TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Dartagnan

seytan diyor facebooktan b.m.net sayfasina girde  yorumlari yapistir diye :D

Mustee13

Alıntı yapılan: Ant55 - 30 March 2010, 01:07:29
Bu konuyla ilgili bir fikrim var, kaybedilen insanları sömürerek farklı niyet ve amaçlarını hayata geçirmeye çalışan bu insanların sesini keseceğini düşünüyorum.

Samsunspor taraftarları olarak biz bir hatıra ormanı yapalım.

Sevdası uğruna hayatını kaybedenlerin acısını yüreğimizde taşıyoruz.
Samsun Samsunspor'ludur.

Samsunspor Taraftarları

gibi de bir tabela yapalım. Amaçları kaybedilenlerin anısını yaşatmaksa hem bu amaç yerine getirilmiş, hem de onlara her yerin Trabzın olmadığını, buranın Samsun ve Samsun'un Samsunsporlu olduğunu göstermiş oluruz.

Çok iyi fikir...Yalnız ''Samsun Samsunsporludur'' olmasa daha iyi olur. Çünkü bu bir insanlık projesi ise bu tür şeyleri bi tarafa bırakmak gerekir...

''Samsunspor Kulübü - Samsunspor Taraftarı ve Samsun Halkı'' ibaresi daha oturaklı olur gibi... ;)

Sioux

beyler bir de şöyle bir durum varmış. bu adamlar brdomavi.net diye bir oluşum. tribünde yer edinmeye çalışıyorlar. sürekli reklam peşindelermiş. özellikle kalearkası.net yani çılgınlarla araları kötüymüş. nefret ediyorlamış birbirlerinden. çılgınlar tribüncü tabi, bunlar hikayeden. sürekli reklam peşindelermiş. ts tribünlerinden istanbuldan bir arkadaşa sordum ne iş bunlar diye. samsun'a orman yapacaklarmış dedim, mal mı bunlar, canlaınaı susAMIŞLAR EEİD. TRİBÜNCÜ ADAM BİLİYOR İŞİ. yalnız samsun'da fazla zıplamaya çalışmasınlar, bu iş başlarına dert olur sonra.

**KaR6**

harbi hayran olma işi olmasa, girip yazıcam da neyse..

AntZ

Alıntı yapılan: Mustee13 - 30 March 2010, 01:18:00
Çok iyi fikir...Yalnız ''Samsun Samsunsporludur'' olmasa daha iyi olur. Çünkü bu bir insanlık projesi ise bu tür şeyleri bi tarafa bırakmak gerekir...

''Samsunspor Kulübü - Samsunspor Taraftarı ve Samsun Halkı'' ibaresi daha oturaklı olur gibi... ;)

Evet haklısın, niyetlerine cevap olur diye söylemiştim ama söylediğin doğru.

Mustee13

Bence de komançi...Eğer insanlık namına bir şeyler yapmak istiyorlarsa hep beraber oturulup konuşulur... Arkamızdan iş çevirip sonra da yaygara yapmanın tek bi manası olabilir. o da reklam...

Dartagnan

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 March 2010, 01:24:13
la ders çalışmam lazım sinirden bilgisayarın başından kalkamıyorum!
aynen ya ticaret hukukundan bitirmem gereken kitap var.kamu politiklarından 400 sayfaya yakın yer var ama rehin aldı pc

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 March 2010, 01:24:13
la ders çalışmam lazım sinirden bilgisayarın başından kalkamıyorum!

niye sinirleniyorsun ki, zafer bizim bu işte... sana bir şarkı göndreeyim,

aman ormancı
canım ormancı  ;D ;D ;D ;D

**KaR6**

hep beraber bmn yi basalım mı? incisozluk gibi baskın yapalım ;D

Dartagnan

beni  biliyon da baba facebookta listelerde birinciyim :D ben coktan begendim :P

**KaR6**

o dallama benim de mpal den alt dönemim, muhabbetim olmasa da tanışıklıgım var uzaktan, izninle bi giydirebilir miyim :) dellendirdiler gece gece, sarmam lazım bi yerlere..

Dartagnan

biz mi cok malız millet mi akıllı kardesim anlamakta zorlaniyorm ...

**KaR6**

la yok, bi girsem, tövbe edip daha maça gitmez, o yuzden sükut hakkımı kullanıyorum ;) ancak rica etsem bi daha samsuna gelmicen daa o zaman der misin? baska yerde yokmus öyle insan, gelmeyin la o zaman!