TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

AntZ

Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. İki görüşe da katılmamak mümkün değil. Ne "bize heryer trabzon" anlayışına izin vermek ne de amaç bu yolda hayatını kaybedenlerin hatıralarını yaşatmaksa karşı çıkmak doğru değil.

Ama farklı bir açıdan bakarsak, kötüsünü düşünüyorum, amaç Samsunspor taraftarını tahrik etmek olsa göstereceğimiz agresif tepki bize daha fazla zarar verir ve bu zihniyeti amacına ulaştırır. Bir şekilde bu işi engellediğimizde daha fazla ses getirecek ve gerçekleştiremeseler de böyle bir niyetlerinin olduğu ve Samsunspor taraftarının engellediği olayı daha fazla ses getirecektir. İş şova dönüşmediği sürece sessiz sakin yapılırsa sorun yok, nasıl olsa o tabela orda fazla durmaz  ;) Şova dönüşürse de ancak bizim yerel basınımız sayesinde dönüşür!

Ertuğrul Sağlam

Her ne olursa olsun Samsun sınırları içine trabzonspor yazan bir tabela dikilemez.

Fidanları Çakllı'ya  tabelasını Ordu'ya diksinler üzerinede şunu yazsınlar (tarbzonspor taraftarları hatıra ormanı 250 km ileride >>>>>>>  )

mehmet yılmaz

Organizasyonlarına Samsun Valiliği tarafından izin verilmemiş.

sadece55

mehmet yılmaz

İşin şova dökülmesi durumunda vahim sonuçlar olabileceğini söylemiştik, maalesef "Samsun'a akacağız, çıkartma yapacağız" gibi söylemler olmuş ve iş bize her yer trabzon durumuna getirilecekmiş , yani amacını aşmış.

Bir de Samsunspor taraftar grupları da destek verecek diye yazmışlar sitelerinde, ama isim yok! Samsunspor'umuzun maçının olduğu gün hangi Samsunsporlu gidip de açılışa katılır ki?

Mustee13

Bunlar insanlıktan çıkmış... Ölü bedenlerin üstünden futbol siyaseti yapmak kafatasçılıktır...

epçeli köylü

Sigara içerken izmariti yanlışlıkla oraya düşerse ben bilmem.İzmarit bilir....

Sioux

suat kılıçla mustafa demir engellemiş diye duydum, samsun'da böyle birşeye izin verdirmeyiz demişler. bmnet denensanal grubun da niyeti reklam yapmakmış. trabzonsporlulardan kimse sevmiyormuş bu herifleri.

jean

izin vermedikleri iyi olmus olenlerin mekani cennet olsun da her olen taraftar icin her takim orman dikerse isimiz var demektir

erkutdem55

Alıntı yapılan: komançi - 28 March 2010, 20:00:53
suat kılıçla mustafa demir engellemiş diye duydum, samsun'da böyle birşeye izin verdirmeyiz demişler. bmnet denensanal grubun da niyeti reklam yapmakmış. trabzonsporlulardan kimse sevmiyormuş bu herifleri.

Ölenlere Allahtan rahmet dilerim,toprakları bol olsun,Suat Kılıç ve Mustafa Demir'e teşekkür ederim,çok nadir de olsa sahipsiz olmadığımızı hissetmek güzel,bu işin durdurulmasına çok sevindim.

34_55

bu ts'liler ölmekle bayılmayı karıştırıyor galiba canımız zaten sıkkın bizim sıkıntımız bize yetiyor bıraksınlar bu işleri heryer trabzonmuş bizede heryer SAMSUN, ama ölenlerin mekanı cennet olsun...

gozgoz yýlmaz

29 March 2010, 15:28:08 #26 Son düzenlenme: 29 March 2010, 15:29:53 gozgoz yýlmaz
Samsun...
Samsun...
Samsun...

B.k mu var da illa Samsun'da deniyorsunuz böyle şeyleri? Kimse bana , Samsun'da olan trafik kazalarında vefat edildi denmesin, zaten projenin başlığı bir sevda uğruna... Ölenlere Allah rahmet eylesin ama bu planda bir sinsilik vardı zaten, ölmüşler üzerinden reklam çabası. iyi niyetle bakmaya çalışsak bile gizli niyetler varmış ortada!

Güya, Samsunspor taraftarları da destek verecekmiş? Kimmiş la o taraftarlar? Başka işimiz yok da gidip bize heryer trabzoncularla ağaç mı dikeceğiz?

Suat Kılıç, kendinden beklenmeyecek şekilde açık konuşmuş. Ts'nin hiç bir oluşumuna müsaade etmeyeceğim demiş.

Ormanı trabzona yapacaklarmış, son karar buymuş. Samsun'dan uzak durun ,tahrik etmeyin, basın gidin!!!
Sonunda orada tabela da kalmayacaktı, fidan da, sonra yine biz kötü olacaktık. Geçin bu işleri.

bmn denen grubun samsunda bir de sanal temsilciliği vardı, uslu uslu oturun zıplamayın çok fazla.

Ozan Arif'in dediği gibi,

onlar bilir kimdik biz
silahları gömdük biz
ayaktayız dimdik biz
itler de yanılmasın...

babasamsunlu

La ne biçim koymuşsak bunalra hala içlerinde bi dert.

Ollivanders

34_55

ağzına sağlık goz goz kardeşim...