TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

yayınlamazsa yorumlarımı basacam küfürü yorumu onaylayanlara en fazla kovarlar çokta lazım değil zaten ligtv

Sioux

beyler, bu angavazlar bu foruma giremezler, o yüzden anasayfadan okurlar yorumlarımızı, bence şuraya yüklenelim biraz.

http://www.samsunspor.biz/haber-Samsun_milletvekili_Suat_Kili231_Asla_M252_saade_Etmem_-7300-

Samsunspor taraftarını tanımamış bunlar, eski düşman dost olmaz! kahrolsun istanbul ve trabzon takımları...

Ollivanders

Sioux

birkaç saat öncesine kadar konu aşlıkları herkese açıktı, şimdi üyelik getirmişler. orman falan ayrı da benim ayar odluğum şey yalancılıkları. samsunspor taraftarı da destek verecekmiş, size destek vereceğime dünya kupasında yunanistana destek veririm.

Ollivanders

bu kadar taraflı bir site olabilir mi seninde taaa ... ben ligtv.

SametYılmaz55

yarım saat daha beklerim yayınlamazsa direk saydırcam hep trabzonsporluların yorumları var adiler 1 tane yorumumuzu yayınlamadılar bu akşam

Ollivanders

ben anasayfada alt tarafta bulunan bize ulasından iyice kalayladım .

erkutdem55

Ollivanders

Dartagnan

Ollivanders

ahaha cıkar bırazdan sen kopmussundur olum :)

erkutdem55

Dartagnan

baba aha bizim basliga yaptigim yorumu yazdim laaa:D

AntZ

Bu konuyla ilgili bir fikrim var, kaybedilen insanları sömürerek farklı niyet ve amaçlarını hayata geçirmeye çalışan bu insanların sesini keseceğini düşünüyorum.

Samsunspor taraftarları olarak biz bir hatıra ormanı yapalım.

Sevdası uğruna hayatını kaybedenlerin acısını yüreğimizde taşıyoruz.
Samsun Samsunspor'ludur.

Samsunspor Taraftarları

gibi de bir tabela yapalım. Amaçları kaybedilenlerin anısını yaşatmaksa hem bu amaç yerine getirilmiş, hem de onlara her yerin Trabzın olmadığını, buranın Samsun ve Samsun'un Samsunsporlu olduğunu göstermiş oluruz.

**KaR6**

benimki de yok yaa, ne kıyma adamlar bunlar..