TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

Dartagnan

zaten bi yayinlansa sen gor cümbüşü:D

SametYılmaz55

lig tv sitesi çöker bu akşam  ;D

SametYılmaz55

lavuğa bak trabzondan çok bizim maçlara gelmiş hala öğrenememiş dangalak neyin ne olduğunu

gozgoz yýlmaz

ligtv çok geç onaylıyor gördüğüm kadarıyla, daha 19.30 daki yorumlar bunlar,adamların kafasında insanlık yok ki, yorumları bile zihinlerinin arka planını ortaya koyuyor zaten. ölmüş insanlar üzerinden şov peşindeler, bu şehrin sahipleri var, destursuz giremezsiniz şovmenler!

Dartagnan

bizim yorumlar sabaha anca yayinlanir :D

mehmet yılmaz

http://www.samsunspor.biz/haber-Hatira_Ormani_Konusu-7299-

Alıntı

Hatıra Ormanı Konusu

samsunspor.biz olarak şehrimizde her ne amaçla olursa olsun başka takım taraftarlarının organizasyonlarına sonuna kadar karşıyız!
29.03.2010           

Bize bir takımın taraftar grubunun şehrimizde yapmak istediği hatıra ormanı konusunda ulaşan ve bizi davet eden; fikrimizi soran hiç kimse olmadı. Gelişmeleri tesadüf eseri son birkaç gün internet ortamında duyduk. Böyle bir projeyi desteklememiz söz konusu olamaz bile. Hiçbir Samsunspor taraftar grubunun da desteklediğine ihtimal vermiyoruz. Şehrimizde her ne amaçla olursa olsun başka takım taraftarlarının organizasyonlarına sonuna kadar karşıyız. Biz sadece Samsunspor'u tutan ve onu bir ideoloji gibi benimseyen insanlar olarak bu teşebbüsü zamansız, gereksiz, iyi niyetten uzak ve anlamsız bulduğumuzu ifade etmeliyiz! Samsun Valiliğinin kararını çok doğru buluyoruz. Samsun, Samsunsporludur!

www.samsunspor.biz

merkez

Ölenlere rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.Bu konu farklı.

Ama bu kazalar üzerinden Trabzon ve Trabzonspor reklamı yaptırmaya hiçbir aklı başında Samsunsporlu izin vermez. ,Bzie her yer Trabzon söyleminin tescil edilmesi için bir ayak olan bu yayılma politikasına ve bu sistemli haekete  kılıf uydurup burada gövde gösterisi yapılması amacına asla ve kata müsaade etmemek gerekirdi ki ve nitekim beklenen yerden bu dik duruş geldi.

Aslında beklenen yer değildi ama,o konumdan başka bir kişi de bunu engelleyemezdi zannımca.

Suat Kılıç'a helal olsun eğer gerçekten o engelemişse bu girişimi.

Daha çok değil,sırf Samsunlu olduğu için Trabzon Limanı ihalesini kazanan Yıldırımlara Limanı vermeyen ihaleyi iptal ettirip Yıldırımlaı saf dışı bırakan zihniyet insanlıktan söz etmesin...

mehmet yılmaz

Alıntı

Samsun milletvekili Suat Kılıç; Asla Müsaade Etmem!

Basın müşavirliği aracılığıyla sitemize konuşan Samsun milletvekili Suat Kılıç, bir grup Trabzonspor taraftarının oluşturduğu bir internet sitesinin Samsun?da gerçekleştirmeye çalıştığı Hatıra Ormanı teşebbüsüne kendisinin müsaade etmediğini belirtti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, bir grup Trabzonspor taraftarının oluşturduğu bir internet sitesinin Samsun?da gerçekleştirmeye çalıştığı Hatıra Ormanı teşebbüsüne kendisinin müsaade etmediğini belirtti.

Suat Kılıç, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı. ? Bir internet sitesi aracılığıyla Samsun?da bir grubun adını taşıyacak bir hatıra ormanı projesi yapılacağını öğrendik. Gerekli yerlere endişelerimi bildirdim ve buna izin verilmemesi gerektiğini ifade ettim. Bir Samsun milletvekili olarak ve Samsun?un hassasiyetlerini de çok iyi bilen birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, ben olduğum sürece Samsun?da Trabzonspor?un hiçbir taraftar grubu hatıra ormanı, dernek gibi reklama kayan faaliyetlerde bulunamaz. Bunun ii güzide kulüp arasında dostluğa sebep olacağını da asla düşünmüyorum. Sadece iki kulübün yönetimleri kendi aralarında ve mütekabiliyet esasına dayalı olarak bir teşebbüste bulunurlarsa ve bu da şehirlerin ekabirleri tarafından desteklenirse böyle bir şey olabilir. Yoksa bir tribün grubunun yapacağı işler değildir bunlar. Tekrar söylüyorum, biz Samsun?da bu gibi girişimlere müsaade etmeyeceğiz.?

Konu ile ilgili açıklama yapan Samsunspor taraftarları ise kendileriyle hiç kimsenin bu konuda görüşmediğini, projeyi duymadıklarını, fikirlerinin alınmadığını hele hele de söz konusu sitede yer aldığı gibi bir desteklerinin asla söz konusu olmadığını, olamayacağını belirttiler.

?Samsunspor?un maçının olduğu gün ve saatte açılış yapmak isteyenler, hangi gerçek Samsunsporlunun o saatte takımının maçını takip etmek yerine orada olacağını düşünebilir ki?? diyen taraftarlar, ?Samsun?umuzda ne amaçla olursa olsun bu gibi girişimlerin yapılmasına karşıyız. Zaten bizim şu an kendimize yetecek kadar sıkıntılarımız var, bu gibi faaliyetlere ayıracak vaktimiz de yok, böyle bir gündemimiz de? Hiçbir Samsunsporlunun da bu konuda destek verdiğine inanmıyoruz. Niyetlerinin de temiz olmadığı kanısındayız.? dediler.

Gelişmeleri yeni öğrendiklerini kaydeden taraftarlar Samsun milletvekili Suat Kılıç?ın tavrının da doğru olduğunu belirtip, teşekkürlerini ilettiler.

http://www.samsunspor.biz/haber-Samsun_milletvekili_Suat_Kili231_Asla_M252_saade_Etmem_-7300-

**KaR6**

******* ligtv ye bak! hala onların yorumları yayınlanıyor bizden 1 tane yok!!!!!!!!

**KaR6**

yaramaz değil şerrrrrrrrrrrrrrefsiz!

Ollivanders

Ama onlar buyuk takım ya mustafa gar kardesim :)

**KaR6**

ler öyle buyugu, lerin öncesi de var.. >:(

SametYılmaz55

ayar ettiler adamı yazıyorum yazıyorum yayınlamıyor karaktersizler

Ollivanders

taraflı medya oldugu surece anadolu susmaya mahkum ...

Mustee13

bm nette bir eleman samsuni nin yazdığı mesajı aynen alinti yaptı. sonra da sildiler mesajı...

şu anda sitede ılımlı bir hava esiyor. bizi birbirimize düşüremezler falan diyorlar. Samsun ve Samsunspor hakkında olumlu düşüncüler yazıyorlar...

Köprüyü geçene kadar herhalde ya da bunlar çok saf...