Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

SAMSİD'İN BEKLEDİĞİ GÜN

30 Haziran 2008 Pazartesi 11:58

"1000 Altın Adam Kampanyası" için kurulan Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamı Derneği Basın Sözcüsü Eyüp Güler, kampanyadaki son durumu değerlendirdi. Güler, "Şu ana kadar 101 kişi kampanyamıza katıldı. Ancak kampanyaya bugün çok büyük ilgi olmasını bekliyorum. Çünkü birçok işadamı hafta içi aradı ve parayı bugün yatıracaklarını söylediler. İnşallah herkes sözünde durur ve bu işten alnımızın akıyla çıkarız" diye konuştu.

ÖZLEM BİTSİN
Güler, "Bu zamana kadar Samsun'da yapılan kampanyalar erezyona uğramasına rağmen, işadamları şu ana kadar bize gerekli ilgiyi gösterdiler. Samsunspor bu kentin herşeyi. Tüm Samsun halkının bu bilinçte olduğuna inanıyorum. İnşallah genel kurul tarihine kadar 1000 Altın Adam'ı buluruz. Bunun için Samsun'lu işadamlarına büyük görev düşüyor. Herkes elini taşın altına koyarsa, Samsunspor özlemini çektiği Süper Lig'e çıkar" dedi.

www.halkgazetesi.com.tr

Sadece Samsunspor

Alıntı'BİN ALTIN ADAM KAMPANYASI'NA KATILIM ARTIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Bin Altın Adam Kampanyası"na katılımın her geçen gün arttığını belirterek, kampanyadaki başarı ve başarısızlığın şehre ait olduğunu söyledi.
Eski Samsunspor Yöneticisi ve Pınar Marketler Zinciri sahiplerinden Naci Pınar'ın kampanyaya destek vermek için düzenlediği kahvaltıda Milletvekili Suat Kılıç, Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) Başkanı Av. Hakkı Tomaç ve Dernek Basın Sözcüsü Eyüp Güler bir araya geldi. Kampanyaya 20 kişi ile katıldıklarını beyan eden Naci Pınar, Temmuz ayındaki kazancının yüzde 1'ini de SAMSİD'e bağışlayacağını açıkladı. Temmuz ayın boyunca tüm elemanlarının Samsunspor forması ile hizmet ereceğini ifade eden Pınar, herkesin Samsunspor'a katkı vermesini istedi. ( http://haberler.com/resim.asp?haber_id=1423732&resim_id=564928 )

Kampanyanın başlamasında öncülük eden Milletvekili Suat Kılıç ise, "Bin Altın Adam Kampanyası"nın heyecanla devam ettiğine işaret ederek, "Bu kampanyayı hedeflenen rakama ulaşıncaya kadar gereken çabayı ortaya koyuyoruz. Şuana kadar 101 altın adam oluştu. Bu rakamın daha yukarıya çıkabilmesi ve gelecek hafta hedeflenen sayıya ulaşmasını ümit ediyoruz. Bugünde Asal Otomotiv 10 kişi ve Temel Apdik 10 kişi ve Marmaris'te oteli bulunan Cengiz Aygün 1 kişi olarak kampanyaya katılmıştır" dedi.

Kampanyanın başlatılmasını bir fabrikanın şalterlerinin açılarak makinelerinin çalışmasını benzeten Kılıç, "Biz kurulu bir sanayi tesisinin şalterini açmak suretiyle elektrik akımını sağladık. Bundan sonrasının hangi ünitenin ne kadar çalışacağı, kimlerin ne kadar katkı yapacağı, kurumların ve şirketlerin kendi tercihleri ile paralel gelişecektir. 'Bin Altın Adam' sloganı ile başlatılan bu kampanya şayet 100 kişide kalırsa bu kampanyayı yürütenlerin değil, şehrin başarısızlığı olur, kampanya 2 bin kişiye ulaşırsa bu da kampanyayı yürüten kişilerin değil şehrin başarısı olur. Yani başarıda başarısızlıkta şehre aittir" diye konuştu.

