Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

adem sarıahmet

slm cüneyt bey
insallah bu durmdan kurtuluruz birileri gelirde sahip cıkar inşallah samsunun yeri burası degil
saygılarımla

ata55

arkadaşlar yöneticiler bu haberi hiç ciddiye almamışlar. konuşmaya bile değmez demişler. bende gerçekçi bulmuyorum hiç.

Yaman55

Alıntı yapılan: 10numara - 14 November 2009, 16:05:52
arkadaşlar yöneticiler bu haberi hiç ciddiye almamışlar. konuşmaya bile değmez demişler. bende gerçekçi bulmuyorum hiç.

kaynak?

ata55

Alıntı yapılan: Yaman55 - 14 November 2009, 17:37:26
kaynak?

kaynak kulüpten bir personel, adını soyleyemem.

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 14 November 2009, 17:40:30
kardeş hala yöneticilermi diyorsun.Şuanda yönetici felan yok.Kararları kalpar alıyor.Kimle görüştüysen selamımı söyle.
kalparmı kongre kararı alacak. kulüpten bir personel anlattı bana, gülmüşler senin adaylığna. yarın basın toplantısı yap, adayım de. belki o zaman anlarlar işin ciddiyetini.

ata55

çık bunları onlara söyle, bana ne söylüyorsun.

çýlgýnlar1984

kongre tarıhı versınler elbet bu takımı basına gelmek ısteyen ınsanlar cıkacakdır onlar kendı rezıllıklerıne gullsunler ...!

ata55

14 November 2009, 18:44:33 #81 Son düzenlenme: 14 November 2009, 18:52:33 samsuni
arkadaşım, koskoca Samsunspor'un başkan adayı günün 10 saatini internette geçirirmi?buradan niye sesleniyosun. yap bir basın toplantısı, açıkla adaylığını, de ki kongre tarihi verin,listemle geliyorum.

cuneytavar55

Alıntı yapılan: adem sarıahmet - 14 November 2009, 15:25:14
slm cüneyt bey
insallah bu durmdan kurtuluruz birileri gelirde sahip cıkar inşallah samsunun yeri burası degil
saygılarımla

İnşallh kardeş,ayrıca bu kulübün Neresinde olursak olalım biz SAMSUNSPORLUYUZ.

Tribün_ali

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 13 November 2009, 21:23:11
Çok sevgili SAMSUNSPORLU dostlarım adaylık açıklamamızdan itibaren telefonlarım hiç susmadı.Evet bu bir gurup hareketi idi ama şu aşamadan sonra SAMSUNSPOR TARAFTAR HAREKETİ OLDU.Bende listemi hazırlıyorum .Destek olmak isteyen ve bize samimi düşüncelerini açmak isteyen SAMSUNSPORLULAR bana istedikleri satte ulaşabilirler.
                                                  SAYGILARIMLA
CEP:05368171855
     :05436505155                                            FORZA ŞİMŞEKLER GURUBU BAŞKANI
                                                                                 CÜNEYT AVAR

Cüneyt abi maddi manevi elimden geldince hazırım abi senle bu yola ama bize iş adamları lazım daha büyük bütcelerle

cuneytavar55

tanıdığımız iş adamlarıda var merak etme alicim SAMSUNSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR.

jean

cuneytavar55

elli5

Tek Tek tüm mesajları okudum ...

Kısa ve net geçiyorum ..

GÜLENLER , BU BİR HAYAL DİYENLER ..

BU HAYALİ , AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYE CESARET ETTİNİZ Mİ

YÜREKLENDİNİZ Mİ !!!

CÜNEYT AVAR , isim vermeme gerek var mı ?  Yık de , 100 kişi ben yıkarım ayak ucuna

SENİN YÜREĞİN , DURUŞUN YETER ::

OLSA DA OLMASA DA CANIN SAĞOLSUN DİYEN KAÇ KİŞİ VAR ?

sadece55

Ben de yazılanları inceledim ve Cüneyt Avarın anlatmak istediğini pek anlayan olmamış sanırım...Ayrıca yaklaşımını mesajlarını da beğendim...Güzel de bir hareketlenme oldu abimize teşekkürler...