Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 03 February 2011, 20:14:15
yayınladıysa helal olsun ben yayınlamaz diye düşünmüştüm

Yayınladı ama tekrar kaldırdı sanırım gören görmüştür yinede bi süre kaldı o yorum helal olsun admine..

Gökberk55

03 February 2011, 20:24:19 #106 Son düzenlenme: 03 February 2011, 21:36:17 yönetici
sırf kartal maçında istifa diye bağırmak için ilk hafta okula gitmiyorum samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

AntZ

İstemiyorum şampiyonluk falan, Samsunspor başkanından bunları duyacağıma amatörde sürünelim daha iyi, lanet olsun sana da senin gibi başkana da. Onun bunun parasıyla adam ol, sonra da bir .ok yemiş gibi çık ahkam kes. Kimden fırça yedin? Faruk Özak tan mı? Rize de adam yerine koymayanlardan mı? Yoksa Adnan abin Ekrem abin sana iş vermeyiz diye mi korkuttular seni? Yazıklar olsun, sırf kendi ticari çıkarın için koca şehri düşürdüğün duruma bak. Kimseye bela okumadım bu zamana kadar ama Allah senin belanı versin.

kuzey55

bunların gitmesi için seri mağlubiyet almak mı lazım alalım ben razıyım.

jean

cikar amacla yapmistir mutlaka aciklamayi takima bu adar destek varken islerin bozulmasini istemiyor demek

doðan

Sayın Tutu ,
Seni bu sözleri söylemene iten nedir bilmek isterim, neden rahatsızlık duyulkduki , Biz Trabzon kökenlileri değil , Faşistçe Tabzon spor söylemleri yaparak , bizleri görmezden gelmeye çalışarak hatta kendi söylemleri ile böcek kadar değerleri yok denerek , Bize her yer trabzon diyerek faşitçe söylemlerini zikrederek asalaetlerini savunan insanlara karşı , BURASI HER YER DEĞİL ŞEHR-i SAMSUN dedik ve bunu bu şehirde slogan haline getirdik ,Evet bizim aramızda da kimliğinde trabzon da doğmuş yazan var , Biz SAMSUNSPOR umuzu sevdik ve ona değer verdik , bizler kadar bu markaya değer veren her trabzon kökenliye ve rize kökenliye (ama SAMSUNSPOR luya ) kapımız sonuna kadar açık ve hep öyle olmuştur , Şayet bizden Bir başka tavır bekleniyorsa orda durun , biz hiç bir camiaya yalakalık yapacak zihniyete sahip insanlar değiliz , onurumuz  ve gururumuz Büyük SAMSUNPOR luluğumız buna asla müsade etmez , bir kaç hafta önce yine bu sitede açtığımız bir başlıkta kulübe Trabzon luların hatta trabzonsporluların üye yapılarak, yönetim kademesine alınacağı duyumunu paylaştık , şimdi bu söylemin ne denli haklı olduğunu ortaya koymaktayız.
20 ocak anma gecesinde bir takım söylemlemlerle bazı mesajlar vermeye çalıştık ki malesef mesajların yerine ulaşmadığını alenen görmüş olduk.
SAMSUNSPOR taraftarından sağ duyulu olmalarını beklemek en doğal hakkınız ken bu tarz bir beklentiyi başka bir camia yı alenen işaret göstererek , sizlerin de yöneticilik ve başkanlık adına ne denli acemice yaklaşımlar sergiledinizide açıkca ortaya koymaktadır ,
Biz SAMSUNSPOR cami ası olarak küçülemeyiz ve asla küçültülemeyiz, kapalı kapılar arkasında her ne yaşıyor ve paylaşıyorsanız bunu profesyonelce yapamayacaksanız lütfen bulunduğunuz mevkiyi acilen terk edin ..

