Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

5trawberry

Rizeli Rezillere bile madara ettin ya Tutu.
Allah belanızı versin be.
Başlığa bak Ajansspordaki ?
Yuuhhh !

Ertuğrul Sağlam

Tek eksiğin kaldı Bize heryer t..... atkıları dağıtta yaptığın ihanet yerini bulsun.....

kabacevizli55

küfürü hakettin 3 kruşluk mal rizeli embesiller samsuna yazıyolar senin gibi başkanı 70milyon elden geçirsin

Mert

Ajansspor da bizim yaptığımız transferleri doğru dürüst yayınlamaz gider bunu yayınlar.Zaten ben şüpheliyim ajansspor yönetiminden.Ne kadar düzgün cümlelerle kurulu yorumlar yapsam yayınlamıyolar.Ama milletin küçümseyici,hakaret edici,kırıcı cümleleri sayfalarda dolaşır.Ne kadar objektif oldukları muamma.

Ama bir ağırlığımız vardı onu da yerle bir ettin tutu.Ne gerek vardı böyle bir açıklamaya.Sanane lan milletin onurundan gururundan.Yalalk herif taraftarlarımız rizede taşlandığı zaman sesin çıkmadı.Emin kaptanımızın bile arabası taşlandı ona da ses çıkarmadın.Bu camianın ağırlığını kaldıracak kapasitede olmayan karaktersiz herif şimdi kalkıp taraftarın bu sözlerine tepki mi gösteriyosun?Adam olan çıkardı basının karşısına 55.dakikada Samsuna söven trabzonluları,taraftarılarımızı taşlayan rizelileri kınardı.Ama sende onu yapacak kadar şeref yokmuş.Kalk o koltuktan defol git.

kuzey55

ben hemen hemen hergün tepki maili atıyorum ajansspora az öncede gönderdim hatta.bizle ilgili düzgün bi haber yapmaz ama bu haberi hemen yayınladılar.

Mert

Yok kardeşim böyle platformlarda nedense hep bize ters gelenlere rastlarız.Kuyruk acıları vardır mutlaka.Ulan ne kadar büyükmüşüz bee.Şimdi o yorumları okurken milletin bize salladıklarını görünce ne kadar büyük olduğumuzu her zaman anlıyorum.Bizi çekemeyenlerin hepsi yazıyor orda.Anten taksın inbeler.

kuzey55

03 February 2011, 19:25:45 #81 Son düzenlenme: 03 February 2011, 21:33:33 yönetici
HEP RİZELİLERİN MESAJLARI YAYINLANIYO O KADAR YAZDIM YAYINALAMDI

Ahmeti

yahu kardeşim samsunl'u olmayabilirsin samsun'da fabrikalarında olabilir samsun'dan para kazanıyorsan samsun'a ve samsunspor'a destek olmak zorundasın işine gelmiyorsa s.....rip gideceksin.
Ulan erkut tutu rezil ettin bizi bu taraftar artık her maç söver teseye haberin olsun

kuzey55

SAMPIYONLUK SENIN OLSUN BIZ ONURUMUZU SATMAYIZ...TUTU İSTİFAAA

twitter

yalaka,

o travzanın ne anası kalır ne bacısı artık maçlarda erkutt

brigand

gidin len hepiniz. yalakalıgını yaptıgınız yerde yasayın. karaktersizler.  >:( >:(

LisandroLopez

Tamamen Trabzonluların g.t korkusundan kurduğu komplodur bu.
Erkut'da bunlara alet olan zavallı yalakanın tekidir.
Baktılar ciddi ciddi geliyoruz,hemen birşeyleri karıştırmanın peşine düştüler.
Ama kimin ne olduğunu bilmemiz açısından iyi de oluyor bu!
Erkut Tutu'nun istifa etmesi şart oldu.
Büyük Samsunspor taraftarı etmesi için herşeyi yapacaktır,çünkü ne onurumuz ne gururumuz kaldı bu densiz yüzünden malesef...

Mert

ajansspor yönetimine de kaptırdım.Adam olan son defa o yorumumu yayınlar.

twitter

karadeniz denince akla ilk trabzon gelir, aslında samsunun karedizle pek alakası yok, horonu bilmezler dilleri farklı,yemekleri farklı iklimleri farklı

salağa bak ya böyle bir şey olabilir mi  :D koskoca Karadeniz'i horon, saçma sapan türemiş kelimeler ve yemeğe indirgedi

Ahmeti

koskoca samsunspor'a başkan olmuşsun ama adam olamamışsın bu taraftarın en hassas yerine dokundun  seni tarih affetse bu taraftar affetmez yazıklar olsun be.