Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

yönetici

Aldığımız bilgilere göre Başkan Erkut Tutu resmi siteden basında çıkan açıklamalarının yanlış aksettirildiğini, basında yazılanları kastetmediğini, BURANIN HERYER OLMADIĞINI  vurgulayan ve aslında neyi kastettiğini bildiren bir açıklama yapacakmış.

Yapılacak açıklamaları bekliyor ve yanlış aksettirildiğine inanmak istiyoruz. Umuyoruz ki yapılacak açıklamalar ulusal basında çıkan haberleri telafi edecek, neden olduğu negatif düşünceleri düzeltecek nitelikte olur.

Ajan

Sayın Tutu,
Öncelikle yazıma Samsunspor'un efsanevi başkanı Merhum Hasbi Menteşeoğlun'un sözleri ile başlamak istiyorum.Bakın ne diyor Sayın Menteşeoğlu ''Beyler sizden şampiyonluk istemiyorum. Trabzonspor ligi kaçıncı sırada bitirirse siz onun üstünde bitirin. Diyelim ki onlar küme düştü, biz de düşeceksek ile üstlerinde düşelim.''Siz bügün yaptığınız açıklama ile Onurlu,Gururlu,Samsunsporlu duruşu ile taraftarlık örneği yapan Bütün Samsunspor taraftarlarını,eski başkanlarımızı,camiada görev almış değerli yöneticilerimizi,kongre üyelerini yüreğini dağlamış 20 Ocak Şehitlerimizin ve rahmete kavuşmuş bütün Onurlu Gururlu Samsunsporlu insanların kemiklerini sızlatmışsınızdır.

Bügünkü açıklamınızda şöyle bir kelime kullanmışsınız aynen yazıyorum. Bu kulüp belirli bir yere geldiyse Trabzon ve Rize kökenli işadamlarının, hatta Samsun'da yaşamayan Trabzon kökenli işadamlarının 535 bin liralık bir bağışları var. Bunların unutulmaması lazım. Ahde vefa çok önemli. Karadeniz takımlarının başarılı olması bize daha büyük katkı sağlayacaktır"

Sayın Tutu, kütüğünde Trabzon yazan yüzlerce Samsunspor taraftarı vardır örnek vermek gerekirse 20 Ocak 1989'daki kazada yararlanan bu formada kanı olan Emin Kar Kaptanımızdır.20 Ocak 1989'daki kazayı anmak için düzenlenen  gecede bulunsaydınız kütüğüne bakmaksızın bu takıma kanını vermiş Emin Kaptan'a olan ahde vefa örneğini görürdünüz.Aynı şekilde Temel Keskindemir ve kimliğindeki kütük kısmında Trabzon yazar diğer Samsunsporlulara gösterdiğimiz saygılı vefalı tavırlarıda. Biz kimseye memleketti yüzünden kötü bakmıyoruz.Sizde bilmektesinizki malum takım taraftarları bağnazca faşistce bir takım söylemler içinde davranıyor ve özellikle bu söylemleri geçmişten beri rekabet halinde oldukları biz Samsunspor taraftarlarına sıkça kullanıyor.Bizleri kışkırtıyor,sinirlendiriyorlar.Biz onlara karşı hiçbir şiddet eğiliminde bulunmayarak malum söylemlere ''Burası Heryer Değil Şehr-i Samsun'' diyerek cevap veriyoruz.Bu slogan külübümüzcede çok beğenilmiş atkılar basılmış ve Samsunspor Storede satışa sunulmuştur.

Trabzon kökenli işadamlarının 535 bin liralık bağışları var diyorsunuz.Siz bize taraftarın kullanabileceği kalıcı maddi gelir sağlayabileceği alanlar yapsaydınız biz size değil 535 bin liralik para külübün vergi borcunu kapatacak miktarda maddi gelir sağlardık.Tüm bu imkanları bize sağlamayıp taraftara ahkam kesmek uyarı metinleri yollamak bir Samsunspor Başkanına yakışmıyor.Sizden ricamız bulunduğunuz koltuğu derhal Onurlu bir şekilde terk etmenizdir.

Saygılarımla
Eren Ladikli

Yazdım ve yolladım

gurkan

Bu adama  dıceyecek  soz  yok  aslında  kıralık  herıfler onurlu sereflı samsunsporumun  satılık  onursuz  baskanı  elbet kurtulacagız  senden yıne  soylemek  gerekırse  yıne soyluyorum  hep soyledık  hep soyleyecegız  ****  TRABZON OLAMAZSIN SAMPIYON 

kabacevizli55

Alıntı yapılan: yönetici - 03 February 2011, 21:07:02
Aldığımız bilgilere göre Başkan Erkut Tutu resmi siteden basında çıkan açıklamalarının yanlış aksettirildiğini, basında yazılanları kastetmediğini, BURANIN HERYER OLMADIĞINI  vurgulayan ve aslında neyi kastettiğini bildiren bir açıklama yapacakmış.

