Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

veis

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 24 June 2008, 04:24:08
şu büyük Samsun şehrindeki bütün Samsun Vatandaşlarından kişi başı sadece 5ytl alıcaksın Samsunsporun bütün borcunu 0 lıcaksın bu güneşi tekrar çıkaracaksın Efsane Hak ettiği Yere Geri Dönsün Artık...

bukaDAR BASİT

celebi

körfez55

bu kadar karamsar olmaya gerek yok ben çok umutluyum inş hedeflenen rakamdan daha fazlası toplanır.

yönetici

Biz de şu an için 2 altın adam olarak katılıyoruz kampanyaya. 5.000 YTL'nin yarısı samsunspor.biz yarısı da Teoman Taş Samnsunlular Derneği adına...

Duyurumuz sayfa başlığında asılıdır.

körfez55

biz nereye yatıracağız peki parayı? cem abi hesap açacak diye duymuştum ama bu konuda bilgilndirirseniz sevinirim...

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor Taraftar, Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) Basın Sözcüsü Eyüp Güler, kimsenin moralini bozmasını gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığını ve 1000 Altın Adam kampanyasından umutlu olduklarını söyledi

27 Haziran 2008
Samsunspor Kulübü'ne destek olunması için sürdürülen kampanya çerçevesinde tek tek de olsa damlaya damlaya altınların biriktiğini ve yapılan görüşmeler ile bu sonucun daha da artarak devam edeceğini belirten Basın Sözcüsü Eyüp Güler, "Dün 37 yürekli Altın Adam'a daha ulaştık. 92 bin 500 bin YTL'lik para daha hesabımıza yatmış oldu. Bu da 37 Altın Adam daha demek. Bu sayı bizi yarınlar için umutlandırıyor. İnanın bu  olayın yarınlar adına Samsunsporumuza fayda sağlayacağı kanaatindeyim" diye konuştu
Altın adam patlaması
5 Temmuz'da genel kurulun yapılacağını ve o zamana kadar Altın Adamların sayısının çoğalmasını istediklerini ifade eden Eyüp Güler, "5 Temmuza kadar bu kampanya daha da genişleyerek süreceğine inanıyorum. Dün yaşanan Altın Adam patlaması bunu göstermiştir. İnşallah bu sayı her geçen gün artarak devam edecektir. Böylece yönetime talip olmak isteyen başkan adaylarının daha cesaretleneceklerini düşünüyoruz. Onun için bu kampanya bir bakıma da bu açıdan önem taşıyor. Gelecek olan yönetim bu açıdan çok şanslı" şeklinde konuştu.

Sadece Samsunspor

Alıntı"Bin Altın Adam" kampanyasına logo hazırlandı!

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Samsunspor için başlattığı kampanyaya logo da hazırladı.

Ekonomik kriz sebebiyle bir türlü başkan adayı çıkmaması ve mevcut yönetiminde görevine bırakması nedeniyle zor bir dönemece giren Samsunspor'un bir nebze rahatlaması için Milletvekili Suat Kılıç, önderliğinde "Bin Altın Adam" kampanyası başlatılmıştı.

Kampanyanın yürütülmesi için Samsun Taraftar Yönetici ve İşadamı Derneği kurulmuş ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri dernek yönetime seçilmişti. Milletvekili Suat Kılıç, kampanyanın daha etkin yürütülmesi için dernek yönetimine yardımcı olmak amacıyla kendisi kampanayı anlatan logo tasarladı. Kampanya için bastırılan broşür, afiş ve bilboardlarda kullanılması için yapılan logonun tasarımını yapan Kılıç, amaçlarının Samsunspor'u eski günlerine kavuşturmak olduğunu ifade etti.

HoliganSamSunLu

körfez55

dün gece itibariyle 44 altın adama ulaştı.bu sayı önümüzdeki hafta 1000 e yaklaşır inşallah...erkan zorlu sanırım 55 altın adam taahhüt etmişti bu şekilde verilezn sözler tutulursa hedef sayı aşılır..

Sadece Samsunspor

AlıntıZorlu'dan 55 kişilik katkı!

Samsunspor'un başlatılan "Bin Altın Adam Kampanyası"na iş adamı Ahmet Zorlu, 55 kişilik para ödeyerek destek verdi.

AK Parti Milletvekili Suat Kılıç'ın önderliğinde geçen hafta Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) tarafından Samsunspor'un 2008-2009 sezonunda malzeme giderleri, kamp ve yol masraflarını gibi giderlerinin karşılamak için başlatılan "Bin Altın Adam Kampanyası"na destek artıyor. Bir hafta içinde 2 bin 500 YTL vererek 45 kişinin 'altın adam' olduğu kampanyaya bugün Terme Tersanesi sahibi iş adamı Ahmet Zorlu da destek verdi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde SAMSİD'in düzenlediği toplantıda iş adamı Zorlu, Dernek Başkanı Av. Hakkı Tomaç'a 55 kişilik çek vererek altın adam oldu. Samsunspor'a destek vermenin büyük mutluluğu içinde olduğunu belirten iş adamı Ahmet Zorlu, tüm iş adamlarını kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Öte yandan, SAMSİD Başkan Yardımcısı olan Ticaret Borsası Başkanı Yusuf Özer de 2 bin 500 ödeyerek kampanyaya katıldı.