Adına kampanya düzenlenen takımın şehrinin Türkiye'nin 16 büyük şehrinden bir tanesi olduğunu hatırlatan Milletvekili Kılıç, "Sıradan bir şehir değiliz. Sıradan bir Anadolu kentinde değiliz. Bir taşra kasabasında değiliz. Samsunspor'u bağrından çıkartan bir Samsun kentindeyiz. Bu kentin ilk 500 sanayi kuruluşu arasındaki markalarına baktığımız zaman, bu kentin ülke genelinde ilk 100 ihracatçı arasına giren markalarına baktığınız zaman Bin Altın Adam Kampanyası ile kişi başı 2 bin 500 YTL ekonomik kaynağı ortaya koymak, Samsun için çok büyük, ulaşılmaz ve imkansız değildir. Ancak, bu işe herkesin ne kadar inandığı ile paralel gelişecektir. Bir Süper Lig takımının bir şehir için ne manaya geldiğini ne yazık ki Samsun tam olarak anlayabilmiş değil. Dolayısı ile Bank Asya 1. Ligi'ndeki Samsunspor'u Süper Lig çıkarmanın mücadelesini vermek ve o mücadelenin istenilen başarıya ulaşması orta ve uzun vadeli Samsun şehrine neler kazındıracak, onu da bu şehir maalesef fark edebilmiş değil" şeklinde konuştu.

Kamu kurumları, şirketler, büyük sermaye kuruluşları ve özel kişilerin imkanları ölçüsünde bu kampanyaya destek sağlaması gerektiğini ifade eden Milletvekili Suat Kılıç, şöyle devam etti:

"Bu bir mükellefiyettir, bu bir yükümlülüktür. Eğer Samsunluluk sözü mangalda kül bırakmamaktan öteye geçecekse Samsunluluk sözü bir anlam ve mana ifade edecekse bu mananın içini bu yönde atılacak adımlarla doldurmak gerektiğine inanıyorum. Başlatılan bu kampanyanın ayrıca Samsunspor'un sahipsiz kalmasını gibi bir amacı da var. Kampanya ile yönetime talip bir takım kıpırdanmaların olduğunu görmek de bizi heyecanlandırıyor. Bu takımın kayyuma kalması devlet tarafından atanacak bir başkanın olması belki takımı küme düşürmez ama ondan öte de çok önemli bir başarıya imza atabilmesi de mümkün olmaz. Dolayısıyla sivil bir yönetimin oluşması içinde bu kampanyanın amacına ulaşması lazım."

eLLis

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 June 2008, 16:10:50
sanal muhabbetler onlar dikkate bile almamak gerek.biz stadlarda görüyoruz kimin ne olduğunu.
Neden dikkate almıyorsun adam düşüncesini yazmış kötümü yazmış stada gidipte senle kavga eden küfür eden omuda dikkate almıyorsun asıl diğerlerini dikkate alma

Sadece Samsunspor

bugün bizzat kendim pınar markete gidip baktım samsunspor forması giymişmi çalışanlar diye giymişler çok yakışmış ;D

veis

gayet olumlu ve güzel yazılar yazmışlar 5 parmagın beşi de bir olmaz tabiki aklı selim yazılar yazan arkadaşlara da teşekkürler tabiki.

Sadece Samsunspor

AlıntıMilletvekili Kılıç, Asal Otomativ ile İstanbul'da bulunan Samsunlu işadamı Temel Abdik'in 16'şar altın adam ile kampanyaya katılacaklarını söyledi

122 altın adam olmuş 32 tane daha eklenince 154 kişi oldu daha hızlı olmamız lazım geçen sene gibi lige 1 hafta kala yönetim seçmeyelim

mehmet yılmaz

Cumartesi günkü Halk ve Haber Gazetelerinde çıkan, Teoman Taş Samsunlular Derneğinin kampanyaya olan ilgisizlik ve büyükşehir belediye başkanı başta olmak üzere siyasetçi, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarının durumun ciddiyetini kavramalarına yönelik ilanı...

tommy-55

Bence de bu kampanyadan bişiy çıkmayacak önümüzde ki yerel seçimlerin yaklaşması, belkide politika da ki beklenmeyen ilginç gelişmeler nedeniyle genel seçim beklentisinin olması sayın milletvekillerimizi reklam ve gündemde kalma çabalarının gereği olarak böyle bir işe soyunduklarını düşünüyorum inşaallah tersi olurda kazanan samsunsporumuz yada samsunumuz olur..

