Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

jean

hala belirsizlik var tarih belli degil ins cuneyt abiye yol acilir bizde elimizden gelenei yapariz en azindan yonetimin samsunspor sevdalsi oldugundan emin oluruz

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 17 November 2009, 18:53:43
öyle bi yönetim oluşturun ki forza şimşekler;seneye sağa sergio ramosu sola daniel alvesi getirelim?

sitenin halı saha organizasyonlarında iyi top oynayan genç arkadaşlarımız var,bence bunlar takıma transfer edilse hem ucuza gelmiş olur hem de gerçek Samsunsporluları izleriz takımımızda,Sercandan Sefadan Turgutdan ondan bundan daha iyi oynayacaklarına şüphem yok.

harbisamsunsporlu5517

18 November 2009, 13:15:51 #122 Son düzenlenme: 18 November 2009, 13:17:50 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 18 November 2009, 13:03:31
sitenin halı saha organizasyonlarında iyi top oynayan genç arkadaşlarımız var,bence bunlar takıma transfer edilse hem ucuza gelmiş olur hem de gerçek Samsunsporluları izleriz takımımızda,Sercandan Sefadan Turgutdan ondan bundan daha iyi oynayacaklarına şüphem yok.
bu konuda benimde cevremden sercan dan turguttan bin kat daha iyi oynayacak tanıdıklarım var böyle bir oluşum samsunsporumuza yarayacaktır cuneyt abi bu fıkride yabana atmamak gerek bence

Ertuğrul Sağlam

Bu iş olur veya olmaz olmama ihtimali çok yüksek,  bu işe talip olan arkadaşlarımızda çok iyi biliyordur bu işin zorluğunu ve olma ihtimalinin zayıf olduğunu.

Ama her ne olursa olsun tamamen saf, temiz, Samsunspor sevdası ile işin zorluğunu, ehemniyetini temsil edeceği kurumun büyüklüğünü bilerek veya tam bilmeyerek bu işe talip olan arkadaşlarımıza destek olunmasa bile alaycı tavırlar ile yorum yapmak Samsunspor taraftarına yakışmıyor.

harbisamsunsporlu5517

18 November 2009, 13:26:40 #124 Son düzenlenme: 18 November 2009, 13:28:36 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 November 2009, 13:22:37
Bu iş olur veya olmaz olmama ihtimali çok yüksek,  bu işe talip olan arkadaşlarımızda çok iyi biliyordur bu işin zorluğunu ve olma ihtimalinin zayıf olduğunu.

Ama her ne olursa olsun tamamen saf, temiz, Samsunspor sevdası ile işin zorluğunu, ehemniyetini temsil edeceği kurumun büyüklüğünü bilerek veya tam bilmeyerek bu işe talip olan arkadaşlarımıza destek olunmasa bile alaycı tavırlar ile yorum yapmak Samsunspor taraftarına yakışmıyor.

ortada alay edilecek bir durum yok alay edenler şuanki yönetimi önce göz önünde bulundursunlar yada ellerindeyse daha iyi bir yönetim atasınlar

cuneytavar55

KotuCocuk55

Cüneyt Avar yıllarca çiftlik caddesinde görmekten mutluluk duyduğumuz bir semboldü!
Belkide Samsunlulara burası Samsunsporun şehridir diyen tek gözle görülür semboldü büyük şehir samsunun en işlek caddesinde.

Yıllarca deplasman iç saha demeden bir çok maçta birbirmizi tanımadan omuz omuza bağırdık,sevindik,üzüldük..

Soyunmuş oldukları hareketin,bu şehrin ekmeğini yiyen,bu şehirden nemalanan bu şehrin bir yerlere getirdiği siyasilere ve işadamlarına bir mesaj göndermek amacıyla planlandığını düşünüyorum.Yada böyle düşünmek beni daha mutlu ediyor diyelim.

Daha önce yanılmıyorsam Sakaryaspor da bir taraftar grubu seçimle yönetimi almış,daha sonra Sakaryasporun hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını herkes bir daha gördü diyip mesajlarını vermiş ve görevi güvendikleri kişilere teslim etmişlerdi..Gazetelerde ve televizyonlarda oldukça ses getiren bir hareketti..

Diyebilirsinizki Büyük Başkan İsmail Uyanık'tan sonra gelenlere bir bak!

Evet haklısınız sokakta yüzüne tükürmeyeceğiniz adamlar bu kulübe başkan oldu,televizyonlarda stand-up çılığa soyunanlar bu kulübe talip oldu, onlara bırak laf etmeyi karışamadınız bile gökten düşmüşler gibi başkanınız oldular şimdi canından çok sevdiği samsunpora, cüneyt avar başkan adayı oluncamı gocundunuz diyebilirsiniz..

Yerden göğe kadar haklısınız.

Ama şu başlığı görünce samimiyetimden şüphe etmediklerine inandığım kardeşlerime belirtmeliyimki..
Sinirlerim bozuluyor..Sitemim bu harekete ve destekçilerine değil,olamazda!
Benim isyanım bizleri bu hale düşürenlere..
Saygılarımla..

sessiz55

bızlerı bu duruma dusurnlerı geldıklerı zaman şaşaklayanlar ısmdı cuneyt avrla dalga gecyo nolduda dalga gecer gıbı hvanız var tarbzonlular başkanlık yaparken nerdeydınız sen bu kulube başkan olamazssın dıyemeyenler cuneyıt avarın adam gıbı durusunamı goz dıktı ayıp ayıp ama ben ayıplamyorum makaryı yapanların kalıtesını ve nekadr dusuk ve terbıyesız olduklarını anlyorum gıdınde tahsıne soyleyın hakkı tomaca soyleyın erkut tutuya soyleyın adnan olmez soyleyın mashar basogluna soyleyın bu laylı laflarınızı soyleyecek yurek varsa tabı cunyt avr devam abı sen devam

kral.samsun

Alıntı yapılan: sessiz55 - 18 November 2009, 20:39:36
bızlerı bu duruma dusurnlerı geldıklerı zaman şaşaklayanlar ısmdı cuneyt avrla dalga gecyo nolduda dalga gecer gıbı hvanız var tarbzonlular başkanlık yaparken nerdeydınız sen bu kulube başkan olamazssın dıyemeyenler cuneyıt avarın adam gıbı durusunamı goz dıktı ayıp ayıp ama ben ayıplamyorum makaryı yapanların kalıtesını ve nekadr dusuk ve terbıyesız olduklarını anlyorum gıdınde tahsıne soyleyın hakkı tomaca soyleyın erkut tutuya soyleyın adnan olmez soyleyın mashar basogluna soyleyın bu laylı laflarınızı soyleyecek yurek varsa tabı cunyt avr devam abı sen devam
sana katılıyorum kardesim cüneyt abimizle makara yapanlarında nasıl samsunsporlu oldugunu iyi biliyorum yazik size cok yazik cüneyt abi arkandayım abi burda 2 3 şak şakşakcının lafına bakma sen atakum arena olarakda arkandayız abi durmak yok yola devam

harbisamsunsporlu5517

doðan

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 November 2009, 13:22:37
Bu iş olur veya olmaz olmama ihtimali çok yüksek,  bu işe talip olan arkadaşlarımızda çok iyi biliyordur bu işin zorluğunu ve olma ihtimalinin zayıf olduğunu.

jean

harbisamsunsporlu5517

celebi

harbisamsunsporlu5517