TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

gkhn

25 March 2010, 23:50:51 Son düzenlenme: 28 March 2010, 13:54:01 samsuni

Tarih:    
28 Mart 2010 Pazar
Zaman:    
15:30 - 19:00
Yer:    
Samsun (Ankara Samsun Karayolu 35. Km Çakallı mevkii)
Face de gezerken tesadüfen gördüm.Düşünce olarak güzel olsa  da ne kadar doğru bilmiyorum.Bilgilendirmek istedim..

Dartagnan

ne demek lazım kı sımdı ?   Ben artık cok sıkıldım  bu durumlardan ...Dusunmuyorum he dıyıp gecıyorum .

beşnumara

bize de düşen ara ara deplasmana giderken sulamak düşer ;D susuz kalmasın

erkutdem55

Samsun Orman işletme birliği ile ortakmış.Bu işin tadı kaçtı artık yemişim niyetlerini Doğu karadenizin her tarafı ağaç dikmeye müsait,kasten yapıldığı besbelli.Ama kimse bişey yapmayacak ve her geçerken trabzonspor yazısını göreceğiz.

Ollivanders

ben o hatıra ormanını seve seve sularım  :-* :-* :-* :-* :-*

Dartagnan

erkutdem55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 25 March 2010, 23:57:16
o yazı orda kalmaz abi:D

kalır kalır merak etme,nerde eski Samsun,nerde şimdiki Samsun,onu ancak ben indiririm eski arkadaşları toplayıp gece gerisi yalan olur

mehmet yılmaz

söz konusu kişilerin hepsi de samsun sınırları içindeki trafik kazalarında vefat etmişler. 1992'deki beşiktaş kupa maçına gelirken dikbıyık mevkiinde 5 kişi, geçen aylarda ise ankaraya giderken kirazlıkta yine 3 kişi vefat etmişti. neticede ortada bir trafik kazası ve ölümler var. o yüzden saygı duymak lazım, biz de trafik kazalarından çok çeken bir camiayız. iş, şova dönüştürülmediği müddetçe sorun olmamalı. elbette samsunsporluyuz ama aynı zamanda hepimiz müslümanız ve bu ülkenin çocuklarıyız, yanan yürekleri, babasız kalan çocukları, yitirilen canları düşünüp üzülmemek elde değil. hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.

bu gelişmeden haberimiz vardı. bize de dolaylı olarak ulaştılar ancak hem doğrudan bir davet olmadığı için hem de olsa bile bizim o açılışta bulunmamızın çok bir anlamı olmadığı için gitmeyeceğiz.

Dartagnan

bende bunu diyecektim abi.Evet malum ismin olmasi her ne kadar bizi rahatsiz etse de  bizim de gecmisimizde neler oldugu asikar.Bize nasil saygi bekliyorsak bu konu hakkinda da o kadar duyarli yaklasmaliyiz;ancak bu durum ''bize her yer travzan mantigina donusmemek kaydıyla'' !!

eakgül55

Alıntı yapılan: samsuni - 26 March 2010, 00:01:43
söz konusu kişilerin hepsi de samsun sınırları içindeki trafik kazalarında vefat etmişler. 1992'deki beşiktaş kupa maçına gelirken dikbıyık mevkiinde 5 kişi, geçen aylarda ise ankaraya giderken kirazlıkta yine 3 kişi vefat etmişti. neticede ortada bir trafik kazası ve ölümler var. o yüzden saygı duymak lazım, biz de trafik kazalarından çok çeken bir camiayız. iş, şova dönüştürülmediği müddetçe sorun olmamalı. elbette samsunsporluyuz ama aynı zamanda hepimiz müslümanız ve bu ülkenin çocuklarıyız, yanan yürekleri, babasız kalan çocukları, yitirilen canları düşünüp üzülmemek elde değil. hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.

mehmet yılmaz

Bir de şöyle bir durum var, orada ismi yazan ahmet muhammed demirel de son kazada hayatını kaybeden gencecik bir insandı ve fenerbahçe taraftarıymış. kader onu 3 tsli arkadasından ayırmamış, bu nedenle onlar da hatıra ormanında onun ismine de yer vermişler. ince bir davranış...

spor, taraftarlık, futbol, rekabet... hepsi bir tarafa, insan hayatı bir tarafa.. evlatlarını kaybeden o annelerin yürek sızılarını hangimiz tahmin edebiliriz ki?

insanca bir davranışa, şova dönüşmeyen bir davranışa büyük samsunspor taraftarı olarak hoşgörüyle yaklaşmamız lazım, bize de yakışan bu olmalı!

erkutdem55

samsuni beyin yazdıkları ahlak,etik,insani açından çok çok da doğru olsa,bana kimse bunun 'bize her yer travzan' mantığına çevrilmeyeceğini anlatamaz,aynısı olsa bize travzan'da orman verirler miydi,tabii ki hayır.ama biz vereceğiz,verdikçe eriyor,camia olarak bitiyoruz.onu görenler samsuni beyin yazdıklarını bilemeyeceği için travzanspor samsuna orman açmış diyecekler,küçük çocuklar meyillenecek,uzun vadede bunlar bize zarar.
ölenlere allahtan rahmet dilerim o bambaşka bir konu

mehmet yılmaz

üstat, hatıra ormanı fikri çok yanlış zaten, fidan dikilecek ama muhtemelen tutmayacak, tabelası da birileri tarafından sökülüp götürülebilir. biz de rahmetli teoman için önce hatıra ormanı düşünmüştük ama iyi ki de yapmamış ve parka çevirmişiz. zaten parktaki diktiğimiz o tek fidan bile büyümedi. çakallı yolu onlaca kurumun hatıra ormansızlığı ile dolu, ormansızlık diyorum çünkü maalesef sadece tabelası var.

Allah'a şükür ki Türkiye'nin her yeri Trabzon değil ya da herkes birgün Fb'li olmayacak. Çünkü farklılık zenginliktir. Merhumların hatıralarına saygı için zaten işi taraftarlık boyutuna dökmemeleri lazım, çünkü bu insanlık meselesi... 

mehmet yılmaz

Bir de yeni dikkatimi çekti, önemli bir düşüncesizlik sergilemişler maalesef. samsunspor taraftarının da orada temsil edilmesini istiyorlar lakin organizasyonun olduğu gün ve saatlerde Samsunspor'umuzun Altay maçı var. isteseydik bile gitmemiz mümkün değil oraya.

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsuni - 26 March 2010, 00:17:21
Allah'a şükür ki Türkiye'nin her yeri Trabzon değil ya da herkes birgün Fb'li olmayacak. Çünkü farklılık zenginliktir. Merhumların hatıralarına saygı için zaten işi taraftarlık boyutuna dökmemeleri lazım, çünkü bu insanlık meselesi...  

Çok çok farklı açılardan bakıyoruz olaya,tabii ki insanlık meselesi,travzansporlulardan 13 yaşında samsunun göbeğinde dayak yedim ben,yine de allah rahmet eylesin,toprakları bol olsun ama...amasını yukarda yazdım zaten,saygılar