Çünkü;
BURASI HER YER DEĞİL DİR
BURASI SAMSUN ŞEHRİDİR
BURASI SAMSUNSPORLULARIN ŞEHRİDİR

DOĞAN ATLI

AntZ

Alıntı yapılan: jean - 03 February 2011, 20:30:02
cikar amacla yapmistir mutlaka aciklamayi takima bu adar destek varken islerin bozulmasini istemiyor demek

Kendi çıkarı için demek istedin herhalde Jean??? Trabzon a, Rize ye yalakalık yapmasa birileri işimizi mi bozacak? Yok bozacaksa sende onun işini bozacaksın bu kulübe başkan olduysan, yoksa adamım diye dolaşmayacaksın ortalarda.

Gökberk55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 03 February 2011, 20:32:01
Yazdım yolladım.

Samsunspor ileri gelen yöneticilerine ve yönetimdeki isimlere;

Sayın Erkut Tutu'nun yapmış olduğu açıklamaları kınamak için, Samsunsporlu'dan ziyade Samsunlu olmak da yeterlidir.
Zira bizler Samsunsporsuz, Samsun'un olmayacağını düşünen, karşılıksız sevda uğrunda kilometreleri aşan yürekler olarak, Samsunluyuz ve Samsunsporluyuz.
Ve;
Bu gibi açıklamalara asla ve asla tahammül göstermeyeceğiz.
  Sayın Erkut Tutu içinde bulunduğu coğrafyanın hakimiyetini bilmiyor olacakki, açıklamasında tatmin duygusu beslediği ya da muhatap aldığı kişilere peşkeş çekme sevdası içinde.
Bu şehir kozmopolit bir şehirdir. Her yönden kozmopolittir. Ama bir yönden asla, burda kimsenin borusu ötemez. Burasının Atatürk'ün şehri Samsun'dan başka bir şehir olduğu düşüncesine kapılan hiç kimse bu kozmopolitliğin içinde barınamaz.
  Bu takım eğer ki bir yerlere gelmiş ise, Bu takımında bu şehrin de bir yerlere getirdiği mutlak insanlar vardır. Bu insanlarda takıma zerre kadar katkısı olmayan ama, Tutu'nun böyle lanse ettiği, Trabzon, Giresun, ve Rize nüfusundan başkası değildir.
  Doğu Karadeniz ekonomisinin çöktüğü, tabiri caizse sefalet içersinde kaldığı anlarda, Gelişen ekonomisyle, modernizasyonuyla, orasının halkını adam eden, o ekonomiyi ayakta tutmaya yardımcı olan, Trabzon, Giresun ve Rize milletinin rüyasında göremeyeceği adamları Türkiye Büyük millet Meclisine sokan, en önemli iş adamları yapan, spor adamları yapan genel anlamda aç karnını doyuran, sizin zorununza giden Samsun şehridir.

Eğer birisi adam olmuşsa, bir yerlere gelmişse bu şehirde, ve kimliğinde trabzon rize ya da giresun yazıyorsa, önce Allah'a sonra Samsun'a şükredecek o kadar.!
  Samsunluluk ve Samsunsporluluk onurunu taşıyamayan her kim varsa, yarından itibaren kimliğini duvara assın ve defolsun gitsin. !

bu gayet kibarca olmuş ben bela okudum tutuya

5trawberry

Yazdım yolladım.
Samsunspor ileri gelen yöneticilerine ve yönetimdeki isimlere;

