TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

jean

sirinler kapandi sanirim yazmis biri adamlar git gide dahada cogaldi bilmeden etmeden yazi yazmis

AntZ

Biz buna kuyruk acısı diyoruz, gökten kemik yağsa, amatöre de düşsek Samsunsporluyuz.

Daha beter olsunlar, amatöre düşsünler vs...
Türkçe si; Süper ligde olduklarında bize rahat yoktu, dönerlerse yine halimiz nice olur...

Alıntı
dogma buyume samsunluyum baslarum samsunsporunuza

Bunun Türkçe sini yazarsam beni bu forumdan atarlar...

Gün olur devran döner, evet, 25, 30 milyon TL borcumuz var ve takımımız ekonomik sebeplerden dolayı zor durumda.
Ama bu kadar borçla siz bir tökezlerseniz nasıl toparlarsınız bilemem... Bir patlayacaksınız tam patlayacaksınız...

Bırakın bu işleri, siz o günlerde, bu günleri hatırlayacağınız bir hatıra fotoğrafı çektirin bence.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11997305.asp
http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=55353

eLLis

Şirinlere ona buna sallamışlar Şirinler kadar kalabalık bi tribün grupları varmı acaba ;D

Ayrıca taraftarımız yok denmiş biz ya Samsundan ya İstanbuldan deplasman yapıyoruz onlar gibi Türkiye nin heryerine yerleşip maçlara gitmiyoruz acaba kaç otobüs kalkıyo trabzondan maçlara :)

erkutdem55

beyler lig tv 2001-2002 sezonu 5. hafta,avni aker'e ağaç diktiğimiz maç,girin kendinize gelin.bir önceki hafta da 8taşa ağacı dikmişiz 19 mayıs'ta malum ertelenen maçta.İzleyin keyiflenin,efkar dağıtın biraz.

**KaR6**

az önce bi arkadasıma da sordum, düşündüğüm gibi, tüm tsli tribüncülerin işi değil bu orman işi, bmw mi bmo mu öle bi siteleri var, concon tayfa onların işiymiş.. adamların işi gücü reklam bizi de alet edeceklerdi ama yemedi işte.. olay kapandı kısacası..

Nuri Asan

Alıntı yapılan: eLLis - 30 March 2010, 23:13:31
Şirinlere ona buna sallamışlar Şirinler kadar kalabalık bi tribün grupları varmı acaba ;D

2-3 senedir kimseye sövmüyoruz,uğraşmıyoruz.
Herkez haddini bilsin,bilmese bildiririz.

Trabzonda Fenerbahçe hatıra ormanına dikilmesine izin verirlermiydi?
Ts lilere bu soruyu sorun

samsunlugurbetci

eğer orman açılırsa olacakları düşünemiyorum bile :)

talan talan talan :)

tableyı da artık Samsun'da bulunan TRABZONLU milletvekillerine paket yapıp yollarlar... :)

europe_55

kuzey55

kampanyanın asıl adı HER İLDE BİR ORMAN..ama SAMSUN'da doğacak tepkiye karşı bu isim yumuşatıldı ve vefat edenlerin anısına bir sevda uguruna oldu.asıl amaç her ilde bir ts ormanı olması ve bize her yer trabzon saçmalığının bununla pekiştirilmek istenmesi.Ve bununla ilgili ciddi ciddi ısrarlarını sürdürüyolar.madem ölenlerin anısına fidan dikeceksin git trabzona dik ne işin var Samsun'da.

babasamsunlu

Bence artık amacımıza ulaştık..bu konuyu kapatalım artık şunların ismini gömeyeyim forumda..

Yöneticiler lütfen kitleyiniz ...  :D

Tribün_ali

31 March 2010, 17:00:33 #145 Son düzenlenme: 31 March 2010, 19:12:51 samsuni
Ormandaki ağaçları ... tek tek yalayıp yalayıp anladınız siz:)

brigand

Ne ormanı çıldırdım burdan beri .. trabzon mus bas harfini bile büyük yazmam onların benn..

Tribün_ali

31 March 2010, 17:08:32 #147 Son düzenlenme: 31 March 2010, 19:13:18 samsuni
Biz samsunsporluyuz nefes aldım sürece trabzon kolpalarına izin yok şehrimde

gozgoz yýlmaz

Kampanyaları başlamadan bitti zaten, terbiyesizliklerinin ve küstahlıklarının bedelini ödediler bence ve her yerin Trabzon olmadığını gördüler. Gelişmelerde bizim bilgimiz de müdahalemiz de yoktu ama bundan sonrasında büyük Samsunspor taraftarı meseleyi sahiplenmiştir artık. Çünkü yalancı bunlar!!! Bence yeni bir gelişme olmadıktan sonra daha fazla uzatmaya gerek yok, başlık kilitlensin bence de...

erkutdem55

evet başlığı kilitleyelim bence de ağızlarının payını şimdilik aldılar.terbiyesiz utanmaz adamlar