Yapılacak açıklamaları bekliyor ve yanlış aksettirildiğine inanmak istiyoruz. Umuyoruz ki yapılacak açıklamalar ulusal basında çıkan haberleri telafi edecek, neden olduğu negatif düşünceleri düzeltecek nitelikte olur.

geri vites yapçak desenize

LisandroLopez

Bana Temel Keskindemir demeyin lütfen.. Basına kendini Samsunlu,Samsuncu ve Samsunsporlu olarak aksettiren fakat Samsun amatör futbolunda
bir dönem Samsun karmasında u-15 yaş grubunun hocalığını yapan,Trabzonlu gençlere her zaman öncelik tanıyan,onları seçen bir Trabzoncu zihniyettir.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 February 2011, 21:17:26
Bana Temel Keskindemir demeyin lütfen.. Basına kendini Samsunlu,Samsuncu ve Samsunsporlu olarak aksettiren fakat Samsun amatör futbolunda
bir dönem Samsun karmasında u-15 yaş grubunun hocalığını yapan,Trabzonlu gençlere her zaman öncelik tanıyan,onları seçen bir Trabzoncu zihniyettir.
sana demıyoruz zaten raad ol  ;)

LisandroLopez

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 03 February 2011, 21:19:16
sana demıyoruz zaten raad ol  ;)

Bana derken Samsunspor taraftarlarını genel almıştım bunu anlamayıp birde savunuyor gibi duran da ondan farksızdır ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 February 2011, 21:21:27
Bana derken Samsunspor taraftarlarını genel almıştım bunu anlamayıp birde savunuyor gibi duran da ondan farksızdır ;)
evet bende ondan farksızım  ;)

LisandroLopez

Ertuğrul Sağlam

03 February 2011, 21:26:25 #129 Son düzenlenme: 03 February 2011, 21:31:34 6 Ertuðrul Saðlam
Rizede takım otobüsümüzü taşladılar,

Kaptan Emin abinin aracının camını kırdılar,

Maç boyunca taraftarımıza patlayıcı (Maytap) attılar,

Maç boyunca bizimle didişip durdular ana avrat küfür ettiler,

Sen çıkmışsın tüm bu olanlara karşı onları savunup bizi suçluyorsun.

Biz nezaman trabzonlulara laf ettik? trabzonlu işadamlarımıza laf ettik? şehrimizde yaşayıp Samsun şehrini kendi öz şehriymiş gibi görenlere laf ettik?
Samsun caddelerinde sokaklarında Bize heryer t...... diye atkıları ile gezen insanlara, araçlara, ve işyerlerine zarar verdik?  

Şehrimzin göbeğinde ts'nin mağzasına ne gibi zarar verdik?

Tüm bu olumlu yaklaşımımıza rağmen, Bir maçta sevmediğimiz, istemediğimiz tutum sergileyen, bize düşman gözü ile bakan, bizim başarısızlığımızı herşeyden çok isteyen takım aleyhine doğal hakkımızı kullanarak tezahürat ettik diye sen çıkıp böyle açıklama yapıp bizim gururumuz ile onurumuz ile oynuyorsan, bundan sonra olabilecek tüm olumsuzlukların sebebide sensin.

Stadımızı her maç yağmur, çamur, soğuk demeden tv'den naklen verilmesine ramen stadımızı dolduruyoruz.

Türkiye'de pek görmeye alışık olmadığınız güzellikler organize ediyoruz.

Bazı arkadaşlarımız okul harçlıklarını biriktirip deplasmana Samsunsporumuzu desteklemeye gidiyorlar ve bir çoğunun cebinde ulaşım ücreti ve maç bilet parası haricinde yemek yemeye bile parası olmadan. siz bu vefakar, cefakar insanlara bir teşekkürü bile çok görürken artı çıkıp bizi ulusal basına basın açıklaması ile rezil ediyorsunuz.

Şunu unutmayın Şampiyon'da olamasak alt liglere bile düşsek asla ve asla ne onurumuzdan ne gururumuzdan nede duygu ve düşüncemizden vazgeçmeyeceğiz.

Yaptığınız açıklama bir Samsunspor Başkanına hiç yakışmadı bu hatanızı düzeltebilmeniz içn ya derhal hata yaptığınızı beyan edin. Yada İstifa edin.

Yine söylüyoruz BURASI HERYER DEĞİL ŞEHR-İ SAMSUN

isyan

kuzey55

Alıntı yapılan: yönetici - 03 February 2011, 21:07:02
Aldığımız bilgilere göre Başkan Erkut Tutu resmi siteden basında çıkan açıklamalarının yanlış aksettirildiğini, basında yazılanları kastetmediğini, BURANIN HERYER OLMADIĞINI  vurgulayan ve aslında neyi kastettiğini bildiren bir açıklama yapacakmış.

bizi bu şekilde rezil eden kimse hesabını soracağız.geri vites yapacak belli ki sucu basına atıp üste çıkacak.o koltuk sana dar bundan sonra meymenetsiz surat.

King Of The North

Bu ne ya utandım valla, o kadar takdir ettik sizi adam sandık, şu açıklamayı yapan Samsunsporlu olamaz, başkan hiç olmamalı. Trabzonspora küfür edildiyse, seneye geliyoruz, hazırlanın, canınızı yakacağız mesajı vermek içindir, yıllardır aldılar her türlü yardımı, ali cengiz oyunlarıyla dalavereyle bizi her platformda al aşağı etmeye çalıştılar, aşağıladılar, küçük gördüler, şimdi zorlarına mı gitti ulusal kanaldan duydukları küfürler, ben daha 1992-93 sezonunu unutmadım liseye gidiyordum daha, o maçta tüm Samsunsporluları, Samsunun şerefiyle oynadılar, şampiyonluktan ettiler bizi o sene, bunları hiçbir zaman unutmayacağız. >:(

ahmetsefa55