seckin55

destekleyenlerden Allah razı olsun..alışverişe pınardan dewam edecez...bravo naci pınar..gerçek samsunluluk budur

eLLis

Alıntı yapılan: seckin55 - 01 July 2008, 14:33:30
destekleyenlerden Allah razı olsun..alışverişe pınardan dewam edecez...bravo naci pınar..gerçek samsunluluk budur
Bugün jöle alcaktım formaları görmek için pınardan alayım dedim formalar orjinal değil vasgo diye bir şey keşke orijinal olsaydı ;D Neyse ama güzel bir olay her yerde süpermarketleri bir dolu müşterileri var Samsun halkı unutmuştur takımını akıllarına gelir bu sayede.
Forza Pınar Market

Recep

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, iki hafta içinde hedeflenen miktara ulaşmak istedikleri söyledi. Kılıç, işadamlarını daha büyük özvereye davet etti

122 ALTIN ADAM OLDU
Kampanyanın başladığı günün heyecanıyla devam ettiğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Hedeflenen rakama ulaşmak için çaba sarfediyoruz. Marmaris'te bulunan Samsunlu işadamı Cengiz Aygün ve diğer katılımcılarında kampanyaya desteğiyle şu anda 113 altın adama ulaştık. Önümüzdeki haftasonuna kadar hedeflenen rakama ulaşmak istiyoruz. Kulübün içinde bulunan ekonomik sıkıntılar nedeniyle Samsunspor'a yeni bir yönetimin bulunamadığına dikkat çeken Kılıç, "100 Altın Adam projesi ile oluşacak yönetimi rahatlatmak amacındayız. Ayrıca destek vermek isteyenlerin birbirini beklediği bir görüntü oluştu. Fakat çok fazla bekleyip zaman kaybetmeye gerek yok. İmkanı olan herkesi kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Kampanyada elde edilecek başarı ve başarısızlık bu şehre aittir. Bu şehrin yapısına bakıldığı zaman Samsunspor için 2500 YTL ortaya koymak imkansız değil" diye konuştu.

SİVİL YÖNETİM OLMALI
Kamu kurumları, şirketler, büyük sermaye kuruluşları ve özel kişilerin imkanları ölçüsünde bu kampanyaya destek sağlaması gerektiğini ifade eden Milletvekili Suat Kılıç, şunları söyledi:"Bu bir mükellefiyettir, bu bir yükümlülüktür. Eğer Samsunluluk sözü mangalda kül bırakmamaktan öteye geçecekse Samsunluluk sözü bir anlam ve mana ifade edecekse bu mananın içini bu yönde atılacak adımlarla doldurmak gerektiğine inanıyorum. Başlatılan bu kampanyanın ayrıca Samsunspor'un sahipsiz kalmasını gibi bir amacı da var. Kampanya ile yönetime talip bir takım kıpırdanmaların olduğunu görmek de bizi heyecanlandırıyor. Bu takımın kayyuma kalması devlet tarafından atanacak bir başkanın olması belki takımı küme düşürmez ama ondan öte de çok önemli bir başarıya imza atabilmesi de mümkün olmaz. Dolayısıyla sivil bir yönetimin oluşması içinde bu kampanyanın amacına ulaşması lazım."

Milletvekili Kılıç, Asal Otomativ ile İstanbul'da bulunan Samsunlu işadamı Temel Abdik'in 16'şar altın adam ile kampanyaya katılacaklarını söyledi
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11317

veis

evet bu kampanya iyi gidiyor ama halen belli isimlerden destek alıyoruz genele yayılamadık diye düşünüyorum.

seckin55

3 gun kaldı hala başkan adayı hazırlıgı yok..ne olcak bu halimiz...

