Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

Tufan

önce yeşilyurt sonra galip öztürk güzel oldu bu destekler

Gaziosmanpaşalı3455

3 vya 4 kişi böle destek verse bu yıl şampiyon oluruz inşaalah diğer iş adamlarımıza örnek olur.metro ve yeşilyutlara sonsuz sevgilerr

birde samsunsporumuzun kredi kartlarını kullanıyormuyuz arkadaşlar zaten alışveriş yapıyoruz neden küçükte olsa ordan samsunsporumuza destek gelmesin. herkesi samsunsporun kredi kartını8 almaya davet ediyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı15 işadamından 2500'er YTL!

Samsunspor'a 15 işadamı aynı anda 'Bin Altın Adam' kampanyası kapsamında 2 bin 500'er YTL bağış yaptı.

Kulübün malzeme, kamp ve yol masrafları gibi giderlerinin karşılanması amacıyla başlatılan kampanyaya destekler sürüyor. Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret eden işadamları destekte bulundu.

İşadamlarının Samsun'a hizmete devam ettiklerini belirten Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, kulübün tüm sorunlarının çözüme kavuşturulması için mücadele verdiklerini söyledi. Artık Samsun şehrinin Samsunspor, Samsunpor'un Samsunla bütünleşme yolunda hızla ilerlediğini dile getiren Köktaş, birlik ve beraberliğin devam edeceğini ifade etti. Daha sonra kampanya kapsamında kurulan Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamları Derneği (SAMSİD) Başkanı Hakkı Tomaç'a 15 işadamı çeklerini teslim etti. 'Bin Altım Adam Kampanyası' kapsamında son bağışlarla birlikte sayı 210'a ulaştı.

Bu arada, Samsun Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Allahım sana şükürler olsun kötü günlerden kurtuluyoruz galiba, bu kadar cefa çekdik azda sefa sürelim - FORZA SAMSUNSPOR

veis

bu rakam çok iyi yani 525 milyar busene epey zorluklara ilaç olucakdır sezon başlayana kadar 1 trilyon olursa o dahada güzel olur.

55.hakan

evet desteğe devam; korkum bu kadar yardıma başarısız olmak adam gibi transferler yapamamak

gnc bengülü

211 olmus altın adam son olarak gulsan tesislerinin sahibi olmus

veis

lig başlayana kadar tahminen 300 olur buda iyi para demekdir.tabiki bu kampanya başarıyada endeksli çünkü başarı gelir halkda bu kampanyaya inanırsa ozaman daha güzel günlerde gelecekdir.

körfez55

veis

5 trilyon başkanda vardı.1.5 da dışarıdan geldi.her yönetim kurulu üyeside 100 er milyar veridigne göre ee artık daha ne isteyelimki.

eLLis

Rizeli Mehmet Cengiz 500 bin lira veriyor helal olsun Samsunlular nerede!

veis

ekrem cengiz muhakkak başkanımızın hatrına vermişdir 500 milyarı ama yinede kendisine teşekkürler.samsunlulara gelincede artık bukadar bütünleşmeden sonra bizimkilerde yavaş yavaş başlayacakdır çünkü ciddi anlamda bu yönetim iyi destek görüyor.

Yalnızca BİZ

ÖNÜMÜZ AYDINLIK....

Mesajın tamamında büyük harf kullanmama hususuna dikkat edelim.

berusa55

eLLis

3 tane 500 bin(Galip Öztürk,Ekrem Cengiz,Yeşilyurt) 500 milyar civarında altın adamdan geldi etti 2 trilyon 5 trilyon başkan dedi 7 trilyon 100 milyar toplanacaktı sanırım 1 trilyon oradan 8 trilyon para vay anam vay

körfez55

bu yönetim çok iyi çalışıyor ve gercekten çok destek görüyo.bu sene artık çıkmamız gerek...

veis

destek anlamında gerçekden çok şanslılar artık eldeki parayı güzel hamlelerle kullanmakda.inşallah bunuda yaparlar.