Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

155 Altın adam olmuş - 155. Altın adam ise Emniyet Müdürlüğü. Bilerek 155 i beklemişler ;D

Sadece Samsunspor

AlıntıPınar´dan 20 Altın Adam

Geçtiğimiz günlerde alışverişlerinin %1 cirosunu Samsunspor´a bağışlayacakları vaadinde bulunan Pınar Süper Marketler, 20 altın adam ile 1000 Altın Adam kampanyasına katıldı. Pınar Marketler Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Pınar, "Ciromuzun sonucunu beklemeden 20 altın adamla kampanyaya katılma kararı aldık. Kampanyaya herkes gücü ölçüsünde destek verse ortada hiçbir sorun kalmayacak. Başkanlığa talip olacak adayların da ortaya çıkmaması da bizleri oldukça endişelendiriyor" dedi.

Pınar ailesine teşekkürler...

Kadir ÇELEBİ

Küçük Altın Adam

Samsunspor sevdalısı olan genç taraftar İsmet Şenocak kumbarasında 2 yıldır biriktirdiği harçlığını SAMSİD´e bağışladı. Dün Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifliğine gelen genç taraftar İsmet Şenocak, kumbarasında biriktirdiği 1000 YTL´yi SAMSİD Basın Sözcüsü Hacı Eyüb Güler´e teslim ederek ´Küçük Altın Adam´ oldu. Samsunspor sevdalısı genç İsmet´in bu davranışı karşısında Dernek Basın sözcüsü Güler, oldukça duygulandı.

www.habergazetesi.com.tr

Teşşekkurler ismet Teşşekkurler pınar ailesi

Sadece Samsunspor

ben o kişinin kumbarada falan para biriktirdiğini sanmıyorum babası zengindir o da ben vereyim demiştir reklamdır bence ama - eğer hatalıysam özür  ;)

körfez55

o parayı kendi ihtiyacları için kullanabilirdi.1000 ytl o yaşta çocuk için az para değil.25 ytl sini esirgeyenlerin yanında alnından öperim o çocuğu kumbara olsun ya da olmasın.

veis

ayrıca onun gibi nice babalar var samsunda ama samsunspor kaçıncı ligde bilmiyorlar.

Sadece Samsunspor

Alıntı180. Altın Adam

1000 Altın Adam kampanyası durmaksızın devam ediyor. Dün İşadamı Fuat Köktaş´ın Samsunspor başkanlığına adaylığını açıkladığı esnada Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi´ne gelen 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, çekini SAMSİD Basın Sözcüsü Hacı Eyüb Güler´e teslim ederek 180. Altın Adam oldu.

HALK BANKASI SAMSUN ŞUBESİ

YTL Hesap Numarası : 16005555
DOLAR Hesap Numarası : 53005555
EURO Hesap numarası : 58005555

harbisamsunsporlu5517

ozkan17

su pınar markete helal olsun..kolpa adamlar gıbı gelıp baskan adayıyız yok kakayı getrcez klube yok ronaldınhodan daha ıyısnı alırız gıbı kopalıkla degıl ıcraatla gosterıyorlar kendılerını ve ısımerını..patlar be patlar bence pınar amrket satısları..

madem oyle reklamınıda bız yaparız helal olsun sıze..

yanılmıyorsan pınar marken gazı caddesındeydı otoparkın oralarda elıt pastahane yakınlarında..

Sadece Samsunspor

AlıntıRecep Atik de bir altın adam!

Samsunlu işadamı Recep Atik, Samsunspor'a destek olmak için başlatılan 'Bin Altın Adam Kampanyası'na 2 bin 500 YTL destek verdi.

Kulübün malzeme, kamp ve yol masrafları gibi giderlerinin karşılanması amacıyla AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya, 19 Mayıs ilçesinden işadamı Recep Atik de destek verdi.

Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) Basın Sözcüsü Eyüp Güler bağışı teslim aldı. İşadamı Atik yaptığı bu bağış ile 192. altın adam oldu.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080719/recep_atik_de_bir_altin_adam.html

red_white

ozkan17

jean

baskan geldi diye bundanda bir sonuc cikmayacak anlasilan keske yesilyurt gibi 6-7 adam denk getirsek o zaman cok rahat bir sezon geciririz

Gaziosmanpaşalı3455

AlıntıSamsun'a destek geldi!

Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunspor Kulübü'ne 500 bin YTL para yardımında bulunarak kulübe önemli ölçüde destek sağladı.

Tarih21 Temmuz 2008 , 12:55

Samsun'a destek geldi!

Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik zorlukları göz önünde bulunduran işadamı Galip Öztürk, Samsunspor'a 500 bin YTL katkıda bulundu.

Para yardımıyla ilgili açıklamada bulunan Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, "Sayın Öztürk her zaman olduğu gibi yine duyarlılık göstererek kulübe önemli ölçüde destek sağlamıştır. Öztürk'ün yaptığı katkı dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080721/samsuna_destek_geldi.html