Gazi Belediyesi'nden dört altın adam

Samsunspor'a destek vermek amacıyla başlatılan '1000 Altın Adam' kampanyasına Gazi Belediyespor dört altın adamla katıldı. Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Samsunspor'a herkesin destek olması gerektiğini söyledi.
Samsunsporç Kulüp Başkanı Fuat Köktaş'a destek ziyaretinde bulunan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, '1000 Altın Adam' kampanyasına 4 altın adam ile katıldı. Desteğinden dolayı Gazi Belediyesi'ne teşekkür eden SAMSİD Basın Sözcüsü Güler, "Belediye başkanımız 2, Kulüp Başkanı Mustafa Göksal 1, Meclis Üyeleri 1 altın adamla kampanyamıza katıldılar" dedi.
Fuat Köktaş ve ekibine başarı dileyen Kaldırım, "Samsun'un morale ihtiyacı var. Samsun, spor alanında son 2-3 yıldır hak ettiği yerde bulunmuyor. Başkanımızın temiz sayfa açarak kulübümüzü halkla bütünleştirme yolunda başarılı olacağına inanıyorum. Gazi Belediyesi ve kulübü olarak her zaman yanlarında olup gereken desteği vereceğiz. '1000 Altın Adam' kampanyası ise daha kapsamlı olcak. Bizde elimizden geleni yaparak kampanyaya 4 altın adam ile destek verdik. Gerçek Samsunlu olanın bu kulübe destek vermesi gerekir" dedi

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=9126

yk55

berusa55

Pat diye "bin altın adam" olmaz sevgili dostum. Zamanla bu sayı artacaktır. Bekleyip göreceğiz...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 July 2008, 23:39:36
Pat diye "bin altın adam" olmaz sevgili dostum. Zamanla bu sayı artacaktır. Bekleyip göreceğiz...
samsunlu unluler neden yok bu kampanyada ::)

sadece55

Evet Orhan gencebay sürekli konuşuyordu takıma destek olmalı diye hani nerde,Birde eski futbolculardan durumu iyi olanlarda destek olmalı bence mesela Ercan koloğlu yada vural korkmaz

Sadece Samsunspor

AlıntıAltın Adam 220´ye ulaştı

Bin Altın Adam Kampanyası´na destek bir çığ gibi devam ediyor. Kampanyaya bir destek de Of-Çaykara Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´nden geldi. Of-Çaykara Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´nin Başkanı Mustafa Şahin,iki kişilik yardım çekini Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş´a teslim etti. Dernek yöneticilerinin de bulunduğu törenle çeki alan Fuat Köktaş, kulübe verilen desteğin kendilerine güç ve moral verdiğini belirterek, herkesi kampanyaya davet etti. Dernek Başkanı Mustafa Şahin ise, kentin markası olan Samsunspor´a ellerinden gelen desteği sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15659

AlıntıHızır gibi yetişti

Bin Altın Adam Kampanyası´nı yöneten Samsunspor Taraftarları Sanayici ve İş Adamları Derneği(SAMSİD), Samsunspor´a dün 140 bin YTL´lik yardımda bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç´ın gündeme getirerek hayata geçirilen ´Bin Altın Adam Kampanyası´na destek sürerken, diğer taraftan da kampanyayı yürüten Samsunspor Taraftarları Sanayici ve İş Adamları Derneği´nin katkıları devam ediyor. SAMSİD, dün de Samsunspor´un SSK ve Maliye´ye olan taksit borcu, kamp giderleri ve personel maaşlarına istinaden ödenmek üzere 140 bin YTL yardımda bulundu.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
SAMSİD Başkanı Hakkı Tomaç ve Basın Sözcüsü Eyüb Güler, toplam 140 bin YTL´lik yardım parasını Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Türedi´ye teslim ettiler. SAMSİD Başkanı Hakkı Tomaç, "Kampanyamız hızla devam ediyor. Samsun´un markası Samsunsporumuza her kesimin desteklerini bekliyoruz. Toplanan paralar, Samsunsporumuzun derdine bir nebze de olsa çare oluyor. Kampanyamıza her türlü desteği veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Türedi ise, yapılan yardım için teşekkür ederek, "Hepimizin amacı Samsunsporumuzu her şeyiyle daha iyi yerlere getirmek. Herkes bunun için çırpınıyor. İnanıyorumki verilen destekle bunu başaracağız" diye konuştu.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15660

hasselbaink

AlıntıBin Altın Adam Kampanyası´na destek bir çığ gibi devam ediyor. Kampanyaya bir destek de Of-Çaykara Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´nden geldi. Of-Çaykara Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´nin Başkanı Mustafa Şahin,iki kişilik yardım çekini Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş´a teslim etti. Dernek yöneticilerinin de bulunduğu törenle çeki alan Fuat Köktaş, kulübe verilen desteğin kendilerine güç ve moral verdiğini belirterek, herkesi kampanyaya davet etti. Dernek Başkanı Mustafa Şahin ise, kentin markası olan Samsunspor´a ellerinden gelen desteği sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Samsun dışında fasaryadan yüzlerce Samsunlular Derneği var. Of ve Çaykara kökenli Samsunlular bile 5.000 lira verirken Ladikliler, Kavaklılar, Çarşambalılar, Bafralılar derneği nerede? Saçma sapan işler yapmaktan başka bir haltını görmediğimiz SADEF nerede? Ne halta yararsınız siz, loklainizde okey oynayıp, dedikodu yapmkatan başka?
Külahımın dernekleri...

veis

GENELDE KAHVEHANE  mantıgında olduklarından vede samsunsporun varlıkların dan bile bi haber olduklarından duyarsızlar.adamlara istanbulda samsunspor deyince samsunsun dimi neydi ve şimdi nerde veya busene çıkarmı diye sormakdan başka bişey yapmazlar.

yk55

ne oldu arkadaşar bu altın adam işi. hiç ses soluk yok. koca şehirde ve tüm türkiyedeki samsunlularda 1000 tane adam yokmu yaaa. (altın adam)

samsunmania

Alıntı yapılan: hasselbaink - 02 August 2008, 13:53:06
Samsun dışında fasaryadan yüzlerce Samsunlular Derneği var. Of ve Çaykara kökenli Samsunlular bile 5.000 lira verirken Ladikliler, Kavaklılar, Çarşambalılar, Bafralılar derneği nerede? Saçma sapan işler yapmaktan başka bir haltını görmediğimiz SADEF nerede? Ne halta yararsınız siz, loklainizde okey oynayıp, dedikodu yapmkatan başka?
Külahımın dernekleri...

Helal be kardeşim. Budur.