TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

**KaR6**

ben de butun trabzonlular istanbul sempatizanıdır dedim, haksız da değilim :D

erkutdem55

ben de yazdım bakalım onaylayacaklar mı,usturuplu yazdım onaylasınlar diye

gozgoz yýlmaz

haydin ligtv'ye :) üyelikler alınsın, çatışmalar başlasın...

http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperlig.aspx?r=1&hid=70114

trabzonsporluların çoğu aynı zamanda galatasaraylıdır, önce kendilerine baksınlar, biz sadece samsunsporluyuz :) yazı biriniz daaa ben uçtum birşeyler çoktan.

**KaR6**

aynısını yazdım ben zaten gozgoz bey abi, yayınlanırsa görursun ;)

Dartagnan

yoruma gel yoruma :D

hasann61
29.03.2010 - 19.21
yılların hatırası hafızalarımızda samsun bizde seni unutmadık bize her yer trabzon

ondan sonra niye izin vermediniz :D:D:D

**KaR6**

tribundergi de var mı böyle bi başlık?

Dartagnan

bi bakmak lazim ... akalim oraya da

erkutdem55

ya kavga çıkmasın diye onaylamıyorlar ya da mesaiye kalanlar kaynatıyo bakmıyorlar

gozgoz yýlmaz

29 March 2010, 23:27:28 #53 Son düzenlenme: 29 March 2010, 23:30:02 gozgoz yýlmaz
Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 March 2010, 23:23:54
aynısını yazdım ben zaten gozgoz bey abi, yayınlanırsa görursun ;)

ama sen direkt istsanbul demişsin, onlar feneri tutmaz, beşiktaşa nötrdürler ama galatasaraya bayılırlar, idmanocağının mı idman yurdunun mu ne rengi sarı-kırmızıymış. zaten ergün gürsoy, haluk ulusoy gibileri gslidir ama tsyi de tutarlar. o yüzden seninki eksik olmuş.

Alıntı yapılan: Dartagnan - 29 March 2010, 23:24:09

hasann61
29.03.2010 - 19.21
yılların hatırası hafızalarımızda samsun bizde seni unutmadık bize her yer trabzon

size her yer trabzon
bize her yer samsun
samsun, trabzonun
..a.... koysun.....

;D ;D ;D

çok mallr ya, bayılıyorum bunlara, özledik makarayı...

Akyol

Alıntı yapılan: Dartagnan - 29 March 2010, 23:24:09

hasann61
29.03.2010 - 19.21

hasaaaannnn yok mu sana kızaaaaaannnnn biz sana kızmıyoruuuzz hasaaaaannnnn  :D

Tufan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 March 2010, 23:25:01
tribundergi de var mı böyle bi başlık?

ben demin bakındım göremedim yok galiba.
yol kenarına 2 fidan dikip şov yapamadılar ya içlerine dert oldu yarın birgün Trabzonda koysak ne yaparlar bilemiyorum.

**KaR6**

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 March 2010, 23:27:28
ama sen direkt istsanbul demişsin, onlar feneri tutmaz, beşiktaşa nötrdürler ama galatasaraya bayılırlar, idmanocağının mı idman yurdunun mu ne rengi sarı-kırmızıymış. zaten ergün gürsoy, haluk ulusoy gibileri gslidir ama tsyi de tutarlar. o yüzden seninki eksik olmuş.

yok yok, yorumun devamında gs lidir bunlar diye de yazdım hatta trabzonda cok bulundum da dedim, Allah beni affetsin :D

Dartagnan

of of offff musavir in vay haline :D simdiden haritadan gidecek yer secsin :D  İdam ettirirlerse de  sasirmam heee:P

gozgoz yýlmaz

td de yok öyle bir başlık, zaten olsa ilk birbirlerine girerler. bu bordomavinet denen reklamcı ayfanın işiymiş, çılgınlar, farozlular falan ayarmış bu dantellere. bu arada bu it sürüsünün tekerine çomağı suat kılıçla mustafa demir sokmuş. burası samsun, uslu durun diye ayar vermişler bunlara. köken, möken mevzuları o... suat kılıç ilk defa gözüme girdi.

SametYılmaz55

bende yazdımda daha yayınlanmadı