TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

29 March 2010, 19:48:58 #30 Son düzenlenme: 29 March 2010, 20:08:30 Nuri Asan
Şu başlıkta okuduğum en olumlu cevaplardan biriside Erkut Erdem,Gozgoz Yılmaz diğeride Ertuğrul Sağlamdan.Düşman olmadığım bir ormanlar kamıştı varsın onada düşman olayım.Ölenlerin mekanı cennet olsun ama ölülerin üzerinden reklam yapılmaz kardeşim,sokarım trabzonunuzada ormanınızada.üstelik bu tahriğe girer.bu işin ne hatırası kalır nede ölüye saygısı.Her Samsunsporlu oradan geçerken içinde bulunduğu durumu siz düşünün,artık söver mi duamı okur!

Başlık burası değil ama Şehrimin takımı tek sevgilimiz Samsnspor bu hallerdeyken dünki maça tv karşısında maç izleyip,başkalrının takımıyla mutlu oln,sevinen,bağıran insanlara şaşıyorum.Havasını solumadığın,maçına gitmediğin takımı nasıl tutarsınız lan?İnsanda beyin olur,olmadığınıda biliyorum ama varsada o küçücük beyninize...

Akyol

Dostum ligtv senin kadar aşağılık bir yayın organı hayatımda görmedim! Malum takım taraftarı iki bayrak sallayınca "muhteşem şov, futbolun görselliği" dersiniz, SAMSUNSPOR yapınca değil haber resim bile koymazsınız! Oh sonunda bizim bürokrasimiz de devreye girmiş! Alın o fideleri gidin köyünüze ikileyin nasıl oluyormuş bürokrasiyle yürüyen işler bizi yormadıkları için bürokratlarımıza şükran borçluyum...

Nuri Asan

koymuşum trabzona malatyasına...
açıktan tehdit etmişler yavşaklar,derdimiz büyük bizde sizle uğraşmayalım.

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 March 2010, 22:40:04
Şu iğrenç cümleye bakar  mısınız? Trabzonlusunuz, orada vekillik yaptınız diye bizi unuttunuz demenin güzel laflarla süslenmiş hali.
uuuyyy haçen ne diyo bunlar böylee  ;D  Zorlarına gitmiş hamsispor'un  ;)

erkutdem55

içimin yağları eridi nasıl mutlu oldum şu yazıyı okuyunca.
Ailelerin gözlerine birer damla daha yaş konmuş,terbiyesiz herifler,duygu sömürüsüne bak.Memlekette Samsundan başka ağaç dikilecek yer yok sanki.
Unutacaklarını düşünmek gafletmiş.Çok korktum,dizlerin titredi.Elbet karşılaşırız yine,bugün olmassa yarın.

celebi

müslüman memlekette salyangoz satılmaz o kadar

**KaR6**

madem o kadar iyiniyetliler, bi ormanda trabzona yapsınlar Samsunspor ormanı diye, öyle görüşelim? yer mi?

erkutdem55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 March 2010, 22:52:40
madem o kadar iyiniyetliler, bi ormanda trabzona yapsınlar Samsunspor ormanı diye, öyle görüşelim? yer mi?

Yapsınlar Teoman bey için kırmızı-beyaz,sanırım ondan sonra kimse birşey demez.Trabzonu yakarlar yine yapmazlar

Dartagnan

yazdim kardesim ayni seyi dur bakalim :D

bu arada Allah im biz cift takimliymisiz.Niye anadoludan olmasina ragmen onlari sevmiyoruz yaaa cift takimli olduk bunlar harbiden mal !!!!

Ollivanders

Dartagnan

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=70114

haci senin uyelikten gider yaptim baska kisilerdede varsa beklerim :D

erkutdem55

benim üyelik var,yazıyorum bişeyler yardımcı olun tam karar veremedim.ne yazayım şunlara bize kaptırmışlar bayağı

**KaR6**

çıldırdım, yazdım yorumumu, onay gerekiyo mu yayınlanması için?

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 March 2010, 23:15:01
çıldırdım, yazdım yorumumu, onay gerekiyo mu yayınlanması için?
evet kardeşim onay gerekiyor bende yazıyorum 1 saattir bi tane onaylanmadı

Dartagnan

bizimkiler pespese gidecek herhalde zaten benim yazdigim 3 msj :D:D  valla ben 20 ocak 1989 dan girdim   ama nerden ciktigimi hatirlamiyorum :D