Sayın Erkut Tutu'nun yapmış olduğu açıklamaları kınamak için, Samsunsporlu'dan ziyade Samsunlu olmak da yeterlidir.
Zira bizler Samsunsporsuz, Samsun'un olmayacağını düşünen, karşılıksız sevda uğrunda kilometreleri aşan yürekler olarak, Samsunluyuz ve Samsunsporluyuz.
Ve;
Bu gibi açıklamalara asla ve asla tahammül göstermeyeceğiz.
  Sayın Erkut Tutu içinde bulunduğu coğrafyanın hakimiyetini bilmiyor olacakki, açıklamasında tatmin duygusu beslediği ya da muhatap aldığı kişilere peşkeş çekme sevdası içinde.
Bu şehir kozmopolit bir şehirdir. Her yönden kozmopolittir. Ama bir yönden asla, burda kimsenin borusu ötemez. Burasının Atatürk'ün şehri Samsun'dan başka bir şehir olduğu düşüncesine kapılan hiç kimse bu kozmopolitliğin içinde barınamaz.
  Bu takım eğer ki bir yerlere gelmiş ise, Bu takımında bu şehrin de bir yerlere getirdiği mutlak insanlar vardır. Bu insanlarda takıma zerre kadar katkısı olmayan ama, Tutu'nun böyle lanse ettiği, Trabzon, Giresun, ve Rize nüfusundan başkası değildir.
  Doğu Karadeniz ekonomisinin çöktüğü, tabiri caizse sefalet içersinde kaldığı anlarda, Gelişen ekonomisyle, modernizasyonuyla, orasının halkını adam eden, o ekonomiyi ayakta tutmaya yardımcı olan, Trabzon, Giresun ve Rize milletinin rüyasında göremeyeceği adamları Türkiye Büyük millet Meclisine sokan, en önemli iş adamları yapan, spor adamları yapan genel anlamda aç karnını doyuran, sizin zorununza giden Samsun şehridir.

Eğer birisi adam olmuşsa, bir yerlere gelmişse bu şehirde, ve kimliğinde trabzon rize ya da giresun yazıyorsa, önce Allah'a sonra Samsun'a şükredecek o kadar.!
  Samsunluluk ve Samsunsporluluk onurunu taşıyamayan her kim varsa, yarından itibaren kimliğini duvara assın ve defolsun gitsin. !

kuzey55

03 February 2011, 20:34:49 #114 Son düzenlenme: 03 February 2011, 21:36:55 yönetici
Alıntı yapılan: Ant55 - 03 February 2011, 20:32:32
Kendi çıkarı için demek istedin herhalde Jean??? Trabzon a, Rize ye yalakalık yapmasa birileri işimizi mi bozacak? Yok bozacaksa sende onun işini bozacaksın bu kulübe başkan olduysan, yoksa adamım diye dolaşmayacaksın ortalarda.

ya bu adam milletin eline bakmaya mahkum.ne gezer onda o basiret.

Ajan

Mail adresi verir misiniz geçmiş sayfalara baktım ama göremedim gözümden kaçmış sanırsam.

kabacevizli55

YaşarDoğu

03 February 2011, 20:49:07 #117 Son düzenlenme: 03 February 2011, 21:37:21 yönetici
TUTU  şu b.ktan yere yaptığın açıklamayı kime yaranamk için yaptın?

ali ihsan

Utanç verici bir açıklama.Başkanlığını yürüttüğü camianın ağırlığından bihaber bir başkan.

Samsunspor bir duruştur benim için.Bu duruşu temsil noktasında en yetkili kişinin bırakın bunları söylemeyi zihninden bile geçirmesi utançtır.

Ben Trabzon kökenliyim ama sokayım Trabzonspor'a.

Biz o koltuğu dolduramayan adamların temsil edeceği bir camia değiliz,olmamalıyız ve olmayacağız.

Samsunspor için zavallı kelimesini kullanan İhsan KALKAVAN'ı milyonların önünde sıçıp sıvayan İsmail UYANIK bir tarafta,para veriyorlar sakın sövmeyin Trabzonspor'a diyen Tutu bir tarafta.

Seni o makama oturtan zihniyete sokayım.*******,çileden çıkardın bizi...

Gökberk55

arkadaşlar sinirden ağlamak üzereyim tüm haber ajanslarına aynı haber düşmeye başladı başlığa bak

http://www.internetspor.com/spor/1lig/erkut-tutudan-trabzon-halkina-mesaj-61471.html