Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

berusa55

Galibiyet almak birkaç gün moralli gitmek bile haram bu şehirde ben bunu anladım artık!

Açıklamaya bak Allahım sen sabır  >:(

berusa55

Demek ki biz hiçbir şey anlatamamışız bu insanlara!  :(

Mert

Böyle bir zamanda herşey yolundayken bu açıklama gereksiz yere tribünleri gerecektir.Erkut açıklama yapıyosan kimden korktuğunu da söyle yalaka bozması.*** korkusuna kendi taraftarını satıyosun.Al şampiyonluk da süperlig de senin olsun.Bir açıklama yapıyosan karşına kimleri alacağını iyi kestir.

millwall

5trawberry

İyiliklerini isteyen yok, mezarımızdan taş çalmasınlar yeter.
Vermesinler para falan.
Siz de adam olsaydınız da, Samsunlulardan alsaydınız o zaman, yalamalar.
Hangi trabzonlu adam çıkarı olmasa, can-ı gönülden Samsunspor'a destek verir. ?
Bu işleri geç.
Trabzonspor düşmandır, tribüne gidip de trabzona sövmeyen de düşmandır o kadar.
Kartal maçında trabzondan duyulacak.
Laay Laay trabzon olamazsın şampiyon sesleri..

Allah'ım şu takım bi süper lige çıksa.
Çıka amacı gütmeyen bi kişiler gelse takımın başına ve ciddi transferlerle Karadenizde kim neymiş herkes görse.

LisandroLopez

Ben 16 yaşında Samsunsporlu bi fanatiğim bu yaşıma kadar Samsunspordan başka bir takım tutmadım hiç kimseyi desteklemedim.
Ve bu şehrin öz çocuğu deli bir Samsunsporlu olarak;
Trabzonluların Samsun'lulara ve Büyük Samsunspor taraftarına yaptıklarından dolayı Trabzonu,Trabzonsporu sevmiyorum sevmeyeceğim!!
Neymiş yardım yapmışlar onların sayesinde buralardaymışız..
Ben Samsunspor'u amatörde oynasa bile desteklerim Samsunspor başarı yüzü görmemiş takım değildir ve biz takımımızı başarısı için sevmedik.
Benim gibi düşünen bir sürü Samsunspor fanatiği var senin gibi üç kuruşa satılmış ipnelere kalmadı bu kulüp ey tutu!!
Büyük Samsunspor taraftarı bu açıklamalara en büyük cevabı verecektir.
Bu yapılan Samsunspor taraftarına büyük bi saygısızlıktır az buz birşey değildir
istemiyorum süper ligini liderliğe oynuyoruz diye ahkam kesmeye başladılar şimdiden trabzon köpekleri!!!!

Uğur Yıldız

******* Tutu ******* ne salak adamsınız ya o oturduğun başkanlık koltuğunu bu taraftara sana sokucak az kaldı Allah bilir sende travzonsporlusundur..sizin gibi ibnelerle süper lige çıkmaktansa amatöre düşelim onurumuzla!

Mert

03 February 2011, 19:00:22 #67 Son düzenlenme: 03 February 2011, 19:03:57 Mert 55
Az önce ben de aradım kulübü ama açmadılar.Lan tutu baltayı taşa vurdun bu sefer.Sonunu kendin hazırlıyosun adi herif.

berusa55

03 February 2011, 19:01:36 #68 Son düzenlenme: 03 February 2011, 19:06:05 berusa55
Bu arada beyler evet çok sinirliyiz gerginiz neler geçiyor içimizden biliyorum ama sitemizi zorda bırakacak söylemlerimize dikkat edelim! Yazılarımızdaki bazı kelimeleri editleyelim! Bu konuda malum daha önce açıklama yapılmıştı! Lütfen gözden geçirin!

Gökberk55

ajansspordaki yorumları okudukça fıttırıyorum,bu adamın iki yakası bi araya gelmez inşallah daha büyük beddua varsa onuda iletirim kuklaya

usare

Ya ben anlamıyorum, adam gibi duran "bize her yer trabzon" mantığında olmayan insanlara kimse bişey demiyo ki. Tabi ki herkes takımını tutar ve destekler. Bunda bişey yok. Bizim işimiz Trabzonspor'un ve taraftarlarının "biz büyüğüz", "bize heryer trabzon", "sizi biz buraya getirdik" mantığıyla. Ve malesef sayın! başkanımız bu anlayışa çanak tutuyor. Adam gibi takımını desteklesin, karşısındakine saygı duysun bizde onlara duyalım. En büyük örneğini geçen hafta ALTAY taraftarı ve takımıyla yaşadık işte. Onlar bize saygı duydular ve sevdiler bizde onlara. Bunu da mı göremedin sayın! başkan. En kibar şekilde böyle yazabildim.

vanlioglu

seninle süper lig'e çıkacağıma, sensiz küme düşeyim daha iyi. biz nelerin savaşını veriyoruz adam neler diyor. yazık sana.  :-X

twitter

55_samsun_55

3 kuruşluk adamların ağzına bizi sakız ettin kim çekti kulağınıda taraftara uyarıda bulunacak cesareti buldun ilkadım seçimleri ders olmamış bunlara

Ertuğrul Sağlam

Ulan rezil ettin bizi tüm Türkiye'ye dangalak.
Senin ne haddine böyle bir açıklama yapmak. Senin ne haddine Samsunspor taraftarını Samsunspor taraftarını Türkiyeye rezil etmek.
Türkiyede futbol piyasasında olan herkez bizim yaptığımız güzellikleri Samsunspor tribünlerini konuşurken, Bizim içimizde yaşadığımız ulasal basının bile haberinin olmadığı bir konuyu Türkiye gündemine taşımakla eline ne geçti.
Rize yaşan olayların sorumlusu olarak bizi göstermeni bize düşman olan Rizeliler bile yapmadı. Sen ne ahmak adamsunki bizi bizi suçluyorsun.
Samsunspor'a para yardımı yapan işadamları babasının hayrına vermedi o parayı. Ya devletten ihale almak için verdi yada bu şehre olan diyet borcunu zekatını verdi.
Sana söyleyek çok şeyim var ama şuan okadar karışık duygular içindeyimki küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. ******* tutuuuuuuuuuuuuuuuuuu >:( >:( >:(