Kadir ÇELEBİ

1 NOLU ALTIN DOLMUŞ

02 Temmuz 2008 Çarşamba 12:46

Samsun 1. Nolu Dolmuş Hattı, aralarında para toplayarak Samsunspor için 1000 Altın Adam Kampanyasına destek verdiler. Dernek başkanı Sadık Tercanlı 2.500 Bin YTL'yi Eyüp Güler'e teslim etti

Samsunspor için 1000 Altın Adam kampanyasına dün yeni Altın Adamlar eklendi. Yeni Altın Adamlar'dan birisi ise Samsun 1 Nolu Dolmuş Hattı Derneği oldu. Dernek Başkanı Sadık Tercanlı, "Biz bu parayı bütün şoförlerimizden toplayarak biraraya getirdik. İnşallah diğer dolmuş hatları da bu kampanyaya destek verirler. Herkes elini cebine atarsa, Samsunspor'u düzlüğe çırarırız" dedi. daha sonra Başkan Tercanlı, 2.500 Bin YTL'yi SAMSİd Basın Sözcüsü Eyüp Güler'e teslim etti. Fatih TUTAR

www.halkgazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

ALTIN ADAM YAĞIYOR

02 Temmuz 2008 Çarşamba 12:48

Samsunspor için 1000 Altın Adam Kampanyası'na destek çığ gibi büyümeye devam ediyor. Dün 11 yeni altın adamla sayı 123 kişiye ulaştı. Güler, "Bu işin sonunu getireceğiz" dedi

11 YENİ ALTIN ADAM
AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın önderliğinde başlayan ve kurulan Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamı Derneği (SAMSİD) üzerinden devam eden 1000 Altın Adam Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor. Dün kampanyanın Basın Sözcüsü H. Eyüp Güler'in işyeri olan Samsun Esnaf Kefalet Kooperatifi'ne akın eden Samsunlu işadamları, yardım için gerekli 2.500 Bin YTL'yi teslim ettiler. Dün 11 yeni Altın Adam'la sayı 123'e ulaştı.

İLGİDEN MEMNUNUZ
Bu ilginin kendilerini umutlandırdığını ve çalışma şevkini artırdığını söyleyen H. Eyüp Güler, "Şu anada kadar sayı 122'ye ulaştı. Destek çığ gibi büyüyor. Bu zamana kadar destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Samsunspor bu yoğun uğraşlar harcayıp topladığımız paralar ve iyi bir yönetimle yeniden Süper Lig'e döner. Bu işin sonunu getireceğiz" diye konuştu. dün kampanyaya katılan 11 Altın Adam'ın yanı sıra Memur Yavuz aktaş'da 100 YTL ile kampanyaya katıldı.

İŞTE ALTIN ADAMLAR
Dün eklenen yeni Altın Adamlar ise, İşadamı Kemal Akkaç, Baha İnşaat adına Hüseyin Aydın, Yazgülü Restaurant'ın sahibi Eyüp Şahin, Özakkaya Unlu Ekmek Mamülleri adına Esat ve Erhan Akkaya, Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Çelik, Sever Kasap Sahibi İsmail Sever, Yeşiloğlu Petrol Sahibi Adem Eroğlu, Samsun Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şubesi İşçileri adına Başkanı İbrahim Uzun ve Atakum Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Sinecek ve Samsun 1 Nolu Dolmuş Hattı çalışanları ve Canik Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Fevzi Apaydın. Selçuk KAYA

Yazgülü Restaurant'ın sahibi Eyüp Şahin, Özakkaya Unlu Ekmek Mamülleri adına Esat ve Erhan Akkaya, Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Çelik, Sever Kasap Sahibi İsmail Sever, Yeşiloğlu Petrol Sahibi Adem Eroğlu da kapmanyaya katılarak yardım çeklerini Eyüp Güler'e teslim etti.

Kampanyadan yeni haberi olan Samsunlu Tüccar Kemal Akkoç'da dün sabah erken saatlerde çeki Eyüp Güler'e teslim etti. Güler. Akkaç'a çok teşekkür etti.

Samsunspor için 1000 Altın adam kampanyasına destek çığ gibi büyürken bir destek de Baha İnşaat Sahibi Hüseyin Aydın'dan geldi.

Her zaman Samsunspor'un yanında olan ve sürekli Kırmızı- Beyazlı kulübe destek veren Samsun Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şubesi Başkanı İbrahim Uzun, işçiler adına 1 Altın Adamla kampanyaya katıldı.

Samsun Atakum Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek de, 1 Altın Adam'la kampanyaya katılarak, Samsunspar'a gerekli desteği verdi.

www.halkgazetesi.com.tr