Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

Gökberk55

Alıntı yapılan: SS55 - 03 February 2011, 19:26:50
ilk önce tutuya biraz sövim ondan sonra yazacam.

hah sövdüm  ama rahatlamadım demek ki  biraz daha kalaylamam lazım.

bunlar hep seçim yatırımı arkadaşlar rant paylaşımı. bunun dediği adamlar hepsi köşeyi kapmışlar kaybetmekten korkuyorlar.Samsun'a yapılan hiçbir yatırım yok ne yapalım o zaman dediler bizde SAMSUNSPOR üzerinden oy alalım köşemizi kaptırmayalım politikası. açın bakalım yerel gazeteleri hepsi adı geçen milletvekili ile ilgili haber dolu( örnek:haberexen/siyaset 10 haberin 7si aynı kişi)bu çakma başkanda bunların kuklası onlara çalışıyor.
   her yerde yazıyorum artık bu adamların kontrolu dışında hiç kimse birşey yapamaz.kimin düşeceğine, kimin cıkacağına, kimin şampiyon olacağına bunlar karar veriyor.iddaa ediyorum trabrumu şampiyon yapacaklar ve her sezon başka anadolu şampiyon olacak veya kafaya oynıyacak( kayseri,antep..)iktidara yakın şehirler kollanacak oy alamadıkları şehirlerin takımları sıkıntı yaşıyacaklar( izmir,diyarbakır..)yine iddaa ediyorum izmirden hiçbir takım süper lige çıkamaz çıkartmazlar hatta süründürürler (örnek:altay,karşıyaka./buca çıktı demeyin buca belediyesi o zaman akpliydi.)mesala bizim gibi iyi oy aldıkları şehirin takımları kafaya oynayıp süper lige çıkacak(örnek:SAMSUN,ordu,rize,bolu,kayseri...)
  lafın kısası artık bu işler hep siyasi bu adamda siyasilerin ......ği.ha şunuda söyleyim SAMSUN mvlerinin,il başkanlarının bürokratların %90'ı bildiğiniz gibi aynı şehirden.

imzamı atarım

hakan55

birçok samsunlu milletvekilide trabzon kökenlidir..samsunu biz kalkındırdık, haa diyecekler ne işiniz var burda, sizi kalkındırdık ve ayrıcada bize her yer trabzon..xd

Az yoruma bakın yaa :( :(

kuzeycity

ben ona gereken cevabı yazdım da umarım yayınlanır

Ertuğrul Sağlam

Bedeli Şampiyonluk olsada sana bunun hesabını soracağız. >:( >:( >:(

Gökberk55

samsun hiçbir zaman tarihte onemli bir şehir olamadı(adamlar 19 Mayısı bilmiyor)

sırf bu lafa ortam hazırlattığı için o tutu yalakasının .........

LisandroLopez

Biz bu adamı istifa ettirelim yemin ediyorum birgün sonra Galip Öztürk başkanlığa adaylığını koyar, kendi koymasa bile birini aday olarak gösterir ama kendi yönetir.
Çünkü kendisi de gurur duyar ve eminim bu açıklamalara çok kızmıştır öz Samsun evladı olarak gerekeni yapar.
Bize düşen bu adamı derhal kulüp başkanlığından istifa ettirmek.
Bu saatten sonra bu kulüp sahipsiz kalmaz böyle bi adamın değil kulüp başkanlığında , malzemeci olarak bile yerinin olmaması lazım!!!

Lusage

03 February 2011, 19:53:20 #96 Son düzenlenme: 03 February 2011, 21:35:11 yönetici
Ah keşke dün değilde bugün karşıma çıksaydında sana ağzıma geleni saydırsaydım... Allah korudu seni.

twitter

şu adamın istifa haberini ajansspor'da görsekte şu çapulculara laflarını yedirsek

LisandroLopez

Ajanssporda gökberk55 nickli arkadaş ; ''Samsun tarihte yer almadı diyen ******* Atatürk nere çıktı lan Kurtuluş Savaşında admin bunuda da yayınlamazsan sende ermenisin aq''
yazmış ve admin yorumunu yayınlamış,olay budur.

cembaba

Başkan'ı çağırmadık ya, ondan bütün bu açıklamalar. Bu büyük taraftar, Trabzon ismini silecek bu şehirden. O zamanda böyle diyebilecekmisin bakalım? Çıkalım Süper Lig'e de seneye görürüz Trabzon'muş... Burası Her Yer Değil! Yazılanı okuyun bari be Adam!

5trawberry

Ya istifa ya istifa, Geri dönüşü yok.
Ya bu şehrin sahibi Samsunlular ve Samsunsporlular, ya trum ve trum yalakaları kazanacak bu savaşı o kadar.

GurbetciFanatik

Takim iyi gidiyo ya  ille karistircaklar ortaligi.
Durup dururken sen ne bokuma böyle seyler diyorsun ????

cembaba

Arkadaşlar ben düzgün bir şekilde mail attım. Sizde tepkinizi dile getirin. Sonuçta takımımız ve yönetim iyi bir uyum içerisinde bunu bozmayalm.

info@samsunspor.org.tr

twitter

"Rize Trabzon sayesınde"

ben bu tür yorumlar okumak zorundamıyım ben de görsem o tür açıklama aynısını derim koskoca kulübü milletin ağzına sakız yaptı ya

Gökberk55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 February 2011, 19:59:35
Ajanssporda gökberk55 nickli arkadaş ; ''Samsun tarihte yer almadı diyen ******* Atatürk nere çıktı lan Kurtuluş Savaşında admin bunuda da yayınlamazsan sende ermenisin aq''
yazmış ve admin yorumunu yayınlamış,olay budur.

yayınladıysa helal olsun ben yayınlamaz diye düşünmüştüm