Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

kukübü yönetmek için SAMSUNSPOR TARAFTARLARINA karşı çıkanlarada teşekkürler........

cuneytavar55

GALİBİYETLERİN SONUNDA HERKES SAHNEYE ÇIKTI TARAFTAR KULİSTE KALDI AMA GERÇEK MİMARLAR ONLARDI VE ONLAR MALUBİYETLERDE BİLE SAHNE YA DA KULİS AYIRMADILAR..ÇÜNKÜ ONLAR KARŞILIKSIZ SEVDİLER..ÇÜNKÜ TEK DİLEKLERİ VARDI..

edmontdante

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 15 November 2009, 15:10:03
GALİBİYETLERİN SONUNDA HERKES SAHNEYE ÇIKTI TARAFTAR KULİSTE KALDI AMA GERÇEK MİMARLAR ONLARDI VE ONLAR MALUBİYETLERDE BİLE SAHNE YA DA KULİS AYIRMADILAR..ÇÜNKÜ ONLAR KARŞILIKSIZ SEVDİLER..ÇÜNKÜ TEK DİLEKLERİ VARDI..

Kulübün içinde bulunduğu durum gözönüne alındığında  ciddi maddi kaynak olmadan  bu problemlerin çözülmesi yada projelerin gerçekleştirilmesi zor görünüyor.Ancak takımı karşılıksız seven bir çok kişinin  günün birinde SAMSUNSPOR'un yönetiminde söz sahibi olmak hayaliyle yaşadığını hepimiz biliyoruz.Öncelikle kulüp üyeliğiyle bu işe başlamak ve ileride kongrelerde söz sahibi olacak sayıya ulaşmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Eminim ki güvenilir ve yeni isimler takımın yönetimine geldiğinde,şehirde bazı güçler de destek vermeye başlayacaktır.

Takımı karşılıksız seven,sadece renklere ve armaya aşık çok kişi var bu şehirde ve takımın geleceği bu kişilere bağlı

Nuri Asan

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 15 November 2009, 14:51:53
kukübü yönetmek için SAMSUNSPOR TARAFTARLARINA karşı çıkanlarada teşekkürler........

İyi bir yönetim oluşturulduğu taktirde,hele hele bu bir Samsunspor taraftarı ise bu oluşuma kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum aksine sonuna kadar da madi-manevi destekleneceğini düşünüyorum.Herkez ister Samsunspor taraftarı başkan olsun,ama dedikleriniz hayelden öteyede gidecek gibi görünmüyor.

Bence siz en iyisi çıkın basın açıklaması yapın,sizin yada grubunuzun yeni başkanımız olup olmayacağınız biraz inandırıcı olsun Bu konu artık bizleri aşıyor.

Başkan olursanız en geç 10 gün içerisinde çalıştığım iş yeri ilk etapta 60 bin TL'lik nakiti hemen sağlayacak,buda benim buradan sözüm olsun.

Sioux

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 14 November 2009, 14:43:45
ya kardeş kafaya taktığımızdan değil.yani şu işleri samsunda bi toparlayamadık.yok senin gurup yok benim gurup .takım elden gidiyo kimsenin umurunda değil.üzülüyorum arkadaşlar.1981 de girdiğimde bu stada SAMSUNSPOR böyle değildi.şimdi kulüpte ne arasan var.itmi arıyon köpekmi arıyon kansızmı arıyon adam dışında herkesvar.adamlar daha dün yönetici oldulaR Biz 25 senedir SAMSUNSPORLUYUZ ADAMLIĞIMIZI SORGULUYORLAR.AYIP AYIP

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 15 November 2009, 14:51:53

Bu Samsunspor taraftarı yada o grup bu grup işi değil. Konuyu çarpıtma istersen. Yptığın şey plansız ve mantıksız, olmayacak birşey. o kadar kolay olsa bu işler senden önce aday olacak çok adam var zaten. laf cambazlıı yapıp konuyu başka yerlere çekme.

