Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

ata55

cüneyt avarin ismi var dogru. taraftar gruplari bile kaaleye almiyor onu. ben fikrimi yaziyorum bilader, zoruna gidiyorsa o senin sorunun. daha kendi grubunu bile bilet alip stata sokamayanlarmi yonetecek SAMSUNSPOR'u? kimseninde yancisi degilim, yanci olan sensin, yazdiklarindanda belli zaten. siteylede sorunun varsa girmezsin olur biter. bu baslik size saksak yapilaxcak diyemi acildi? nasilki destekleyen varsa karsi cikanda olacak. ayrica illa bir taraftar hareketi olacaksa bunu sogutlubahce yapar, sirinler yapar ama onlar akilli, kendilerini komik duruma dusurmzler.

ata55

ayrica hosuna gidecekse yazim, helal olsun cüneyt baskan. saksaksaksak. en buyuk baskan biim baskan. abi,supersin, samsunspor'u saha kaldırsın, seni desteklemeyenlere yuh. samsunun gururusun, her turlu arkandayim. sadece samsun degıl turk futbolu seni bekliyor. oldumu?

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar kişisel tartışma, münakaşa ortamına çekmeseniz iyi olur konuyu.

Kimse kimse'ye hakaret etmeden görüşlerini yazar buna kimsenin birşey demeye hakkı yok.

Birilerine kızıp siteyi genel olarak karalamak çok yanlış ve kullanılan ifadeler çok yanlış...

mehmet yılmaz

Ata55 ve Forza Simşekler

bir daha yazmayın bu konuya... uzatırsanız atılırsınız forumdan. Ata55, görüşlerini paylaştın, bu işe sıcak bakmadığın ortada. öğrendik, anladık...

forza
biz bu girişimle ilgili fikrimizi yazdık zaten, önceki sayfalarda görürsün. her seferinde tekrar etmek zorunda değiliz. burasını samsunspor.siz olarak görüyorsan da girmek zorunda değilsin.  sıkıldım artık, canı sıkılan foruma sallıyor. ama dönüp dolaşıp yine geliyorlar. Biz de meraklı değiliz başkalarının tartışmalarına hakem olmaya. 

forum kuralları açık, Samsunspor taraftar grupları ve sitemiz hakkında polemik oluşturacak cümleler yazanlar ceza alırlar.