mehmet yılmaz

AlıntıALTIN ADAM TEOMAN TAŞ
Önceki gün Samsunspor için 1000 Altın Adam Kampanyasına katılan Av. M. Teoman Taş..
28 Haziran 2008 Cumartesi 13:37

Önceki gün Samsunspor için 1000 Altın Adam Kampanyasına katılan Av. M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Başkanı Erdem Eynel, kampanyaya hayatını kaybeden Teoman Taş anısına katıldıklarını belirtti

MAKBUZLAR VERİLDİ
Teoman Taş Samsunlular Derneği ve www.samsunspor.biz yönetim kurulu Samsunspor için 1000 Altın Adam kampanyasına katılarak, Kırmızı- beyazlı takıma bağlılıklarını bir kez daha gösterdiler. Para makbuzlarını Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cengizhan Şengün'e takdim eden Teoman taş Samsunlular Derneği Başkanı Erdem Eynel ve www.samsunspor.biz yönetimi adına Mehmet Yılmaz, bu yardımı Teoman Taş anısına yaptıklarını söyledi.

HERKES SADAKASINI VERSİN
Teoman Taş Samsunlular derneği Başkanı Erdem Eynel, "Samsunspor'a gönül vermiş herkesin bu kampanyaya katılması gerekir. Şu ana kadar kampanyaya pek ilgi yok. İnşallah bu durum böyle devam etmez ve Samsunspor için önemli bir kaynak oluşturulur" dedi. www.samsunspor.biz yönetimi adına konuşan Mehmet Yılmaz ise, "Herkes Samsunspor için sadakasını versin. Bu takım hepimizin takımı. En büyük reklam kaynağımızı hep beraber kurtaralım" yorumunu yaptı.

SANKİ TEOMAN TAŞ'DAN ALDIM
SAMSİD Yönetim Kurulu Üyesi Cengizhan Şengün, "Bu bağış beni de çok duygulandırdı. Çünkü Teoman taş benim iş ortağımdı. Bu yardım makbuzunu sanki ondan almışcasına etkilendim. Bence bu yardımda Altın Adam Teoman Taş'dır. Kampanyamız başlayalı 1 hafta olmasına rağmen, ilgi az gibi görünsede herşey istediğimiz gibi gidiyor. Bizleri arayan birçok işadamı var. İlerleyen günler içerisinde ben 1000 Altın Adam'ın bulunacağını düşünüyorum" diye konuştu.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11286

AlıntıAğlatan vefa

1000 Altın Adam Kampanya´sına katılan Teoman Taş Samsunlular Derneği ve www.samsunspor.biz internet sitesi yöneticileri, dün Teoman Taş Samsunlular Derneği´nde yapılan törenle banka dekontlarını SAMSİD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cengizhan Şengün´e teslim ettiler. Samsun Barosu´nu temsilen SAMSİD yönetiminde bulunan ve dekontları teslim alan Av. Cengizhan Şengün, "Kampanya başlayalı bir hafta kadar oldu. Ama katılım hızla artıyor. Teoman Taş benim çok yakın arkadaşım ve ortağımdı. Kendisi Samsunspor´a gönül vermiş bir insandı. Ben bu dekontları onun manevi kişiliğinden teslim alıyorum" dedi. Teoman Taş Samsunlular Derneği Başkanı Erdem Eynel ise, "Samsunluların Samsunspor´a zekatlarını vermelerini ve Şehrin kanaat önderlerinin bu kampanyaya daha fazla destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu.
http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=14672

Sadece Samsunspor

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080628/zorludan_55_kisilik_katki.html#yorumlaroku

arkadaşlar şu haberlerdeki yorumları okuyun: trabzonsporlu,malatyalı,rizeli arkadaşlar güzel yorumlar yazmışlar gerçekten duygulandım yaw yazanların hepsine helal

körfez55

sanal muhabbetler onlar dikkate bile almamak gerek.biz stadlarda görüyoruz kimin ne olduğunu.

samsunmania

Kampanyaya destek veren sivil toplum kuruluşlarının sadece başkanları 2500ytl veriyor. Kendi içlerinde organizasyon da yapamıyorlar. Örneğin Ticaret odası, Esnaf Sanatkar Konf. başkanları haricinde adam mı yok? Bankalardaki mevduatı 2,5 milyar ytl ye yaklaşan şehrimin insanı bu kadar mı destek olabiliyor. İnşallah hafta içi hareketlenme olur da ben yanılırım.
Bu arada 1000 altın adam benden diyen vekilimiz de yanlış anlaşıldığını söylemiş. Biz de anlayamamıştık zaten.....

seckin55

Arkadaşlar samsunlu sanatçılarımıza da seslenelim..nerde orhan gencebay ece erken orhan hakalmaz, levent kırca vb....basın toplantısı yapıp onlara seslenelim..ilan verelim nebilim bişeler yapalım.gelsinler konser versinler stadta...olmaz bole bişe yaa...yeri gelince samsunluyuz diyorlar..yok ole samsunluluk.