cuneytavar55

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 15 November 2009, 15:10:03

CeLiL_55

düsüncelerin iyi güzel hos ancak bu düsüncelerini projelerini yapmana saglam maddiyat lazım, ve ayrıca önümüzdeki bi 5 sene süper lig hedefi yok demissin, Samsunspor BankAsya liginde durdukca degerinden deger gidiyor...

cuneytavar55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 16 November 2009, 12:55:45
düsüncelerin iyi güzel hos ancak bu düsüncelerini projelerini yapmana saglam maddiyat lazım, ve ayrıca önümüzdeki bi 5 sene süper lig hedefi yok demissin, Samsunspor BankAsya liginde durdukca degerinden deger gidiyor...
Aslında 5 yıl yokuz kavramı mantalite açısından doğru.Ama futbol açısından yanlış olabilir.Ekibiniz çok iyi olup sizi süperlige taşıyabilir.Futbolda bu var.5yılı biz baz alırken tabiiki bu durumuda düşündük.süper lige çıkan takımların düşmemesi gerektiğinede inananlardanım.Düşeceksek çıkmanında mantığı yok.
Maddi konularda şu anki yönetim ne harcadıysa biz 2 katını harcayacağız.Maddi konular tabiiki önemli, ama futbolu bilmek ve sevmekte en az maddiyat kadar değerli.

cuneytavar55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 15 November 2009, 20:47:04
İyi bir yönetim oluşturulduğu taktirde,hele hele bu bir Samsunspor taraftarı ise bu oluşuma kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum aksine sonuna kadar da madi-manevi destekleneceğini düşünüyorum.Herkez ister Samsunspor taraftarı başkan olsun,ama dedikleriniz hayelden öteyede gidecek gibi görünmüyor.

Bence siz en iyisi çıkın basın açıklaması yapın,sizin yada grubunuzun yeni başkanımız olup olmayacağınız biraz inandırıcı olsun Bu konu artık bizleri aşıyor.

Başkan olursanız en geç 10 gün içerisinde çalıştığım iş yeri ilk etapta 60 bin TL'lik nakiti hemen sağlayacak,buda benim buradan sözüm olsun.
SÜPER LİGE ÇIKAMADIYSAK RÜYALARIMIZIDA SATMADIKYA.......
KONGRE TARİHİ BELLİ OLDUĞU AN RESMİ AÇIKLAMAMIZI YAPACAĞIZ....

Kürsat Berrak

Şuanki yönetim ne harcamıştır öğrenebilirmiyiz???
İki katını harcayacağınıza göre bilginiz vardır...
Samsunspor için samimi olan her kimse Allah yolunu açık etsin....

King Of The North

Olacak iş değil,amatör klüpte bile başkanlık bu kadar kolay değilken,mazisi büyük,taraftarı büyük,herşeyiyle büyük bir klübü yönetmek için biraz mantıklı olmak lazım.İnsanlardan zorla mı para alınacak? bence birileri harekete geçsin diye açılmış bir başlık bu ötesi olamaz.,Somut adımlar bekliyoruz başkanlık hareketinden yola çıkan arkadaşlardan,en büyük desteği başta ben veririm zaten şahsım adına naçizane..

cuneytavar55

55Melek55

galip baba bi kac kiroadan nakit toplasan istanbuldan bu yeter..bak melih gökcek gibi..robin hood lazim bize..nakit sorunumuz var

para para para para güc demek...futbo l temiz bir spor degil..zorla para bulacaksin...x bi yere borc mu var...ne kadar 300.000 tl...analasacaksin ben kesik diyeceksin 180.000 tl verim kapatalim bu isi yoksa bu borc bitmez....

harbisamsunsporlu5517

mevcut yönetimle uzlaşmamız lazım biraraya gelinmeli kongre uyeliğine getırelen sınır derhal kaldırılmalı bu şekilde hem vakit kaybediyoruz hemde boş laf üretiyoruz

berusa55

Cüneyt bey'i tebrik ederim. Olacak diye bir şart yok ama birilerine kapak olsun yeter. Cesaretiniz için sizleri alkışlıyorum. Samsunspor'luluk duruşunuz hiç eksilmesin.